Komentari na vest

Partizanova bonus opcija iz Voždovca: Vukašin Đurđević na desnom beku

P

PojacavajuSeZaDruguLigu

pre 2 meseca

Lepo je videti kako se crni dečki vraćaju svojim korenima i posle Mujage i Jure sada stižu i pojačanja iz druge lige:))))Moćna škola sada traži u drugoj ligi bonuse, a stručnjak iz Konje Šamroje će tek da kmeči kada osvoji četvrto ili peto mesto, a i to će biti na guranje i pomoć štitova:))))
F

Filip V.

pre 2 meseca

Veciti neka odu malo do Kragujevca pa neka pitaju kako se skautiraju mladi igraci. Ako ne znas pitas.
H

Hahaha....

pre 2 meseca

....važi!
k

kendisport

pre 2 meseca

Korektan igrac za opciju bonusa u domacoj ligi. Cuj pita se Vozdovac, pa dace ga za šaku ribe sem ako Terza ne naredi drugacije
B

Bog te mazao....

pre 2 meseca

....oni i budni sanjaju Terzića progivaju ga i na vestima o Vojvodini,još se ja čudim juče je bila vest da je Tiram podpisao za Juve i tu su čak u komentarima prozivali Zvezdu,dokaz dole u vestima,šta im uradi crni čoveče...
B

Bog te namazao

pre 2 meseca

Svaka čast tvojoj učiteljici i nastavnicima srpskog.
Đ

Đeneral Draža

pre 2 meseca

Puno galame se diglo oko bonusa, a problem je zapravo ne u dva obavezna bonusa, nego što ta dva moraju eventualno menjati još, znači u sastavu pred utakmicu moraš ih imati 4, a to je u stvari problem Partizana, jer to povlači koga žrtvovati i na kojoj poziciji i na staetu, a i pri izmenama. Nije Terzić glup što je gurao taj predlog, Zvezda će i da ne mora, imati uvek 2-3 bonusa u ekipi jer ih tako gura u izlog, a ima ih dosta u rosteru koji su već prilično iskusni što kroz Grafičar što u Zvezdi. Drugo je pitanje kako je Partizan sebi dozvolio da nema mlade igrače u rosteru, nego već dve tri godine pred prvenstvo traži bonuse po drugim klubovima.
G

GostRadan

pre 2 meseca

Sve si u pravu, a ovo zadnje je vise nego ocigledno. Duljaj je rasturio podmladak u Partizanu, oterani su Klincarski i Prekazi koji su radili sa njima, dovedeni poltroni, i to je to. Svaki mlad igrac, za koga bi u Zvezdi procenili da moze nesto da napravi u seniorskoj konkurenciji, Aleksic, Popovic, onaj centarhalf sto otisao u Italiju, svi oni i jos mnogi su bukvalno oterani iz Partizana. Ovaj, kao ni Djakovac, nece sigurno doci, jer ni jedan klub ne sme da pusti bilo koga u Partizan. Jedino sirovine tipa Kovacevica. Ako prodje to sa dva bonusa, ne treba igrati Arizona ligu.
@

@

pre 2 meseca

Plus cz sa pola lige igra prijateljske, pa mogu i petlici da igraju. Pogledaj samo statistiku kad cz "odvali" neku filijalu, bude po 2 -3 starta a izgube 5:0😁😁😁😂😂😂, onako lepo im da gube. A kataia i ivanica drze obavezno na 2 metra ostojanja i ko mu udje u sutb,"da mu umre majka"
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

@Djeneral Evo, i ja cu se sloziti sa svime, tj. skoro pa sa svime sto si napisao jer zadnja recenica ti zvuci kao da je Partizan kao nesto "dozvolio". Nije tu Partizan nista dozvolio nego o tome navijaci Partizana (oni pravi, naravno, ne ovi botovi sto se ili lazno predstavljaju ili su placeni da podrzavaju ovu upravu) pricaju vec dugih 8 godina. Znaci, naravno da nam nije vise nista ostalo od omladinske skole kad je sve namjerno rastureno. Cuj, "kako si je Partizan dozvolio". Pa, druze, ja mislim da ne treba razmisljati duze od 1 minuta, pa da shvatis kako si je to "dozvolio". Isto kao sto je i jasno kao dan zasto Terzic i Zvezda sad forsiraju to pravilo o 2 obavezna bonusa. Sam si vec objasnio kome to u ovom momentu najvise ide u prilog, a kome ne ide nikako. Slucajnost? Druze, vidim da imas cime da razmisljas – znaci, kakva crna slucajnost ili kakvo crno "kako si je dozvolio". Sve je ovde jasno i svakom pravom ljubitelju sporta i fudbala (znaci, nevezano od toga ko za koga navija) je to zalosno jer svaka iole normalna osoba moze da vidi ste je problem sa tom pricom. Bolji se postaje kroz takmicenje i sportsko nadmetanje, a ne kroz sistematsko unistavanje konkurencije. Ako neko misli da ce Zvezda ovako biti bolja, ne koristi mozak uopste. Jer da, bicete najjaci u Srbiji. Ali koja je tu stvarna vrijednost? Da li je to stvarno odraz neke snage ili je samo laganje samog sebe jer kad izadjete u Evropu (i vi i mi, da se razumijemo), onda se najbolje vidi koliko je ko stvarno jak. E sad, ako je Zvezdi cilj da bude prva u selu...
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 2 meseca

Gde je već skoro godinu dana novi predsednik kluba? Zašto nas prave budalama?

Skauting

pre 2 meseca

A kako ce sa njim da se talite, koliko procenta mora da vraca od plate, je l ima popust jer je domacinigrac . ?
G

Grobarcina

pre 2 meseca

Puna podrska za Upravu i gospodina Vucelica i Vazuru od svih pravih grbara sa juga,svako ko je protiv nase uprave nije pravi navijac i ne voli klub!
S

Stub srBstva

pre 2 meseca

Jurcevic...Ibrahim...Ifet...Miralem...Mujagic....itd 🖤🤍 🇧🇦🇹🇷 partizan 🇹🇷🇧🇦 🖤🤍
G

Gost310

pre 2 meseca

Ali niko nema sto crveni kmeri imaju;Serifa, Nasera Orica Djigu,Osmana Bukarija, Mohamada Kangvu,Kangu, bonusa Adema Avdica itr.
d

ddddd

pre 2 meseca

dolaze : Đurđević, Jovetić, vezni odlaze : Saldanha, De Medina, Severina ( ako dođe ponuda 2m€ ) tim: Jovanović - Đurđević - Marković - Mujakić - Jurčević - Arriaga - ? ( u ligi Stjepanović) - Severina ( Goh ) - Jovetić - Zahid - Baždar
I

IVAN 82

pre 2 meseca

E kako radimo dobro i postojimo sa unistiteljima Partizana Vazurom i Vucelicem.Pored mladog 19god,desnog beka Roganovica mi mkramo da placamo igraca iz Vozdovca. Sta je sa tom skolom je li sramota i pored ove diktature oko bonusa sto mora biti. Da Partizan nema bar jednog mladog igraca od 18,19,20godina koni moze biti starter?!!
v

v1ad

pre 2 meseca

Zapravo nema. Najbolji Partizanov igrac koji spada u "bonuse" je Bazdar. A na njegovoj poziciji igra Saldanja koji je realno jedini igrac koga Partizan u ovom trenutku moze da proda za vise od 4-5 miliona. Bazdar bi bila odmah sledeca prodaja od 2-3.Ovo ostalo je sve daleko da se nesto ozbiljno racuna na njih. Mozes nekog Mateju Stjepanovica illi Trifunovica ili tog desnog beka sto si spomenuo tu i tamo gurnuti, ali ne vise od toga. Daleko je to od Zvezdinog kvaliteta koji ima sa mladim igracima (Lekovic, Mimovic bi instant bili u prvih 11 Partizana) ili cak Vojvodine ili Cukarickog.
I

Ima

pre 2 meseca

Brat Zumbra.
S

Samo laž...

pre 2 meseca

....i uvek laž,VV je izglasan na skupštini fudbalskog kluba,gde vam sede legende....zeka,bjeka,profa,puma,fegi itd itd,još da te podsetim da vaš pravni profa piše statuse da nema smene i kada oni sami daju ostavke,vas je vaš omiljeni profa,onako profesorski....
Ж

Жоржо

pre 2 meseca

Има ли држављанство?
V

V. Bulatović

pre 2 meseca

Bravo Stanoje, tako se pravi tim za Ligu Šampiona. Zuba iz naše druge lige, momak iz Voždovca koji ni tamo nije igrao, Mujaga koji se kalio u bosanskoj i drugoj turskoj, Šćeka u prvi tim itd.
z

zauzeto ime

pre 2 meseca

nema pojma kakav je igrač, ali dao bog da dodje ... negleda mi se vise ni stojkovic, ni filipovic, ni zivkovic na beku, a taman da izbegnemo kovacevica u startnoj postavi zbog bonus pravila
l

lol12

pre 2 meseca

Druga najbolja skola fudbala posle Ajaxove dovodi Zubairua i ovog iz Vozdovca da bi imali bonus igrace
L

Logitech

pre 2 meseca

Napisao si taj komentar tri puta pod tri razlicita nika, jel i ti mislis da to nije bas inteligentno?
L

Laker

pre 2 meseca

Bili smo najbolja skola i stub Srbije: Mitrovic, Vlahovic, Pavlovic, Milenkovic, Lukic, Zivkovic, Belic, Ilic... Ali sada dolazi kraj, u omladincima zvezda dovodi sve sto valja i kroz par godina ce celu rep ciniti zvezdini klinci. Partizanovi igraci prelaze u OFK i slicno, TSC..
l

lol12

pre 2 meseca

Bukvalno nisam.Napisao sam jedino pod ovim nikom.Ali svima je jasno tako da cudi me da nema jos 100 takvih komentara.To sto vi mislite drugacije...Pokazali ste svoju inteligenciju u odnosu sa Zeljkom i kako vas obrlati
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

@lol12 Cudi te da nema jos 100 kompleksasa kao sto si ti? Iskreno, i mene cudi. Ali pricekaj malo. Tek je objavljena vijest – sad ce i oni navaliti da ti pomognu sa ovim spamovanjem.
v

vulex

pre 2 meseca

ovo bi bio odlican posao, decko moze i beka i stopera
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 2 meseca

Stanojeviću, gde su nam bekovi za Ligu šampiona?
p

punkrti

pre 2 meseca

Za sta!?
R

Realnost

pre 2 meseca

Kakva Liga Sampiona prijatelju, ako nam upadne kasika u med I nekoga pobedimo mozda idemo u Ligu Konferencija. A ovako, borba za 3. mesto.
E

E moji vi...

pre 2 meseca

"Najbolja skola posle Ajaksove" nema 4 igraca za prvi tim vec godinama...
I

Ima ima

pre 2 meseca

nego ih oteše ovi iz Mateje Kežmana.
v

v1ad

pre 2 meseca

To je ta najbolja fudbalska skola u Evropi posle Ajaksove koja ne moze tri godine da izbaci bonus igraca.
S

Slavuj

pre 2 meseca

Čovječe ostavljaš gotovo identične komentare pod različitim imenima, kako ti ne dosadi? Ili si klinac na raspustu ili besposličar koji visi na netu. Idi kupaj se, vidiš kako je toplo vani.