Komentari na vest

Partizan traži novog trenera: Aleksandar Stanojević odlazi razočaran

V

Vujo

pre gotovo 2 godine

Nijedan novinar ne komentariše sledeće situacije. Stanojević (partizan) ilić (čukarički), stanojević (partizan) linta (voždovac) liju gorke suze nad zlehudom sudbinom oartizana i zaostajanja za zvezdom. Pa da li je to normalno?
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Dolazi Lazetic. Neka strepi Kolubara.
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Putuj i ne vraćaj se...povedi sa sobom Vizuru ili Vazuru (nemam pojma ko je taj), Vučelića i kompaniju...putujte , izvadite kartu bez povratka....
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Ma gde da ide ,samo neka ide i neka povede Miljkovica,Lutovca,Obradovica,Miletica,Holendera ,Fejsu ,Jojica sa sobom.
D

Dragolastuk

pre gotovo 2 godine

Prolo kolo 0:0,namerno igranje rukom, trzaj ka lopti za naseg sampiona av zvezdu dovoljno
G

GlavasStanoje

pre gotovo 2 godine

Nadam se da ce posle ovog odlaska velikog trenera Stanoja,najzad fudbal u Srbiji u procvetati u svakom smislu,a Partizanu zelim trenera poput Paunovica ili Ivica. Mozda i Jokanovica. Em su bivsi igraci Partizana em trenirali u Engleskoj klubove i svakako imaju ako ista drugo,bar kulturu i dzentlmenstvo. Jer kao Stanojevic vise se ne radja takav placko,demagog tj.kukulele trener.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Em fudbal nece procvjetati sa Stanojevicevim odlaskom em ni jedno od tih imena koje si spomenu nece ni u ludilu doci u Partizan upravo iz razloga sto pljujemo po nasim ljudima najstrasnije. Ko se sjeca, dobro zna da se Jokanovic svojevremeno pljuvao mozda i gore nego sad Stanojevic. I on sad treba da se vraca u Srbiji da radi ponovo? Pa druze, pratis li ti Partizan uopste ili citas samo sta botovi komentarisu?
G

Gost676888

pre gotovo 2 godine

Nista od toga. Plata kao u Partizanu se ne moze dobiti u drugom klubu. Prepustice mu kup i eto razloga za jos jednu sezonu u njemu voljenom klubu...klubu koji bas bas ima u srcu.
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Prokockao je titulu i veliko je razočaranje.
e

eeeeee

pre gotovo 2 godine

i to me zabole
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Vidim, pominju se razna trenerska imena - Nikolić, Ivić, Ilić... da li zaista mislite da će iko od njih doći da mu Vazura dovodi i prodaje igrače????? Sa 0 dinara u kasi i 500-600 navijača na tribinama?!? Posle ove i ovakve sezone u kojoj je pokazao kakav je direktor? Jedino što je maksimalno dobro uradio je zaduživanje Partizana - po tome je najuspešniji dirketor svih vremena. Vučelića i Ilijeva i da ne pominjem...
m

miladin xf

pre gotovo 2 godine

evo ja kao osvedoceni partizanovac da kazem da je rikardo isfolirao pad protiv cukarickog ni govora o bilo kakvom katonu a da je nedosudjen penal protiv napretka kompezacija za dosudjen,nepostojeci pretodno kolo protiv spartaka.pozz
Z

Znas li ti...

pre gotovo 2 godine

koliko si lud? Ne mozes ti da budes Partizanovac. Ti si iz komsiluka.
F

Falco

pre gotovo 2 godine

Ti si gospodine,pravio tim po tvojim kriterijumi..sve tvoji igrači,zakucao si odnose sa nekim od bitnih šrafova u ekipi,Jojić-Natho,na kraju si imao opet bodovni saldo sasvim dobar za titulu..sam si je prokockao sad bi opet da odeš?Kao pre desetak godina,kao VOJVODA..tad je smetala čini mi se tvoja uprava?Sad je neko treći problem? Nijedan derbi nisi dobio,imao si u derbiju borbenu ekipu,sa jednom polušansom..i pričaš bajke o tome.Odavno si provaljen...odlazi i nema nazad!!
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Gospodin je pravio tim po kriterijumu "koliko para toliko i muzike". Da imalo razmisljas, to bi odavno shvatio. A stvarno nije tesko za shvatiti – dovoljno je samo da pogledas koliko je para covjeku dato za pojacanja i sve ce ti odmah biti jasno. Ali ok, "pravio je on tim po svom ukusu". On nije htio da Svetozar Markovic ostane u Partizanu, on je htio Sanicanina. On nije na vrijeme davao platu Asanu, pa je zato Asano otisao iz Partizana. Nakon Panticeve povrede, on je taj koji je insistirao da mu se dovedu jos 2 zadnja vezna (od toga jedan povrijedjen, drugi van forme) umjesto da mu se dovede bar 1 ofanzivni vezni s obzirom da na toj poziciji osim Natha bukvalno nemamo nikog drugog. Da su mu date pare za pojacanja, on bi i dalje dovodio za dzaba Miljkovica i Zivkovica, a ne nekog boljeg beka. I tako dalje i tako dalje. Pa, covjece, zar ne vidis da covjek bukvalno od g... pravi pitu? Daj ovaj Partizan nekom drugom treneru i vidjeces koliko ce bodova osvojiti.
О

Отац Макарије

pre gotovo 2 godine

Остани Станоје моле те Делије!!! ,,…Јер ти си једини поштен…”
H

Hehe Popovic

pre gotovo 2 godine

Zna li se gde ide? Kina, Arabija, UAE ili mozda PAOK?

rty

pre gotovo 2 godine

Tamo je vec provaljen morace nesto novo...
G

Gost22

pre gotovo 2 godine

Teleoptik
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Па јел дао оставку или није? Додуше и оставка ништа не значи: пример Илиев.

trt

pre gotovo 2 godine

Zar Ivica Ilijev nije podne ostavku? Smesno ste udruzenje!

Trt

pre gotovo 2 godine

Podneo, svo vreme bio tu, pa su ga ponovo zvanično imenovali. Vaš Terza podneo i trt.
D

Derventa

pre gotovo 2 godine

Do unazad deset godina išao sam na utakmice Partizana. Sada sam onemogućen iz sto nekih razloga, ali to sad sve nije poenta priče i mog komentara. Poenta je da sam gledao različite timove Partizana pod različitim trenerima. Bilo je i boljih i gorih od Stanoja, ali sam nekako ubijeđen da je želio možda i najbolje zanemarivši da svi rade za pare. Trenutni tim Partizana je limitiran i nije za titulu, ma ko šta rekao. Rezultati koje je Stanoje ostvario su za svako poštovanje i tri zamjerke koje imam su jedan loš, ali baš loš derbi, i mečevi protiv Flore u gostima i Anortozisa kući. Fejnord mu ne zamjerim, nekako je tim bio u lošem trenutku i sa Nathovom povredom u Beogradu, a bez Rikarda, ja i nisam polagao neke nade. Od cijele ekipe samo mi se sviđaju golmani, Urošević, Zdjelar i Rikardo. Premalo za neku ozbiljnu priču. Ovi ostali niti smrde, niti mirišu. Uprava napolje!!!
S

Stanoje odlazi

pre gotovo 2 godine

Tim limitiran jer je on doveo propale igrace koje niko nije hteo. Razlog - da se tali sa njima i menadzerima. Upraa napolje,otkaz svim njegovim pojacanjima na celu sa jojicem miljkonom obradovicem fejsom,panticem,markovicem....
T

Tuga

pre gotovo 2 godine

Kako cemo bez tvojih konferencija...
S

Sh

pre gotovo 2 godine

Mnogo si dobro odigrao Derbije. Onaj koji nisi smeo da izgubis, Zvezda te uneredila u prvom poluvremenu, onda na tvoju sreću u drugom prikočili, a onaj koji si morao da dobiješ si od 60. minuta odugovlačio vreme i imao za celu utakmicu jednu šansu i to ne što si napravio ne znam kakvu akciju, nego posle kardinalne greške Zvezdinog igrača. U malim utakmicama imaš više bodova od Zvezde, tako da idi kod Linte pa plačite zajedno.

nikola.p

pre gotovo 2 godine

"Najveća zamerka odnosi se na nedosuđen penal protiv Napretka u Humskoj posle starta nad Nemanjom Jovićem i odsustvo crvenog kartona na gostovanju Čukaričkom posle starta Bojana Kovačevića nad Rikardom Gomešom. Sudijski ekspert Zdravko Jokić je kasnije potvrdio da je u oba susreta (rezultati 0:0) tim iz Humske 1 oštećen, a taj prvi propust je ključno uticao da ispusti prvo mesto, samim tim i prednost domaćeg terena u poslednjem derbiju, na početku plej-ofa". Поред свега, свегааа осталог...
B

Blade123

pre gotovo 2 godine

Pored svega ostalog sudijski ekspert je rekao da penal u SU NIJE postojao, da je TSC oštećen za isti i da je Metalac oštećen za dva penala...Mislim pored svega ostalog, naravno...
P

Pa

pre gotovo 2 godine

zar i ti sine Nidzo?
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Isti taj Cija Zdravko je rekao i da nije bio penal u Subotici. I šta ćemo sad?
G

Gost ad

pre gotovo 2 godine

Sudijski ekspert Zdravko Jokic kaže da penali za Partizan protiv Voždovca nìsu trebali biti dosudjeni. Kod prvog penala nad Rikardom umesto penala Rikardo je morao dobiti zuti kartòn zbog simuliranja sto se lepo vidi na snimku.
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Ej, eventualni crveni karton i neki penal su presudili sve? Pa što nisu dali po 5 golova na tim utakmicama i dokazali svimda da su bolji, a ne da ti od nekog sudije sve zavisi? To je neko kao opravdanje sad za sve, komedija. Da ne spominjemo derbi gde su imali priliku da se dokažu, pa nisu.

nikola.p

pre gotovo 2 godine

У праву си, Звезда је показала да је боља! Срећа је само ваша што је млади Терзић промашио зицер! Џаба ви вам била цела сезона срама!
M

Mhm

pre gotovo 2 godine

Nikola kad naučite da se šanse ne broje i da se računa samo postignut gol, shvatićeš zašto su najbolji napadači najskuplji, shvatićeš da se niko ne seća šanse partizana iz '76 već samo rezultat se pamti.
Z

Zorzio

pre gotovo 2 godine

Dajte šansu Brni i onoj deci iz omladinske škole.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

aj nemoj se lazemo .ja sam partizanovac ali tip je dosao jel nista drugo nije imao pa se uhvatio posla dok nesto ne izleti drugo. Znao je kao sto mi svi znamo kako se radi u Srbiji tako da je ovo samo izgovor . Izvukao je mnogo od ovih poluigraca ali i on je sam kriv jel ili ih je sam dovodio ili je morao da radi po naredjenju uprave ili koga vec . Ista situacija u zvezdi gde mister ceka da zbrise al gde ce ?? Stanoje ide u neki Al Nikad Culi jel samo jos arape mozemo da lazemo sa nasim strucnjacima
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Jer brate
L

Lelemud

pre gotovo 2 godine

Da li mozzart sport može da se pozabavi time koliko je bodova osvojio Partizan bez derbi susreta? A koliko Crvena Zvezda? Račun je prost, pomoći ću, u derbijima je Zvezda uzela 5, Partizan 2 boda. Prostom matematikom dolazimo do činjenice da je Partizan u "malim" utakmicama osvojio bod više?! A usled PORAZA u derbiju ima 2 manje. Dakle, do "navlačenja" je, nije do toga što u 3 derbija budući vicešampion nije ni u jednom pobedio. Tačka!
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Ma pustite te price, kad je spektakl ispred skupstine?
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Poskupela cena derivata na svetskom trzistu usled globalne krize! 😄 Izgleda da ce biti neka druga cirkuska tacka! 😄
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Napravio od Partizana ponovo dostojnog konkurenta Zvedi. Mi se sprdamo sa njim, ali hvala mu. Bilo je pehova u Evropi, ali opet je na kraju ispalo sve dobro. Obezbijedio je Srbiji nekoliko bodova u Evropi. Neka dodje sada Nikolić, ima iskustvo, a i kontakte sa Rusima koji mogu besplatno da dodju. Nije interesantno kada je Partizan loš. Pogotovo kada u evropi dobije po ušima. Ipak je pored grba srpska zastava.
s

srbenda 777

pre gotovo 2 godine

ako hoće da priznaju i grobari i delije,utisak je da je Stanoje jedini grizao iz vrha Partzana,utisak prosečnog posmatrača da zabole vazuru,vučelića ilijeva za titulu,njima je bitno da su oni tu gde jesu da nastave muljanje
N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

On nije grizao, maltretiranje i psovanje sudija, ove konferencije, je odraz nekulture... Još jednom kažem, ovakvim ljudima nije mesto nigde a nikako u sportu. Neka pita Ilića kako se postupa sa takvima. Čukarički je pokazao da je mnogo ozbiljniji klub od Partizana koji se krije iza ovakvih ljudi.
I

InteresantnoJe

pre gotovo 2 godine

Kako novinar zna da Stanoje ide zbog penala protiv Napretka i crvenog protiv Čuke? Možda se pošten čovek više ljuti što je dobio nezaslužene bodove u Subotici? Ipak je Stanoje poštenjačina:)))
D

Dexiii

pre gotovo 2 godine

Ljudi moji pa i ovo je nekakv vid njegovog pritiska koji traje jos od starta sezone,nije on ovo uradio sad upravo bezveze,al nema veze,evo ide kup pa ce se sve vidi,nadam se samo da ce Stankovic ici na sve i nista i da napokon vidimo ko je gdje trenutno mada se to iz aviona vidi ali eto nek bude jedan na jedan. Stankovicu ljubim te samo napad od pocetka utakmice pa taman i izgubili kup nece mi biti krivo. Toliko
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Kup je partizanov smem da se kladim... ne zbog kvalitetea vec da se guzonje sacuvaju u foteljama... guzonje se cuvaju izmedju sebe samo se po novinama kao svadjaju
А

АМОС

pre gotovo 2 godine

Да ли је слободан Јирген Ребер?
5

5.000.000,00€

pre gotovo 2 godine

Jesi li ozbiljan ili se sprdaš?! Pa taj navalio prošli put da pokupi sve što valja iz Omladinskog sektora... Kakav crni Reber...
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Razocaran sto ovaj put nema Toleta da mu namesti titulu. Pituj igumane, cekaju Kina i Arabija.
C

Crni Bik

pre gotovo 2 godine

Tu sam ja, al dzaba kad ovaj ne moze ni namestenu titulu osvojiti
S

Seki 69

pre gotovo 2 godine

Stanoje imsli smo 5 bodova vise i sa te dve nule opet bod vise ali tvoja kukavicka igra u derbiju je sve odnela niz vodu Posteno partizan je tvoj maximum dalje ces voditi olimpiju neke prosecne klubove iz grcke mozda turske i to ti je vrhunac
K

K1996

pre gotovo 2 godine

Da, da, nedosuđen penal protiv Napretka je rešio titulu... Jel pitao neko gospodina kada je njegova ekipa stvorila prvu šansu na toj utakmici? Jel ga pitao neko za preokret u Surdulici? Penal u Subotici? Zicer za Lučane na kraju? Na kraju krajeva, imao je 2 derbija da zatvori sezonu - nije uspeo. Molim lepo, činjenice i kraj. Evidentno je da mu ekipa slabo igra celo proleće, ali lakše je voditi brigu o drugima nego o sebi.
a

auuu

pre gotovo 2 godine

gde mi zivimo?! sta glumi ovaj, tj kome glumi evo vec pola godine... imam 40, pamtim losiji tim, ali nemocniji i jadniji ne!
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

bravo.... prava rec.... nemoc protiv zvezde, fejenorda.... sa zekom kao olicenjem nemoci....
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Pitanje za redakciju- a kojih to proljecnih desavanja konkretno ? Da li aludirate na metlanje u derbiju, pokusaj bijednog navlacenja za partizan ili nesto trece ?
3

33titula

pre gotovo 2 godine

Ma ono bi vratili Mateusa ali on je mnogo zajebano nema dlake na jeziku.
S

SEVER TRAZI LALATOVICA ZA TRENERA

pre gotovo 2 godine

AKO NAM ODE ,,MISTER DEKI" SAMO LALATA ZA TRENERA. ON VOLI ZVEZDU. LALATE CEKAMO TE
A

A sta da se radi...

pre gotovo 2 godine

Bajro Zupic za trenera!!!
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Sportski je priznati poraz i cestitati protivniku kada je bolji i kada je po svemu vidjenom od pocetka prvenstva prikazao i isto to demonstrirao u oba derbija. Nevjerovatno je da i pored svega toga on ne zeli da to prizna i okrece pricu u drugom smjeru i zakulisnim radnjama trazeci sebi alibi koji mu evidentno nije potreban jer je i sa ovim krs timom bio u borbi za titulu i to znaju i ovi koji su ga doveli na to radno mjesto. Samo sljepci nevide ili nece da vide da je Zvezda u svakom segmentu odmakla Partizanu a posebno u igrackom kadru i kvalitetu istog. Ja im najdobronamjernije zelim da se okrenu sebi i svom dvoristu i krenu da ciste ispred svoga praga...jer ako ovako nastave postace Zvezdina filijala kao sto je to slucaj sa Hrvatskom i Dinamom i klubovima u njihovom prvenstvu!!!
G

Gost007

pre gotovo 2 godine

Protiv Čuke nikako nije mogao biti crveni. Prekršaj je bio(ako je bio) na centru. Ali to je nevažno. Ostani Stanoje još 10 godina, biće dosadno bez tebe.
T

TNT

pre gotovo 2 godine

Ma da l' je moguće? Uzima titulu i odlazi, u velikom stilu. 😂
T

TNT

pre gotovo 2 godine

Kradeš Nik paceru.
I

Ilic novi trener

pre gotovo 2 godine

SASA ILIC NOVI TRENER,CEKAMO TE LEGENDO,CEO JUG JE UZ TEBE!👍
D

Daaaaaaa

pre gotovo 2 godine

tu su sigurni bodovi protiv Cuke.
G

Gost GG

pre gotovo 2 godine

Putuj igumane i ne pitaj za manastir!
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Moj utisak o stanoju svodi se na to da ne zna da prizna poraz,nema manire,nije gospodin..zvezda je realno duplo bolja i to bi svaki normalan trener partizana priznao i cestitao titulu boljem..stanoje samo trazi izgovore a ko mu je kriv sto su ostali bez 3 vodeca igraca sadika,sume,asana i tako ostali bez ikakvih sansi da budu konkurentni zvezdi..
P

Pjer,

pre gotovo 2 godine

Ovo je pljuvanje po Zvezdi koštaće ga karijere.Svuda gde bude tražio posao stiče i Zvezdina PREPORUKA: TRAČARA!
G

Gost9019

pre gotovo 2 godine

Nista ne krivim Stanojevica,covek je hteo glavom kroz zid.U Srbiji,sport i politika idu ruku pod ruku.Da dovedete najbolji evropski klub i da igra nasu ligu,bio bi drugi,negde bi izgubio bod-dva,Zvezda nigde.Dugo ce jos vode proteci Dunavom,da kod nas sport stvarno bude sport.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Sva sreca pa to je samo kod nas.Veruj na rec UEFI i FIFI a pokazako se i na muzickim festivalima kako se politika ne mesa.

rty

pre gotovo 2 godine

Izvini koliko je Partizan izgubio bodova ne racunajuci derbije a koliko Zvezda? Samo na to nadji odgovor i shvatices besmislenost svog komentara.
K

Kamber

pre gotovo 2 godine

Grešiš prijatelju,taj Evropski klub treba samo da pobedi Zvezdu u derbiju i opet je prvi na tebeli,bez obzira koliko Zvezda namešta!Složićesš se da ako je bolji,ne bi trebao biti problem bar jedan derbi da dobije!!!
G

Goxxx902

pre gotovo 2 godine

Druze, Zvezda je izgubila u ovoj sezoni 5 bodova od RADNIKA iz Surdulice...A gde ste vi izgubili bodove? Derbije naravno ne racunam, jer tu smo vas vratili na fabricka...Zato, pre nego sto sledeci put napises ovako imbecilan komentar, bar malo proguglaj, ako vec ne mozes, ili neces da zapamtis...
G

GETAFIX

pre gotovo 2 godine

Slabo pratim naš fudbal a vidim i ti isto. Koliko sam registrovao Zvezda nije uspela da u oba meča pobedi (da li oba poraza ili jedan poraz i nerešeno) tim iz Surdulice a takođe nije ni poražena u 3 derbija. Sigurno je da naše prvenstvo nije regularno ali tako je 30 godina. Jedino merilo je derbi. Mad ni to ne mora da bude uvek presudno. Pamtim npr kako je Prosinečki kao trener razvaljivao Partizan ali nije uzeo titulu... Rezime, ne možeš da imaš 3 derbija, ne uspeš da pobediš ni u jednom i onda kukaš da ti je neko drugi kriv.
@

@ GETAFIX |

pre gotovo 2 godine

Naravno treba to isto reci i za sezonu 2016/17 Marko Nikolic je tada osurio Grofa iako je 2 puta igrao kao gost.
g

gosina

pre gotovo 2 godine

pa nek dovedu zeljka, ionako samo titule uzima
K

Kolfild

pre gotovo 2 godine

Navijači Zvezde (ne računam ove što drve o sklanjalicama i sudijama ceo život), smatraju da imaju mnogo bolji tim. Na prvi pogled to tako i izgleda, ali nije baš to skroz tačno. Stanojević je napravio takmičarsku ekipu sa materijalom koji ima i tu se ne može sporiti, ali ipak je pogrešio u dve najvažnije utakmice sezone žestoko. Prvi prolećni derbi sa Miletićem i Jovićem na desnoj strani, kada je otvorio vrata Zvezdi gde je najjača što je ona i iskoristila u potpunosti i otuda taj dominantni derbi. Drugi derbi je odigrao kako je mogao, ali su morale izmene i rizik ranije, mnogo ranije, jer je tu stajala cela sezona. U Evropi je sezona u redu, iako je imalo baš ispada tipa Flora, ali smo realno i prošli bolji tim uz dosta sreće (Soči). Fejnord je samo realnost i da se shvati da bez brzine i jednostavnosti nema ozbiljnog fudbala. Smatram da treba da ide jer je pogubljen, ali očekujem nekog Nađa ili sličnog od vrle nam uprave. Potreban je moderan trener, remont odbrane, brz bek dobar u oba pravca, 10ka, napadač, stranci, koji će promeniti način igre. Ali, pre svega nova uprava.
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

da da, nadj je realna opcija, posle jednog izdajnika partizana drugi da dodje, da nas dokusuri.. Covek koji je u jeku udaranja po partizanu hvalio na sva usta fss i kokezu i dolazio na rts da pruzi stanoju potporu u teranju sjajnih igraca, da se uprazni mesto za one menadzerske..
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

@cirkus,covek je ironicno rekao da ce doci neki levat tipa Nadja jer to uprava i zeli
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Zvezda je katastrofa, baš kao i Partizan. Zvezda ima protekciju, baš kao i Partizan. Partizan je uzeo više bodova protiv ostalih ekipa nego Zvezda, a i jedni i drugi izeli su skoro sve bodove i sad će neko da me ubedi da je Partizan to osvojio pošteno, a Zvezda nije. Ljudi uozbiljimo se.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

@kolfild - a koliko je tacno ? Fejenord vam je realnost , a je l nije realnost Zvezdina 1/8 Lige Evrope i Rendzers protiv koga smo imali promasen penal , ponistene golove i zasluzili da prodjemo .. pa samo tim uspehom smo pokazali da imamo mnogo bolji tim od vas. Imali ste prilike da nas pobedite pa niste. Imacete i sad u finalu Kupa opet priliku i nista , necete uspeti. Jer nasa klupa je bolja od celog tima vaseg.
B

Bingocka

pre gotovo 2 godine

Partizan ove sezone izgubi od polupane Santa Klare,na neverovatnu srecu izbaci Soci,izgubi od Flore,na dva meca sa Gentom sutne dva puta na gol,drhti od Anortozisa do zadnje sekunde meca u Beogradu,pojede ga Zvezda u derbiju a sta mu tek uradi prosecna ekipa Fejenorda.Hajde da su ispali od njih nego sto su ispali sa petardiranjem u Beogradu a ladno je Fejenord mogao osam da vam da tu utakmicu. Sa druge strane Zvezda nesrecno ispadne od Serifa koji se pokazao kao odlicna ekipa ((razbio Dinama,Sahtjora,pobedio finalistu lige sampiona u gostima),zatim pregazi Kluz (prvaka Rumunije). U grupnoj fazi LE koja je tri puta jaca od grupne faze LK osvoji vise bodova od Partizana (11 prema 8), prodje grupu sa prvog mesta,nadigra finalistu LE Remdzersa koliko god to vama krivo bilo pa pominjete 3:0. Jedno je izgubiti 3:0 uz promaseni penakl,tri gola ponistena i bezbroj sansi sto u Skotskoj sto u Beogradu a drugo je izgubiti od Fejenorda,dati dva slucajna gola,primiti pet a mogli ste kao sto rekoh barem jos tri. Zvezda je svih pet sezona igrama u Evropi takodje dokazala da je bolja od Partizana. U Srbiji vam se gomila ekipa sklanja i to je javna tajna. Batalite te price i kukanja
K

Kolfild

pre gotovo 2 godine

@Sherlocked - Nigde u komentaru nisam pomenuo da je išta što je Zvezda postigla sporno. I nisam napisao da nemate bolji tim, nego ne onoliko koliko mislite da imate. Pitaš me koliko, pa individualno svakako, imate više opcija koji mogu da promene tok utakmice, ali ni vi nemate potrebnu brzinu po meni. Timski i taktički ni toliko, mislim da i vama treba bolji i moderniji trener. Titula je zbog toga što si i ti, a i ja napisao, aludirajući na Stanojevićeve poteze na derbijima na kraju zaslužena. Kritikovao sam Partizanovog trenera za poteze u najvažnijim utakmicama. Što se tiče prvenstva i izgubljenih bodova protiv ostalih ekipa, iako vrlo dobro znam gde živim i da se svašta radi, smatram da su nam ostali klubovi katastrofalni. Ovde se svi hvataju za Floru, Santa Klaru i Anortozis (a opet smo te ekipe eliminisali na ovaj ili onaj način), tvrdim da nijedan drugi srpski klub, osim Zvezde, ne bi prošao Portugalce i Kiprane u dvomeču, a sa Florom bi na nož bili Čuka i TSC i to je to. A Fejnord sam pomenuo kao realnost, realnost zbog koje su potrebne promene na svim nivoima u klubu za koji navijam, od rukovodstva do trenera i sposobnosti i kvaliteta igračkog kadra. Naravno da smo odučeni od fudbala i da to ne sme da bude tolika razlika.
G

Gule

pre gotovo 2 godine

Zagorci oterase sve od uprave, igraca, trenera jer je sve katastrofa ali znaju da su pokradeni i da su zasluzili titulu, e jbg....
8

87.mil je dug

pre gotovo 2 godine

A pazite ovo: Dragan Duric pre samo 2 dana javno izjavio da njegov bivsi klub duguje astronomskih 87.mil evra i da je u totalnom Bankrotu zbog cega ne moze da dovodi igrace i placa licence za evropu,a danas Samrok najavljuje odlazak i takodje prica kako je klub u totalnom haosu i rasulu, znaci koliko god se neki podsmevali Djuricu covek je rekao ISTINU koju vise niko iz uprave jsd-a ne moze da sakrije od javnosti jer cure i propustaju na sve strane zbog 87.mil duga! Hvala Djuricu,covek je bar posten i ne krije koliki im je pravi dug kao neki iz njihove uprave koji to i dalje pokusavaju da sakriju od javnosti!
G

GostinjoPravi

pre gotovo 2 godine

Djurić pošten??? U negovo vreme prodani igrači za ogromne Eure, igrali grupu LŠ, zaradjeno tada mnogo, ostavi klub u minusu.
L

Lata

pre gotovo 2 godine

To sam predvidio prije 3 mjeseca,i sve što je upropastio bolje da ode čim prije.Sada samo traži krivce a imao je sve.Bilo bi dobro da povede i Ilijeva koji se skrivao iza njega.
F

Fakerica

pre gotovo 2 godine

Vratiti Milosevica
H

Hocemo Sasu Ilica

pre gotovo 2 godine

Nedo bog, on je jos gori od njega! SAMO SASA ILIC i niko drugi!
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Sasa Ilic cekamo te.❤️
!

!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

kakva bre zasluzena titula, pominje prolece koje ce ostati poznato po derbijima 2:0,0:0 i 11 na 11 sa Cukom 0:0,prica o penalu protiv Napretka ,a ne pominje promaseni zicer onog klinca sa pola metra ,sansu Lucana u 90. min. namerno promasenu ili penale u Subotici,Krusevcu i protiv TSC ?!?!?!?!Namerno cu izostaviti sve jesenje sklanjalice i VAR prevare sa dirigentom iz FSS-a Bjekom ! ko vas ne zna…
Z

Znači...

pre gotovo 2 godine

...grobari teraju trenera, upravu, 90% startera i 100% rezervi, jer smatraju da su losi, ali ipak misle da su zasluzili titulu. Ima logike...
B

Bojkot

pre gotovo 2 godine

Uprava napolje sve su kredite potrosili,trenere,legende,pare,unistili klub,pa dokle vise napolje
N

Nekoiznutra

pre gotovo 2 godine

Stanojevic je bio simbol otpora i promena navijaci su bili uz njega, bio je protiv svega sto je bilo sivo a sada je postao isti a mozda i gori. Retko ko zna da je imao dogovor sa ovima od dozgo da dobije samo na ime premije milion e za titulu. I plata je veoma visoka. Gura Terzica zato sto je zimus na pripremama trazio od Jovicevog menadzera lovu za startnih 11. Mozemo da hladimo vinjak za Sasu Ilica. Dobrodosao majstore
N

Navip

pre gotovo 2 godine

Ha,ha,ha..Možemo da hladimo vinjak..Ha,ha..Vr'!!!
G

Grobar 94

pre gotovo 2 godine

Gospodin Stanojevic je izvukao maksimum iz ovog tima, Zvezda je za nijansu bolja, pre svega u odbrani,pola tima su bivsi igraci, Zvezda je vise ulagala u pojacanja i zasluzeno je prva, mada je Stanojevic bio blizu titule, i svaka mu cast...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

........ pa ja sam mislio Aleksandre da ćemo mi da putujemo po Evropi, da ćemo igrati po evropskim stadionima, da ćemo postati slavni, da ćemo.......... .... Ati si bio spreman da budeš samo trener malog grobarskog kluba ?! Razočarao si me, DUBOKO SI ME RAZOČARAO,,, sad hteo bi da budeš trener velikog kluba, a hoćeš da budeš i Grobar,,,,, opredeli se već jednom !! SA GROBARIMA VIŠE NEĆU DA IMAM POSLA.
A

Ali neko...

pre gotovo 2 godine

iz tvoje kuce, ite kako ima "posla" sa Grobarima . Radi(se) li radi.
P

Pitam samo, informativno

pre gotovo 2 godine

Pitanje za autora teksta, zasto se pominje samo da je sudijski ekspert samo potvrdio ove greske na stetu Partizana, zasto se cuti o tome da je govoreno i o "penalu" protiv Spartaka, zasto se cuti i o kvaru VAR-a protiv TSC-a? Kako to da je posteno sve dok je Partizan prvi, a kasnije nije posteno? Takodje da pitam kako to da je bilo cudno kada Zvezda nize pobede u Ling Longu, a sada kada to radi Partizan to nije cudno? I na kraju da pitam u kojem to segmentu je bolji Partizan i po cemu je zasluzio titulu?
N

NoName1

pre gotovo 2 godine

Kako po čemu? Pa bili su prvi veći deo sezone, oni to tako računaju.
K

Kragujevac City

pre gotovo 2 godine

Pisac teksta je zaboravio na ovo: Radnicki KG - Partizan, pri rezultatu 1:0 za domacina Lazar Markovic se unosi sudiji u lice,psuje mu majku,galami i udara ga po ruci. Umesto crvenog kartona ne dobija nista,Partizan preokrece rezultat. Napredak-Partizan, promasen penal i sudija izmislja njegovo ponavljanje za pobedu Partizana. Spartak-Partizan, par minuta nakon simuliranja sudija iz cista mira gleda VAR i izmislja penal za pobedu Partizana. Partizan-Mladost Lucani, pri rezultatu 2:1 za Partizan dva cista penala se ne dosudjuju za goste.VAR NE RADI Partizan-TSC, cist penal za goste se ne dosudjuje.VAR NE RADI. Partizan-Metalac, pri rezultatu 1:1 golman gostiju sam kao duh sa loptom u nogama umesto da je ispuca on je sacekao Rikarda da pokusa da ga predribla i tako je Partizan dao pol za vodjstvo. Zvezda-Partizan (poslednji derbi), nameran start Terzica sa ledja u Kangine noge.Umesto crvenog kartona dobija zuti.Zvezda bi u tom slucaju imala igraca vise 12 minuta plus nadoknadu. Kao slag na tortu Sasa Ilic. Lazni trener postavljen da zavrsi bodove Partizanu.Zeleci da ubaci decu da igraju,Matijasevic ga sprecava.Drhtao na konferenciji,ni jednog trenutka ne spominjujuci svoju ekipu.Galamio je na svog igraca da izadje jer je ovaj lezao na travi zbog grca. Namerno ili nenamerno krao vreme za tim Sase Ilica ali se to Ilicu nije dopalo.
o

opet ja

pre gotovo 2 godine

1000% si u pravu
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Nama treba nova uprava,novi trener i igraci dostojni imena,grba i dresa Partizana...marionete koji danas"vode"Partizan da imaju trunku savesti sami bi otisli iz kluba i nikada vise ne pojave na stadion Partizana,sledece sezone ako se nesto ne promeni Partizan bice daleko od borbe za titulu
z

zakkk

pre gotovo 2 godine

Vodi svoje miljenike, Jojica, Miljkovica, Zdjelara, i upravu iz partizana... I ne vracajte se vise...
G

Gostbsj

pre gotovo 2 godine

Dodji bar na proslavu titule, pa obecao si da ces da podignes pehar...
M

Modt

pre gotovo 2 godine

Zahovic za sportskog, Milanic za trenera!
G

Gost5558

pre gotovo 2 godine

I Janšu za šefa skautinga.
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Kad ti o penalima i postenju pricaju navijaci kluba koji je Zvanicni svjetski prvak u broju dosudjenih penala.
P

PenaLtko

pre gotovo 2 godine

Kad o penalima i sudijama prica navijac kluba koji prosle sezone na zadnjih 21 mec dobije na poklon cak 18 penala a najbolji strelac tima mu bude PENALtko sa postignutih neverovatnih 17 golova i to sve iz penala!
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Pa vidis, to zapravo ima smisla. Jer je bolje da dobijas penale, pa makar bio i prvak u broju pebala (vi ste u tom segmentu vicesampioni) nego da budes prvak u izmisljenim pebalima, kao tvoj Partizan. A zamisli tek kako bi bilo da su nam dosudjeni svi penali koje je trebalo da nam dosude, kao recimo ona dva protiv Napretka pre neki dan.
P

Peki30

pre gotovo 2 godine

Nista.Stanoje.nije kriv, kriva je uprava sto vec godinama onemogucuje posteno sudjenje. Sta.Vucelic i Vazura i dalje rade u Partizanu, vec su odradili cilj, unistili klub
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Pa gde ćeš sada kad je najlepše Aleksandre?
T

Tako jeeeeee

pre gotovo 2 godine

Sada je najlepšeeeeee!!!
E

Emilio Butragenjo

pre gotovo 2 godine

Samo neka ide, i neka povede njegove miljenike Miljkovica, Jojica i Markovica.
5

5.000.000,00€

pre gotovo 2 godine

..i Vučelu, Ilijeva i Vazuru...
S

Srdjan88

pre gotovo 2 godine

Uf velika je to trenercina pa razocaran superligom. Eto trebali ste pobediti u 34 utakmice a derbi ko sisa. No i onda bi kukavac rekao kako nije regularno.
D

Dario1104

pre gotovo 2 godine

“Činjenica je da na kljucnim utakmicama nisu dozvolili da pobedimo” … jel ono ovo stvarno rekao ? Jeste činjenica je ako misliš da su protivnici igrali protiv tebe! Ali ako misliš na neka veća moćna tela onda je to samo teorija a ne činjenica! Kao drugo sama ta recenica !? Izgubili ste bodove 3 puta protiv Zvezde, 2 boda protiv napretka i čukaričkog! Sve ostale ste dobili. Gde su vas pokrali ??? Protiv Zvezde ? Činjenice su: posle utakmice sa napretkom i nerešenog rezultata Napredak je otpustio trenera. Posle utakmice sa Čukaričkim je promenjen trener Ilić. To su Činjenice, a teorije su razlozi koje niko ne može da potvrdi …
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Милинковићу неће бити продужен уговор у Напретку јер није испунио задатак против Звезде.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Veliki udarac za Zvezdu!!!
Y

Yumis

pre gotovo 2 godine

@Pavic Bice veliki udarac kad se potvrdi dolazak Vlade Ivica, doktor Marka Nikolica ili Slavise Jokanovica.Dzabe vam Dzjuba, Espumisan, Estupinjan i jos brdo stranaca i igraca koje cete dovesti ili su vam na radaru.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

@Yumis Duljaj ili S. Ilić je realnost. Koliko para toliko muzike, a para nema!

Kalčopolista®

pre gotovo 2 godine

@Crazy bas si crazy ili se samo pravis crazy!? Dovoljno je da sam postavis pitanje ko je doveo tu upravu i zasto? I dobices odgovor da je to najmocniji navijac crvene zvede u zemlji a doveo ih je da poslusno budu drugi! Video si sta se desilo kada se pojavio Marko Nikolic koji nije hteo da slusa i da bude drugi i kada je nadmudrio ruvupravu i tog mocnog coveka i drzavu! Morao je da ode uz poruku odlazim ali motivi mog odlaska nisu sportski!
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Ma da bre doveli vam Vucelu i ostale bezboznike ovi sad. Da li vam i Čika Mirka Marjanovica premijera drzave i predsednika Partizana u isto vreme, nije doveo ovaj sad na vlasti?
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Čika Mirko Marjanović premijer drzave i predsednik Partizana u isto vreme. Doveli i njega ovi sad isto sto su na vlasti.
D

Dileje Sever

pre gotovo 2 godine

Grobari, Grobari plačite u glas, Slobodan Milošević navija za nas. Ole!
D

Dileje Sever

pre gotovo 2 godine

Juče demokrate, danas naprednjaci, mi smo pravi Cigani ludaci!
z

zumba

pre gotovo 2 godine

To pričaš kada ste Bžoviću ukrali titulu, kada ste Voždovcu platili da se polome da dobiju zvezdu. Ali... Nešto vam sada to ne ide više, naučena lekcija i to više ne prolazi. Čak vam ne prolazi ni Čukarički nameštaljka. Niste rekli svim igračima da se sklone i eto prosute 2 boda.

ISX

pre gotovo 2 godine

Cekajte ako je Stankovic pocistio Stanoja u medjusobnim duelima i tako obezbedio titulu posteno zbog jedne od 3 pobede a Marko Nikolic nije bio posten sto je Grofa pocistio 2 od 3 puta i to 2 puta kao gost pa mu ta titula nije postena a Stankovicu ova jeste.Najobjektivnije moguce i Grof i Stanoje su posteno izgubili titule pogotovo Grof ja znam da je on pravio neverovatne serije pobeda koje ni Stankovic nije mogao da stigne ali Marko Nikolic ga je u svemu pobedio i penala je Zvezda imala vise i gol iz auta i jos dosta toga.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Naravno da nisu sportski nego su finansijske prirode 4 000 000 je bio novi ugovor, u Partizanu to nebi zaradio da je i doživotno ostao. Jel ti lakše kada se ovako tešiš pišući gluposti?
M

Marjan034

pre gotovo 2 godine

Kako odlazis a rec ona ide se pred skupstinu pali se lomi. Idemo sad svi. I bi rec i bi covek.
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Ha ha ha,da da da ! Odlazis isto kao i Ilijev sto je otisao i rekao ,da odlazi ako ne osvoji titulu.A koja je ovo godina bez titule,a vazurina pudlica je jos tu.Neces ti otici jos nije Partizan mrtav.Jos ga niste doveli do dna.Opet ima dva ponajbolja igraca koji dolaze.Mislim na Milovanovica i Bazdara.A nisu ti sudije krive,sto forsiras najgoreg beka u kigi Miljkovica.Sto mltretiras Zivkovica,pa sad si se setio Lutovca koji je mozda samo za nijansu bolji od Miljkovica,a decka koji je Deni Alves za obojicu ne pustas.Pa ne vididis da ti je najbolji ofanzivni Markec10,vec ga guras na krilo,a doktora za centar sredine terena guras na ofanzivnom.Da si to video kako treba i igrao sa veznom linijom,Zdjelar,Natho,Markec10 ,nebi izgubio prednost 5 bodova i vec juce bi proslavio titulu.I naravno Zivkovic na d.beku,standarno. Ali Stanoje je los covek ,tera neki svoj inat,jedino sto je da kazem poslusao navijace sto je golmana Stevanovica prekomandovao za startnu jedinicu.A i to su navijaci trazili jos od prvog kola.I jel su pogresili navijaci?Naravno da nisu .Bravo za Stevanovica.Za Miljkovica je malo drugacije,jer od 10 navijaca 8 traze da igra Zivkovic a 2 kao jos uvek veruju u Miljkovica.Za to lose vodjenje tima si ti Stanoje kriv,a ne sudije.Na verujem da xe otici,aki ajo ode,voleo bih da tim preuzme Duljaj.To kazem na osecaj,naravno saznanja nemam da bi tvrdio.Ali obzirom da je bio izuzetno borben igrac,nadam se da bi forsirao brze igracei ofanzivni borbeni fudbal.
W

Www

pre gotovo 2 godine

Marko Nikolic lepo ali nerelano..
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Trebalo bi probati sa stranim trenerom.Bilo bi dobro da se dovede neki Portugal,Spanac,Francuz,Italijan,Holandjanin za trenera iz fudbalskih drzava.Naravno i da on dovodi pojacanja bio bi Partizan mnogo konkurentniji i u domacoj ligi i u Evropi.Jednostavno sa Ser Fejnordom Partizan to nije bio.Njemu naravno srece u drugom klubu.

Delija

pre gotovo 2 godine

Ako neko zna, koliko je trenera smenio TERZA MAGIJA u komsiluku? Pa on je CAR! 😉

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Car bi bio da smeni upravu. Dok mu je ove uprave može i Murinjo da dođe u Partizan. Džaba.
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

uf uf, evo savo pobego od nemoci protiv zvezde.. Inace flora i tvorza su privatno veliki prijatelji, oni se napice preko medija pa sede na picu dok se vi glozete preko tastatura..
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Nije ih smenio on, nego niko nece da bude trener u zemlji u kojoj se gura jedan klub, i gde se šampion ne odlucuje na terenu. Savo je brisao patos sa CZ, ni sut u okvir gola niste imali, Nikolic otišao nakon sto vam je uzeo namestenu titulu u vreme Božovića, sada ide i Stanoje. Svi smo videli sta je bilo protiv Cuke, ali i u prethodnim godinama... Penali zbog starta na 18 m od gola, zuti karton za start djonom... Sto bi to neko trpeo, nema poentu...
b

batabane

pre gotovo 2 godine

E sad se mogu sloziti sa tobom,i tvojom tvrdnjom.Samo bih prosirio zasluge i na tvorzinog naredbodavca,koji ga je doveo i postavio na mesto direktora Zvezde.Rekao im,ako cu ulagati pare,onda ce direktor biti moj covek.
C

CRAZY NORTH

pre gotovo 2 godine

Ljudi baš me boli uvo za partizan ali sve dok je ova uprava neće ni biti uspeha. pogledajte Zvezdu na primer. Sve bivši fudbaleri. Mijailović bio za vreme Bari-ja. Terza je bio fudbaler. Mrkela bio fudbaler. Dzaja naš najbolji fudbaler svih vremena. Dejan Stanković veliko ime. Partizan: Vazura?! nikad loptu nije video. Vučelić?! komunistički fosil. onog debelog profesora da ne komentarišem.! iliev?! bombaš narkoman. još onaj ludi žeks! cirkus od kluba.... Uporedite samo navijače.... 13 frakcija od po 500navijača vs. 20hiljada složnih delija
N

Nije nego

pre gotovo 2 godine

Ilijev je krajem devedesetih i pocetkom dvehiljaditih igrao u seriji A koja je tada bila najjaca liga. Jeste igrao u Kataniji koja se borila za opstanak ali je imao bolju inostranu karijeru od Mrkele koji je igrao u Holandiji ( Tvente) . Terza je igrao samo OFK -a. Deki Stankovic je vec druga dimenzija. Budimo malo realni. Ilijeva kao igraca ne mozes da potcenjujes.
G

Goxxx902

pre gotovo 2 godine

"Nije nego" - Nije Ivica bombas igrao u Kataniji nego u Mesini...
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

6 derbija bez pobede, sramotan poraz od flore, neverovatno guranje zeke i lazara, nije napravio klinca za prodaju, nemamo igru... taj privid da smo kao konkurentni za titulu, smesno.... nek ide, nece niko realan zaliti za njim...
T

Tomeks

pre gotovo 2 godine

Na tri derbija si uzeo dva boda i dao samo jedan gol, sramoto!
С

Саббатх

pre gotovo 2 godine

свака лига нам је намештена, од бетона до Супер лиге! не само ове године, нема које није! што се тиче Станоја, боље да ћути, као што је ћутао када су се са југа вијорили барјаци на којима је Толе Караџић! тада је било све чисто Станоје?
M

MAX 00

pre gotovo 2 godine

Problem nije Stanoje već marionetska uprava koju je ova vlast postavila sa ciljem da budu večno drugi i da puno ne prigovaraju.Sve je jasno kada lice sa poternice javno kaže da će sigurno biti prvi pošto čovek ima garancije iz vlade.Najgore od svega što navijači Partizana sve to mirno posmatraju.
r

re:MAX00

pre gotovo 2 godine

Aha, u decembru posle 5 bodova prednosti, nikad regularnije prvenstvo nije bilo, već ste birali protivnike u LŠ, smejali se u brk i mislili da će sa Jojićem, Miljkovićem, Obradovićem, Popovićem, Saničaninom, Lutovcem, Lazorom Markovićem, Ostojićem, Živkovićem osvojiti šampionsku titulu. Vama je titula obećana ali to je toliko providno da nije moglo da vam se dopusti jer realno vaš tim je KATASTROFA. Ovo ste sad gledali da se šampionska trka rešava u zadnjem kolu, sledeće godine već posle prvih 7 ili 8 kola biti bar deset bodova razlike za Zvezdu.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

E takav vam je covek ovaj vas "trener". U sledecoj sezoni kad treba odigrati najbolje moguce , kad titula vredi 30mil € jer sampion ide direktno u LS , on nema m..a da ostane i bude musko..
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Ako je ovo istina bolji dan mi nije mogao poceti. Samo jos da docekamo da dvojac V,V ode iz kluba. A sto se Stanojevica tice, pa druze i veci treneri kad odlucujuce derbije izgube podnosili su ostavke. Ej bre 6 derbija nisi dobio, zbog tebe nije kad treba igrao Natko, Sumu si oterao ovo sto si doveo bolje da nisu ni igrali, ostali se lecili. Pa da se neljubimo sretno u daljem radu. Mozda nadjes posao u Maroku i Zanzibaru.
ц

црно на бело

pre gotovo 2 godine

Звездино пролеће???У којој држави једна екипа, у другом делу сезоне, има све победе???А у првом делу сезоне пуна уста о нерегуларности...Партизан има лоповску управу, све ради у корист ЦЗВ и да годинама будемо други зато што то некоме одговара, али да једна екипа не изгуби ниједан бод у 20 утакмица, па то нема нигде...
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

Kao Grobar da ti kazem, sve je to normalno u nasoj ligi, posto se razlika izmedju Zvezde i Partizana i ostalih ekipa ogleda u gol razlici koju ova dva tima imaju... A i niko nam nije kriv, imali smo sve u svojim rukama, da onaj derbi (2:0) nismo odigrali kao najvece pi*ketine, slavili bismo titulu 99,9%
p

polakote

pre gotovo 2 godine

zaboravio si da pomenes da medju tim utakmicama zvezdinog proleca su i dve utakmice sa zvezdom i nijedni niste dobili pa ako nems nijednu pobedu protiv direktnog rivala nema potrebe da budete prvaci to sto pobedjujete zatvorene utakmice nije merilo. to so treneri igraju za vas a vidi se klub koji nije vas poslusnik odmah uruci treneru otkaz kada je vidio da se nsvlaci za partizan zato prevara od kluba, prevara od trenera i na prevaru stevzauzeli tudji stadion sve prevare
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

Saša Ilić novi trener
p

paaaaaa

pre gotovo 2 godine

ne moze vise da se nervira sto ne moze derbi dobit,stabkovic ga unistio posle ovog moze samo u lazu xD
М

М21

pre gotovo 2 godine

А у ком то дербију га је Станкович растурио, а да је све било регуларно ?
@

@M21

pre gotovo 2 godine

U onom 27 februara?
d

da li si realan?

pre gotovo 2 godine

Do početka prolećnog dela sve ti je bilo super dok ste bili u velikom plusu, igra partizana ne može da se prepozna u ovom delu prvenstva, imali ste čak i nekad vise od plus 5, pukli ste u derbiju zvezda vas je rastavila u prvom poluvremenu, u drugom derbiju kad je bilo nerešeno vas mlad igrač masi prazan gol, protiv cukarickog celu utakmicu niste pokazali nista ni jednu konkretnu šansu niste napravili i onda vam je kriv jedan karton, da bi promenio tok utakmice mozda bi ali fudbal se igra 90 minuta, uzeli su vam skalp. Kradu i zvezda i partizan I vama se može nabrojati situacija gde ste krali. Takva nam je liga i teško da će se bilo kad ista promeniti.Odigrajte to što vam je ostalo i priznajte poraz ukoliko ga bude i to je to.Ali da ste propali ovaj deo sezone jeste, igra katastrofa.Bruka smo kao cela liga
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Prosli put je uzeo titulu u Tole super ligi.Tada bih je i ja uzeo.
A

Avangarda

pre gotovo 2 godine

Jel novi trener Srđa Knezevic?
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Ostani Stanoje!!! Da se još dugo dugo družimo! Delije su uz tebe!!!
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Problem Partizana nije struka već MARIONETSKA UPRAVA koja je postavljena, društvo koje je sklepano koje ne zna gde će šta će gde se NAMESNIK za sve pita. NIKOLIĆ PAUNOVIĆ JOKANOVIĆ IVIĆ na kraju krajeva SAVO. Izbora za struku ima ali se niko neće prihvatiti posla znajući
k

komedija

pre gotovo 2 godine

zar nismo isti tekst ćutali zimus???
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Neka ode da ne gledam Miljkovice I Jojice.
n

ne radi VAR

pre gotovo 2 godine

Subotica, ponovljen penal Kruševac, magla penal Proleter neiskorišćen, nesuđen penal TSC-u bez VAR-a, nesuđen crveni Terziću u derbiju,... jadni i oštećeni
L

Lažna avangarda

pre gotovo 2 godine

G-din Stanoje je rešio da ode u velikom stilu, sa titulom prvaka Srbije.... Za one koji nisu obevešteni u subotu će Real sa Dušanovca da rastavi državnu mezimicu... Ma, Stanoje - OSTANI!!!
p

pitanjce

pre gotovo 2 godine

Penal i pobeda u Subotici? Nesuđen crveni Terziću u derbiju?
i

istina!!!

pre gotovo 2 godine

vucelin spin, sad ce da se ovaj javi I kao nece da napusti klub iz inata kao zimus kada je bio isti tekst a onda produzio ugovor
G

Gostjddjj

pre gotovo 2 godine

dolazi čaša Ilić opušteno,zato napravio onu predstavu posle utakmice sa partizanom
S

Stomak

pre gotovo 2 godine

I vratiće se opet za par godina. Rođen je za ovo naše blato.
а

ађутант

pre gotovo 2 godine

Реално, Вељко Пауновић идеално решење.Какви Илићи, Крстајићи.... Реконструкција комплетног тима, смена управе.Рад и само рад предуслови су за успех .
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Kakva rekonstrukcija potpisali sve krševe od Miljkona,Miletića i ostalu boraniju.Pa Hobeljic je bolji od obojice a ne igra uopšte a ovi standardni .
D

Dragan Lo

pre gotovo 2 godine

"Sudijski ekspert Zdravko Jokić je kasnije potvrdio da je u oba susreta (rezultati 0:0) tim iz Humske 1 oštećen"... Taj isti sudijski ekspert je potvrdio i da je Partizanu u Subotici poklonjen penal, sto to ne napiesete?
G

Gostlkj

pre gotovo 2 godine

Kad je potvrdio? Pa prvi je pricao da ono nije crveni protiv Cukarickog
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Kako ovog čovjeka i navijače partizana nije stid??? Na malim utakmicama su osvojili više bodova od Zvezde, jedina očigledna greška na štetu Partizana je onaj nepokazani crveni karton protiv čukaričkog... Spartak, Napredak dva veoma, veoma diskutabilna penala, jedan sviran, drugi ne, tako da je u suštini i to sve čisto i pošteno... U Evropi ste u puno slabijoj konkurenciji pokazali manje, doživjeli neke sramotne rezultatate u istoj (Flora, 5ca od Fejnorda...)... Niste dobili derbi,,, realno imali ste dobru sezonu, al Zvezda je imala bolju.. Razlog? Jednostavno... Imamo bolji tim... A ovaj Stanoje, totalno nerealn lik...
G

Gost nedragi

pre gotovo 2 godine

Hajde i da se slozimo sa nekim stvarima koje si napisao,ali zasto bi navijace Partizana bio stid zbog toga? Svi bi mi sad kao trebali da se stidimo zbog necijih fikcija. Eeeeeeej,nista manje nego da se stidimo!? Do kada vise ovakvih gluposti i baljezgarija?
K

Kako ljudi

pre gotovo 2 godine

lupate takve gluposti. Da je sudjenje pravednije i taj penal sto pominjes i jos neki Partizan bi docekao derbi sa nekoliko bodova prednosti i sad bi vec osvojio titulu. A da su bodovno bili egal potpuno je drugo kada moras da juris rezultat i pobedu ili igras cekalicu na kontru i dobijes 1:0. Onda bi i skor medjusobnih duela bio na strani Partizana i automatski u doigravanju igras pred svojom publikom i eto jos jedna pobeda. Sustina je da je sudjenje na strani Cz ali tako je bilo pre i na strani Partizana. Takva smo zemlja. Ko ima ledja pobedjuje. Manji timovi nemaju sansu. A posle kukamo Uefa mafija kad se prema nama tako ponasaju u evro takmicenjima.
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

P.s. Čovjek je vazda razočaran u Srpski fudbal, pa odlazi i vraća se, uvijek ta neka demagogija, neke vetrenjače protiv njega, neki zmajevi, ukrotili se bajagi, itd.... msm OSTANI STANOJE, tek smo počeli !
S

Stanojeeee

pre gotovo 2 godine

Ostani Stanojeeee to bi bilo najvece pojacanje Zvezde na leto
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Neka te Stanoje ostani, nemoj da ideš, taman smo se navikli na tebe, pa od 6 derbija nisi dobio ni jedan, bolji ste, zašto ideš, pa dokazali ste to da ste bolji, ovi iz Zvezde stvarno nisu pošteni, zamisli pobjedili vas u derbiju i remizirali, a trebali izgubiti oba derbija... je l' tako Stanoje ? OSTANI STANOJE !
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

I onda dolazi do obrta, Partizan uzima kup, a Stanoje ostaje na klupi na Partizan a.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Kako da uzme kup?Pa ne mogu dati gol Zvezdi da igraju još deset puta.
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Nadam se, iskreno, da će mu prijati pauza. Bez obzira što mislim da su stvari koje je pričao čisto traženje opravdanja, važnije je da ostane mentalno zdrav i iskreno se nadam da će biti bolje.
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

State za nas Zvezdase jer kome ćemo se sada smejati. Covjek je realno prosečan trener koji nije dobio derbi u ovom mandatu oterao je što je valjalo u ekipi i doveo stare kurseve i očekujete titulu. Dok mi dovodimo standardno stopera reprezentacije Austrije vi dovodite obradovica jojica miljkovića i očekujete da uzmete titulu. Gurao vas savez cijelu sezonu ali vi bez penala nemozete voždovac da dobijete da ne nabrajam napredak ponovljen penal spartak poklon penal na kraju itd. Ne može te neko pokrasti ako u od 9 bodova protiv glavnog konkurenta uzmeš samo 2. Seti se Zvezde prije par godina i 5:0 u 3 derbija e to je bila kradja a ne ovo. TI SI PRVI TRENER STANOJE STANOJE SAMROJE
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Te sezone je bio onaj penal u butinu na derbiju, i pričaš o krađi? U prvom dijelu ste toliko loši bili te sezone i otud je bila razlika nedostižna na proleće! Na sva ta tri derbija kod rezultata 0:0 Partizan je pogađao stativu. Pričaš o krađi a na kraju bilo +10,joše se igralo sedam kola manje!
G

Gostjfjd

pre gotovo 2 godine

Izgubio si titulu pored guranja FSS, nisi dobio Zvezdu, sad vrsis pritisak da tibpoklone kup...
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Liga petice?
G

Gost 976

pre gotovo 2 godine

Samo da ga sad ne namole da ostane ...Inače krš od trenera , pajtos glavnog zvezdinog navijača i trojanac kao i svi iz ove uprave , i sad kmeči kad je sve gotovo , strašan folirant i licemer . Odlično što ide i nek povede sa sobom kompletnu upravu . I svaki iskreni Partizanovac je bolje rešenje od njega pa i Saša Ilić koji , iako bez iskustva , bio je mnogo bolji fudbaler od njega i zna da npr. Miljković , Jojić .....nemaju pojma o fudbalu i očekujem da ih najuri . NAPRED PARTIZAN

Sakur

pre gotovo 2 godine

Ma bitno da najgora uprava u istoriji kluba ostaje,ja mislim da oni ne bi otisli i da ispadnemo u drugu ligu
S

Stručnjak Flora

pre gotovo 2 godine

Dešavanja su zapravo kiksevi protiv Čuke i Napretka jer su mu obećane sve zatvorene utakmice. Sa druge strane Zvezda izgubi više bodova u malim utakmicama, ali je neregularno ako pobedi slučajno nekoga. Rastureni u derbiju, zlatnoj kopački u Kruševcu ponove penal na 0:0, izmisle penal u Subotici na 0:0, a beše tako divno "konačno regularno prvenstvo". Kud se i igraju ti derbiji, sad bi već pevao pogrdne pesme protiv Zvezde kao za vreme Toletovog predsednikovanja.
T

Tu je to

pre gotovo 2 godine

Zvezda dobila jedan od tri derbija, sa Partizanom na krivoj nozi. I tu staje cela sezona.
@

@Tu je to

pre gotovo 2 godine

Više bodova osvojili od Zvezde u malim utakmicama. U derbijima dali 1 gol, osvojili 2 boda od mogućih 9. Zvezda dala 3 gola, osvojila 5 bodova od mogućih 9. Ma oduzeli vam titulu hahahha.
G

Gost MMS

pre gotovo 2 godine

Odlazak Stanoja je nenadoknadiv gubitak za komšije; sa novim trenerom neće dosegnuti ni do titule vice-šampiona, odnosno do Lige konferencije!
J

Jan

pre gotovo 2 godine

To se znalo odavno da će ga najuriti a vratkti Ilića
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

O NEEE!!!!STA CE SADA DA RADI JOJIC I MILJKON?!HOCE LI KAO DZIGI NINKOVIC U PROLETER IZ SLANE BARE?!PUTUJ IGUMANE I NE BRINI ZA STADO!
G

Gostun

pre gotovo 2 godine

slavimoo, slavimoo
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Spartak Subotica, penal za Partizan?!

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Čist penal. Bez VAR nije morao biti suđen i nikom ništa. Na VAR se vidi kontakt. Inđija?
Č

Čist penal

pre gotovo 2 godine

VAR. Kontakt. Tačka.
G

Goust

pre gotovo 2 godine

Nista iznenadjujuce, to je trebao jos odavno da uradi. Riba smrdi od glave, a glava je vise....sta rade sa mladjim kategorijama, unistili su sve sto je neko duuugo gradio, čika Trba, Varga.....ko nam vodi omladinsku skolu, kakva su nam deca, nisu uzeli ni jedan turnir xy vremena, prodaju omladince turcima, zaduzuje se u fss. Omladinska skola nam lici na luna park, ljudi koji nisu sutnuli loptu vode skolu, zvezda je sad ispred nas u svakom pogledu....kad je rasulo na svim nivoima.....sta mozemo da ocekujemo.

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Očekivano... I sad se vraća Saša :)
G

Gost4321

pre gotovo 2 godine

kako stoji računica partizan je uzeo više bodova od zvezde ne računajući derbije kako onda neregularno
Đ

Đape

pre gotovo 2 godine

Kada ti u derbiju ne možeš da pobediš smešnog Stankovića onda si ti još smešniji.
S

Senjak90

pre gotovo 2 godine

Covek ocigledno smatra da je trebao dobiti 34 male utakmice u sezoni. Znaci bukvalno sve utakmice je mislio da dobije, to niko nikada nije uradio Natavno, osim 3 derbija, tu je svestan da nije imao sansu. Zvezda je za klasu jaca.

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Pa to bi se i desilo da tri čoveka nisu iskočila iz svega dogovoreno i montirano a to su golman Proletera koji je odbranio penal Rikardu, trener Napredak Stefanović koji je odmah posle tog remija smenjen i sportski direktor Čukaričkog Matijašević koji je promenio par Ilićevih igrača i tako sprečio nameštaljku.Pošto kukaju da nisu prvi zato što su ih sudije pokrale u dve od tri navedene utakmice oni bi bili šampioni bez izgubljenog boda sem u utakmicama sa Zvezdom. Da nije smešno bilo bi žalosno.
D

Dre

pre gotovo 2 godine

HAHAHA ....
G

GostIgi88

pre gotovo 2 godine

Jokan ili Veljko Paunovic a mozda i Vlada Ivić. Ta imena su u igri. Ko god od njih da dodje 10 puta je bolji od ovog lika.

Vuco

pre gotovo 2 godine

Vlada Ivic je zvezdas a Ilija Ivic partizanovac. Samo su igrali u kontra klubovima.
G

Gostic de Cic

pre gotovo 2 godine

Idor Duljaj, videces!
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Druze te sto si nabrojao treba platiti a vi zutu banku nemate. Drzava vam placa , licence , dugove igracima , carter letove i ko zna sta jos. Spusti se na zemlju. Osim ako ne ocekujete da vam i trenera placa.
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Ostaje još par dana ako uzme kup dok ne dođe Šćepović!
H

Hermano7

pre gotovo 2 godine

Odlazi kukavica, dolazi verovatno vernezovic neki. Nista dobro se nece desiti sa Partizanom
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Licemerno nema šta ne pominje poklonjen penal protiv Spartaka ni nedosuđen penal za TSC. Više sile se umešale možete misliti.
7

777

pre gotovo 2 godine

Inace sezona je pocela tako sto se Zvezdi nije svirao cist penal protiv Vojvodine. Zvezda-Vojvodina 0:0 kiks i ne dosudjen penal. Izmisljenji su im penali protiv Proletera, Spartaka ponovljen penal protiv Napredka... Tu su sudije samo im dale 4 boda u Subotici i Krusevcu svojim greskama sudije su ih pogurale protiv Proletera je izmisljen penal ali su ga i promasili... Ide kup treba ih zgaziti i to je to...
Z

Zole

pre gotovo 2 godine

Najnesposobnija uprava u istoriji Partizana ostaje tako da je potpuno svejedno ko će biti novi trener. Ostace upamceni u istoriji i njihova sramota će večno živeti. U 7 sezona osvojili samo 1 titulu i to srećno, ja ne znam kakvi su to neljudi, kako mogu na ulicu izaći od sramote. Neverovatno...
p

pFc

pre gotovo 2 godine

Idi molim te i ne vracaj se vise!
A

Aa

pre gotovo 2 godine

Ponavljani penali, to se ne racuna
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Pa i nemaš baš tim za titulu... A namestao si bre cele sezone mečeve, a ni zvezda nije mnogo bolja! Možda jeste dve najbolje ekipe u državi, ali ne toliko ubedljivo, koliko tabela pokazuje, svi vas guraju!
X

XD

pre gotovo 2 godine

A zašto ne navedete utakmice u kojima je isti taj sudijski ekspert potvrdio da je sudijska greška dovela do pobede partizana? Samo pitam.
T

Terzinjo

pre gotovo 2 godine

Stanoje ostani ! :))))
J

Jovan 84

pre gotovo 2 godine

Nijedan trofej nije uzeo,vratio penzionere Miljkovica Jojica,Markovica,mladih igraca ni na vidiku,tako da treba da ode I to sto pre.Za novog trenera ocekujem nekog maga tipa Jesis,Djukic.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

"Više ne vidi svrhu rada u srpskom fudbalu" ... I bi svetlo, i progleda Stanoje od Samroka!
P

Pre svih ostalih

pre gotovo 2 godine

UPRAVA NAPOLJE!
P

Pristrasni posmatrač

pre gotovo 2 godine

Pih bre, baš šteta, Zvezda odavno nije imala boljeg trenera na Partizanovoj klupi, a mi čitaoci popularniju dvorsku ludu
Z

ZDj

pre gotovo 2 godine

Ne znam zašto ne povedes i upravu sa sobom?
P

Patrik Šik

pre gotovo 2 godine

Milan Lešnjak bi bio odličan naslednik, zajedno su radili u Saufijskoj Arabiji i nastavio bi ono što je Stanoje započeo.
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Као тренер нула, а као хушкач и провокатор - одличан 5.

Vaahn

pre gotovo 2 godine

Putuj igumane. Tako ste se vi smejali kad je Robi odlazio. Sve se vraća, sve se plaća. Vaše otimanje nije znalo za Boga. Sve ste otimali.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Nemojte samo Sašu Ilića..
G

Gost 4321

pre gotovo 2 godine

Veljko Paunovic
F

Ferguson

pre gotovo 2 godine

Nam ne bi pomogao sa ovom upravom nema spasa. Na osnovu čega može Vazura da vodi klub kao što je Partizan!?? Trener je tu najmanji problem. UPRAVA NAPOLJE!!
P

PRVI

pre gotovo 2 godine

TI SI PRVI TRENER STANOJEEEE!!
G

Gost79

pre gotovo 2 godine

...evo suze mi krenuše...
i

ioio

pre gotovo 2 godine

Spavaš li mirno kineska treća ligo???
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Usled prolecnih desavanja? A koji tacno? Da li misli na mec bez vara protiv tsc kad im nije sviran penal ili mozda na veliku tugu protivnickog trenera jer je njegova ekipa otkinula partizanu 2 boda, a strogo im je to zabranio ? Jadnicak ilic zavrsio na intezivnoj nezi posle meca kolko se tresao.
L

Lee Addy

pre gotovo 2 godine

Jako smo žalosni što Šamrok Stanoje odlazi...

rty

pre gotovo 2 godine

Finansijeri (citaj Ramadani) ulozili mnogo njegovo je bilo sam da ne kiksa u derbiju i nije uspeo. Sledece godine ce traziti nekoga ko moze derbi da izvuce...
P

Pantela24

pre gotovo 2 godine

Bas steta, mislio sam iskreno da ce ostati da i sledece godine uzmemo titulu...kvazi trener glavni adut. Sportski pozdrav!
С

Станоје први тренер

pre gotovo 2 godine

Ако већ Станоје мора да иде, очекујемо Салета Капитена! Мада са оваквом управом нам Гвардиола и Клоп заједно не би могли помоћи....
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

tesko je kad odlazi trener koji je sa mnogo uspeha radio u dosta zemalja....
G

Gosthahahaha

pre gotovo 2 godine

teraj ovu upravu u crno nas zavila i dodji celaviiiii
G

Gatsby

pre gotovo 2 godine

Sad će da ga mole da ostane...i on kao prihvati. Gde će bre ovaj nekog da vodi, a da nije Partizan. Prava slika su ove godine Flora i Fejnord. Da ne pričamo o njegovom psihičkom stanju. Izgubio titulu, gde je toliko guran, pa se sad vadi na sudije, teorije zavere, CIA, vanzemaljce...

Golubar

pre gotovo 2 godine

Da se vrate bodovi Partizanu da doticni ne kmeci vise, ili Iliev za novog trenera kad je vec na platnom spisku nema svrhe da se trosi novac na novog stratega vreme je stednje.
Е

Ето

pre gotovo 2 godine

Изузетно тенденциозан чланак и поприлично површан закључак са анализом. И Јоксић и Недељковић имају овакве моменте, али ајде. Што се тиче Станоја, сасвим солидан стручњак, превелика паљевина и често лицемер - лимити, због свега, јасни.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Da, kako da ne, pokradeni ste, narocito u derbijima. U tri derbija ove sezone nise dali gol. U sva tri igrali ste bunker, a kao zasluzili ste da budete sampioni. U poslednjem derbiju vam treba pobeda, a vi igrate na nereseno. Pa, sto se niste otvorili i krenuli u napade kao tako mocna i efikasna ekipa. Fejenord vas demolirao, dao vam 8 golova, a mogli su i vise da su hteli. Gubite od Flore, branite rezultat protiv Kiprana kod kuce, koji su bili na dnu tabele. Vecinu utakmica na prolece ste pobedjivali iz penala. Zvezda je isto imala neke penale na prolece, ali nijedan da je odlucivao utakmicu. Pa necete da igrate bez VAR-a, pa ipak igrate i hiljade drugih spinova. E sad budi jednom covek i ispuni da odes pred skupstinu i strajkuj gladju i to do kraja. A ne znam stvarno koce te osim Partizana hteti kao trenera. Trener koji je objektivno na svakoj drugoj utakmici naseg prvenstva zasluzio da dobije crveni karton.
D

Danilo91

pre gotovo 2 godine

Najzalosnije je sto problem nije u treneru.Stanojevic je dobar trener, mozete ga voleti ili ne ali covek je Partizanovac pre svega i to je to.Imao je dosta gresaka ali ko nije, ljudski je gresiti.Svi mi znamo ko je problem u Partizanu i prosto mi je neverovatno da ova uprava jos uvek drzi funkcije i ne namerava da ode!?!?Peta godina bez titule, finansijska situacija katastrofalna, igracki kadar bedan, stadion prazan!?!?Jel treba jos da se nabraja?Idi Stanoje odavde, sto dalje to bolje.Do nekih boljih vremena kada ce Partizanom rukovoditi partizanovci a trener imati punu podrsku i pun stadion iza sebe.Sve sto je trulo treba saseci iz korena a ne samo cepkati grancice i nadati se da ce nekim cudom da se izrodi nesto zdravo i lepo... UPRAVA NAPOLJE!!!
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Ja opet moram isto napisati. Sta njemu ne valja? Osvojice 98 bodova, mi samo 2 boda vise, ne 22, nego samo 2 (dakle ona pobeda u derbiju). Nijedan igrac njegovog kluba nema mesta u nasih 11, cak ni taj "velemajstor" Rikardo. Za 3 derbija, igraci su mu sutnuli svega 5 (PET) puta u okvir naseg gola. Mi smo nesrecno ispali iz LE od finaliste tog takmicenja, njih je ponizio, takodje finalista, ali rang slabijeg takmicenja. Nije mogao da pobedi Floru. Mi ispali u kv. za LS od tima koji je pobedio finalistu LS u sred Madrida. Kao da dodje neko iz Monaka i krene da kuka kako je to PSZ prvi. Mi smo ove sezone za vas klasa iznad, jedino sta je cudno kako je jedan sastav kao tvoj osvojio 98 bodova u ligi.
M

Mozak

pre gotovo 2 godine

Kako ljudi nikako da skapiraju da je flora bila utakmica koja je jedina smela biti zrtvovsna u ovoj sezoni. pogledajte sastav, pogledajte izmene i kada su izvrsene. Onda pogledajte rezultate pre i posle utakmice. Niko nije zeleo da tu utakmicu izgubimo, ali to je bio svesni rizik. A ljudi koji su iz fudbala i ozbiljno prate situaciju znaju da je sa ovim timom ovaj covek napravio cudu. Smejali su se Murinju kada je rwkao da muje 2. Mesto sa Mancesterom najveci podcig u karineri, tek ce se viditi kakvo ju cudo u ovoj sezoni Stanojevic izvukao i Parttizanovih igraca
S

Ser Šamrok

pre gotovo 2 godine

Kako niko ne pomenu situacije gde su oštećeni Paćini protivnici? Plaky, šmrc :'( :'(
Š

Šahmat

pre gotovo 2 godine

Ne odlazi iz Partizana,nego odlazi ispred Skupštine.Sreća po njega pa je benzin poskupeo,pa mu ne daju da sipa u flašu.
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Dve muzike toga dana, sviraće al kako kome. Jedna nama za titule, druga tužnom Aci tome.
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

ostani stanoje sad smo bar egal u borbi za titulu ako nista drugo
H

Host

pre gotovo 2 godine

Ja bi da pevaaaam jos malo, jer je…. Samo jedan!
G

Gost Pana

pre gotovo 2 godine

Putuj igumane!
H

Hahahahahha

pre gotovo 2 godine

Pokrali te i ohi i katai sa 2 gola u derbiju. Samrok stanoje
k

klegan

pre gotovo 2 godine

kojim bre kljucnim utakmicam si pokraden sta prica ovaj covek pa jel od penala zavisi cela sezona sve i da jeste mogo si jos 5 gola da das tom Napredku
S

STANOJE OSTANI

pre gotovo 2 godine

Ostani Sale, nisu vredni tvog odlaska.
c

czvzmn

pre gotovo 2 godine

E moj Stanoje, uspeo si da izgubiš nameštenu titulu.
k

klegan

pre gotovo 2 godine

steta za CZ
N

Noke

pre gotovo 2 godine

Vreme ce pokazati koliko istine ima ovde. Vi iz Mozzarta rekoste zimus da ide pa je produzio ugovor :) Sve u svemu, trener uvek snosi odgovornost na kraju sezone. Ja iskreno bi voleo da Sasa Ilic bude trener Partizana.
Г

ГостГг3+

pre gotovo 2 godine

Ахахах... Миш...
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Šteta, Kalimero Stanoje je bio baš zabavan
P

Pile 77

pre gotovo 2 godine

Zapamticemo te po izjavama po gledanju u tudje dvoriste, po alibi pricama,,,, Stanoje odlazi.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Sad ce Flasa Ilic preuzeti kormilo titanika