Slobodan Urošević i Momčilo Mrkaić
Slobodan Urošević i Momčilo Mrkaić

Partizan u Ivanjici tri dana posle derbija

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.09.19. | 16:27

Pomeren kup zbog novog termina odložene utakmice drugog kola Superlige

Naporna sedmica za Partizan počinje u četvrtak duelom sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope, završava se u nedelju veče 161. večitim derbijem, a samo tri dana posle susreta sa Crvenom zvezdom crno-beli će opet na teren. Samo, ne u Grošnici protiv Vodojaže, kako je bilo planirano, već u Ivanjici.

Iz kancelarije Zajednice Superlige stigao je u Humsku dopis u novom terminu odložene utakmice drugog prvenstvenog kola sa Javorom. Reč je o meču koji je trebalo da se igra još 27. jula, ali je prolongiran kako bi predstavnik Srbije imao više vremena da se spremi za revanš sa Konahsom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Na kraju je odlučeno da se taj meč igra na stadionu pored Moravice u sredu, 25. septembra od 17 časova, što automatski znači da će duel šesnaestine finala Kupa Srbije, u kome izabranici Sava Miloševića brane trofej, biti pomeren za prvu slobodnu priliku.

Izabrane vesti

PARTIZAN U LE: Više od 5,5 bodova u grupi - kvota 1,85!

Podsetimo, Partizanu ostaje da odigra još jedan odložen prvenstveni susret, onaj iz šestog kola sa Radnikom u Surdulici, prolongiran radi što kvalitetnije pripreme revanša sa Moldeom, što je na kraju donelo dobit klubu iz Humske.

Ono što je izvesno, ni taj duel u Surdulici, ni onaj sa Vodojažom u kupu, neće se igrati do naredne pauze, jer su svi termini popunjeni. Posle Ivanjice Parnom valjku sleduju gostovanja Radničkom u Nišu, Astani u Kazahstanu, dok pre oktobarskog predaha na Topčidersko brdo dolazi Voždovac.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara