©MN Press
©MN Press

Pavlović: Bili smo otvoreniji, nadtrčali su nas, utakmica slična onoj sa Evropskog prvenstva

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.09.24. | 20:01

Strahinja Pavllović priznaje da je utakmica protiv Danske, bila jedna od najtežih za igranje u poslednje vreme

Možda se određni deo fudbalskih zaljubljenika u Srbiji ponadao posle remija protiv Španije, da bi pozitivan ishod protiv evropskog šampiona mogao da bude naznaka boljih dana Orlova, ali je Danska rutinski prizemljila izabranike Dragana Stojkovića Piksija i vratila celokupnu sportsku javnost u našoj zemlji u realnost.

Strahinja Pavlović je protiv Španije odigrao odličnu utakmicu, ali se večeras protiv Danske generalno glednao stopio u sivilo u kom su se nalazili skoro svih igrači Srbije. Novopečeni igrač Milana konstatuje da je odigrao jedan od najtežih mečeva u poslednje vreme.

Izabrane vesti

"Mi smo danas izašli malo drugačije nego protiv Španije. Bili smo otvoreniji i zato smo imali više posla. Jedna od mojih najtežih utakmica za igranje u poslednje vreme. Nadtrčali su nas, kontrolisali utakmicu sve vreme. Moramo da nastavimo dalje i da probamo da ih dobijemo kući. Utakmica je bila slična onoj na Evropskom prvenstvu, samo što smo sada primili dva gola iz dve šanse. Osetili smo umor posle utakmice protiv Španije i to se odrazilo na našu igru na današnjoj utakmici".

Imenjak doskorašnjeg igrača Salzburga, Strahinja Eraković smatra da je prelomni momenat bio prvi gol Danske, koji je tim Larsa Knudsena dao "ni iz čega".

"Na početku nije izgledalo loše, sve dok nismo primili gol ni iz čega. Oni do tada nisu stvarali šanse. Jesu držali loptu, ali nisu imali šanse do tog prvog gola. Nisu nas iznenadili, Danska je vrhunska, mi danas nismo bili opasni u napadu, ali sledeća utakmica će valjda biti bolja. Svako od nas je dao 100 odsto od sebe i okrećemo se novim utakmica", tvrdi Eraković.

Par reči izustio je i Lazar Samardžić.

"Nisu nas iznenadli, Danska je vrhunska, mi danas nismo bili opasni u napadu, ali sledeća utakmica će valjda biti bolja.


tagovi

Lazar SamardžićStrahinja ErakovićStrahinja Pavlovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara