Komentari na vest

Partizanov talisman – Mateja Stjepanović

K

Karlo Veliki

pre 43 minute

Svi bg mediji pa i ovaj i dalje su u funkciji zaštite i odbrane onih koji su nanaeli zlo Partizanu...Niko ne pise da Partizan od odlaska Marka Nikolica nema trenera..Mirkovic, Petric, Milosevic, Duljaj, Nadj, Stanojevic ,.... nisu fudbalska imena... Milosevic u prethodnom periodu je figurirao kao trener, a posao mu je radio sada na žalost pokojni Djuričić..On sada nema takvog pomocnika..Partizan mora da se izbori za trenera sa pedigreom: Nikolić, Jokanovic, Ivić... a pre nego sto dovede trenera mora da ima sportskog direktora koji prati tokove i trendove buduceg fudbala. Nekog ko stalno ima viziju kako da ojaca Partizan a ne Ilieva i Kralja, koji su razmisljali kako da dovediu sto vise igraca, ili prodaju što jeftinije, radi ugradjivanja.. Nekada je Ivan Tomic znao da jednim potezom "ubije" tri megapojačanja; Žuku, Moreiru i Dijaru.. Takav je potreban i sada.. Njega i Nikolica dovesti, i cekati Evropu u kojoj se ostaje najmanje do proleca a ne do 31. avgusta....
y

yui

pre oko 2 sata

stjepa bio jedan od najspremnijih igraca ,niko da ga pusti 2 3 utakmice
+

+

pre oko 3 sata

Eto novog menadzerskog reprezentativca i sledece peodaje Partizana
S

Skauting Serbia

pre oko 3 sata

Batice, bolje da si cutao pa bi nekog prevario da nesto znas. Sad nema dileme koliko pojma nemas. Klinac je igrao utakmicu pre tog derbija gde je asistirao Nemanji Nikolicu za gol. Nije sa ulice upao na derbi da cuva Hvanga ili Kangu. Zato ubuduce samo mudro cuti i izgledaj pametno. Bar spolja.
L

LILIHIP

pre oko 3 sata

O čemu vi pričate? Duljaj ga stavio protiv zvezde jer nije imao drugo rešenje!!! Inače ni na treningu nije bio u ekipi kad su igrali na 2 gola!!!
v

v1ad

pre oko 4 sata

Pa i cudilo me sto recimo Trifunovic dobija toliko prostora a Stjepanovic ne. Nije da su igraci na njegovoj poziciji tipa Ovusu, Ariaga, Kovac odusevljavali vanserijskim igrama.
c

cv

pre oko 4 sata

neka igra 3-4 mlada igraca Stjepanovic Ilic Trifunovic Djordjevic i neka se ubaci u tim jos nekoliko njih da stiču iskustvo
Z

Zeko

pre oko 3 sata

Stjepanovića moja puna podrška da se izbori da igra u prvom timu, također mislim da bi Bajramović bio bolji izbor na levo krilu od Trifunovića. Savo bi bez problema mogao igrati sa 4 bonusa i to Stjepanovića, Ilić, Bajramović u ovaj naturalizirani i to bi dosta dobro funkcioniralo. Na taj način bi se više mladih igrača razvijalo, a mi ovako imamo nekvalitetne strance koji mladim igračima zauzimaju mesto
v

vvz

pre oko 4 sata

Decko odigrao dobro derbi i onda sklonjen.
S

Slavuj

pre oko 3 sata

Odigrao dobro derbi koji smo dobili, ali beogradski novinari nisu mu našli odgovarajući zvučni nadimak, kao jednom drugom igraču kojeg su prozvali Mesi. Ovaj naš je ostao Stjepanović i to mu je mana, nije zvučno.
l

lol12

pre oko 2 sata

Nisu krivi novinari nego vas ljubimac Duljaj.Da on nije doveo nekoliko bezveznih stranaca tu i njih forsirao mozda bi igrao.