Komentari na vest

Partizanova velika zabluda: Ne funkcioniše ideja sa trojicom štopera

K

Kako..

pre preko 1 godinu

..ne funkcionise, kad u toj formaciji još ni jednom covek nije izgubio utakmicu?!
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Ne stavljajte samo Stolicu u istu recenicu sa Stanojevicem, pa ni Savom. Za Stolicu je i Savo bio apsolutni genije.
m

miraševac

pre preko 1 godinu

Podrška Petriću i igračima za uvođenje novog sistema igre...
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

Projekat Belic, trener koji ne zna koje rizike nosi koji sistem igre. Poluvreme u nepovrat. Na terenu se sve vidi, kao sto Hamrun nismo pobedili tako i sinoc dzaba iskustvo kluba u igranju evropskih takmicenje kada diletanta postavis na klupu.
M

Munze boj

pre preko 1 godinu

U pionirima smo jos ucili da sve krece od sredine terena, nema ni dobrog napada ni odbrane ako na sredini stojis lose. Dakle mi juce nismo imali sredinu, ne mogu Natho i Traore da drze sami sredinu, Belic je sirov fudbaler koji pravi vise štete nego koristi, a Natho se u ovoj formaciji ne snalazi. Drugo igrali smo bez desnog krila, pa zaista van pameti. Treće mi nemamo igrace za formaciju 3-4-3 ili 5-3-2 kako god da se zove, plus ta formacija se bas dugo uvezbava. Ako Petricu sve ovo nije jasno i ako ne viidi da ni protiv trecerazrednih timova to ne ide onda je veci dunster nego sto sam mislio da jeste. Jos nesto, verujte da je nekadasnja beogradska zona imala igrace koji su za neke poput Sanicanina majstori fudbala.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Slazem se sa tobom za vaznost sredine, ali ja mislim da mi zapravo imamo bolji igracki kadar za 3-4-3 formaciju (ne 5-4-1 ili 3-6-1, da se razumijemo – to su totalno neefikasne/nefudbalske formacije) nego za ovu 4-5-1 formaciju na koju smo svi, i mi i igraci, navikli. Problem je taj sto Petric, cini se, ne zna kako ta 3-4-3 formacija treba da funkcionise. Kako se u toj formaciji ponasa napad, kako sredina, kako odbrana, itd. Takodje, sto se konkretno tice odbrane, nas najveci problem trenutno su prekidi i ubacaji sa strane, a tu se valjda i golman nesto pita, jel tako? Lako je ovde svu krivicu prebaciti na stopere i/ili igru sa 3 stopera, ali cinjenica je da je nas problem daleko komplikovaniji.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Kakve golove primamo,ovo je zalosno.Svaki napad protivnika i svaki centarsut u nas sesnaesterac je pola gola.Koja formacija sa tri stopera,pa sva trojica su prosecni stoperi ili ispod proseka.Sinoc nas je Bog pogledao pa smo dali tri gola pre svega zbog toga sto je protivnik bio slab.Sa Francuzima i Nemcima ako se nesto ne promeni plasim se brojacemo do 5-6 u svojoj mrezi.

IYH

pre preko 1 godinu

Kakav nam je trener nista tu cudno bilo nebi da proba jos nekoliko puta da igra tu formaciju ili da levog beka prebaci na desnu stranu samo da onog Belica neko vreme nevidimo bar ne u Evropi on je ko krstareca raketa opasan po sve.
M

Milan Galić

pre preko 1 godinu

To forsira i Piksi.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Kod Piksija to radi posao. Ne mešaj babe i žabe.
Z

Ziki33

pre preko 1 godinu

Trener Partizana mora da trazi od svojih igraca da napadaju lopta mora unapred od igraca do igraca, kretanje bez lopte je krucialno kao I trcanje. Nesme park izan da bude podredjen pogoyovu kad igra protiv ovakvih protivnika. Mora da nametne svoj ritam i stil igre. Dok to nevidim trener neradi dobar posao, to od trenera zavisi kao i kondicionog. Hvala Pozdrav, Z.
B

Bljuc

pre preko 1 godinu

Objasni ti to Petriću, covek ako nike pijan onda je u nekoj vrsti Nirvane, lik nije prisutan. Nema nikakve emocije, dal kopao kupus ili vodio Partizan njemu isto. A tek da mu se objasni da nesrećni Belic vise ne sme da igra...e to je metafizika za trenerčinu ovu.
G

Grobar40+

pre preko 1 godinu

Naša najveća zabluda je Petrić, samo kasno ćemo se uveriti u to!!!
F

Fejnord 8.kom

pre preko 1 godinu

JEDVA IZVUKLI 3-3 PROTIV 10-OG KLUBA CESKE LIGE,STVARNO USPEH ZA GINISA!
V

VALJAK VERITAS

pre preko 1 godinu

PETRIC NIJE TRENER ZA PARTIZAN ! TREBA JOS MNOGO DA UCI ,UCI ,UCI !
b

bob.f

pre preko 1 godinu

Nikad vise sa tri stopera pa makar igrao sa Realom...Pa ti automacki imas 6 igraca u 16 metara.. A ne pranis se u 16 metara ve izadje na 40-50 i igras fudbal...To je katastrofa sta je covek uradio u prvom poluvremenu..Ovo smo morali pobediti....
h

hahahahahah

pre preko 1 godinu

D@ Noke Ne kontam samo sto svi napadaju Belica ovoliko. Protiv Zvezde i Kolubare je bio najbolji na terenu i juce nije zasluzio crveni. Nije bila namera da povredi igraca ni u jednom trenutku. Pritom je bio prvi faul koji je napravio. Za zuti absolutno ali za crveni je prestrogo po meni. ________________ On je sad u problemu. Sad ce i nase sudije da ga posebno gledaju. Da je to uradio u 80-minutu, pa nekako da se oprosti. Nije bila namerea da se povredi igrac, a za malo da ga posalje u bolnicu? Ja imam oci, odmah sam zna da ide direktni crveni. Zao mi je mozda pre 50 godina to nije bio direktni crveni, ali danas jeste. Ti ga znas i branis ga. Ali ja opet kazem sta se mora, mora se. Moze Partizan da pobedjuje i sa 10 igraca🤣 u nasoj ligi! Idemo!
b

babavanga

pre preko 1 godinu

majstore, sudija se dvaput uhvatio za džep sa žutim kartonom i tek iz trećeg se odlučio za crveni, ali ti si ODMAH ZNAO da je crveni.... ma, važi
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

@ babavanga Gledao sam sve vreme u sudiju i njegov reakciju, kako hoda i kako se ponasa. U sebi sam pricao nemoj crveni, nemoj crveni, ako već zelis da znas istinu. I sudija samo lepo izvadi crveni. 🤣 Ja kazem nema problema da Partizan igra sa 10 u prvenstvu Belica necemo gledati u Evropi barem 2 utakmice. Vecina ga bas braitw sto je neverovatno, verovatno jer ga znate u licnom zivotu. Treba da ide malo na hladjenje, ali ako ima vasu podrsku nek radi to sto radi!
h

hahahahahah

pre preko 1 godinu

@ Noke Ne kontam samo sto svi napadaju Belica ovoliko. Protiv Zvezde i Kolubare je bio najbolji na terenu i juce nije zasluzio crveni. Nije bila namera da povredi igraca ni u jednom trenutku. Pritom je bio prvi faul koji je napravio. Za zuti absolutno ali za crveni je prestrogo po meni. ________________ On je sad u problemu. Sad ce i nase sudije da ga posebno gledaju. Da je to uradio u 80-minutu, pa nekako da se oprosti. Nije bila namerea da se povredi igrac, a za malo da ga posalje u bolnicu? Ja imam oci, odmah sam zna da ide direktni crveni. Zao mi je mozda pre 50 godina to nije bio direktni crveni, ali danas jeste. Ti ga znas i branis ga. Ali ja opet kazem sta se mora, mora se. Moze Partizan da pobedjuje i sa 10 igraca🤣 u nasoj ligi! Idemo!
K

Kon

pre preko 1 godinu

Hahaha@Ne kontaš što Belića napadaju, ahahaha, stvarno teško je skontati.
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

Sve se da pooraviti da imamo krstenog trenera a ne poletarca u 54godini koji pocinje da se uci nad Partizanom. Svaki iole ozbiljan trener bi uvideo da sa 3 stopera i sa ovim bekovima Partizan je jalov i opet prima dosta golova. Prvo kad vec nam prave ovolike sanse iz prekida jedno se pod hitno menja.NEMA VISE ZONE nego se uzima igrac na igraca i cuva se.Drugo, vidi se iz aviona da je Sanicanin u ovoj sezoni ocajan. Treba igrati 4-2-3-1 u Evropi a u Prvenstvu sa 2 napadaca( je li ovaj Pavlovic ziv covek ili ima neku bolest koju ce da zalecuje u Partizanu?) 4-1-3-2. Ali dok imamo ovakvog dunstera na klupi, tesko nama sa njima.
G

Gost31

pre preko 1 godinu

Pa to svaki normalan čovek vidi osim trenera i uprave FK Partizan. Mozga bez ili žele da nas srozaju još niže iako smo odavno na aparatima.
V

VALJAK VERITAS

pre preko 1 godinu

AMATERSKI nam vode klub . Sramota.
b

batabane

pre preko 1 godinu

Ne moze nista da funkcionise,kad nemas igru.Taktika se sastoji u tome da pustis protivnika,a kao na kontre ces nesto.Nema od toga nista,zato je i odbrana nestabilna.Niko ne moze,pa ni Real da se non stop brani.Moras da izadjes napred,da i ti napadnes,da pritisnes ,da se igra na polovini protivnika,da se odbrana pregrupise,odmori.Kad je odbrana pod konstantnim pritiskom,kad tad popusti.I to bilo cija,bilo kog kluba.Dakle nije farsa,da je napad najbolja odbrana.Zato je karikiranje fudbala,igre iz prve.Karikiranje je kad se odigrava iz prve posto poto,pro forme radi,a sa dva tri kontakta bi se doslo u poziciju,da se odigra za gol sansu,ili uputi udarac ,ili centarsut.Vezni igrac mora da je sposoban da primi loptu i zadrzi je dok se ne ukaze prilika za proigravanje,a ne da je odmah gubi ili odigra,bezveze unazad.Kad to nemas,nijedna odbrana nece biti dobra,uvek cete protivnik pritiskati.
h

hahahahaha

pre preko 1 godinu

DKad budemo sa igracem manje pobedili Zvezdu i dali 3 gola... Ja cu reci da smo Real M. Ali tesko da ce desiti. P.s Bio bih zadovoljan da na svetskom prevenstvu reprezentacija da 3 gola sa igracem manjem. Onda ga sigurno osvajamo 🤣
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Nije problem taktika da se braniš i igraš na kontre, ali ako imaš takve igrače, ali da igraš sa tri štopera, klasičnim bekovima i tri u vezi, gde imaš Natha koji i ne igra odbranu to je samoubistvo. Prvi gol smo primili u 4. minutu, nikakvog tu pritiska nije bilo na odbranu, nego se ne zna ko šta radi, ko koga čuva, ko izlazi u blok. Drugi gol da i ne komentarišem, 7 igrača + golman su bili u srcu 16-erca i lik neometan ubacuje loptu u mrežu. Treći gol jeste posledica pritiska i igranja sat vremena sa igračem manje. Da je Andrade počeo umesto Saničanina i da smo igrali 4-4-2, držali posed i napali, lako bismo ovo rešili, ali mi imamo "stručnjake" na klupi.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Da se razumemo, da bi igrao sa 3 stopera to moraju da budu kvalitetni stoperi. Zvezda ima Dragovica, Milunovica i Erakovica pa sa njima to moze da igra (problem su bekovi ali to je drugo). Partizan ima Vujacica, Sanicanina i Markovica. Velika je to razlika.
d

dinho

pre preko 1 godinu

pa sta ocekivati od stoperskog tandema Sanicanin Vujačić, to je tandem za radnik iz Surdulice
z

zorans

pre preko 1 godinu

problem je nesigurni golman. odmah uzeti Kljajica iz Novog Pazara
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Da se ne ložimo i lažemo sami sebe, ove godine sa ovakvom odbranom i trenerom neznalicom u Evropi nema šta da tražimo. Ako osvojimo 5, 6 bodova u ovoj grupi da pevamo. Čak i da ponovimo rezultat iz prethodne sezone kada smo u onoj smešnoj grupi sa osvojenih 8 bodova strepeli za prolaz do poslednjeg trenutka poslednje utakmice to bi nam garantovalo tek treće mesto u grupi.
Z

Zoran Pfc Ilic Lomnica

pre preko 1 godinu

puna podrska za upravu. sve ce to doci na svoje, ja ne sumljam ni najmanje.
G

Gost111111

pre preko 1 godinu

@ Sima Arauho Delimicno si u pravu,igras LK uzimas pare plus prodas nekog igraca i puna kapa ali imao si ser Floru i za dve godine nisi prodao nikoga i izgubio si 4 od 7 derbija.Sto je mnogo mnogo je _________________ Ja znam da ima vas puno koje je Vucko slucajnim okolnostima ocisto. Kako kaze jedan danas sve, sutra nista. Pa ste nezadovoljni. Mnogo je slazem. To je Stanojevic radio, bilo mu je vaznije prvenstvo. A u slaboj grupi sta se uradi. I na kraju smo imali srece. I kad je primio gol od Flore,.uveo Lazara Markovic koji je polomio rame. Ali vas neke navijace slazem se da je mnogo. Cekamo Ultra kop,.kriza krece, para nema. Bice svasta! Zlatno doba Srbije!
V

Vini Jr

pre preko 1 godinu

Saničanin je najgori štoper u Partizanu još od vremena Miloša Ostojića i Fabrisija Dornelasa, pogledajte na jutjubu snimke golova i obratite pažnju kod drugog gola na reakciju Saničanina koji udara u Vujačića i umesto da čuva igrača sa brojem 6 uz koga je trebalo da bude, on gleda levo desno i ne može da se odluči, pa onda ide na igrača koga već "čuva" Vujačić i ometa ga, na kraju i udara u njega, dok je šestica Slovackog bio manje više sam, skočio i udarcem glavom pogodio prečku, ali na odbitak naleće Kalabiška koji se ušetao do peterca i niko ga nije čuvao tokom prekida. Naravno setite se koliko je golova protiv Fejnorda u Beogradu (2:5) Partizan primio zahvaljujući Saničaninu, a gde su ostale utakmice kao što je martovski derbi, gostovanje Pazarcima krajem jula i mnoge druge... "Uprava" nije uspela da dovede Radovanovića koji bi mogao da poboljša skok igru tima i izbaci ovu kiksaru iz sastava, ali nadam se da će (novo) rukovodstvo na zimu pokušati da realizuje transfer ovog igrača i da će Saničanin otići budzašto, samo da ga ne gledamo. Drugi problem odbrane je Filipović, još od prve utakmice protiv Javora se videlo da je lik prilično nestabilan i da ne može da obavi osnovne defanzivne zadatke za svoju poziciju, na delu smo to videli na Čairu, a nažalost i sinoć protiv Slovackog kada je maltene čistu loptu izbacio u korner posle koga Partizan prima treći gol. I dok je mesto desnog beka prilikom izvođenja kornera morao da pokriva Traore jer nije imalo ko da izađe na centaršut, Filipović je stojao sam u petercu ne čuvajući nikoga, a najbliži protivnički igrač je bio bezmalo dva metra udaljen od njega. Mislim da ove tri sinoćne situacije dovoljno govore o fudbalskoj pismenosti i inteligenciji našeg desnog beka, a izgleda i da je od odlaska Dijare 26-ica Partizana postala ukleta, jer su je kasnije nosili Obradović, N G. Miletić, Miljković, evo sada i Filipović. Još jedan, tačnije dva problema Partizana koji se tiču stručnog štaba jesu kondicioni trener Miša Filipović i jedan od pomoćnih, Strahinja Pandurović. Kondicija igrača se primetila još protiv Aeka kada svi koji izlaze iz igre izgledaju kao da igraju tridesetu utakmicu zaredom bez izmene, pa to najbolje oslikava kvalitet rada sa našim kondicionim trenerom, a ništa bolji nije ni sin Gorana Pandurovića, koji je po svemu sudeći zadužen i za prekide ekipe i pokušavam da se setim nekog gola u poslednjih ko zna koliko vremena da je Partizan postigao iz kornera, ubačene lopte iz slobodnog udarca, ali nešto mi ne ide, što se ne može reći i za primljene golove iz prekida, eto nam i najsvežijih primera od sinoć... Mislim da su Petriću preko potrebni mnogo bolji pomoćnici kako bi uspeo da nešto izvuče iz ove ekipe, ovi pomoćnici koje sada ima su stogodišnji u Partizanu što je više nego žalosno. Pored normalnih pomoćnika, potrebna su još dva štopera, Radovanović koga sam pomenuo bi dobro došao za sigurniju igru u vazduhu, a treba nam i još jedan sa srpskim pasošem koji je siguran na zemlji, ima dobar pas i može da pokrene akcije napred. Ne bi bilo loše i potražiti ponovo desnog beka, takođe sa srpskim pasošem jer ovo ne uliva ni malo poverenja. Do zimskog prelaznog roka treba polako uvoditi u igru Ilića i davati mu šansu u utakmicama sa slabijim rivalima.
@

@Goxyyy

pre preko 1 godinu

i opet vi u čiji je tim uloženo 12 miliona, ne možete da nas pobedite “bez kvaliteta”
Z

Zdravko Herbiko

pre preko 1 godinu

Ne funkcionisu ovi stoperi, treba dovesti Mojsova, Golemica i Nikolu Maksimovica.

Gost1111

pre preko 1 godinu

@ Gostmiki1234 Sa ovim parama koje imate odlican tim... odbrana malo skripi ali napad vrlo dobar... ne razumem zasto pljujete upravu, ljudi rade maksimalno koliko mogu u odnosu na situaciju. Ne znam sta bi vi onda tek radili da ste bili u situaciji kao mi kada ste vi uzeli 6 titula u nizu... mi nismo videli evrope ni na slici... bili smo sto puta unisteniji od vas... ________________________ Ja bih kao navijac bio spreman na kompromis. Da Vucela ode, neka Vazura ostane. Ali nije problem u tome. Nema nikakve transparetnosti. Sta su ciljevi kluba? Kako stoji finasijski, iako ne trosi nista, a prodaje lepo! Od Uefa isto lepo pare uzima. Mi smo spaseni jer je Uefa napravali Konfernciju. Vucelic da li je ziv covek? Koliko ima godina 80? Ponasaju se kao da je njihovo, sto je nije lepo. Nek pocnu malo da komuniciraju sa navijacima ali nista od toga.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Delimicno si u pravu,igras LK uzimas pare plus prodas nekog igraca i puna kapa ali imao si ser Floru i za dve godine nisi prodao nikoga i izgubio si 4 od 7 derbija.Sto je mnogo mnogo je.

LosXeneizes

pre preko 1 godinu

Vratiti N. Djordjevica,Gavrancica i Krstajica pod hitno,najbolji izbor bio bio i Taribo West,primeniti mu krstenicu i imace 28 godina
G

Gostasdfgh

pre preko 1 godinu

Partizanova velika zabluda - misle da su dobri, hoce titulu, a ne mogu da rese ceske penzionere...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

A vi giganti od 50 000 000 ulozenih ne mozete da resite nas,pa onda se zapitaj koliko ste vi tek jaki a nas amatere ne mozete da pobedite
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

@Vini…. Vi trenutno niste bitni posto ste na -5… resicemo i vas na prolece kad bude bitno
G

Gost555

pre preko 1 godinu

@Gogniti Nisu resili nas, iako su pretili petardama, a onda ni Backu Topolu.
G

Gostasdfgh

pre preko 1 godinu

@Vini - imali ste 20% poseda na svom stadionu pre nego sto smo morali da povucemo rucnu. Penal vam svirali na "mora da im svirnemo", pitanje je da li je uopste kontakt bio u sesnaestercu. Ja bih se na vasem mestu stisao sa pricama o derbiju da imam samo jednu pobedu u 5 godina (a i to na mufte nakon ponistenog cistog gola Zvezde).
m

mixM

pre preko 1 godinu

Za formaciju sa 3 stopera moras da imas dobre bocne igrace, igrace koji mogu da naprave visak i koji ce da pojrivaju celu stranu kao sto to u reprezentaciji rade Kostic (Radonjic) i Zivkovic (Lazovic).. U Partizanu taj posao Urosevic i Zivkovic ni u snovima ne mogu da zavrse jer su oni klasicni bekovi...
V

V. Bulatović

pre preko 1 godinu

Šteta što ne uzesmo golmana Rosića, mislim da se vraća iz Španije i da treba da potpiše za Radnički Niš. Popovića forsiraju zbog prodaje, Stevanoviću je plafon karijere Čukarički. Lukač je nepravedno zapostavljen, iako je veteran najbolji je. Od štopera Marković može biti dobar, Saničanin i Vujačić nisu za ozbiljan fudbal nikad bili. Dosta ima igrača, pa i domaćih, koje smo mogli dovesti iz inostranstva na pozicije štopera ali Vazura čeka ponudu za Vujačića i Saničanina. A ta ponuda neće doći jer nije niko lud da baca pare na nekvalitet.
V

Vlada911

pre preko 1 godinu

Popović sasvim pristojno brani.
S

Slavuj

pre preko 1 godinu

Kod drugog gola naša dva štopera čuvaju jedan drugog, treći štoper luta kao Crvenkapa u šumi. Nije mi jasno da Petrić kao centralni bek kojeg je krasila dobra postavka,blok i skok igra,ne može toj trojici balvana nacrtati gdje da stoje i šta da rade kod defanzivnog prekida. Nama nije dao gol samo ko nije centrirao u šesnaest.Golman nesiguran,linijaš na sve to. Belić posebna priča sa neograničenom podrškom. Penal na Malti, ovdje crveni na početku utakmice, a kritika nigdje. Šta se krije iza toga da igrač koji nije bio ni blizu prvog tims Čuke ,kod nas ima neograničenu podršku,mnogo veću od svi bonusa iz naše škole. Vrijeme će pokazati da će nam ova dva boda nedostajati na kraju. Ozbiljmija ekipa bi nas nakon dva gola minusa i crvenog kartona razmontirala, a takve tek dolaze. Bojim se da će ovaj rezultat zamaskirati pogrešnu taktiku, individualne greške, koje nisu došle na naplatu samo zbog individalnih kvaliteta pojedinih fudbalera, kao i sreće. P. S. Gdje su nam predsjdnik i direktor,možda gledaju zajedno reprizu serije Selo gpri, a baba se češlja .
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

Sa ovim parama koje imate odlican tim... odbrana malo skripi ali napad vrlo dobar... ne razumem zasto pljujete upravu, ljudi rade maksimalno koliko mogu u odnosu na situaciju. Ne znam sta bi vi onda tek radili da ste bili u situaciji kao mi kada ste vi uzeli 6 titula u nizu... mi nismo videli evrope ni na slici... bili smo sto puta unisteniji od vas...
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Nisu problem pare,para nema. Drpaju a zabole ih za klub. Nemas rezerve,eeeej a oces na 3 fronta. Viktorija bila zadnjih 20 min,dusa u nosu
E

E to jeste

pre preko 1 godinu

Partizanova velika zabluda da znaju da igraju fudbal, Sve ce se videti protiv Kelna kada ih budu napunili

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Svako ko se iole razume u fudbal video je to I protiv amatera sa Malte gde je u dva meca primljeno 4 gola a mogli je Jos toliko a Petric hoce da Bude trener I to bio odbrambeni igrac I nije uvideo je dokaz da SA trenerskim poslom NEMA pojma I da je obican sarlatan.
G

Gost22233

pre preko 1 godinu

Odluke nesposobne uprave,unistavaju fudbalski klub,a oni ni ne pomisljaju da odu i prepuste mesto nekom ko se razume u fudbal i kome je Partizan u srcu.NAPOLJE NESPOSOBNI POLTRONI
S

Soko

pre preko 1 godinu

Nista Petric nije pogrijesio postavljanju odbrane lopte su isle visoke u sesnesterac i trebalo je da kontrolisu visoki igraci e sto oni nisu ili nemaju kvalitet to je drugo pitanje.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Ne mozes sa bilo kojim igracima da igras formaciju koja ti padne na pamet.Opet stranci spasili utakmicu.Zato su i dovedeni da prave razliku ali odbrana osim Urosevica izgleda tako da gol bukvalno od starta visi u vazduhu.Ja bi najvise voleo da igramo 4-4-2 al...
S

Siguricaw

pre preko 1 godinu

Ono kada primis 3 gola od devetoplasirane ekipe ceskog prvenstva, bice veselo u ligi malih klubova...
t

to 100%

pre preko 1 godinu

Za domaće prvenstvo I sklanjalice su dobri igraci
G

Goxyyy

pre preko 1 godinu

Velika zabluda je da imaju uopste kvalitet, tek ce da prime petardu od Nice i Kelna, a onda će ovi jadnici da kmece uprava napolje a kada im sudija pogura da pobede bice uprava ostani

Dj_97

pre preko 1 godinu

Kada igraš sa trojicom štopera, moraš da imaš dva beka poput Arnolda i Robertsona (Liverpul ih ima, pa opet ne igra sa trojicom štopera i dva ving beka!?), moraš da imaš makar jednog štopera koji zna da igra sa loptom (naša tri štopera kada bi se spojili u jednog ne bi bili solidan štoper) i vezne igrače koji trče preko 10km po utakmici (Natho i Andrade to ne mogu jer su u godinama i nisu ti tipovi igrača, dok je Belić tempirana bomba). Plus na sve to, potrebno je bar tri pripremna perioda da se to uigra da bi ličilo na nešto, tako da Gordane odustaj od ovog sistema inače će nas Nica unakaziti gore od Fejnorda prošle sezone na našem stadionu.
H

Hermano7

pre preko 1 godinu

Funkcionese ako imas 3 stopera, ovako kad imas polu stoper u vidu Svete, i dvojica vujacica i sanicanina koje nemas posto ne znaju da igraju i su spori, ne funkcionise.
&

&

pre preko 1 godinu

Marković me najviše razočarao, mada je i žile odigrao katastrofa. Sve što ne valja bilo je preko njih u prvom poluvremenu. Mora se našto uraditi. Podrška petriću. Dijabate i Rikardo su sila sa loptom
G

Gostik

pre preko 1 godinu

danas svako igra fudbal i bod je odlican
D

Deagle

pre preko 1 godinu

Funkcionisalo bi, da imamo kvalitetne odbrambene.Trenutno imamo balvane koji ne znaju da je njihov posao da cuvaju protivnicke igrace, a ne svoje.Takodje ni golmana nemamo...
G

Gost20

pre preko 1 godinu

Ne funkcioniše ništa sa Uroševićem ja da vam kažem...
d

darkok

pre preko 1 godinu

Bravo za tekst konačno neko da piše o ovom problemu,nadam se da će još neki mediji da napadnu Gordana i da će ovaj konačno progledati de greši,i da konačno vidimo u timu mladog štopera Ilića uveren sam da je bolji od sve trojice koji su sinoć igrali a uveren sam da imamo u mladjim kategorijama od 17-18 g još nekog boljeg od ova tri panja
@

@darkok

pre preko 1 godinu

Goni ti tog trenera ako moraju novinari da mu objašnjavaju kako da igra i gde greši 🤣🤣
s

svi guraju svoje igrace

pre preko 1 godinu

Sad i Ilic hahaha. P.s Slazem se da 3-5-2 greska kao u tekstu pise. Moras da imas dva beka azdaje, a Partizan to nema!
N

Noke

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. Petric ako je imalo kompetentan a mislim da jeste, nece izvoditi vise ekipu sa tri pozadi. Protiv Hamruna je to uradio, primio tri gola. Juce potpuno ista stvar. Ne kontam samo sto svi napadaju Belica ovoliko. Protiv Zvezde i Kolubare je bio najbolji na terenu i juce nije zasluzio crveni. Nije bila namera da povredi igraca ni u jednom trenutku. Pritom je bio prvi faul koji je napravio. Za zuti absolutno ali za crveni je prestrogo po meni.

fuseni

pre preko 1 godinu

dijabate desno krilo natho poluspic rikardo spic-gde je levo krilo???????
@

@fuseni

pre preko 1 godinu

Otišao u basamake i igra šah sa medom
3

352

pre preko 1 godinu

Nije Dijabate igrao krilo nego lutajuceg drugog spica
h

hahahah

pre preko 1 godinu

Dijabate igra celo drugo poluvreme levo krilo..Prvo poluvrme nismo igrali nista pa ne racunamo. P.s Nadam se da ne vozis kola, ti si potecijalna opsasnot da ubiješ nekog. Levo- desno najbitnije u voznji. Pusti fudbal, spasvaj zivote.
h

hahahahahha

pre preko 1 godinu

Dijabate igra celo drugo poluvreme levo krilo..Prvo poluvrme nismo igrali nista pa ne racunamo. P.s Nadam se da ne vozis kola, ti si potecijalna opsasnot da ubiješ nekog. Levo- desno najbitnije u voznji. Pusti fudbal, spasvaj zivote.

fuseni

pre preko 1 godinu

na prvo poluvreme sam i mislio, ne gleda se valjda utakmica samo kad igramo dobro ps. pazi se na pesackom
J

Jelenko P

pre preko 1 godinu

Ovo sa trojicom stopera,u ovakvoj utakmici,je idiotizam.Pogotovo sto je imao priliku da se uvjeri da to ne funkcionise.Neznanje ili namjera pokazat ce vrijeme.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ovu cinjenicu vidi svako osim Gordana Petrica.
D

Dadane

pre preko 1 godinu

Ne funkcioniše ideja sa vujačićem,ni dan danas još nikome nije palo na um da njega malo prizemlji na klupu istripovo se da je vidić