(©Starsport)
(©Starsport)

Partizan razočarao Klinčarskog: Marković i Ilić nemaju kvalitet, vezni red i napad sklopljeni bez plana

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.08.23. | 08:59

„Šanse za prolaz su minimalne“, kaže legendarni as crno-belih

Legendarni as Partizana Nikica Klinčarski, treći na večnoj listi po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu (298), ostao je razočaran izdanjem Parnog valjka u Azerbejdžanu i smatra posle svega da šanse za prolaz dalje nisu velike.

Partizan se obrukao protiv Sabaha u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, pa će morati u četvrtak u Humskoj da juri zaostatak od dva gola (2:0).

Izabrane vesti

„Voleo bih da nisam u pravu, ali plašim se da su šanse Partizana za prolaz u naredno kolo minimalne“, kaže Klinčarski za Žurnal.

Priznaje nekadašnji as crno-belih da mu je utakmica u Bakuu bila mučna za gledanje.

„Porazi su sastavni deo igre, ali duge me jedan meč nije baš toliko istresirao i namučio. Nemoć, dezorijentacija i letargija u svim linijama tima. Partizan se nijednog momenta baš ništa nije pitao. Užasno zvuči gola činjenica da su samo dva gola minusa splet okolnosti. Bili smo katastrofalni i na pragu rezultatskog debakla“.

Ni sastav tim se ne sviđa Klinčarskom.

„Teško je reći šta je lošije funkcionisalo. Igrači i pojačanja koja su stigla u veznom redu i navali očigledno su nabacana bez nekog jasnog plana. Partizan je kasnio sa sklapanjem tima i to ga je skupo koštalo“.

Nije štedeo stari vuk ni trenera Duljaja.

Posle onako loše utakmice, trener uvek snosi odgovornost, bez obzira na objektivne probleme za koje nije kriv. Kad ekipa pokaže takve slabosti u svim elementima igre, teško je naći opravdanje za trenera“.

A, poseban akcenat, što i svi vide, je na odbrani Partizana.

Marković i Ilić definitivno nemaju potreban kvalitet, a o bokovima je iluzorno trošiti reči. Angažovan je samo golman tokom leta, u četvrtak je bio, možda, jedina svetla tačka u ekipi, dečko se nabranio ostavljen na milost i nemilost“, ocenio je Nikica Klinčarski.


tagovi

FK PartizanNikica KlinčarskiLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara