Komentari na vest

Partizan stiže u Zaječar, dolaze i ljudi iz Arhusa zbog jednog bonusa

S

Semenke

pre oko 1 mesec

Stjepanovic ako je pametan treba da ide iz tog brloga Raja Bozovica, Nedovica, Nedica i ko zna kojih jos mafijasa. Da ne uzima minute Rajovim grlima Scekicu, Trifunovicu, Anticu i ko zna preko koga se mafijasi tu naplacuju i kusuraju..
K

Konj

pre oko 1 mesec

Napišite iskreno kao pravi novi novinari, nije loš kvalitet travnate podloge, već su travu uništili posle vučićevog mitinga
M

MogloJeSveDaSeIgraUHumskoj

pre oko 1 mesec

Kada su već počeli prvenstvo kao gosti u Humskoj i crni dečki nisu kmečali da je to nepošteno, mogli su da gostuju još jednom IMTu u Humskoj:)))Ne bi se ni ovi silni skauti mučili da putuju, a valjda Šamroje ne bi zakmečao da je nepošteno?:)))))
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre oko 1 mesec

Naša liga je do sada bila nešto između bede i jada , a sada je komedija, tačnije tragikomedija. 100% je sigurno da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja ima tri nova novcata stadiona u gradovima koji izgleda da inaju klubove a tri četvrtine stanovništva ne zna kako se klubovi u tim gradovima zovu a pogotovo ne znaju u kojoj ligi igraju , a istovremeno klubovi koji igraju u prvoj ligi nemaju stadione koji ispunjavaju uslove da se na njima igraju mečevi. Zajedničko i jednima i drugima je što ili nemaju uopšte svoje navijače ili njihovim mečevima prisustvuje 150-200 gledaoca uglavnom članovi uže porodice i rodbine igrača. Ti klubovi koji izgledaju kao putujuće pozorište prelaze 250-300 kilometara autobusom od svojih gradova kako bi igrali mečeve koje nikog živog ne zanimaju. Oca vlast i av naročito izrežirali su nešto što nema ime, nešto što do sada nigde i nikad nije viđeno, a za sve to je potrošeno (za izgradnju tzv. stadiona , na kojima već posle manje od godinu dana ne može da se igra) , skoro 500.000.000,00 i slovima petsto miliona evra. Alal vera majstori.
?

??

pre oko 1 mesec

I kad dodju neki novi na vlast ove stadione ce tek da zabatale, reci ce "to nista ne valja, nema od njih nista", a stadioni stari 5 godina. Ovi sto su sad rade kako ne treba da lape lovu, oni novi kad dodju to zanemare, nista novo nece ni da rade i eto ti
J

Jelenko P

pre oko 1 mesec

Novi stadion a ne ispunjava uslove za prvoligaske utakmice ? Kako mogu igrati u Zajcaru kada ni taj stadion nije dobio upotrebnu dozvolu ? Sve ovo govori da su pravljeni kako bi se NEKI UGRADILI u cijenu (zato kod nas i jeste gradnja svega sto je iz drzavnog budzeta TRI PUTA skuplja nego bilo gdje u Evropi ).
S

Slika i prilika SNS režima

pre oko 1 mesec

- prave stadion u Loznici, koju planiraju da unište i rasele Rio Tintom - stadion u Loznici sa 8000 mesta košta kao stadion MK Donsa u Engleskoj, koji ima 30000 mesta - SNS kadrovi ne umeju ni teren da održavaju, i to je iznad njihovog nivoa obrazovanja i znanja
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

sto opet ne bi bili "gosti" na jna?
D

Dr Khumalo

pre oko 1 mesec

Liga od 12 klubova, jos bolje 10 kao Hrvatska. Namestanja svedena na domen teorije jel svakome trebaju bodovi kao kod Hrvata. IMT ili bilo koji drugi klub isto kao kod Hrvata: Nemas stadion? - Dovidjenja prijatno dodji dogodine kada ga napravis.
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Pa i vi niste imali stadio pa ga oteste od drzave
?

??

pre oko 1 mesec

I sta bi dobio? Pa opet ti klubovi koji su u prvih 10 ne bi imali stadione. Zanosite se glupostima. U srbiji nema 5 stadiona da valja. Znaci najbolje da smanjimo ligu na 5 klubova i da je igraju samo ti klubovi koji imaju stadione
V

Vladica KV

pre oko 1 mesec

Šta vas čudi toliko? Pa šta se desilo sa tri Covid bolnice? Tako je sa svim što ova nakazna vlast lopova radi. Smisao je da se ukradu pare u izgradnji a posle šta će biti sa objektima ne zanima nikoga. Tako će isto biti i sa Naci stadionom i EXPO-m
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

FSS STADIONI, TERAZIJE 35, BEOGRAD (STARI GRAD), Srbija. PIB 114091766. MB 21970034. Datum osnivanja 06.12.2023. Direktor: Ljubisav Sekulić.
T

Televizor

pre oko 1 mesec

U Loznicki stadion treba uloziti nekoliko desetina hiljada evra da bi se teren doveo u optimalno stanje, novi stadioni su bukvalno rupe bez dna.
F

Filovanov

pre oko 1 mesec

Taj decko treba da ode na pozajmicu u manji klub da igra ali Vazurin je igrac i sad se gleda lova da se klepi
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

to je cela poenta i strategija kluba ,da se vazurini igraci uvaljuju negde i da lopina drpa pare preko njih . Cuj Arhus dolazi a mi nikad gori
F

Floroje

pre oko 1 mesec

Kakav bre Arhus bas ce oni platit milion za igraca nekoga!
A

Alexx

pre oko 1 mesec

Da li ovo igde u svetu postoji?
9

999666

pre oko 1 mesec

Ovoga nema u Čadu, Ugandi, Somaliji...
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

bolje za IMT sto igraju u Zajecaru , tamo imaju vise navijaca nego u Loznici .Zna se da godinama taj Zajecarski kraj obozava IMT
0

019

pre oko 1 mesec

taj stadion u zaječaru je isto u losem stanju. temelj je počeo da puca, ulice u blizini stadiona su krenule da se deformisu, a kanalizacija nema pad, pa voda ostaje ispod stadiona i stvara vlagu i poplavu. govorim iz prve ruke jer sam zaposljen na tom stadionu
N

Nzm baš

pre oko 1 mesec

Što se tiče kvaliteta stadiona tačno je da se raspada ali ispod stadiona nema ulica jer je on u sred livade tako da nzm na šta si mislio. Inače živim u blizini.
b

bfdbndfndfd

pre oko 1 mesec

Ovi stadioni su dobili namenu da bi se organizovale vladajuce parade, a ne da se igra fudbal.
n

norwegian 81

pre oko 1 mesec

Posto ga je ON finansirao, posto se NJEGOVE firme tu ugradile, posto ga je ON svecano otvorio, posto ce NJEMU sluziti za mitinge i gebelsovu propagandu, REDI BI BIO DA GA ON I ZATVORI? Samo da pozuri dok je jos u Srbiji da to obavi ovih dana...
7

75685684855

pre oko 1 mesec

Ovi naprenjački stručnjaci bi i od tenka napravili ventilatore koji šabani nam vode državu mamma mia
s

selo gori a baba...

pre oko 1 mesec

nemaju kosilicu da pokose, ukro neki njihov iz zemljoradnickonapredne zadruge da pokosi kuci, pa zaboravio da vrati....
n

norwegian 81

pre oko 1 mesec

Kakve stadione je NAMA NASA DRZAVA BANANA napravila, jos samo da su i travnjaci u vinklu...
V

V. Bulatović

pre oko 1 mesec

Crni Stanoje, Rendžers odigra sinoć 1:1 sa Dinamo Kijev u gostima. Lažni treneru, profiteru i neznalice.
L

Loznica

pre oko 1 mesec

Pa Rendžers je za tri klase bolji od nas. Oni i jesu u rangu sa Dinamo. Glup komentar!
?

??

pre oko 1 mesec

A bas si lupio glupost. Pa rendzers nije tns, kako ga ti predstavljas. Rendzers je klub za ligu sampiona uvek bio
o

ostojicaaa

pre oko 1 mesec

Arhuuus.. To je ta najjača škola 🤣☝️
M

Mostarska petlja

pre oko 1 mesec

I sada ce decko koji nema ni dvadeset otici u klub koji se bori za evropske kvalifikacije u Danskoj, a na njegovom mestu igra Partizanov Makelele ‘aka’ Samuel Owusu. Bravo za velikog strucnjaka dokazanog van granica nase zemlje kao i njegov kolega kumčetov klark kent.
@

@Mostarska petlja

pre oko 1 mesec

Druže, osim što si neopravdano pecnuo Zvezdu koja nema veze sa ovom vešću, ne znaš ni kako ti se zove fudbaler - Leonard, a ne Samuel (bivši igrač Čukaričkog)
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Partizan nema kvalitetnu ekipu jer drzava odlucuje koje ce strance Partizan dovesti a koje igrace prodati. To se radi smisljeno tako da se dovode nekvalitetni stranci a sve sto iole vredi prodaje za tepsiju ribe. Zbog toga Partizan belezi lose rezultate u Evropi ali u domaćem prvenstvu zahvaljujući partizanstini i genijalnosti trenera Stanojevića belezi pobede. E ovo kazu Ćuja Donald i crno bela magija a puma to isto samo sto Stanoja optužuje da radi za Terzića, no uprkos njemu , sudijama i državi Partizan je nepobediv u domaćem prvenstvu. Ja im verujem. Sa ovim su se složili..
D

Država odlučuje?!

pre oko 1 mesec

Idi leči se!
F

FSS CIRKUS

pre oko 1 mesec

Kakav cirkus od lige...Vise se ne zna ni gde ko igra, ni ko je domacin..Opste rasulo...
N

Nema fudbala ni u Loznici!

pre oko 1 mesec

Nema više fudbala ni u Loznici! Do kada niko ne zna! Verovali, ili ne – još jedna priča za sada već klasičnu fudbalsku rubriku leta 2024 stiže sa zapada Srbije.Novoigrađeni stadion Lagator stavljen je van upotrebe zbog katastrofalno lošeg terena. U Loznici ne postoji ni minimum uslova za organizaciju fudbalskih utakmica! Za sada, teško je prognozirati kada će se lopta ponovo zakotrljati na jednom od najlepših sportskih objekata u Srbiji… Zvanično puštenom u rad novembra prošle godine! Videlo se s početka superligaške sezone da trava na Lagatora nije baš u najboljem stanju. Hibridni tereni iziskuju specifične metode i tehnike održavanja i očigledno da je već bilo izglednijih problema s prvim toplijim danima i žegama.Nekako su organizovane utakmice, „spaljena trava“ nije bila toliko vidljiva, međutim… Državno obeležavanje Dana sećanja na stradale i prognane u hrvatskoj akciji „Oluja“ načelo je teren na novim mestima i praktično stopiralo igranje fudbala. Superligaši IMT i OFK Beograd preselili su se u Zaječar, na Lagatoru neće moći da se igraju ni srpskoligaške utakmice. Domaćoj Loznici, najverovatnije, sledi selidba u Klupce. O novosagrađenim objektima u Loznici, Leskovcu i Zaječaru stara se firma FSS stadioni d.o.o.

Kvrga

pre oko 1 mesec

Samo u Loznici.
n

norwegian 81

pre oko 1 mesec

Sad ce neka sektaska firma to da sanira za par desetina miliona NASIH para i mi cemo da mMU se zahvalimo sto nas je OPET prejebao... NARAVUCENIJE On ce da nas pokrade a mi cemo tako pokradjeni da mu se zahvalimo sto nas jos nije i pridavio ko mache.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Cudo nisu opet gosti na svom terenu.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Polako, biće na derbiju :)
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Neko odgovoran što su napravljeni stadioni koji ne mogu da se upotrebljavaju za ono za šta su namenjeni. Ne? Niko? Pa dobro onda ništa.
z

zmagole

pre oko 1 mesec

Arhus realno moze da ga plati milion maksimalno, a ovi ako ga prodaju za tu siću nek se ubiju.
L

Loznica

pre oko 1 mesec

Sradion koji je otvoren pre pola godune,već nije u funkciji,mnogo propusta je napravljeno na Lagatoru,uostalom kao i sve u ovoj zemlji što se radi poslednjih godina,samo da se peru pare...
к

кикоман

pre oko 1 mesec

ко сноси одговорност за то што су одређеним клубовима поклоњени стадиони, а ти клубови нит имају навијаче, нит имају услове да тај стадион одржавају? брука и срамота за савез
N

NoviSad021

pre oko 1 mesec

To ti je kao da kupis nov mercedes i stavis polovne gume.
C

Cccc

pre oko 1 mesec

Nije bas tako, pre bi rekao to ti je kad kupiš nov mercedes i daš ga seljaku da vozi koji nije vozio dalje od svog sela i brze od 30km na sat i izađe na auto put da gas i lupa ga na prvoj krivini.
S

SULTANAT

pre oko 1 mesec

Podrška za Vučelu i Vazuru !!!
H

Host

pre oko 1 mesec

Spucali milione u stadion a on ne ispunjava uslove? Napredno nema sta....
M

Mica123456789

pre oko 1 mesec

Taj stadion je za druge namene, nije to za fudbal

The Intersect

pre oko 1 mesec

za koje namene? Mitinge i kampanje?
H

Host

pre oko 1 mesec

Ima logike :)
S

SULTANAT

pre oko 1 mesec

Kad Vučela i Vazura konačno odlaze iz kluba?
M

Mix 33

pre oko 1 mesec

Koja komedija od lige i drzave.
C

CG

pre oko 1 mesec

bukvalno kanalizacija Evrope, sto ce zvanicno i postati kad pocne Rio Tinto da kopa. A stadion u Loznici je konacno dobio svoju pravu namjenu prije par dana 😂😂😂