Komentari na vest

Partizan razočarao Klinčarskog: Marković i Ilić nemaju kvalitet, vezni red i napad sklopljeni bez plana

N

Nejbi

pre oko 1 godinu

Od uprave do Teleoptika sve prdibaba do prdibabe. Ajmo zaradite tu vasu ne bas malu platu ,Klincarski je naj manje igrao godinu dana za ta pare vi se sad sprdacite s :Partizanom,grbom,navijacima. Alo imate li trunke muda beljemezi jedni,ko ste vi za tolike pare urusavate ugled kluba,koji je nekad igrao finale KS. Crncuge neke,i bjeli jadovi.
S

SB

pre oko 1 godinu

Kako je lepo sad posle "pogibije" da se pljune po timu. Gde si bio pre 10-15-mesec dana. Da utices malo tvojim statusom legende?. Lako je sad ko ce vise da pljune. Gde ste se posakrivali ko misevi, i s'vremena na vreme cvrknete nesto. Svi mi znamo da sveta nikad nije bio za Partizan, ali evo ga tu je , jos je kapiten. Ima li vas u upravnom odboru? Izglasajte nepoverenje
N

Nejbi

pre oko 1 godinu

E moj Klincarski nije to vise to. I ja sam kao djete navijao za tvoju generaciju. Al izgleda da su ovo prdibabe obicne. Zato oprastaju dugove.
M

Mandrda

pre oko 1 godinu

MM003,oni lazu sami sebe. Kada otisli u Mancester cim malo jaca postava odmah ih oprali 3:0,jos se ljudi sprdali,akrobacije,pete.Jos Stojkovica k.njalo da skida zicere. Na gol sutnuli nisu

Pfc

pre oko 1 godinu

Takva postava Muncetera bila u rangu najjacih timova LS u kojoj znamo kako se Zvezda provodila ,najskuplji stoper na svetu Megvajer bio u sastavu njega Suma izlomio sudija nas ovde ostetio tamo su bili naostreni da nismo imali sanse.
k

kg

pre oko 1 godinu

Već je mučno da trener(bilo koji) prteuzima odgovornost. Duljaj je prepošten,hoće da nešto sačuva,ali ni on ni ekipa nemaju kvalitet.Duljaj je bio odličan fudbaler,ali ne i trener sa autoritetom.Pristeti ze se koliko je napadan i dojučerašnji trener Zvezde,mlad,osvojio i kup i šampionat, vidi se da zna fudbal...ali opet nešto škripši.Doveden Bahar. I po prvi put Zvezda pogodila sa novopridošlima. Ne ne žlim da kažem da Duljaj ide, jer bi bilo grehota takvu ličnost oteratzi,ali oni ,poput Kralja koji tako nadmeno i arogantno nastupša, kako je doveo strašne fbalere --- videsmo to. Ko beše govorio - dovodimo bombu.Nije više u klubu. Dakle, svaku reč Klinčarskog podržavam,a naročito oko Save koji je sada kapiten.Ljudi,on nema pojma , od kago se vratio u Partizan pa nije odigrao utakmicu dobro. Za Ilića je rano davati konačne ocene,mlad je. Ivaj Saldanja, videli smo ga u Nefčiju protiv Zvezde,a vidimo ga i sada. Neki novinari napraviše od njega čzdo.Pa onda ono desno krilo...Muka živa.Ali, kao matorac koji realčno sagledava stvari i želi srpskom sportu sve najlčepše, i poene, očekujem da Partizan krene,ali ne na agrefatima već na pravoj Teslinoj struji.
U

Ub ub ub

pre oko 1 godinu

P bukvano svako bi sa Zvezdom postao Sampion u Srbiji u ovo danasnje vreme.Pa da ste Ekonoma postavili on bi osvojio Pehar.Nista ovde nije do Zvezde ,vec svi znamo kako o zasto je ova Dominacija!
h

hmm

pre oko 1 godinu

koji je to Sava kapiten majke ti?
@

@Ub ub ub

pre oko 1 godinu

Nisi mnogo pogresio jer stvarno igracki kadar Zvezde je deset puta jaci od id bilo kog kluba superlige

Ris

pre oko 1 godinu

Ja se ne bi slozio mozda ovaj trenutno ali igracki kadrovi proslih sezona su bili samo ubedljivo najskuplji od svih drugih u ligi ali po kvalitetu daleko ispod cene za koju su bili sastavljeni. Samo sto i takvi su bili jaci od drugih izuzev Partizana ali onda kada ga sopstveni treneri nisu sabotirali i jos na to ako negde zariba Zvezdina masina ili se protivnicki igraci sklone ili sudije zazmure na jedno oko i eto ti +30.Sada bar konacno ima i preskupo placenu struku koja je dovela prava pojacanja i nisu joj potrebni nikakvi ustupci da bi dominirala.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Klinčarski lupetaš,partizan je nabolji na svetu,samo ga ebe Terza i "zna se ko" ! Uefa mafija ne da nam naš štit naše sudije video bi ti onda ko kosi a ko vodu nosi !
M

Mangulica

pre oko 1 godinu

Partizan je kanta za napucavanje. Mogu da ih zamislim u LS. Bilo bi po 10-15:0
S

Sta,

pre oko 1 godinu

Ocekivati, nekada smo protiv Mancestera imali 15 suta na gol, a sad protiv nekog Sabaha samo 2 suta, dalje ne treba nista ni pricati ni govoriti.
M

Mandrda

pre oko 1 godinu

Kog Mancestera? Rezervista mislis u za engleze nebitnom takmicenju. Sutnes sa pola golman uhvati i statistika ubroji u sut. Pusti suteve,rezultati se pisu
M

MM003

pre oko 1 godinu

Nije mi jasno što dižete u nebesa taj poraz od Mančestera, pa i Zvezda je izgubila 0-1 od Arsenala, a tamo igrala 0-0 pa ne veličamo tu utakmicu toliko. Jer svako može da vidi sastave i jasno se vidi da je to bio drugi tim Junajteda(Romero, Rojo, Garner, Williams, Jones, Mata, svi su bili rezerve u to vreme ove sto sam nabrojao), a u Mančesteru kad je igrao malo jači sastav Partizan je glatko izgubio sa 3-0.to je Žeks počeo da priča kako bi veličao Savu da je navodno mnogo dobar, a on evo ga godinu dana nikog ne može da trenira.
@

@MM003

pre oko 1 godinu

Ne veličate utakmice sa Arsenalom, ali 1:3 protiv Glazgova itekako veličate!
M

Munginjo

pre oko 1 godinu

Upravu mozete da sklonite samo ako totalno bojkutujete sve fudbalske utakmice. Zamisli derbi, a nema gledalaca. Moraju otici, za dobrobit srpskog fudbala.
M

Mnogo

pre oko 1 godinu

Se oni potresli dal ce da ima publike ili nece.
E

Este

pre oko 1 godinu

Aj sto Sveta steta nema kvalitet, nego sto je i kapiten, ej kapiten...
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Kod Varge u školi fudbala! Da mu je neko pričao pre par godina, ne bi verovao! Pozdrav za Klinču!
-

---

pre oko 1 godinu

Za dobrobit Partizana zelim da izgubimo sa 10-0 od Radnickog pa da oteramo upravu i nizerazredne strance iz kluba
z

zemljace moj

pre oko 1 godinu

Pa koliko je vec ponizenja bilo i nista.Pa jesu izgubili id nesrecnog GAT-a, Kolubare, Spartaka...i ko je oteran???Mani se toga...
č

čuvaj zdravlje!!

pre oko 1 godinu

Veliki čovek!! Hvala na svemu, što si učinio za klub! Čuvaj srce i zdravlje, stižu kad tad bolja vremena!
K

Kalcopolista.

pre oko 1 godinu

PUNA PODRSKA ZA UPRAVU OD SVIH PRAVIH GRBARA!👍
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 godinu

Ako Sabah odigra kao u Letoniji protiv RFS, Partizan ce i u Beogradu izgubiti.
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Kakav prelazni rok mozes da ocekujes ako samo 2 miliona evra potrosis na pojacanja a ostali dodju kao slobodni igraci? Ono sto je prednost Partizana su te velike plate koje samo stoje na papiru, a u sustini one se ne isplacuju celom timu, mozda 3 stranca dobiju punu platu, a ostalim igracima, pogotovo domacim se duguje. U Partizanu je sve prenaduvano i budzet i cene igraca. Niti Partizan moze da zaradi 15 miliona evra godisnje, niti mu roster igraca vredi 40 miliona evra. Partizan godisnje zaradi oko 7,8 miliona evra i sve ono do 15 miliona ide u tekuce dugove iz godine u godinu, a igrace prodaje za 3 puta manje novca od trzisne cene. Realan budzet Partizana ne bi trebao da bude veci od 7 miliona evra, roster realno ne vredi vise od 15 miliona evra.
B

Bingole

pre oko 1 godinu

Njih nekakav Sabah oduci od fudbala,jedva uputise jedan udarac na gol i to traljav.Sabah promasio penal,par stopostotnih sansi i sudija svirao dva nepostojeca ofsajda inace bi igrac Sabaha izasao sam na golmana Partizana. I onda kazu kradu ih da ne uzmu titulu.Pre ce biti da vi kradete da budete u trci za istu.

Rxt

pre oko 1 godinu

Kako mi krademo u kakvoj smo mi crnoj trci za titulu 6 godina samo jedne smo sa Stanojem saboterom bili u trci zapravo cak prvi ali to je sve bilo izrezirano. Ostalo sve titula se prakticno resavala na polusezoni prosle sezone cetvrti bili -20 i kusur bodova u odnosu na Zvezdu koliko treba da budemo -50, a mi opet da vadimo zajedno koeficijent i guramo nase u Evropu i ovo do sada je cudo kako je klub izgurao.
D

DonKyo

pre oko 1 godinu

Moj prvi trener, i sjajan covek. Prisao mi, rekao, "mali, jesi razmisljao o kosarci"...Posle 6 meseci me zvao da vidi kako sam. I nije pogresio za kosarku :) On, Licanin, Zavisic, cika Dule,, sjajni pedagozi
A

Alen 1514

pre oko 1 godinu

Partizan se obrukao, a da spere tu bruku, jedina opcija je pobeda i prolazak dalje u Beogradu. U suprotnom, odmah najuriti Duljaja, koji nije trener za Partizan, a sa njim Severinu, Kalulua i slicna "pojačanja" .
a

arhitekt

pre oko 1 godinu

Ok, najuriš Duljaja i šta onda ? Dovesti njemu sličnog neznalicu ? Daj neki predlog ali da ima veze sa realnošću. Pozdrav od zvezdaša i ja Vam iskreno želim prilaz dalje jer treba misliti i na srpski koeficijent a ne da samo svi bavimo mržnjom i da prvo što pomislimo svako jutro je to da komšiji crkne krava. Napred Srbija

klipsch

pre oko 1 godinu

A ko da dodje umesto Duljaja. Sve su trenere potrosili. Nece niko...
?

???

pre oko 1 godinu

Rezultat od 2:0 nije nikakav problem. To je lako dostizno, pogotovo sto nema gola u gostia. Cak i da se primi gol, mogu 3 da se postignu. Problem je partizanova igra, nemoc. Sabah ih je ubio u igri na svim poljima. Sigurno nece doci da igraju bunker od prvog do poslednjeg minuta protiv kluba koji nije 2 pasa povezao, 2 suta ka golu valjana imao. Zbog prikazanog na terenu su im sanse minimalne, a ne zbog rezultata.
M

Mjv

pre oko 1 godinu

Nisam cuo da se oglasavaju Kralj i igraci kao kad su plakali posle vose na sva usta
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Bravo Nikice, legendo! Sve tačno i sve što mnogi ovde (pravi, realni poznavaoci fudbala) pišu... Jadan, jadan Partizan...
K

Klincarski

pre oko 1 godinu

Kakav je to igrac bio , strasan
T

Tiruriru

pre oko 1 godinu

Kako napad bez plana....po meni trio severina-saldanja-kalulu su se baš dobro kretali!
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Naravno dobro za korist protivnika
H

Hesler

pre oko 1 godinu

Stanojević je TRENER za sadašnjeg trenera Partizana. Ne znam šta su nam to doneli stranci a sklonio je iz tima Terzića, Pavlovića? I ovog čoveka-legendu Nikicu su sklonili iz kluba pa šta očekivati!!!
M

Ma koga boli

pre oko 1 godinu

Uvo.U kosarci ste imali Velickovica sada imate Bjelica koji izigravaju Hulka.
B

Bvc

pre oko 1 godinu

Smesan je Kralj on je mislio da moze da sakrije mane i da uz pomoc sudija osvoji titulu
W

Ww

pre oko 1 godinu

Svaka cast na komentar bas to je zeleo Ivica...samo ne mogu da verujem da je bio ubedjen da ce javnost da nasesdne...
M

MM003

pre oko 1 godinu

@Ww Pa i naseli su, zar nisi video koliko su i njihovi navijači kukali na sudije. Sada kažu da su im Čeferin i Laković smestili ovog sudiju protiv Sabaha i da su zato izgubili.
K

Kakotako

pre oko 1 godinu

Veliki strucnjak zbog koga je Nemanja Matic otisao u Kolubaru , a posle toga Kosice, Chelsea… pokrij se usima
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

A ti strucnjak kalcopolisto da i pored toga sto vas je ravalio sabah tvrdis da partizan ima kvalitet..kako te bre nije sramota
G

Gvc

pre oko 1 godinu

Jeste da je kriva uprava ali su najveci krivci igraci jer ne znaju da igraju fudbal
s

serz

pre oko 1 godinu

te igrace je meko doveo
?

???

pre oko 1 godinu

Gluposti. Pa oni bas nisu krivi ako ne znaju. Krivi bi bili da znaju, a nece.
E

Emm

pre oko 1 godinu

Partizan treba da vrati u ekipu Andriju Pavlovica. Duljaj ga nije ni vodio sad na mec protiv Sabaha, i izgleda da ne racuna na njega. A on je za ovog šatiranog Van Basten. Pavlovic je visok, solidno igra glavom, ima solidan sut. Ovaj Saldanja, dok se izokrece, sam sebe izdribla, namesti, nasmesi svom promasaju zicera, prodje utakmica. On moze dati gol izgleda samo da je cacne oko peterca, uvek neka frljoka...
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Jesi li ti Pavlovicev menadzeru?!Taj Pavlovic je dao dva gola za celu sezonu a Saldanja je dao dva u dva kola!Onaj gol u Novom Sadu Pavlovic ne bi dao nikad jer mora da "ocarini" svaku loptu pola sata pre suta!Imao je svoju sansu i nije je iskoristio.Saldanja je za njega vec sad Vlahovic licno!
@

@Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pavlovic je bolji od Saldanje...napadacki tandem mora biti Nikolic-Pavlovic..
K

Koan

pre oko 1 godinu

Da se ne prepucavate i Pavlović i Saldanja su dunsteri. Samo što ovde misle da ako liči na fudbalera Firmina da je i ovaj fudbaler.
h

hdjdjd

pre oko 1 godinu

Markovic samo ima nadmen stav kao da je Nesta,a realno dalje od ovog i ovakvog partizana ne moze, i to mu je premija. pre 15 godina su tandem bili Krstajic I Savic ,na sta je spala ova propast.
T

Tanaskoo

pre oko 1 godinu

Markoviv je teska kiksara, panicar, ne zna da izbaci loptu koja mu pada u visini kolena, ne zna da doda loptu igracu udaljenom vise od 20 metara, ne zna da iznese loptu...On nigde drugde ne moze da igra sem u Partizanu, ima 23 godine a triput se vracao u PFC.
B

Bvc

pre oko 1 godinu

Dosli smo u situaciju da strepimo od svakog protivnika...
B

Blaki

pre oko 1 godinu

Ma ajde Nikice,pa Kralj kaže da su svi ljubomorni na pojačanja koja je doveo.
M

Mnb

pre oko 1 godinu

Za sve je kriv sudija Milanovic koji je pomagao protiv Vojvodine vec tu smo trebali da izgumo i da dodje do reakcije
D

Dxz

pre oko 1 godinu

Oduzeti kapitensku traku Markovicu i poslati ga na tribine
B

Batistuta1

pre oko 1 godinu

Revans je samo pocetak kraja... Sabah dace nam jos vise golova i bolje da ne dodju navijaci jer ce biti haosa
S

SDZ

pre oko 1 godinu

Pisali saopstenja umesto da pogledaju istini u oci ..sad je kasno izgubili smo mnogo
Z

Zx

pre oko 1 godinu

Sad cemo da izgubimo od Radnickog jer moramo da odmorimo igrace ako budemo igrali u najjacem sastavu igraci bice umorni i Sabah ima da nas izbaci iz LK
2

24.04.1902.

pre oko 1 godinu

Bravooo Nikice pravo u njonju!
Y

Yds

pre oko 1 godinu

Za sve ovo je kriva uprava jer traze postovanje da bi sakrili lose odradjeni prelazni rok...Velicaju se nizerazredni igraci i onda slede porazi
S

SIKTERUŠA

pre oko 1 godinu

Dvojac sa čela, Skupština kluba i Kralj, napolje iz Partizana!
?

???

pre oko 1 godinu

Ti si redak grobar koji kapira. Ovi ostali sto pricaju "igraci su krivi", "trener je kriv" itd, takvi ce vas unistiti. Vidim da je vecina takva, njima bi se oci zamazale sa 2 nova igraca i smenom tenera po 156i put od kako je ta uprava na celu.
T

Trenutak istine

pre oko 1 godinu

Utakmica protiv Sabaha je pokazala da partizan je lose odradio prelazni rok
b

babajaga

pre oko 1 godinu

Nemamo odbranu uopšte. Od starta se znalo da nam trebaju bar dva startna štopera, a da Ilić stasava uz njih. Marković i Saničanin nisu ni za opštinsku ligu. A i bekovi su nam verovatno nikad gori u istoriji. I opet bi sve to moglo da se posloži da bar na nešto liči da imamo trenera koji se iole razume u fudbal. Ali kao što već rekoh milion puta, Duljaj je, bez preterivanja, najgori trener u istoriji Partizana. Odličan igrač ali nikakav trener.
Б

Бибарс

pre oko 1 godinu

Срам било свакога ко мисли да Партизан није моћан. ГДЕ СМО БИЛИ ПРЕ ГОСПОДИНА ВУЧЕЛЕ И ВАЗУРЕ, А ГДЕ САДА?
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Odmah se prepozna komentar kalcopoliste on ko da pise protiv partizana hahahaha 😂
k

koliko

pre oko 1 godinu

godina imaš,kada si ovo napisao?
R

Repac Plandiste

pre oko 1 godinu

Covek zna. Jednostavnim recima je pokazao i ogolio sve probleme Partizana. Slusajte njega i one nase kvazi trenere, analitičare i teoreticare kad počnu da mrsomude koristeći pritom milion stranih izraza valjda da bi izgledali pametnije. Bravo matori poznaješ stvari. Sa ovim su se složili...
a

abc

pre oko 1 godinu

Ne brinite Nikice, ide utakmica domaćeg pevenstva, biće pun stadion, protivnik neće hteti da igra, povući će se u peterac pa će partizan moći da dominira, biće lepih akcija i ponovo će Severina izgledati kao Luos Figo.
S

Sabah razobličio propagandu

pre oko 1 godinu

Koliko s samo vodila propaganda, Kralj izbacivao svoja posebna saopštenja, mobilizacija, nikad jači, sami protiv svih po mrežama pisali, Saldanja Žoga Bonito, ovo ono, vreme je, a onda došao Sabah i razobličio sve, a isti oni što su pisali gore navedeno sada pišu kako imaju krš tom.
B

Bolna istina

pre oko 1 godinu

Nije ovo brukanje u poredjenju sa onim sta nas ocekuje...U derbiju Zvezda ima da nas napuni do vrha...Nas je i TSC nadigrao a bojim se da bi nama Braga dala petardu jer se vidi da je TSC kvalitetniji
R

Resenje

pre oko 1 godinu

Kalulua, Severina i Saldanja na klupi u igri obavezno Nilolic i Natko.. odbrana nam je kriminalna..opet cemo biti 4 ako ne i peti u prvenstvu
C

Cv

pre oko 1 godinu

Cak je i golman jako los ali imao je svoj dan protiv Sabaha...da je branio kao sto brani partizan bi primio bar 6 gola
P

Pljuvanje

pre oko 1 godinu

Ti si od onih kad se pljuje neka se sve pljuje pa cak i kad neko odigra dobro...tek ces da vidis kvalitet Jovanovica.
@

@Pjuvanje

pre oko 1 godinu

Naravno da ce da vidimo vec protiv Sabaha ako opet ne bude imao svoj dan
e

epox76

pre oko 1 godinu

Golman je duplo bolji od Popovića koji je otišao hvala bogu,ali svi ostali nisu ni za našu drugu ligu i tamo bi se mučili.
m

maestro

pre oko 1 godinu

Velika je greska sto partizan u domacem prvenstvu ima pomoc sudija jer posle u Evropi ga buse amateri
t

tako treba

pre oko 1 godinu

Dobro je da neko od Partizanovaca nije inficiran ludilom koje preovlađuje kod navijača i uprave kako im neko smešta već otvoreno ukazuje na očajnoj transfer politici kluba i selektiranju igrača i trenera.Bravo Nikola!
J

Jb

pre oko 1 godinu

Ilic, Markovic, Filipovic pa to su igraci za nizi rang... partizan nije pogodio ni sa pojacanjima...
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Ilic i Belic su neznalice koji ne umeju da oduzmu loptu bez prekrsaja...u nasoj ligi su zasticeni ko beli medvedi u Evropi to ne prolazi jer sudija svira po pravilima
0

035

pre oko 1 godinu

A MIKE JAMES JEL DOLAZI?
M

Mile12

pre oko 1 godinu

A tek lova od onog Sadika kad legne,ima da bude za sve sekcije u klubu...
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Partizan nema sanse za prolaz...igracki kadar nema kvalitet...
M

Milojko Arsenic

pre oko 1 godinu

Pogotovo Kalulua on je zalutao u Partizanu, Severina takodje nista nije doprineo na terenu bas kao i Saldanja
U

Ujka Zitko

pre oko 1 godinu

Kanute ima neprecizan pas, od igraca stoji na deset metara skok igra jako losa...samo se pitam koje skautirao ovog igraca
D

Dxz

pre oko 1 godinu

Zasto mora ovaj Belic da igra, terajte to iz kluba