Komentari na vest

Pešić o zvižducima, odgurivanju Dragovića, treneru Milojeviću: Da je bilo sve kao u poslednja dva meseca, ne bi došlo do rastanka

n

nervous

pre 11 meseci

Samo napred majstore! Uvek borben i zahvalan igrač. Pravi navijači to poštuju
R

Rajko car

pre 11 meseci

Ne razumem nacin radovanja kad skines dres.Dobijas karton,ne mislis na svoj tim i ne volis svoj klub cim skidas taj dres koji ovaj lik nicim ne zasluzuje.Da bog da ga nikad vise ne obuces i da te ne gledamo u nasem najtrofejnijem klubu.
V

Vladimirc

pre 11 meseci

Pored svih "vedeta" iz FK u zadnjih 20ak godina, definitivno nije najgori. Za JSL, korektan treci spic.
K

Kanga-*Katai

pre 11 meseci

Zvezda ima mozda 5 igraca koji imaju kvalitet za evropu pre svega Bukari,Katai onda su tu jos par Stropera i Miajlovic ovo je 5 igraca koji mogu da igraju u jacim ligama sve ostalo zasad tesko Kanga ako ima dan moze puno Kwanga za nasu ligu odlican za evrpu spor tehnicki potkovan i borben za razliku od Ivanica poput balerine boji se jaceg duela pusta igrace da sutiraju neide u blok tako smo primali golove prosle godine u evropi Borjan brani,brani pa primi pacerski gol i unisti prolaz za L.samp.Pesic nema neku tehniku borben igra korektano.
P

Pesic korektan

pre 11 meseci

Pesic je bolji od ostalih za klasu Rakonjac nije dorastao mesto 1.strelca C.Zveze u evropi jednostavno nema kvalitet da se nosi sa jacom i brzom odbranom u evropi pored Pesica fali jedan centarfor da moze menjati Pesica nedaj boze da dodje do neke povrede Bukarija.
j

jel ste

pre 11 meseci

Pokisli u petak ganci, mocartovci i ostale žvalje žvalave?
e

epp

pre 11 meseci

Original Šilja iz crtanog filma.
P

Pesodinac

pre 11 meseci

Najodvratniji lik u zvezdi...
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

Ohi je za ovog Mbape
p

pesic i kuzmic out

pre 11 meseci

Bukvalno sanjam da docekam taj dan kada ce dva Najgora igraca koja su ikada igrala u Zvezdi, Pesic iz FK i Kuzmic iz KK konacno otici iz kluba,kad im vidim ledja slavicu godinu dana bez prestanka!
B

Bas

pre 11 meseci

si jadan.
m

mrs iz kluba

pre 11 meseci

Najbezobrazni...Najarogantni...Najgori igrac koji je ikada igrao u C.Zvezdi! Odlazi iz kluba i ne vracaj se nikad vise...
P

Pesicu....

pre 11 meseci

...ODLAZI IZ KLUBA,NEMAS VISE PODRSKU NAVIJACA!
e

evo ga ovaj

pre 11 meseci

Što je i juče i prekjuče napisao 50 tekstova protiv Pešića... Kakav bedan život
p

pesicu Odlazi

pre 11 meseci

COVEK KOJI JAVNO VREDJA SVE NAVIJACE ZVEZDE U DIREKTNOM PRENOSU POSLE MECA...ODLAZI IZ KLUBA!
M

Manche

pre 11 meseci

Ajde da spustimo loptu svi jer licimo na ove sa druge strane brda. Šilja ocigledno ima neke pogresne odluke i diskutabilno ponasanje ali ako ga mi budemo gazili i zvizdali bice jos gore. Licno mislim da nije ekstra klasa ali da je koristan igrac za ovu nasu igru. Samo da malo smanji dozivljaj i dobije krstenu konkurenciju, bice to dobro.
R

Rajko car

pre 11 meseci

Jako los igrac i jos gori covek..Niko ne zeli da te vidi u crveno belom dresu.
C

CaleB pravi

pre 11 meseci

Izgleda da je od juce preostala znacajna kolicina nepojedenih sendvica.....danas ce ih definitivno dobiti svi koji botuju u korist Pesica. Btw, covek je totalni antifudbaler.
t

tako treba

pre 11 meseci

Ako ostane, a po svemu sudeci hoce. Po ovoj izjavi, po pisanju medija... tacno treba u evropi kad bude puna marakana, svi da mu zvizde ceo stadion, da ne deli vise zvezdase na ove i one. I po ovoj izjavi se vidi koliko je sebican, los covek.
@

@tako treba

pre 11 meseci

Tako je,slazem se potpuno,treba ga najuriti iz kluba sto pre! Najgori napadac koji je igrao u Zvezdi u zadnjih 20.god i to ubedljivo,daje po 1 gol na svakih 30 utakmica!
9

95

pre 11 meseci

Samo gazi Šiljo! Sve dok ovoliko grobara kuka u komentarima znači da si dobar i da strah u njima izmiče kontroli!
A

Amater

pre 11 meseci

hahah... a kojih to "crnih grobara" kad evo ja kao zakleti Zvezdas sa 40 i vise godina javno kazem da pesica treba oterati iz kluba sto pre,covek je jedan od najgorih spiceva koji su ikada igrali u Zvezdi,to svi najvijaci znaju i zato ga svi toliko i mrze!
L

Luja@gemathegreat

pre 11 meseci

@gemathegreat – iz tvog komentara se vidi da nikada nisi loptu šutnuo! Ti na fudbal gledaš kroz 3D naočari, ali kada ih budeš skinuo onda ćeš videti da tvoji strip junaci nisu sposobni da postignu pogodak. U stvari, oni ga mogu postići protiv nekih timova iz SLS, ali LŠ je nadmašila njihove limitirane mogućnosti i tamo se oni neće videti! Odbrane u timovima iz grupne faze LŠ neće dozvoliti tvojim strip junacima da dođu do lopte! To moraš shvatiti! Što pre shvatiš, to bolje za tebe!
D

Daj faul

pre 11 meseci

Igrac Zvezde igra protiv Cuke i ide u korner da cuva vreme… ovo jos nisam video! Uz duzno postovanje prema Cuki, ali ovo je nakaradan potez Pesica! Ima nesto sto se u fudbalu zove posed lopte, e na taj nacin sacuvas vreme i rezultat ako si umoran, a ne da se guras sa ljudima u cosku! Ko li su ti ljudi sto vas uce tim glupostima tokom karijere…
c

che t

pre 11 meseci

Pesic zaista nije nesto harizmazican lik...Cak je i iritantan ponekad,arogantan,lenj,nadmen...Ali ke cisto fudbalsko neznanje,dilentantizam,ostrascenost ,neinteligencija izreci sve ove gluposti,koje svakodnevno slusamo o njemu...Silja je,u najmanju ruku, dobar centerfor...!I kad ga nema nigde zna da da gol..Cesto asistira,otvara....Dosta je uticajan na igru...Na razlicite nacine...A pokazao je i da zna da se nosi sa (negativnim)pritiskom...Ne kazem da je top klasa-ali je dobar CF i koristan...I umao bi svoje mesto i u boljim timovima od CZ...
e

evo prvi

pre 11 meseci

minus dobijaš od mene!

❤️❤️❤️❤️

pre 11 meseci

Pesicu odlazi, ima ego veci od Ronalda, uzasan napadac. Jednostavno lose utice na igru i na atmosferu u ekipi u toku igre.
S

Salesman

pre 11 meseci

Odlazi!
D

Don Vito Corleone@esex

pre 11 meseci

@esex - U jednom tvom komentaru sam pročitao da si bio profesionalni fudbaler! To je zaista za pohvalu, ali nije za pohvalu to što misliš da Kangva može da igra u LŠ! Možda si primetio da je matori I spori Kanga fudbalski idol rečenog Kangve i ovaj pokušava u svemu da ga oponaša. Kangva je malo brži od Kange i zato možda malo brže vraća loptu unazad od svog idola Kange, i to je sve od Kangve! Inače, možda si primetio rečeni Kangva uglavnom trči levo-desno, gore-dole, kao muva bez glave, a kada je bez lopte potpuno se isključi iz igre i samo nešto mlatara rukama u razgovoru sa nemuštim sagovornikom. Taktički potpuno nepismen, tehnički jedva prosek. Njegov kvalitet i fudbalsku inteligenciju smo videli prošle jeseni u grupnoj fazi LE, prethodno i protiv Makabija, kada se nije video na terenu. Odmah je bivao zamenjen zbog loše igre! I kako od ove klasične fudbalske cepanice očekivati da igra u LŠ?! Možda pomoću trikova!
S

Siljo Pesic dominator

pre 11 meseci

Pesic je Zvezdi doneo titulu u kupu svojim golovima, a siri se neka negativna atmosfera samo zbog onog odgurivanja Dragovica. Potpuno nebitna situacija, da se toliko znacaja pridaje. Trci, bori se, svuda ga ima. Nije klasa, ali daje golove i koristan je.
P

Preža

pre 11 meseci

Dečko, 80' ih ti ne bi mogao ni na tribine Marakane. Takvi igrači kao ti su igrali drugu ligu istok ili zapad.
k

kako se zovem

pre 11 meseci

Pešić je svake godine sve gori i gori igrač. A nikad nije bio klasa koja će nekog da pretrči, predribla, zakuca loptu u gol... Nego sve nešto traljavo, kilavo, sa mučenjem. Na terenu izgleda kao da se poradja, a ne kao da igra fudbal. Što bi neko rekao "Zvezda je prerasla Pešića". Pešić to može da prihvati i da ode, ili da ostane i da muči i sebe i nas, uz zvižduke.
L

Luja

pre 11 meseci

Kerkez je slabo skockao igru Čuke. Nije uspeo da postigne da Čuka neutrališe ofanzivne skokove gostiju. Kerkez celu utakmicu dozvoljava telefonske centaršuteve sa leve strane (Ivanić, Azarov) i takva dva centaršuta su urodila plodom. Ne mogu shvatiti da Kerkez (prvoligaški trener) nije video opasnost i osigurao tu stranu i obezbedio da se igračima Zvezde ne dozvole centaršutevi. Ali, to se postiže striktnom igrom čovek na čoveka! Dva gola je postigao za Zvezdu Pešić, čovek koji nema kvalitet za centarfora Zvezde u LŠ! To će grupna faza LŠ lako dokazati. Inače, iz ovog tima Zvezde ne vidim igrača sposobnog da igra u LŠ!

gemathegreat

pre 11 meseci

Da su igrali striktnu igru čovek na čoveka kojih sedam bi onda stajalo u petercu ??? Bilo bi 7:0 do kraja. Kad je pored Šilje ušao i Rakonjac pocepali su se i bili spakovani za deset minuta.
L

Luja

pre 11 meseci

Pešić ima određeni kvalitet ali da igra u SLS, za Evropu mu nedostaju mladost (on je napadač), brzina i tehnička obučenost! Od svih sadašnjih igrača Zvezde u LŠ može igrati samo Borjan. Možda bi mogli igrati još samo Ivanić i Katai, ako budu fizički spremni i apsolutno niko više. Ostali su smešni! Nažalost, to je naša realnost!
e

esex

pre 11 meseci

Mogu i erak,drago,kangva i to je to..
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Komsije ako vam se ne svidja Pesic poklonite ga Tscu,Cukarickom,Vojvodini nekom od ta tri kluba njima bi znacio.
e

esex

pre 11 meseci

Prepotentan,arogantan mozda jeste a mozda i nije a tako deluje..neka to bude sad nevazno..vazno je da nema kvalitet bez obzira na golove jer ovo je superliga,slaba i jadna i nije merilo..pratim fudbal 30 godina a 25 sam ga igrao na profi nivou i prosto mi nije jasno sta vide u tom pesicu fudbalski??? Zaboravljamo i da je povratnik a od povratnika smo se smorili davno..sad jos samo pavkova da vrate i da se odma obesim
D

Djapex

pre 11 meseci

Postovanje i ljubav navijaca se ne dobija preko novina i samohvaljenjem, nego ponasanjem na i izvan terena, i igrama... Ako ima toliko kriticara o njegovim igrama i ponasanjem, mora da se zapita da njie mozda problem do njega... PS : Nek se ugleda na Bena, ima ljubav i postovanje navijaca zbog njegovog ponasanjem i igrama... Ben za 5 godina nije napravio ni jedan jedini incident, cak kad ga nisu registrovali za LS ili kad je manje igrao... A Benu verovatno nije bila Zvezda zelja od mali nogu...
G

Gost Bojan

pre 11 meseci

Ma nije decko kriv sto je skinuo dres i odgurnuo Dragovica,kriv je Dragovic sto nije i on skinuo dres,i slavio titulu lige sampiona ups Kupa Srbije 🙂
s

srbonja

pre 11 meseci

kad ti prvi spic nije ni na sirem spisku repke sve ti je jasno...
S

Steva ns

pre 11 meseci

Ajde šta ste se okomili na čoveka 100 utakmica 40 i nešto golova za zvezdu malo li je ova sezona mu nije bila brilijantna pa je opet dao 15ak golova čemu pljuvanje jeste bio pun neke negativne energije ali eto to ga je motivisalo svakako mi nije najomiljeniji ali promašaj nije sigurno a i mislim da ostaje
Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Kakav je danas kulen/čiz? Pogledaj protiv koga tih 40 komada dade, da ne pominjemo pre koliko godina ih je 63% postigao. Bolje lobiraj za Boaćija i Vieriju.
S

Steva ns

pre 11 meseci

Druže gde god je igrao davao je golove šta pričaš ti mržnja je mnogo loša stvar i meni su draži boaći ili hugo ali ako te neko nervira svojim ponašanjem to je već tvoj problem ali pešić je više doprinero nego preskupo vraćeni boaći... Sportski pozdrav
Ђ

ЂЂ

pre 11 meseci

Да нема овакву главу био би 50% бољи играч овако протраћен таленат
S

Siljo ne obracaj paznju

pre 11 meseci

Namerno se ovakvim tekstovima daje sansa nedobronamernima da zagorcavaju zvezdi zivot
H

Hjz

pre 11 meseci

A sta kao ovo nije istina?
4

420

pre 11 meseci

Шиља у европи може дати гол само на исти начин како га је дао у ивањици тј. да је неко шутне на гол, а онда њега да напуца и промени смер иначе ништа....
В

Вафл

pre 11 meseci

Невезано за ово финале, има нешто у његовом понашању, говору тела, реакцијама што је заиста иритантно. Као играч је мало бољи од просека, као човек појма немам какав је, али на основу овога што сам видео Пепе и Рамос ми сада не изгледају тако лоше.
1

1312

pre 11 meseci

To se zove Arogancija.
X

XXXL

pre 11 meseci

Brate citam ovih dana komentare svevi svasta pogotovo pesicu o tebi. I iskreno mozda si nekad sijao u zvezdi sad mozes da budes kao haland dzaba ne vole te ljudi vise jer si proteklo vreme igrao sa dve leve noge i sad kao inat iz petnih zila i iz bese dajes dva gola na finale kupa! Da si se setio ranije da igras tako kao protiv cukaricki ne bi se ti vratio u zvezdi vec bi iz turske produzio u nekoj zemlji lige petice. Bolje idi jer ljudi su te siti i dobices jos vise pljuvanja jer ces opet po starom da nastavis sa dve leve noge!

gemathegreat

pre 11 meseci

Možete samo da mu pljunete pod prozor i da se klizate.
X

XXXL

pre 11 meseci

gemathegreat nema potrebe niko da mu pljuje pljunuo je on sam sebi...

gemathegreat

pre 11 meseci

On je pošteno odradio posao, a vi ladimudi niste relevantni bili ni za njegov dolazak a nećete biti ni za njegov ostanak. Na vašu veliku žalost Bahar je napisao i njegovo ime u onih 6 koji ne mogu da odu. Tako da besnite i patite Šilja i dalje stoji.
X

XXXL

pre 11 meseci

gemathegreat ja cu samo jos jednom reci da je on toliko dobar bio bi u ligi petici ili mozda pozvan u reprezantaciji nekad a drugo mozda on bude dobar za nase prvenstvo za dalje u okrsaj evrope i da bude u sastavu bice kao da ga nema i da igramo sa jednog manjeg igraca istina po nekad vredja!!! Pozzz
s

svi ste

pre 11 meseci

vi Pešić Šilja
D

DSB

pre 11 meseci

Ako nam on bude igrao u LS crno nam se pise
G

Gosssst

pre 11 meseci

Pesicu kakav je osecaj kad igras za klub u kom te nijedan navijac ne voli i ne podrzava, a pretpostavljam ni saigraci? Verovatno smo svi kolektivno neprijatelji kluba a ti si jedini ispravan...
6

687

pre 11 meseci

To nije tačno. Mnogo navijača Zvezde voli i ceni Pešića. Pravi navijači ne ostavljaju komentare ovde već idu na utakmice. Tamo ćeš čuti mišljenje pravih navijača
G

Gostovski

pre 11 meseci

Ta retorika oko pravih i laznih zvezdasa mi je odnekud poznata. Pesicu moras sam sebe da branis po internetu jer si sam svestan za sta te smatramo.
M

Mille

pre 11 meseci

Evo da se javim i ja. Ne podnosim Pešićevo ponašanje i arogantan stav. Ali ipak je on i dalje igrač Zvezde i moramo mu dati podršku sve dok je tako. Jbg. Ono veče protiv Čukaričkog sam bio malo pod utiskom pa sam rekao da je nula od čoveka. Ko će ga znati kakav je čovek, možda je i okej, samo je arogantan i frustriran. To ume da nervira prave navijače, koj iskreno vole fudbal a ne baklje, alkohol i gudru. Ovi drugi i ne gledaju fudbal. Mnogo smo ga napali i sad mi žao. Ne treba ga toliko pljuvati, neka se pokaže kod novog trenera i kao čovek i kao igrač pa neka mu novi trener presudi. Evo od mene Pešiću izvini što sam rekao da si nula od čoveka. Ali izbroj do deset pre bilo koje reakcije sledeći put
G

Gostimir CH

pre 11 meseci

Bolje da se nisi javljao
T

Trpke

pre 11 meseci

Sta kaze igrao sam u Tuluzu .. Jesi Jesi,citavih 6 golova za tri sezone. Molili se te da ostanes
p

pa1

pre 11 meseci

Možda sam subjektivan ali meni u Zvezdinom napadu nedostaje Pavkov! Nekako nije to to bez njega🙂!

garinenelino@gmail.com

pre 11 meseci

Ja cenim Kataia. Jednostavno mi je borac. Iako je u godinama. Moze sa jos jesnim dobrim veznjakom. A Pesic? Nije los za srpsku ligu. Ali ipak bi ga menjao.
p

pa1

pre 11 meseci

Naravno,Magiko je nezamenljiv. Nema boljeg u našoj ligi čak i kad nije spreman! Dobar je i Pešić, ne bih ja previše menjao ovo što imamo
Д

Дечко

pre 11 meseci

Спусти се на земљу. Солидан играч за нашу лигу, у европи се не видиш, бескористан си тотално. Имаш среће што смо ту где јесмо и што неко као ти може да изиграва квалитетног нападача. Што се тиче Драговића, он је за тебе тата мата и фудбалски и као човек, очигледно. Друже толико си препотентан и иритантан, да нема даље .
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Vidim da je mali broj vas odreagovao na po meni najbitniju stvar koju je rekao u ovom razgovoru a tiče se Miloja. I to je ono što smo već ovde komentarisali. Uprava MORA stati iza novog trenera i dati mu slobodu da stvari uredi kako on misli da treba. Ako ne ispuni očekivanja, zna se. Ako dozvole da igrači prave klanove, ispostave listu želja i oni se pitaju o svemu, Bahar neće ostati do Nove godine. I ne samo on, već bilo koji drugi trener sa integritetom.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Pesic je retko iritantan lik.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Ziv je bot. Zabrinuo sam se za tebe, nije te bilo neko vreme
o

ovoje

pre 11 meseci

Lik koji krade Nik Zvezdinom navijaču i pljuje Pešića. Jasno je iz čije kuhinje ide pljuvanje po našim igračima. Nije prošlo svih ovih godina,neće proći ni sada
t

tripković

pre 11 meseci

Kako se to izbacije nervoza ako skineš dres,evo ja skino majicu ,skino se go i opet ništa
A

Ašok

pre 11 meseci

Nisi dobio karton, nije klub platio kaznu. Nemas taj osecaj da mozes da radis sta god hoces pa i da skines dres, da dobijes zuti, klub da plati a ti "skines nervozu". Moze ti se, jer ti si Šiljo Pešić aka Peša, igrao u Arabiji, Korei, Turskoj... u Tuluzu bio kao turista. Video malo Evropskog fudbala. Zabio 6 golova za tri sezone. Golgeter rasni
h

halo

pre 11 meseci

Toliko retko daje golove da prave intervju svaki put kad da neki :D
T

Tite

pre 11 meseci

SKOCIII DAJ GOL GLAVOOM HEJ PAVKOV V SKOCIII DAJ GOL GLAVOM HEJJ PAVKOVVVV
T

Tote

pre 11 meseci

A SAD PAVKOV NEK DODJE LIVERPUL A DA NE IGRAJU LIGU ŠAMPIONA AA PA NEK DODJE SITIII ONDAAA
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

"ekipi treba napadač koji ume da da gol i koji daje sve od sebe na svakoj utakmici, a Pešić je takav" Dovde sam čitao. Nisam mogao dalje. Zvuči kao loš vic. Izgleda da ti i ja ne pratimo istu Zvezdu. A i spin-majstori s druge strane brda bi učinili mnogo toga da ovaj ostane u Zvezdi. Gluma u komentarima je jedna od mogućnosti.
6

687

pre 11 meseci

Ta gluma se baš vidi kod tebe. Jedna od fora botova je da optuže sve druge da su botovi
I

Istina....

pre 11 meseci

Nece internet navijaci koji nikad i ne idu na stadion da odredjuju ko je dobar za zvezdu a ko ne...A ni ti sa zapada
p

ponzi

pre 11 meseci

A šta, da današnji Sever određuje ko je za Zvezdu? Pa ti ljudi uopšte ni ne gledaju utakmicu, niti ih fudbal izgleda ni ne zanima. To ne može da se toliko vidi preko TV, ali na stadionu je očigledno. Štaviše, prave samo jednoličnu i monotonu buku sve vreme, koja nema veze sa dešavanjima na terenu. Niti huka kad je neka šansa, niti bodrenja kad je neki pritisak na gol protivnika. Ne znam kako se to uopšte može podvesti pod navijanje, više mi je to neki performans koji je sam sebi svrha.
b

brale

pre 11 meseci

Čemu toliki hejt prema čoveku, našem čoveku koji zna težinu kluba, koji preore teren, konstantno se nudi, otvara prostor saigračima, bije se i nosi se ledjima sa protivničkim štoperima.. Mislite da je lako pored svega toga imati snage i smirenosti u završnici? Oni koji misle da jeste, poslednji put su fudbal igrali u osnovnoj školi. Ne gotivim ga, kompletan je ali u isto vreme i limitiran igrač, nema završnicu (da ima igrao bi u ligama petice), nema dribling, jednostavno nema kvalitet da sam uradi nešto i postigne gol ali stvari koje uradi na terenu i te kako su bitne i znače jednoj ekipi, kolektivu. Takvih profila špiceva (koji rade sve te "prljave" stvari a usput i rešetaju mreže) nema više ili su u izumiranju. Jedan od takvih je Alvarez, eventualno Ričarlison, ostali top špicevi su velikim delom sidraši. Sad što mi hoćemo i "jare i pare" za male pare, to je naš problem
b

brale

pre 11 meseci

Čemu toliki hejt prema čoveku, našem čoveku koji zna težinu kluba, koji preore teren, konstantno se nudi, otvara prostor saigračima, bije se i nosi se ledjima sa protivničkim štoperima.. Mislite da je lako pored svega toga imati snage i smirenosti u završnici? Oni koji misle da jeste, poslednji put su fudbal igrali u osnovnoj školi. Ne gotivim ga, kompletan je ali u isto vreme i limitiran igrač, nema završnicu (da ima igrao bi u ligama petice), nema dribling, jednostavno nema kvalitet da sam uradi nešto i postigne gol ali stvari koje uradi na terenu i te kako su bitne i znače jednoj ekipi, kolektivu. Takvih profila špiceva (koji rade sve te "prljave" stvari a usput i rešetaju mreže) nema više ili su u izumiranju. Jedan od takvih je Alvarez, eventualno Ričarlison, ostali top špicevi su velikim delom sidraši. Sad što mi hoćemo i "jare i pare" za male pare, to je naš problem
N

Nikola021

pre 11 meseci

Neverovatno bezobrazan,arogantan bez ikakvog osnova.Jako los igrac i nadam se da te nikad vise necemo gledati u crveno belom dresu..
N

Nikola44

pre 11 meseci

Pesic je dobar igrac, ali brate iritira ponasanjem.
D

DelijaNS

pre 11 meseci

Za zonsku ligu beograda čak i odličan!
D

Dzo Black

pre 11 meseci

Dobar je on centarfor, nego ima malo.problema.sa.kontrolom, i.malo.je prepotentan to.mu je problem Ali.kao.gol igrac je dobar, tipa.kao Gomes.ceka.loptu nije tip.da.se.zagradi? primi, odlozi.na sstranu, nego je klasican gol-igrac...
j

jel

pre 11 meseci

Ovo ironija decko je sve samo ne gol igrac kao gomes i bas je jedino dobar u tome da je primi zagradi se i odlozi na stranu nesto poput falcinelija
d

delijeeeee,

pre 11 meseci

jel ste pokisli juče????
S

Sedorf10

pre 11 meseci

Ti si decko veoma prepotentan! Sto odgurujes Dragovica koji ti je lepo rekao da ne skidas dres da nebi dobio karton koji moze skupo da kosta ekipu. Seljacino jedna umisljena. Ne vrti se svet oko tebe, sabane.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Ja stvarno ne razumem vas ljude. Sta je vama toliko Pesic zgresio pa toliko ne mozete da ga smislite? Da li vi shvatate da ovih 6 godina ne bi bilo bez njega i njegovog gola Krasnodaru? Da krenem samo od toga. U prvom mandatu je imao preko 20 golova i asistencija i sezoni! Je l bio jos neki igrac koji je imao takvu sezonu? Celu jesenju polusezonu koja je bila nikad teza i sa vise utakmica je igrao povredjen, pa i na prolece kuburio sa povredama, i uvek se borio do kraja, dok je mogao da stoji na nogama. Kad smo se jesenas borili sa Partizanom za prvo mesto, dao je nekoliko odlucujucih golova za pobedu na nekoliko utakmica kada ekipi nije islo. Davao golove u Evropi, davao golove koji su direktno u tom trenutku gurali Zvezdu napred kad se lomilo, pa i u kupu dao oba gola za pobedu, na svakoj utakmici se borio do poslednjeg atoma snage i davao sve od sebe. I sta je dobio od publike i navijaca? Konstantnu pljuvacinu i zvizduke! I to bukvalno od prve utakmice u Zvezdi! Pa opet da pitam, sta vam je skrivio? Ne svidja vam se jer je arogantan? Pa je l vam bitnije da bude fin decko ili da daje sve od sebe za tim i klub? Jer fudbalsko umece ne mozete da mu osporite, on zna da igra fudbal i veoma je koristan za tim, i to je ocigledno svakome ko tu igru razume. Da li je napadac svetskog kalibra? Pa naravno da nije, jer da jeste, igrao bi u Barsi, a ne u Zvezdi. Je l dobar za LS? Ne znam, mozda. Je l planirate da je osvojite? Ako planirate da je osvojite, onda nije. Ali ako planirate da se borite do kraja, mozda i jeste. Da li ce da pocinje, ili ulazi sa klupe, stvarno je nebitno. Ali ekipi treba napadac koji ume da da gol i koji daje sve od sebe na svakoj utakmici, a on jeste takav. Koliko mogu da primetim, najveci pljuvaci su oni sa 50+ godina, koji jos zive u doba stare Jugoslavije i ostali su u tom nekom vremenu. Pa da vas pitam poznavaoci ove igre sa stazom na Marakani, sta vama konkretno smeta kod Pesica? Jer mislim da argumenata nemate, nego da se tako prozivoljno nakacite nekom igracu na vrat i ne stajete dok ne ode. A onda idete na sledeceg, i sledeceg, i tako bez mere, granice, samo pljujete po nekome, jer niko nije dovoljno dobar za vase visoke kriterijume. Razmislite malo, mozda cete shvatiti da navijati za neki tim ne znaci samo pljuvati sve redom koji su tu, vec dati podrsku onima koji daju sve od sebe za taj tim.

gemathegreat

pre 11 meseci

Pljuvači su budale napaljene i u nekom virtualnom medjuprostoru. Uglavnom razapeti izmedju svojih i neispunjenih želja i ljubomore. Kako on može a ja sam bolji od njega, ma ja bi to levom rukom a kamoli nogom a koliko je para plaćen mora da se tali sa Terzom, neema druge.
A

Ab

pre 11 meseci

Smeta im što na svakoj drugoj utakmici da gol za Zvezdu (91 utakmica 45 golova) hoće napadača koji na svakoj utakmici da gol!!! Al da je mlad, da ga možemo kasnije prodati kao Dinamo iz Zagreba i da za sezonu da 40 golova... Da je visok, ali i brz, da je jak ali da ima i tehniku, da je dešnjak, al da pola golova da lijevom... I naravno da košta od 1-3 mil, a ovakvih igrača ima na svakom koraku, samo čekaju da ih neko pokupi...
K

K5973

pre 11 meseci

Kad smo se borili jesenas za prvo mesto? Još u Avgustu je biko -10...
M

Milutin 2

pre 11 meseci

Napokon jedan normalan komentar! Pešić je odličan napadač, a ovi kvazi stručnjaci će, kada zbog njih ode, da se nakače na nekog drugog igrača. Tome, jednostavno, nema kraja.
W

W.W

pre 11 meseci

Nije los spic,ali nije za Zvezdu,hvala mu na dosad uradjenom,da se proda,i da se uzme drugi,uz jednog mladog omladinca i Rakonjca(vredece vise od milion ako nastavi ovako i sledece sezone,realno je dao dosta golova na utakmicama gde je dobijao sanse) bice to super…
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Rakonjac nece vredeti nista. Novi Orlandic.
W

W.W

pre 11 meseci

Nije los spic,ali nije za Zvezdu,hvala mu na dosad uradjenom,da se proda,i da se uzme drugi,uz jednog mladog omladinca i Rakonjca(vredece vise od milion ako nastavi ovako i sledece sezone,realno je dao dosta golova na utakmicama gde je dobijao sanse) bice to super…
b

brale

pre 11 meseci

Ne gotivim ga ali ga cenim kao centarfora. Zbog toga što nije napadač koji beži od kombinatorike, koji je veliki deo vremena u ofsajdu i pretrči jedva 5 km ali usput postigne gol (primer OHI ili ti inzagi za sirotinju). Ljudi ne shvataju(pitam se zašto) da se fudbal u potpunosti promenio, nije posao špica da postigne gol i da ga nema 90 min na terenu. Verovatno je da imamo prevelika očekivanja. Voleo bih da dovedemo kvalitetnijeg špica od pešića ali to znači da će morati da daje više golova od njega a usput obavlja i sve što on radi na terenu, što kažu neki "nevidljive" stvari a možda i jesu (jer koliko vidim to ovde primećuje možda 5% ljudi ) a to su: visok nivo trčanja, pritiskanje protivničkih defanzivaca, izlazak u visok presing, igra leđima.. Poprilično je kompletan centarfor ali limitaran u driblingu i završnici. S toga bih voleo da dovedemo špica "ful paket" koji i daje golove, ume da predje coveka 1 na 1 ali usput i obavlja i sve te prljave poslove jednog špica (ne znam koliko ima takvih igraca na tržištu a koji su dostupni našima platežnim mogućnostima).
b

brale

pre 11 meseci

Ne gotivim ga ali ga cenim kao centarfora. Zbog toga što nije napadač koji beži od kombinatorike, koji je veliki deo vremena u ofsajdu i pretrči jedva 5 km ali usput postigne gol (primer OHI ili ti inzagi za sirotinju). Ljudi ne shvataju(pitam se zašto) da se fudbal u potpunosti promenio, nije posao špica da postigne gol i da ga nema 90 min na terenu. Verovatno je da imamo prevelika očekivanja. Voleo bih da dovedemo kvalitetnijeg špica od pešića ali to znači da će morati da daje više golova od njega a usput obavlja i sve što on radi na terenu, što kažu neki "nevidljive" stvari a možda i jesu (jer koliko vidim to ovde primećuje možda 5% ljudi ) a to su: visok nivo trčanja, pritiskanje protivničkih defanzivaca, izlazak u visok presing, igra leđima.. Poprilično je kompletan centarfor ali limitaran u driblingu i završnici. S toga bih voleo da dovedemo špica "ful paket" koji i daje golove, ume da predje coveka 1 na 1 ali usput i obavlja i sve te prljave poslove jednog špica (ne znam koliko ima takvih igraca na tržištu a koji su dostupni našima platežnim mogućnostima).
h

halo

pre 11 meseci

Čova toliko retko postiže golove da prave intervju svaki put kad postigne :D

gemathegreat

pre 11 meseci

Au Šiljo ujeo si ih za srce. Dve godine ugovora, Bahar insistirao da ostaneš i nisi u svadji sa Dragovićem. Znači eksplodiraće. A tako su se raspucali !!!

gemathegreat

pre 11 meseci

Auuuu prepoznali se !!!
П

Пеђа РС

pre 11 meseci

Обичан навијач више не може честито да се радује голу кад га овај да, па да је за трофеј ЛШ. Да би клуб био колико толико здрав, а и атмосфера у тиму, овакве појаве морају да се склоне из тима. Он фрустрира навијаче, саиграче, носи ту лошу енергију, па све да је Халанд, оваква личност нам не треба! Одлази, препотентни!
M

Malo je obrnuto

pre 11 meseci

Pre ce biti da navijaci frustriraju njega, a on nema nacina da komunicira sa njima sem kad da gol i sve kamere su na njemu.

gemathegreat

pre 11 meseci

Bogu hvala tebe/vas niko ne pita. Čovek koji postigne 16 golovai ima deset asistencija i pri tom je drugi strelac tima ne mora nikome da se dopada. Kome se on ne dopada nek promeni ili kanal ili klub.
J

Joe Lesh

pre 11 meseci

Kakav god da je, niti je bolji niti gori od vecine trenutnih Zvezdinih igraca. A kakav je nas budzet za evropske uslove uz nedostatak i cenu dobrih centarfora na trzistu, tesko da ce nasa uprava dovesti iole boljeg od njega. Ono sto je problem kod njega je neverovatna frustracija i bes zbog anonimnih piskaranja po komentarima i drustvenim mrezama. Nastavi li se i sledecu sezonu dovesti ce do psihickog problema, depresije......A sta da kaze npr Djokovic? Na svakoj vesti 50% uzasno negativnih komentara. Verovatno isto prolaze i ostali nabolji sportisti sveta Lebron, Mesi , Ronaldo. Neka pita savet od Gobelje, njega su vredjali 3 puta gore ali ga to nije nista poremetilo.
m

madmix

pre 11 meseci

baš tako,kad da gol ne znam dal da se radujem kad ga vidim onako tmurnog,negativnog,nema osmeha,iskrene emocije,stalno neka frustracija i bes,stvarno ne znam kakav je to mentalni sklop,brate igraš u zvezdi,kinta top,imate uspeha,uživaj,raduj se,širi pozitivnu energiju
G

Gosthjk

pre 11 meseci

O tome mozete da pricate na taj nacin jer se ocigledno nikad nista bavili sportom. Kad neko daje sve od sebe, igra povredjen, u bolovima, donosi direktne rezultate i pobede, a od navijaca dobija samo pljuvacinu i uvrede, sta mislite, kako se oseca? I to poredjenje sa Mesijem, Ronaldom, Djokovicem nije dobro jer su oni globalne zvezde, kod njih ce uvek minimum 80% komentara da bude pozitivno, a i realno, boli njih briga sta misli Zikica iz Pozege, oni zgrcu stotine miliona i bave se drugim stvarima. Kod Pesica je 95% komentara negativno i uvredljivo, i apsolutno nicim izazvano. Tako da njegovu frustraciju razumem, ali da bi morao da nadje bolji nacin da je kanalise, morao bi. Sa druge strane, ne razumem navijace koji ga samo i stalno pljuju.
Л

Лаик

pre 11 meseci

Александар Шиља стрептомицин за “его фудбалских свезналица” Пешић. Како да те воле Шиљо кад им упорно доказујеш да немају појма о фудбалу. То је бајо мој Србија. Свако је најбољи у ономе чиме се не бави.
a

arroyo

pre 11 meseci

dobro je pa si ti strucnjak
o

ovoje

pre 11 meseci

Dobar komentar! Pogodio suštinu!
g

gott

pre 11 meseci

Da nije na individualni kvalitet zabio dva gola mi bi do danas mogli kružiti oko gola Cukarickog.Odlican igrač a što bi mi voljeli Benzenu i Halanda za milion eventualno dva to je naša bolest a ne njegov problem.
c

cveelee

pre 11 meseci

Individualni kvalitet? prvi dao na prazan gol glavom za 5m, drugi u situaciji jedan na jedan sa golmanom... kakav crni individualni kvalitet. Toliko prepotentnosti na toliko malo fudbalskog umeca odavno nisam video.
g

gott

pre 11 meseci

Moj cvele pa to je kvalitet.Naci se na pravom mestu u pravo vreme.Jos pobegao čuvaru na tako malom prostoru kod kornera.Veruj umeće i malo ko to može.Drugi kroz pišu,levom tek.umece.
M

Marinjo1

pre 11 meseci

Pesic nije los za drugog spica, povremenog prvog u ligi. To sto ima ego, takav je igrac. Vidi se da mu znace golovi
g

gostiona

pre 11 meseci

po ovome ispade Bordo veći klub od Zvezde....kad sam mogao u Bordo zašto nw bi u zvezdi....ovaj mas i dalj prcka
A

Ab

pre 11 meseci

91 takmičarska utakmica : 45 golova, 31 asistencija.... Jbg ako vam ovi brojevi ne znače ništa onda ga jbi...mada ima i onih koji osporavaju Kataia, Ivanića, Borjana...
L

Luja

pre 11 meseci

Idi, molim te. Bolje da igramo LŠ sa Mijatovićem nego s nekim ko gol daje svake 17-te utakmice.
A

Ab

pre 11 meseci

Ljudi vi nekada ne shvaćate da su i fudbaleri ljudi sa karakternim manama i vrlinama... Neko na zvižduke (koji su nekada opravdani, nekada ne) reaguje suzama (kao Srna) neko pikazivanjem revolta, kao Pešić, suštini je da je i jednom i drugom krivo... Najgora je ravnodušnost... Ljudi uporno ovdje pišu o lošoj formi Pešića, a čovjek je drugi strjelac ekipe i ima dobru sezonu iza sebe, a dao je i neke jako bitne golove i u Evropi i u Ligi... Može se raspravljati dal nama treba bolji špic ili ne... Ustvari treba na 11 boljih igrača!!! Trebaju nam bolji igrači od naših najboljih igrača, uvijek treba težiti boljem, al nema potrebe omalovažavati i vrijeđati ono što već imamo, pogotovo ono što i nije loše... A Pešić je realno daleko od klase kakvu priželjkuju navijači CZ (možda imamo prevelika očekivanja??? ), ali je još dalje od levata kako ga neki ljudi predstavljaju... Sasvim solidan napadač koji je na 40ak utakmica 26 puta učestvovao u akcijijama za gol (16/10)... Ja mislim da taj učinak zaslužuje respekt... Ono sa Dragovićem je bila čista drugarska čarka koja se svakome od nas desila.... moramo i mi kao navijači pružati podršku našim igračima i kada im je teško i kada ne daju golove jer to su NAŠI, ZVEZDINI igrači... Nemamo bolje, a oni su naši i najbolji su na svijetu!!! Kad dođe bolji igrač, lako ćemo, tražićemo i od njega boljeg!!! ;)
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Koliko gluposti na jednom mestu... Ovo je obična neznalica koja će ostati ovde jer ga niko drugi neće. A mudrac koji je napravio takav ugovor mu je to i omogućio. Dve godine će grejati klupu kod novog trenera, i uzimati Zvezdi dobre pare. Da, radujmo se što je centarfor drugi strelac u ekipi, u jadnoj ligi... I brojimo asistencije, koliko puta je izveo aut, korner, kao grobari stative i prečke... Zato smo tu gde jesmo kada krenu ozbiljnije utakmice u Evropi.
А

Аb

pre 11 meseci

LOL.... "neznalica", podkrjepi ovaj termin činjenicama buraz... Nije dovoljno samo izgovoriti nešto da bi to imalo težinu i smisao... Brojevi ne lažu ;) Pešić na svakoj drugoj utakmici u Zvezdi da gol 91/45 pozdrav ;)
G

Gost Rider

pre 11 meseci

Idi Ronaldo molim te!
N

News

pre 11 meseci

Isao bi on ali nigde ne moze da dobije ni polovinu plate koje ima u Zvezdi
o

opa op

pre 11 meseci

nevolje u raju ...
N

Naxel

pre 11 meseci

Koliko god osporavan postigao je nekoliko veoma bitnih golova i treba mu biti zahvalan zbog toga.Sto se tice izjave...ako je ovo plod samopouzdanje onda i nije lose ali ako je ovo plod ega...
V

Vlasotince

pre 11 meseci

Nekad davali igrace za repku, a sad slusamo nadobudne polovnjake. Dok ne bude reda i rada u klubu, a manje price i proseravanja teško da možemo ličiti na ozbiljan klub
s

samo

pre 11 meseci

"repka" pokusaj izbaciti iz recnika pa da diskutujemo ozbiljno,taj nicim izazvani uvoz,tj kroatizam u nas recnik izaziva jezu kod vecine,zatim ,ako nema reda i rada otkud 3 duple krune ??? Sta bi bilo da ima reda i rada,da treba teziti boljem,slazem se,ali reci da nema reda i rada pa to nam ni grobar nijedan ne bi rekao....
.

.-/-.

pre 11 meseci

Nema kod nas -repke- ima reprezentacije
V

Vlasotince

pre 11 meseci

Nema reda, a nema ni rada kad ti prvi golman fura stomacinu... Mažu se oci rezultatima površnim ljudima, a transfer politika, dug, rad sa igračima... Ti se baviš repkom, zato sve može i da prolazi
N

Nemac pojma

pre 11 meseci

Evo majstore, ako citas ove komentare - a znam da citas, imam samo jedno da ti porucim > prestani da ih citas i ne obaziri se previse, nastavi da kidas i fokus na teren! Dokazao si se kroz statistiku u oba mandata, bio covek odluke poprilican broj puta, ali imamo jedan problem, mnogo smo los i zajedljiv narod sa uzasno kratkim pamcenjem i prevelikom dozom neke neobjasnjive mrznje i nepostovanja. Inat je generalno dobra stvar, ali budi smeker i iskanalisi ga na drugaciji nacin, das dva gola, nasmejes se, posaljes poljubac tim istim ljudima koji ti zvizde i nastavis da kidas dalje. Primer Mirka Ivanica iz 2019 je doktorska disertacija kako se izboriti sa tim nekim stvarima.
a

abc

pre 11 meseci

Protiv Makabija, u dve najbitnije utakmice ove sezone, Zvezda je postigla četiri gola i u sva četiri gola je Pešić imao svoju ulogu, kod prvog gola je šutirao Katai lopta se odbila od Pešića i ušla u gol, kod drugog gola je povukao loptu 40 metara otvorio ogroman prostor i Kanga je neometan šutirao i postigao gol, treći gol je postigao Pešić posle prodora Kataija, kod četvrtog gola i najlepše akcije ove sezone je fantastično odigrao za Ivanića koji je postigao gol...E, sad, što nije odbranio bar tri gola i odveo nas u LŠ, pa izvinite od Pešića što ne stiže na obe strane terena, poznato je da Levandovski daje golove, brani penale, izbija loptu sa gol linije, uklizava 675 puta kod svog šesnaesterca...Posle Makabija sezona je mogla da ode u bilo kom pravcu jer je razočarenje bilo ogromno, ali eto osvojena je dupla kruna, izvinite od Pešića što nije osvojeno i prvenstvo Španije.
n

no name_

pre 11 meseci

Ta količinu sreće kod napadača teško se vidja. U dve utakmice. Onaj gol protiv Radničkog mu je još bolji, opet ga pogodio Katai, samo je dalje stajao od gola... Zamisli povukao loptu sa 40 metara, tu je malo i greška odbrane, da je neko do igrača odbrane Makabia izašao mozda Kanga i ne bi da gol sa 20 metara. Prvi gol ostala lopta u blatu posle prodara Katai, opet sreća. E da ume da doda loptu bolje od drugih napadača ume, tu je bolji od Pavkova i Ohija-to je četvrti gol. Ali ume da promaši i 100% šanse u nizu. I okej posle tog Makabia svi psihički pali.. i Pešic 1 gol u 6 utakmica, nije bilo više sreće. E sad da li Zvezda može gore za napadača, pa i može jbg. Čuveni Kuliblali :))) jel se zna čij je on sad igrač?
k

klimavi

pre 11 meseci

šta mu znači ovo da bi milojević ostao da je sve bilo isto kao u poslednja meseca? igrači smenili miloja? je li realno ovo?
G

GostKg

pre 11 meseci

Pa naravno da je realno. U 90% slucajeva su igraci ti koji smenjuju trenere.
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

Putuj Igumane…
k

kidalicaa

pre 11 meseci

U startu je sebi napravio problem kada je pre dolaska izvredjao klub i govorio kako je on Zvezdu i srpsku ligu davno prevazisao. Kada su mu pukle kombine i kada nije imao vise gde, onda mu je odjednom i Zvezdina para bila dobra. Sada kada oseca kritike posle realno slabe sezone u kojoj bi krsten spic dao duplo vise golova od njega, trazi opravdanja i pokusava da se opere kao da je Kalimero i da su svi protiv njega. Veci problem od nedostatka kvaliteta je to sto je tezak kao covek i to se vidi i na terenu i u svlacionici.
a

aman...

pre 11 meseci

kada je on to izvredjao klub??? sto lupetas???
j

ja ne verujem...

pre 11 meseci

pukle mu kombine a bio najbolji strelac turske lige... koliko lupetas..
s

svasta...

pre 11 meseci

Rekao da nema kvalitet za Jelen super ligu=izvredjao klub? Sta ti decko pricas...
F

FamilijoBe

pre 11 meseci

Težak si be čovek familijo, mnogo si težak!
c

cao cao

pre 11 meseci

Niti si igrqo niti ces igrati... veze s mozgom nemas decko
Š

ŠILJOOO

pre 11 meseci

Odlaziiiiiiiii!!!!!!!!
v

v1ad

pre 11 meseci

Odgurivanje saigraca, skidanje i bacanje dresa, svadjanje sa navijacima, ocigledna k**cobolja tokom veceg dela utakmice, deljenje navijaca na "prave" i ostale. Losa forma tokom 90% sezone. Jel treba jos nabrajati razloge zasto ovaj covek treba da ode?
V

Vasilis

pre 11 meseci

Sramota od lika. Jos ovaj komentar “igrao sam tamo, sto ne bih u Zvezdi”, dakle direktno nipodastava Zvezdu i predstavlja konkurenciju nedostojnom njegovog kvaliteta. Druze sve da si igrao u Realu, to se ne prica.
K

Kilo

pre 11 meseci

@Vasilis-pa u pravu je lik,ako je tamo igrao sa Ben Jederom, može i ovde u Zvezdi
e

eto ludaka

pre 11 meseci

Covek je bolji igrac od Ohija a pljuju ga od kada je dosao, namerno nije dosao zbog pljuvacine, kada je dosao iz Turske sledece godine ponovo je bio pljuvan...docekan na noz...zamislite da dodjes u voljeni klub iz lige gde dajes golovr a pljuju te ovde ... zamislite kako bi se vi osecali
R

Rasputin

pre 11 meseci

1. Nije bolji od Ohija sem ako si slep… 2. Dosao je u Zvezdu tek kad su mu propali drugi transferi i nakon sto je pricao da je prevazisao nasu ligu, a to ne pricas nikad za klub koji volis niti mu trazis iste uslove kao u Turskoj nego malo manje ako vec ima ljubavi
G

Gost13

pre 11 meseci

Dočekan je na "nož" jer je kakio ironično tada kako om "nema kvalitet za Zvezdu". E pa sad mi kažemo, ali neironično, NEMA kvalitet za Zvezdu, i srećan mu put. Trebaće mu jedno 3 kofera samo ego da spakuje.
z

zaks

pre 11 meseci

Kada u ekipi imaš igrače tipa Kataia, Ivanića, Bukarija ,koji vole solirati i odigravati na malom prostoru, teško je klasičnom centarforu doći do izražaja.Pogledajte PSŽ, oni nemaju klasičnog centarfora jer pored Mesija, Mbapea i Neimara taj se ne bi baš nadavao golova. Vidjeli smo kad je Katai izašao , odmah se stvorio prostor za Šilju, nije on toliko loš igrač.
C

Cartel

pre 11 meseci

Odlazi
H

Haha

pre 11 meseci

Ne radi se o formi vec o tome da nema kvalitet.
H

Hermano7

pre 11 meseci

Toooooo Careeeeee.

∞ arogancija

pre 11 meseci

Slika i prilika dobrog dela ljudi ovde - pojma nemaju i nikakve vestine, ali eto misle da su najbolji i da im sve pripada.
r

realno...

pre 11 meseci

Ovaj narod je lud, prosto ,mrze igrace samo da bi mrzeli...Mentalitet ovaca, kada odredjena grupa mrzi jednog igraca onda se prikljuci vecina jer je to IN....
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Ajde bre me mlati... Neznalica zbog koje smo pukli u Evropi. Špic koji u ovoj jadnoj ligi ne može da bude prvi strelac u ekipi. O čemu pričaš?
Ч

Чика

pre 11 meseci

Народ луд?! Сви луди, а ти нормалан?
P

Pesko

pre 11 meseci

Nisi otisao u Englesku, jer nisi mogao da dobijes radnu dozvolu. Sve si razocarao odgurivanjem Dragovica, nemoj sad da se pravdas. Nego prihvati tu ponudu Ferenca, donesi bar neke pare Zvezdi tako ces najvise da joj pomognes, ziv bio
N

News

pre 11 meseci

Nije otisao u Englesku jer ga niko nije trazio. Covek je umislio da je Holand. Igro je u Koreji,Turskoj,Izraelu poslednjih godina. Toliko o njegovom kvalitetnu. Nece on nigde iz Zvezde jer nemoze da dobije nigde ni polovinu novca koju ima ovde
J

Jigsaw game

pre 11 meseci

Одлази
n

nemanja1512

pre 11 meseci

dobar je silja lik al sta vredi kad mozzart i b92 ratnici mrze sebe a kamoli druge