Robert Sančes i Đorđe Petrović (©Reuters)
Robert Sančes i Đorđe Petrović (©Reuters)

Petrovića nema, Sančes kritičan: Okreće leđa, plaši se, Čelsi da potraži novog golmana

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.10.24. | 15:29

Niz zamerki na račun španskog čuvara mreže izneo je Džejmi Karager…

Enco Mareska nasledio je Maurisija Poketina i odmah po dolasku na Stamford bridž se požalio da nema uslove za rad. Jer, sve voditi i držati pod konac, a da pritom na treningu bude 43 fudbalera, nije moguće. Što je mnogo – mnogo je. Napravio je seču, Čelsi je po starom, dobrom običaju gro igrača poslao na pozajmice, a na njoj je završio i Đorđe Petrović.

Srpski reprezentativac došao je u London u smiraj prošlog leta i sve do zime čekao na šansu. Kada je stao među stative, više se nije makao. Ali, dosta se polemisalo oko toga da li je Maurisio Poketino dobro odabrao, da li je trebalo da forsira Roberta Sančesa. Argentinski strateg je otišao, italijanski došao i odlučio da se osloni na španskog čuvara mreže. Juče na Enfildu nije bio na visokom nivou, a Džejmi Karager izneo je niz zamerki na njegov račun i nedvosmisleno poručio: Čelsi treba da potraži novog golmana.

Robert Sančes se, možda, malo i uljuljkao. Pravu konkurenciju nema. Filip Jergensen i Markus Betineli ga neće istisnuti iz prve postave u Premijer ligi, a Đorđa Petrovića nema, pošto je poslat na pozajmicu u Strazbur. Što za Čelsi nikako nije dobro.

Kritičan je bio španski golman protiv Liverpula u pojedinim situacijama.

“Ne sviđa mi se kod njega to što okreće leđa, okreće glavu. Kao da se plaši da će ga lopta udariti u lice”, rekao je Džejmi Karager i kao drugačiji primer naveo nekadašnjeg danskog čuvara mreže Petera Šmajhela, te uporedio njegove izlaske sa kraćenjem ugla Roberta Sančesa:

“Setite se samo Petera Šmajhela i njegovih izlazaka, postao bi veći. Sančes izlazi na Kertisa Džonsa, koji bi trebalo da bude apsolutno prestravljen”.

Oko jedne stvari nema dilemu, Čelsi mora da izađe na tržište.

“Treba im novi golman, ako misle da se vrate tamo gde žele da budu”, podvukao je Džejmi Karager.



tagovi

ČelsiRobert SančesDžejmi Karager

Obaveštavaj me

Čelsi

Ostale vesti


Najviše komentara