PARTIZAN U LE: Više od 5,5 bodova u grupi - kvota 1,85!

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.09.19. | 11:32

Pogledajte zanimljivu ponudu MOZZART kladionice kada su crno-beli u pitanju

Partizan će u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope igrati u grupi L zajedno sa Mančester Junajtedom, AZ Alkmarom i Astanom. Zanimljiva grupa pre svega zbog Crvenih đavola iz Mančestera i nema sumnje da su navijači uzbuđeni zbog svega što predstoji crno-belima.

Kladionica MOZZART je spremila posebnu ponudu klađenja kada je učešće Partizana u Ligi Evrope u pitanju. Vrlo raznovrsnu ponudu!

Izabrane vesti

Partizan će prvi meč odigrati protiv AZ Alkmara u četvrtak od 21 čas, a dok čekate početak te utakmice možete pogledati na šta sve možete da se kladite kada je Partizanovo učešće u LE u pitanju.

Recimo, možete igrati na to da će Partizan imati više od 5,5 bodova u grupi sa kvotom 1,85. Ili da će imati više od 7,5 bodova sa kvotom 3,50!

SVE KVOTE IZ SPECIJALNE PONUDE POGLEDAJTE OVDE

Možete se opkladiti na to da će Partizan imati tačno nula bodova u grupi i to sa kvotom 50,00! Ili da će crno-beli, što mnogi navijači priželjkuju, dati preko 10,5 golova u grupi sa kvotom od čak 20,00!

Ako recimo volite Sejdubu Sumu, možete igrati da će dati gol u Ligi Evrope sa kvotom 1,70. Isto to, samo vezano za Takumu Asana, donosi vam kvotu 1,85. Naravno, još igrača je u ponudi, a na vama je samo da odaberete na koga tipujete.

U slučaju da ste veliki optimista, možete igrati da će Partizan do četvrtfinala Lige Evrope sa kvotom 35,00, do polufinala sa kvotom 100,00 ili do velikog finala što bi vam donelo prolazak kvote 400,00!

FOTO: Star Sport

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara