Vukašin Đurđević (©Starsport)
Vukašin Đurđević (©Starsport)

Partizanova bonus opcija iz Voždovca: Vukašin Đurđević na desnom beku

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 11:37

Za sada samo kao meta, jer tek treba da se postigne dogovor sa Zmajevima

Ibrahim Zubairu je stigao sa Uba, odmah dobio srpske papire i postao prvi Partizanov bonus za novu sezonu. Međutim, kako se očekuje da Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije danas odluči da će uslov za Mozzart Bet Superligu biti dvojica igrača rođena najkasnije 2002. godine crno-beli moraju da pronađu barem još jednog.

I jednog su pikirali: Vukašina Đurđevića iz Voždovca.

Izabrane vesti

Jeste prošle sezone ispao iz lige, ali ne mora to uvek nešto da znači. Ispadali su iz lige i Stefan Mitrović i Nemanja Stojić, pa su kasnije dogurali do statusa reprezentativca. Uostalom, i Đurđević je reprezentativac, pošto je do sada igrao za sve srpske selekcije od U15 do U19.

Prošle sezone je za Voždovac odigrao čak 36 utakmica, uglavnom kao desni bek, s par izuzetaka na štoperu. I kupio je stručni štab Zmajeva toliko da je na pojedinim utakmicama poneo i kapitensku traku.

Time je privukao i pažnju crno-belih, ali Partizan tek treba da sa Voždovcem postigne dogovor oko momka rođenog 2004. godine što znači da bi Đurđević bio bonus i za narednu sezonu. Prema informacijama Mozzart Sporta, inicijalni kontakti su uspostavljeni preko menadžera, ali na krovu tržnog centra još čekaju konkretnu ponudu koja bi ispunila njihove finansijske apetite.

Posle ispadanja u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije, Đurđević je svakako raspoložen za selidbu na Topčidersko brdo, posebno ako bi imao skoro pa zagarantovane minute, ali – pita se Voždovac.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024FK Partizanfk voždovacVukašin Đurđević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara