Komentari na vest

Partizan se oslobađa viškova: I Aleksa Janković prekobrojan u Humskoj

G

Grobar 007

pre 17 dana

Janko je jedan od retkih igrača u Partizanu koji je znao da dribla i da šutira sa distance. Naravno, najlošijem igraču Stanojeviću odgovaraju više razni trifumovići, Gohi, Zube sa Uba i ostali trkači koji o fudbalu malo znaju. Ovaj trener kompleksaš će zakucati ekser na FKP.
G

GOST 510

pre 18 dana

Važno je da ostanu Filipović, Antić i Šćekić.
P

Pfc Šabac

pre 18 dana

Pravi čistku od igrača koji ne igraju,kakva nebuloza,a ovaj dečko bolji od pola ovih Severina i Gohova i drugih budalaština..
b

batabane

pre 17 dana

Upravo tako... "Ja ću sad malo politički". Možda je i u redu da dečko ode, ali ostaviti igrače koji su " možda i 10x skuplji, a ništa bolji, ako ne i gori, je smišljeno uništavanle Partizana. Filipović, Antić, Lazarević, Šćekić, Ovusu Kalulu, Goh, Nikolić, možda se kasnije ispostvi i još neki. Tu je ustvari i Severina, jer džaba dečko ima i dribling i brzinu, pa i šut, kad je dečko potpuno odsutan, i izbor poteza, kad da prodre, u koju stranu, kad da šutira, kad da centrira, na granici ljudske inteligencije. Dečko deluje toliko nonšalantno, pa i pogubljeno, tako da mu očigledne fudbalske mogućnosti, za mene i ništa ne znače. A smatram da se i Kanute džaba žali. Možda on može više i bolje, duplo je bolji od Ovusua, ali on mnogo greši, ništa ne igra i sam sebe je isključio iz Partizana. Može da žali do sutra, ali igrači moraju da zasluže i opravdaju svoj transfer u novi klub.
J

Ja nikad

pre 18 dana

nisam cuo za ovog igraca.
G

Gostule

pre 18 dana

Prvo uprava napolje! Tek onda Partizan moze da dovede novog trenera i nove igrace, jer od ovih 30 koliko ih imamo na platnom spisku sve neki polovnjaci i vezare. Nemamo pet igraca koje bih ja ostavio u klubu od trenutne ekipe. Problem je sto su oni igraci koji bi bili iole kvalitetni skupi, a Partizan zaslugom ove uprave u velikim dugovima bas kao i zvezda s tim sto se za zvezdu to krije.
G

Grga Cvarak

pre 18 dana

Sta sam napisao neki dan za ove iz Cukarickog? Ccc... koji kriminal, a svi se samo prave ludi.
N

Nemaš pojma

pre 18 dana

Janković je dete Partizana prošao sve selekcije, a u Čuki proveo godinu ipo pre nego što se vratio u Partizan, a više od godinu dana bio je povređen i imao je jako malu minutažu i bio gotovo nezapažen.
G

Grga Cvarak

pre 18 dana

Da, nemam pojma, u pravu si. Zato su i on i Kovacevic na transfer listi poslije samo 6 mjeseci. Nema to sigurno nikakve veze sa cinjenicom da Cukaricki ima procente od njihove buduce prodaje. E moj ti, glavno je da ti imas pojma.
G

Grga Cvarak

pre 18 dana

@Nemas pojma Nisam ti duzan nista objasnjavati, ali u slucaju da nisi procitao sta sam napisao juce, otidji na komentare na vijesti o Kovacevicu i procitaj sta sam tamo napisao. Znaci, to je napisano juce. A vec danas imamo vijest kako je Jankovic sledeci u izlogu. I ne, nisam vidovit. Samo sabiram 1+1.
Đ

Đeneral Draža

pre 18 dana

Otkud sad Partizan ima toliko viška igrača, ko će igrati kad povrede i kartoni uzmu danak? A ovo je sad kao kod nas proteklih godina, koga bi se rado rešili ti neće da idu jer im plata dobra, baš škartove briga hoće li igrati ili neće. Zato moraju skloniti nekoga drugoga sa platnog spiska. A opet moraš nekoga dovesti ako ovi škartirani više neće igrati, mislim uglavnom na strance. Neko spomenu Ignjoskog, jel taj čovek još igra fudbal, ne sećam se kad sam zadnji put nešto čuo o njemu, a bio je sasvim pristojan igrač početkom karijere.
f

fas

pre 18 dana

pa bolji je Goha,Kalulua
N

Nenad B.

pre 18 dana

Dečko nije gori sigurno ni od jednog krilnog igrača u trenutnom rosteru, a da dobije šansu da igra nekoliko utakmica u kontinuitetu uveren sam da bi pokazao da je bolji i korisniji od svih ovih stranih polovnjaka.
R

Rik

pre 18 dana

E ovoga si Mito trebao dovesti, a ne je*enog Pumu.
L

Logitech

pre 18 dana

A Medina, Kalulu, Severina, Ovusu, Antic...? Dovesti Gnjatica, Ignjovskog, i Nenada Lukica.
T

Trndafilko

pre 18 dana

Svi odlaze, samo Filipović ostaje.
N

Nesoju

pre 18 dana

Vraća se Šćepović,a možda se i Gulan aktivira da Stanoje skupi čuvenu decu Partizana...Stanoje...kad bih ti napisao sve što mi dođe,uhapsili ni me!
N

Nenad1246

pre 17 dana

Fasinatno je kako je Gulan fudbaler. Najveća prevara od onog Argentica što su se feljtoni pisali o njemu. Dečko nije fudbaler,a izmenjao tolko klubova i živeo od fudbala. Kako?
@

@Nenad1246

pre 17 dana

Zaboravio si Racu Petrovica :D
V

Vujo

pre 18 dana

Odlican igrac! Ne znam sta je problem on je sigurno bolji igrac nego sto je Stanojevic trener.
B

Bane 1

pre 18 dana

Bruka jedan od najboljih je bijo
j

just

pre 18 dana

bolji je 10puta od Severine,Grimalda, od Kalulua 100 puta ali isto toliko je jeftiniji
Z

Zabrinut

pre 18 dana

Jankovic kada god je usao u igru nesto je pokazao i umesto da njega ostave,oni ga teraju u drugi klub,a ostavljaju strance koji veze nemaju.
m

metalika moj dobar

pre 18 dana

sklanjaj tudje dovodi svoje ,zasto?pa na svakog se ugradis i eto ti fine pare
g

gost448

pre 18 dana

mora imati mesta za decu iz ljutice bogdana 1a koja osecaju klub, stanoje, stanoje…
G

Grga Cvarak

pre 18 dana

@metalika Pa, tako je i taj Jankovic dosao u Partizan. Po istom principu. Zaboravljas samo na procente od iduce prodaje. Tu se tek prava para vrti.
.

..98

pre 18 dana

Nase prodaj, a strance ostavljaj u ekipu.
I

Immobile

pre 18 dana

Treba da idu i ovusu,kanute,kalulu. prodaja saldanje. Icice itekako i strancl
В

Вељко9

pre 18 dana

Дечко био одличан на крилу и њега склоне а оставе овог Лазаревића што игра бека и маши 100% шансу.. Боже сачувај.

AkutniBol

pre 18 dana

domaći igrač, ništa lošiji od malokrvnog Severine ili nemoćnog Kalulua... ništa mi nije jasno... i Kovačević, kakav god da je, sigurno nije lošiji od Mujakića (Saničanina) plus je mlad... no dobro...
G

Gost4

pre 18 dana

Aleksu bi trebalo da uzmu Jedinstvo ili Čuka da ga vrati
M

Melee

pre 18 dana

Prodas kanutea jedinog zadnjeg veznog što valja, Janković kakav takav je od levih krila je najbolji
m

metalika moj dobar

pre 18 dana

da ga danas ne spomenuse ne bih ni znao da je kanute jos kod nas . I ko ce da odgovara za uvoz tolike sirovine i skarta i zagadjivanje Partizana ??
N

News

pre 18 dana

Niko nece Kanutea ji dzabe. Partizan hoce da se resi 900k plate