Komentari na vest

Pep se vratio na Arsenal: Arteta ništa novo nije uradio, milioni igraju na isti način

B

Bunkernal

pre 3 minute

27:0 u šutevima u 2. poluvremenu. Nisu izašli iz vlastitog šesnaesterca, svaka čast na antifudbalu
в

велики штрумф

pre 15 minuta

Гвардиола јесте топ тренер, али је водио само велике клубове, а сада води вероватно најбогатији клуб на свету и то већ много година, а једва је успео једну ЛШ да освоји! Нек преузме неки Фулам, Борнмаут па да видимо како ће да игра против Арсенала.
0

000

pre 8 minuta

Ti da imaš platu 5000 u nekoj firmi da li bi otišao raditi u drugu za 2000 samo da bi se dokazao nekome?
0

010

pre 6 minuta

Pa velike klubove je i najteze voditi.Bilo je bruku trenera koji su imale uspehe sa manjim klubovima ali cim bi dosli u veci odmah bi ih pojeo pritisak.A ni pare nisu garant uspeha ako se pametno ne koriste.Najbolji primeri su ti Celsi i Junajted
T

Timberlo

pre oko 1 sat

Deluje da Arsenal ima svetliju budućnost i zbog toga im nije svejedno. Uporedite godine Salibe, Gabrijela, Rajsa, Odegarda, Sake, sa godinama De Brujnea, Silve, Vokera, evo i Rodri je 28, propušta komplet sezonu, vraća se sa 29, upitno u kom stanju, nažalost. Na sve to ne deluje da su promašili sa Timberom, a Kalafiori će biti igračina, ima ono nešto. Siti zna kako će biti sada bez Rodrija i koliko će momentalno da se pokaže da je Kovačić tanak kad nema majstora oko sebe, on je dobar šraf u timu kada ima neku mašinu pored, ali kada kola spadnu na njega, tu puca. Odmah će i Akandži da se pretvori u onog iz Dortmunda. Na sve to, visi im i ta potencijalna kazna. Imaju oni izuzetno jak lobi, ali teško će proći tek tako, jer je pritisak javnosti veliki, pritisak drugih klubova i još mnogo toga. Biće makar bodovno. Zato su nervozni i na terenu i van njega.
N

Nebitan10

pre oko 2 sata

Bas kao i sudija.
c

cv

pre oko 3 sata

sve na sudiji pobedjuju pogotovo velike meceve.
R

Realno posmatrano

pre oko 3 sata

Nisam bio neki fan Gvardiole, računao sam u Barsi imao ozbiljnu ekipu, sa Bajernom u LŠ nista uradio nije, a Bundesligu iole ozbiljan trener uzima. Ali sa Sitijem je dokazao da je vrhunski, po mom mišljenju najbolji trener. Ovo što on radi u PL, a i doneo je LŠ Sitiju je za svaku pohvalu. Pritom realno tim mu igra najlepsi fudbal na svetu trenutno.
S

Sparina42

pre oko 4 sata

Kako mu je Arteta ušo u glavu. Ćelo opast će ti i to malo kose što imaš, opusti se. Ne možete im gol dat s 12 na 10
S

Scaloneta

pre oko 3 sata

UšAo Mu ArTeTa u GlAvU .. uzeo im 2 titule u foto finišu Pep, kuva ih isto kao Klopa i Liverpul.
b

bas si pametan...

pre oko 3 sata

Na osnovu cega mu usao u glavu??Dobija ga?Uzima mu trofeje?Krece slican spin za Artetu kao sto je bio za Klopa,a u stvari za 7 godina Klop potrosio blizu milijarde i osvojio 1 (jedanu) titulu,a hajp kao da je vladao Engleskom a ustvari samo skakao pored aut linije i brukao se i ponizavao protivnike posle golova kao ono protiv Evertona ako se secas.Treba pogledati realno,covek je dosao u Englesku i zavladao,7 titula u 7 godina,pored toliko bogatih klubova i toliko velikih trenera od Murinja,Klopa,Valverde-a,Ancelotija-a....itd,itd on osvaja a pritom je uvek pristojan i nikad nije dao jedan ruzan komentar za bilo koga
@

@scaloneta

pre oko 3 sata

Ae kompleksas idi radi nesto korisno u svom mizernom zivotu sta pises samo komentare protiv Arsenala
@

@bas si pametan

pre oko 3 sata

Ne znam jel te itko ista pitao, a misljenje je kao pak svak ga ima pa tako i ti
S

Scaloneta

pre oko 2 sata

@@scaloneta Hvala što me čitaš i pratiš, znači mi tvoja podrška.
J

Jakvinta

pre oko 4 sata

Hahaha, "ne namerava da kuka nad sudbinom". Čovek jedno sedam godina ima najširu rotaciju na svetu, najbolje bi bilo da kuka, a nije da nije kukao. Hrpu trofeja je osvojio prelomivši u finišu takmičenja upravo zato što je imao duplo širu rotaciju od protivnika. Kad god je imao egal protivnika, prosipao se. Lepo vam je Tim Hauard objasnio, a i on, kao Amer, zna fudbala 85 puta više od svih vas zajedno. Gvardiola nije sinonim lepote i ofanzivnog fudbala kako se mediji upinju da ga predstave, već sinonim najdosadnijeg i zamornijeg fudbala svih vremena, sa ludom srećom da mu prvi trenerski angažman bude sa najboljim timom na svetu i da kroz celu karijeru ima luksuz da dovodi najbolje svetske igrače i da po pet godina pravi tim. Samo ga je Bajern provalio i najurio posle tri godine blamiranja protiv Reala, Atletika i Barse.
b

bas si pametan...

pre oko 4 sata

jeste,najbogatiji i najveci klubovi na svetu dovode levate za trenere jer eto mogubi bez trenera da osvajaju,hahahahhahahaNe lupaj majstore,pa koliko trenutno klubova ima istu lovu kao i City,pa sto ne naprave ekipu,u cemu je problem??Bajern,Pariz,Real,Barsa,United,Celzi,Liverpol,Atl Madrid,a ima ih jos,trose isto ako ne i vise,a jedini ko im parira je Real jer i oni imaju strasnog trenera i coveka koji zna da napravi tim,tim ne prave pare,vec mozak trenera,ali...!!!!!

Bojan Urosevic

pre oko 4 sata

Sine Rodri je u prethodne dve sezone možda najbolji igrač na svetu i da nemaš takvog jednog igrača cele sezone ne može da se ne odrazi na igru koliko god da imaš jak tim
B

Birokrata

pre oko 2 sata

Dobar je trener u to nema sumnje, ali bas tako, ima covek na raspolaganju sve sto pozeli, ima igrace top nivoa na svim pozicijama plus na klupi, koja ekipa jos moze to da priusti? Arapi dobro vode klub, pametno, planski , ali sve to uz silne milijarde potrosene..mozes ti da budes pametan koliko hoces ako nemas budzet. Tako da, sumnjam da bi isto to moggao da uradi na klupi kluba u kom ne padaju pare sa neba.

andresiniesta

pre oko 4 sata

Uprpio se malo, oducio ga od fudbala Arteta, da nije bilo crvenog, pobeda Arsenala.
г

гост

pre oko 4 sata

Лепо је што се по свим овим коментарима из Ситија види да их је Арсенал колко толко уздрмао. Није им потпуно свеједно . .
S

Scaloneta

pre oko 4 sata

U izjavi nema ništa negativno, čak suprotno, lepa izjava, ipak je Arteta njegov omiljeni učenik.
S

Stelt

pre oko 3 sata

Provlače se već dve godine, a mislim da je ove sezone tome došao kraj.
S

Scaloneta

pre oko 3 sata

@Stelt pa osvojili su 4 uzastopne titule, 6 u 7 sezona, mora jednom doći kraj 😁 ili sto bi rekli, niko Premijer ligu ne osvaja 5 puta zaredom 🤣