Komentari na vest

Pavlović blista u Bajernu, debitovao za Elf, vreme je i za prvi start u Nagelsmanovoj četi

P

PiksiTerzin

pre oko 2 sata

Zreliji je Maksa Messi iz naseg Bajerna sa liderom Spajicem
t

tuneki

pre oko 3 sata

Mladje selekcije(sa igracima samo iz Beograda) su pogubili sve utakmice sad u ovom rep.prozoru.... Za nas ne postoje deca iz dijaspore,niko ih ne zove..... Catovic(Stutgart),Zecevic(Arsenal) Pejicic(Slo),Zivkovic(Aus),Bajcetic(Spa) i drugi prava Istina je da ih Niko Ne Zove Ima li smo srece sa Simicem i Samardzicem,pa i Motikom, zato sto su poreklom iz rep.Srpske, da su poreklom iz Srbije nikad ne bi hteli da igraju za nas
F

Fakti

pre oko 2 sata

Javasluk u tom tom FSS-u. Nista ti ljudi ne rade. Teren u Leskovicu u uzasnom stanju. A stadion nov. Jednostavno nerad. Nema nikakve organizacije.
D

Dejanii

pre oko 3 sata

Kod Piksija bi još sjedio na klupi 🤣🤣🤣🤣 Šalim se. U ovj ekipi bi sigurno bio u prvom planu
S

Scaloneta

pre oko 3 sata

Zašto bi nas to toliko zanimalo? Njegova karijera nas zanima koliko i karijera Angel Gomesa iz Engleske ili Fermina Lopeza iz Španije.
H

Heey

pre oko 1 sat

Pricaj u svoje ime, Sabane
М

Ма шта зна Бајерн

pre oko 3 sata

Не знам само зашто толико минуса на коментар испод који је 100% тачан. Павловић је био у контакту са нашим савезом (ко год вам прича да није тако - лаже), а Пикси га јесте понижавао изјавама типа: "Не чекамо ми испред породилишта свако српско дете и мора он још да се докаже није деби за Бајерн мерило...". Деби за Бајерн у тим годинама није мерило? Ево докле је дечко од те изјаве дошао за мање 6 месеци, а ви стручњаци нек вас лажу директори репрезентација и портпароли... Знате, не знају ови из Бајерна, знају наши пијани помоћни тренери и статистичари.
T

Twix

pre 23 minute

Decko je dosao dotle jer je nemacki projekat. Nije on od juce tu. Neko ga je zapazio kao klinca pa je neko pratio njegov razvoj pa se ulozilo u njega pa su tu neki sponzori. Nije FSS imao nikakve sanse. Msm, mogao je on da izabere Srbiju, ali onda bi prvi tim Bajerna video juce. Vi stvarno verujete da ce neko da vam razvija i ulaze u igraca, a da drugi kupe kajmak?
B

B free

pre oko 3 sata

Ma batalite vise sa njim
d

dbdb

pre oko 4 sata

on nije Srbin sa Njemackim pasosem vec je Njemac kojem je otac iz Srbije on je rodjen tamo igra za Njemacku.To sto oni vama pricaju ja sam srbin a igram za njemacku,austriju ili ne znam koga su budalastine i jeftino skupljanje publike.Da se osjeca tako igrao bi za Srbiju
a

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pre oko 3 sata

Au decko nije tebi lako. Idi umij se hladnom vodom. Decko je Srbin kojeg nas savez nije zvao a pritom ga je Piksi ponižavao nekim izjavama. On video koliko ima sati i da ce prica sa Srbijom trajati godinama pa je izabrao Nemacku. Uostalom, udji mu na Instagram i vidi sta sve prati. Gomilu srpskih stranica, sve nase igrace iz reprezentacije itd.
j

just

pre oko 3 sata

otac je rodjen u Beogradu,ziveo u Svajcarskoj majka Srpkinja rodjena u Minhenu Kraj.