(Star sport)
(Star sport)

Partizan stiže u Zaječar, dolaze i ljudi iz Arhusa zbog jednog bonusa

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.08.24. | 10:21

Loznica otpala zbog kvaliteta trave

Prvo je putovao u obližnji Ub, plan je bio da dođe u Loznicu, ali će Parni valjak promeniti smer i utakmicu četvrtog kola Mozzart Bet Superlige protiv IMT-a odigrati u Zaječaru.

Tako je rešeno posle spleta okolnosti, koji su doveli do toga da Traktoristi prijave stadion otvoren prošle godine kao privremeni dom. Makar za susret za crno-belima. Do ove odluke došlo je najpre iz razloga što je Voždovac pre nekoliko sedmica zabranio bilo kome da bude podstanar na krovu Tržnog centra „Staion“, što je dovelo Novobeograđane da prindno tragaju za alternativnim rešenjem. Onda je meć drugog kola nove sezone, sa kragujevačkim Radničkim, odložen usled obaveza Crvenih u kvalifikacijama za Ligu konferencije. U međuvremenu je IMT gostovao TSC-u i Napretku, a kad je prvi put trebalo da bude domaćin prijavio je Loznicu.

Izabrane vesti

Onda se ispostavilo da tek izrađeni Lagator ne ispunjava uslove za igranje fudbala u elitnom rangu. Razlog je loš kvalitet travnate podloge, što je dovelo čelnike IMT-a da tragaju za novom opcijom. Izabrali su Zajačar kao mesto na kome će u nedelju od 20 časova ugostiti Partizan.

Biće to prvi put posle više decenije da pomenutom gradu gostuje klub iz Humske. Ovoga puta posle tri pobede na početku trke za bodove, ostvarene bez primljenog gola. Uz psihološko opterećenje koje nosi meč smešten između dva međunarodna, protiv Lugana, u kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Posetu stadionu u Zaječaru najavili su i predstavnici Arhusa. Danski klub je nagovestio da će poslati skaute sa idejom da na delu isprate Mateju Stjepanovića, pošto im se u pojedinim izveštajim svideo kao igrač i hteli bi uživo da ga provere. U pitanju je 20-godišnji defanzivni vezni, koji je od početka sezone ulazio u drugim poluvremenima susreta sa Napretkom i Jedinstvom i postoji mogućnost da dobije šansu u istom delu utakmice i protiv IMT-a.

Zavisno od toga šta pokaže, Danci bi vukli naredne poteze, ali valja imati na umu da Partizan baš i nema dovoljno opcija za bonusa, pa je Matija Stjepanović potreban Aleksandru Stanojeviću radi kombinatorike prilikom sastavljanja tima.



tagovi

FK PartizanIMTMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara