Komentari na vest

Pep Gvardiola traži vezistu za kog je pričao da je jedan od najboljih na svetu

g

ghostitj

pre 8 meseci

Videcemo sta je Pep smislio i koliko ce mu efikasne biti ove zamene? Gundogan -> Kovacic Marez -> Doku Laport -> Gvardiol De Brujne -> Mateus...
r

rd7

pre 8 meseci

@@rd7, u kakvom svetu fantazije živiš ti? Na kakvom je Liverpool nivou? Od prošle sezone se raspadaju a ti pričaš o nekakvom nivou, jel pišeš iz 2019 godine možda? A to da Amrabat bira United pre Liverpoola je stvar koja se odavno zna, osim navijača Liverpoola koji večno žive u nekom svom mehuru gde svi žele da pređu kod njih.
S

SimoSims

pre 8 meseci

alo ljudi, kakav Amrabat, još jedan Junajtedov promašaj u najavi, jedino što valja a da su doveli u skorije vrijeme su Varan i Kazemiro.

djordje.dzudovic@gmail.com

pre 8 meseci

Pep Gvardiola, po meni i mojima, jeste da kad ulozi, i zeli da dovedu nekog igraca u svoj ulozi da, i trosi najvise para, ali to radi, pametno, jer dovodi uvek iskusne igrace, najlosi tu trosi, Todd Boehly, i njegov sad klub, Chelsea Football Club, daju dosta para a dovedu neku s leve i jos plus malde igrace, koji nemaju veze, sa fudbalom, umesto da dovedes neke iskusne igrace, kao sto je Dušan Vlahović, a ti dovedes, neke slabe igrace, i jos plus plate debelo, mnogo para daju, za njih jer ako hoces da budes, 5 6 na listi premijer lige, pa da ides u Ligu Sampiona sledece godine, moram da imas minimum 6 7, iskusnih starijih igraca, a oni to nemaju, i sa ovim igracima sto trenutno imaju, nemogu nista da urade, a za sve kriv ovaj novi vlasnik, Chairman Todd Boehly, koji nema veze sa fudbalom, bivsi vlasnik Roman Abramovič, je bio mnogo, mnogi bolji, i on je pametnije dovodio igrace u svoj klub
b

bodywash

pre 8 meseci

Bravo. Topla voda je otkrivena.
Ш

Шта си се

pre 8 meseci

Ухватио за тог влаховића као да је зуба роналдо лично, па није! Тај влаховић је задње три год у јувеу једва скупа дао 30 голова, и какав је то нападач?
D

Dobra kupovina,odlična

pre 8 meseci

Taj lik je ubijao u pojam igrače Mančester Junajteda,ništa mu nisu mogli.Jedini problem je bio što nije mogao baš sve sam.
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

Ma skroman čovjek vazda bio, samo 100mil za štopera dao.
E

E totalno si u pravu!

pre 8 meseci

Druže, skroz si u pravu. Kakva plastika brateee, umesto da se ugledaju na Junajted, na Čelsi, oni sve kupuju po 800 hiljada do milion, uz 10% od naredne prodaje. I vidi kako im ide. Ovi iz vrha Premijer lige niko ništa ne troši, svi su im igrači iz akademije, samo Siti prosipa. Jel si čuo da su za onu prevaru Gundogana ladno platili 27 miliona evra?! Ma treba ih izbaciti iz lige, jel da majstore?
g

gost098

pre 8 meseci

#Didier, uuuuu što ljubomora frca
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

pa Čelzi je prodavao igrače za ozbiljne pare, poslovao, a svi znamo šta je Siti uradio za vrijeme Gvardiole, te braniti to pokušajem sarkazma ne ide. Budi realan samo. Čelzi je došao u ruke ovog ludog Amera, oteli su klub Abramoviču, klub koji je u zadnjih 20 godina najuspješniji u Evropi...
@

@ Dido Drogba

pre 8 meseci

Hahah, ladno si napisao da je Čelsi "klub koji je u zadnjih 20 godina najuspješniji u Evropi". Pazi, ne znam jel si čuo možda za jedan klub iz Španije, obično nose bele dresove, poreklom su iz Madrida - oni su osvojili nekih 14 Liga Šampiona. Ali šta je to prema ovde dve Čelsijeve...
@

@ Didier

pre 8 meseci

Hoćeš da kažeš da Siti sada ne posluje ozbiljno, da ne prodaje klince svuda? Ti ili ne pratiš ili ne bi da se pominje to. I to je najjače što prodaje klince koji prvi tim nisu videli: golman Barnlija, Traford za 17 miliona funti, Borges iz omladinaca u Ajaks za 17 miliona funti...
e

ene drogbice

pre 8 meseci

Reci mi kad je platio zincenka nilion a prdao 35,zezusa 32 a prodao 55,toresa 20 a prodao 55,sterlinga prodali za 60,laporta 30 posle 6 odigranih sezona u minusu 30 a ista stvar je sa marezom.Da nisu mozda pretplatili halanda,alvareza,rodria ili diaza,stonsa,akandzija,edersona,gundogana...nemas pojma decko o fudbalu ukratko!!!Ovo sto radi siti na svim poljima je neverovatno dobro...
K

Kalekogi

pre 8 meseci

Pametan PEP , ne trebaju njemu Bilingemi Mbapeji i slicni od 150m. On potrosi 200m ali dovede 4 igraca koji pod njegovim palicom igraju najbolji fudbal i jos vise napreduju. Slicno radi i Klop ali Liverpul limitira njegove trenerske sposobnosti.
U

U pravu si

pre 8 meseci

Mislim da Klop ponekada poludi zbog uprave i njihove politike. Evo, sada im toliko fali još jedan zadnji vezni, imaju Amrabata koji odbija da trenira, traži izlaz iz Fiorentine, a cena mu je 20ak miliona. I sada, ako im ga uzme Junajted, onda stvarno...
E

Edin Dzeko

pre 8 meseci

Ruku na srce, igrao je i LFC atomski fudbal, ali nikad nije bio tehnicki perfektan kao Cityev, doduse, zbog razlicitog profila igraca koje su imali i jedan i drugi. Pa samo lijeva noga De Bruynea je tehnicki potkovanija od one citave sredine Liverpoola sa Fabinhom, Hendersonom, Keitom i Wijnaldumom. Ali, Kloppu su na sredini tada igrale radilice i neumorni trkaci koji se nisu bavili kreativnoscu, sad je vec malo drugacija situacija jer ima tu Szoboszlaia i Macca koji znaju lopte i koji bi i kod Pepa hladno bili starteri svaku tekmu. Thiaga koji je takodjer tehnicki perfektan ne racunam, taj se nije uklopio u Kloppov sistem a i odigra jednu na nivou pa se povrijedi i nema ga 2-3 mjeseca. Sada je sredina LFC-a sa tehnickog aspekta dosta spremnija za izac na crtu sredini Citya.
r

rd7

pre 8 meseci

@U pravu si, "ako im ga uzme Junajted"? Sam Amrabat je rekao da bi samo u Junajted i samo čeka da ga pozovu, a Junajted ga je prvi i tražio, nema tu Liverpool šta da traži osim ako Junajted sam ne odustane.
@

@ Edine

pre 8 meseci

Sve si u pravu, samo nemaju na sredini zadnjeg veznog kao što je Rodri. Kako ti je u Feneru? :)
@

@rd7

pre 8 meseci

A klubovi jedni drugim ne otimaju igrače u zadnjem trenutku, recimo? :) Pratiš ti transfere ovog leta? Ono kao Kaisedo, Lavia, mali Arons? Amrabat bi peške dotrčao do Liverpula samo da hoće da ga uzmu. Misliš da on gleda dokumentarce o Fergusonu i da se loži da će Junajted da osvoji bilo šta u narednih x godina? Svako ko iole prati fudbal vidi na kom nivou je sada Liverpul a kakav je raspad u Junajtedu. Računam da bi i on pre izabrao Junajted samo zato što zna da su jaki finansijski i da su im plate najjače u ligi. Ali kao zbog igre? Ma daj... Mada, budi se Junajted, okrenuli su sada "uvek neugodni" Forest. :)
T

Trololo

pre 8 meseci

Da, Liverpul zavrsio na nikad jacem 5. mestu, a raspali Junajted na 3. Stvarno ostaje nejasno kako bi se neko odlucio da igra LS, umesto da ko covek igra cetvrtkom uvece.
d

deradera

pre 8 meseci

Trololo : evo pristajem da igraju četvrtakom umesto sredom narednih 5 godina ako ti jednom godišnje odgledaš jednu od dve utakmice, odaberi sam, da li više voliš 5 kod kuće ili 7 u gostima. Ne mogu da verujem da neki navijač MU proziva LIV, bar 5 godina.