Komentari na vest

Partizanovac na pozajmici: Šehović u timu kola u Kazahstanu

D

Daba

pre 5 dana

U Izraelu je dobro odigrao,sada u ovom novom klubu igra dobro(mada je liga znatno slabija) e sada da li on nema samopouzdanja ili nije dobio priliku to nećemo znati dok ne odigra bar 4,5 utakmica vezano. Definitivno da mu niko nije pružio šansu a meni deluje da je momak vredan i radan i da ima taj neki proboj i centaršut,ali malo mu fali fudbalskog bezobrazluka i malo oštrine u duelima!!!

Petar.P

pre 5 dana

Verovatno oba. Realno nije nikad povezao nekoliko utakmica na svojoj poziciji, plus očigledno nema kao neki zaledjinu, pa prvi kiks ga vodi na klupu, a neretko i na tribine. Pa eto zato i ta nesigurnost. Mada generalno nije ni on ne znam kakav bek, ali s ozbirom kako je igrao Antić, mogli su ladno da se rotiraju ili da makar nekad udje sa klupe. Ali šta ćeš, Duljaj je očigledno gurao svoje pridošlice, pa makar ništa ne uradili.
A

Ammmmmamm

pre 5 dana

Nejasan momak. U Izraelu i sada u Kazahstanu igra sasvim solidno. Lige za nijansu slabije, ništa drastično. U oba mandata u Partizanu nekako nedorečen, uplašen. Da li je do psihe ili nedobijanja prave šanse...