Komentari na vest

Pavlović: Bili smo otvoreniji, nadtrčali su nas, utakmica slična onoj sa Evropskog prvenstva

.

......

pre 8 dana

Steta sto je sa loptom na Vi
M

Mileta Car

pre 8 dana

toliko je dobro igrao da je Danacpored njega imao vremena da se namesti, pripremi i lagano kao na treningu rasapli makazice za golcinu.... u Milanu da mu se ovo desi bio bi zakucan na rezervnu klupu
N

NajgoriJePavlovic

pre 8 dana

Najgori je Pavlovic
X

XavieRS

pre 8 dana

"Na početku nije izgledalo loše, sve dok nismo primili gol ni iz čega...ma jok..samo su napravili lepu akciju i dupli pas... ni iz cega....ccc
b

bakarinjo

pre 8 dana

Nmg da verujem da ima likova koji jedva cekaju da odigra slabiju utakmicu iako je i pored toga bio jedan od boljih da ukljuce busilicu,ne vidim stvarno svrhu toga! Jedino objasnivo obrazlozenjeje da nikad nisu igrali fudbal il uzivaju u pljuvanju,decko je za svoje 23 god vec ostavio veci trag od 95% igraca koji su igrali od kad smo samostalna drzava,a tek ce da pokaze..
G

Gorostase

pre 8 dana

Svaki ozut zbog njega smo primili golove , to sto si ti ostrasceni grobar to je već tvoja stvar
S

Soy argentino

pre 8 dana

Najbolji nas odbrambeni fudbaler jos od Nemanje Vidica. Nas narod je mnogo zavidan na nekoga ko ima kvalitet I uspesan je u svom poslu. Zato smo tako daleko dogurali kao drzava i propali kao nacija.
E

EVO I REŠENJA

pre 8 dana

Bez Mitra od Arabije i ženstvenog instagram Vlahovića u timu, Pavlović mora početi kao naš startni centarfor, a u poslednjoj liniji moramo igrati sa 2 štopera, kapitenom Milenković-Savićem i još jednim momkom.
L

Lvlb

pre 8 dana

Decko se bori ima tu krativnost da izadje napred,ali isto tako kiksa,gubi orjentaciju.Svakako jedan od boljih danas.
K

Karlo Veliki

pre 8 dana

Stojkovic nikada nece biti veliki selektor, osim u ocima rukovodstva SNS... Umesto njega dovesti Jovanovica, vratiri Tadica i Mitrovica, a tragati za novim tandemom... Bez Luke Jovica, umesto Grujica Aleksic...Nedeljkovic je suvo zlato i ne razumem zasto j
G

Gorostas

pre 8 dana

I obavezno da nastavi da igra Zivkvoic i Lukić obavezno njega da ne menja nikad, a tek Pavlovića on je najjaca karika.
P

Petrinjo755

pre 8 dana

Kako će ovog vola Radonja da provoza na San Siru, nije ni svestan 😂 Jedva čekam, kao da gledam ono njegovo zaletanja, jedan lažnjak i covek je u reklamama
l

laker

pre 8 dana

Odnesce i Radonjica i ostale panjine sto ne mogu Radnicki KG dobiti fer. Tog Radonjica ima da zamrzis kad vidis da svaki posed gubi
L

Lakeru

pre 8 dana

Jel si se krstio? Mentalno oboleli
P

Preža

pre 8 dana

Ovaj krivac kod drugog gola, igrač hvata makazice ispred njega u srcu šesnaeaterca, jedino što je borben ali džaba. Jovića hvata kamera na kraju utakmice, graške znoja nema na čelu? Ne verujem da je pretrčao više od 2,5 km. Tuga jedna šta mi igramo.
t

tadijja

pre 8 dana

a sta je mogao kod makazica? Centarsut peferektan jedino da napravi penal
A

Auslenda

pre 8 dana

Tebi svaka cast, kad ti moras kao centarhalf da iznosis i centriras onda se zna da je kraj . Covece zamislite da van Dijk ili Rüdiger pokidaju iza biju, i jos treba da trce i iznose lopte i ubacuju lopte
S

Soy argentino

pre 8 dana

On najvise radi na terenu. Neznam kako neko moze da nevoli ovakvog radnika i borca. Danas se nazalost cene vise balerine.
D

Delija NBGD

pre 8 dana

Sve je jasno kada Pavlovic glumi nekog ofanzivca i sutira ka golu. Lukic i Ilic ne umeju loptu da zadrze vise od 3 sekunde. Grujic nevidljiv... Pa i Samardzic kojeg mnogo volim ne moze sve sam i evidentno je podbacio.
Г

Гост Зрењанин

pre 8 dana

Као и на ЕП Самарџић се намешта на јачу леву ногу и затварају га на ту ногу.Данци се спремају за утакмицу,на жалост само се Самарџић намешта да шутне кад приђе 16,да се и остали намештају,не би само њега затварали и имао би више простора,овако..
I

Ivanoo

pre 8 dana

Jel u tekstu neka greška ili Eraković i Samardžić daju iste izjave?
M

Mnogo priče

pre 8 dana

Nije greska. Niko nece reci istinu vec nas prave budalama. Bili smo dobri, prvo poluvreme smo bili egal, dobro smo stajali, primili naivan gol iz nicega i slicno. Kalaba prica da se osetio umor??? Na poslu koji radim i za koji sam dobro placen rec umor ne postoji. Jer ako sam umoran ima neko ko nije i ko ce odraditi posao za koji je placen.
J

June 44

pre 8 dana

"Osetili smo umor posle utakmice protiv Španije i to se odrazilo na našu igru na današnjoj utakmici" - Pavlovic. "Nisu nas iznenadili, Danska je vrhunska, mi danas nismo bili opasni u napadu, ali sledeća utakmica će valjda biti bolja. Svako od nas je dao 100 odsto od sebe i okrećemo se novim utakmica" - Erakovic "Nisu nas iznenadli, Danska je vrhunska, mi danas nismo bili opasni u napadu, ali sledeća utakmica će valjda biti bolja" - L. Samardzic Zbog ovih izjava ih nikada vise ne bih zvao u nacionalni tim. Mentalitet gubitnika nista dobro ne moze doneti. Ovaj kaze da su osetili umor!??? Lepo onda kazes da nisi sperman da odigras kako se od tebe ocekuje i kraj price. Drugi opet veli da je ovo 100% od svih njih? Zadovoljava se porazom? Treci seiri, kaze druga ce utakmica VALJDA biti bolja? Sramota i sramotne izjave. Vi ako se luzeri sa sve Viskijem i njegovom bulumentom koja sedi u savezu i goji se, mi nismo. I nikada necemo biti!
P

Poslao

pre 8 dana

Nijedna izjava nije luzerska kako kažeš..Sasvim normalne izjave tipa bili smo loši, u Beogradu ćemo biti bolji..
F

Forostas

pre 8 dana

To je to. Oni su krivi. Nisu krivi Lukic i Pavlovic, oni neka igraju zauvek dokazao su igrama i rezultatima poslednjih cetiri godine . Samo je dirajte Strahinju Pavlovića malo je mentalno zaostao u razvoju pa ne ide
A

Antaxos

pre 8 dana

Evo da ti kazem nesto, zivot nikome ne ostaje dužan. U pravu si, slična utakmica kao na Euru, samo što su i tamo trebali da nas rutiniraju kao danas. A sad drugi deo, zapitaj se i ti i tvoj trener i svi puleni iz FSSa zašto se nama nikad ništa "ne vrati". Jer apsolutno ništa nismo zaslužili u globalu u fudbalu kao država. Ni klupski ni reprezentativno.
a

arroyo

pre 8 dana

mi smo na između drugog i trećeg nivoa evropskog fudbala ali nas "novinari" po nalogu lažu da smo neki evropski brazilci, a selektor pijanac operisan od realnosti
b

bingosale76@gmail.com

pre 8 dana

Ja cu vas podrzati i to nije nikada bio problem,problem je u tome sto ne moze da se pobedi neko samo borbenoscu. Ok,borite se,tako i treba,ali braco morate igrati fudbal sa loptom. Morate stvarati sanse i davati golove. Nije dovoljno samo boriti se. Bicu uz vas i podrzavacu vas...
B

BREkalo

pre 8 dana

Maldini se okreče u grobu kad vidi tko je stoper u Milana
b

becki konjusari

pre 8 dana

Veruj mi jos veca je neverica ko je sve nosio taj dres. Recimo Ante Rebic...
b

becki konjusari

pre 8 dana

Kazu Poljaci da hrvatska kasni 30 godina za vremenom 😂😂😂

Ујка Житко ПФК

pre 8 dana

Neugodni nesto ovi Danski ribari.Jel tako ciganska manguparijo?😂😂😂😂AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH
O

Omg

pre 8 dana

Jel ti dobro?
G

GorostasIzKafica

pre 8 dana

Apsolutno najgori igrac, uz Sasu Lukića. Definitivno, da se vrate u Partizan videli bi gde su i sta su. Nula. Unistavaju ih.
£

£

pre 8 dana

Ma nije lose, samo si za dva gola kiksirao
T

TI MOMAK

pre 8 dana

Da imas obraza odavno bi napustio ovu nasu reprezentaciju, licno si kriv za oba gola, a u predhodnim utakmicama od kako si tu za 95% golova! Bolje da cutis.
m

mars

pre 8 dana

mars ma*mune sto ti dozvoljavaju da komentarises
G

GorostasAteistoGubava

pre 8 dana

Vidiš, koliko se naljute kada kazes istinu, zato i igra. Poludeli bi da on je igra. Napravili su idola jer su neinteligentni i hoce ga u reprezentaciji, a ovi ga guraju i zbog toga i zbog interesa.
L

Laker

pre 8 dana

Au kakav komentar, Pavlovic najbolji nas igrac u rep svaku tekmu i ti ga teras, vrv jer si delija leci se
G

Gorostase

pre 8 dana

Svaki out je Pavlovic kriv za gol, nazalost znam da si grobar ali Pavlovic je najgori igrac.
S

Soy argentino

pre 8 dana

Ma da samo je Strahinja kriv. Jedini pokriva citavu odbranu i iznosi lopte. Da su nam svi kao Strahinja ne bi nas niko pobedio.
B

Bogoljub Gagic

pre 8 dana

Znaci da niste ponovo izvukli nikakve pouke,sa prvenstva u Nemackoj.Pa dobro to je da kazemo skroz ocekivano.
F

Felga

pre 8 dana

Koji god da su rezultati, molim vas ljudi, novinari, navijaci, ne budite zaboravni iako ste Srbi i ne prizivajte ove sto nisu tu. To je to, gotovo je sa njima, ajmo jednom da stavimo tacku na nesto i da krenemo od pocetka. Pa sta i ako gubimo, nek budemo nivo Belorusije , nek se krene od nule pa ce kroz par godina biti nesto. Samo ne mislite da ce smoreni Mitrovic, maneken Sergej i prebijač nedužnih gostiju kafane Vanja nesto promeniti. Imamo klince koji osecaju grb, kvalitet ce doci. Nek se isprati i dijaspora da li neko dete nadolazi i to je to.
b

brazers

pre 8 dana

Lukic samo zasmetao, da je Pavlovic skakao pored Plzena oduvao bi i loptu i njega a ovaj se guzi i bio je kratak. Da ne pricamo o Ilicu koji stoji i gleda centarsut?
G

GorostasIzKafica

pre 8 dana

Pavlovic kriv, ali mentalno oboleli navijaci Partizana spominju. Uživajte u dalje u igrama Pavlovića.
b

brazers

pre 8 dana

Oduzmi Pavlovica i ovaj tim prima 5 komada svaku. Koliko dobrih utakmica kao i danas, sam iznosi loptu ovi ostali gledaju ciji je to posao. Da nema njega ne bi pola presli
r

rrrr

pre 8 dana

Ma da,kriv je i Dule Savic,zavalio se u fotelju i ne reaguje.Jadni pavlovic,uvek je neko drugi kriv.On se pobogu bori.
G

GorostasNeuki

pre 8 dana

Kažem uzivaj i dalje u njegovom istrcavanju koje nista ne sluzi VEC četiri godine i Jos vise uzivaj u busanju u grudi ili u njegovom plakanju posle utakmica, ali na svakoj utakmici na kojoj je igrao i na kojoj smo primili gol on je bio krivac, to svako ko je gledao utakmice je video.