©Reuters
©Reuters

Partizan potvrdio: Dinamo domaćin u Poljskoj

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.24. | 15:01

Klub iz Kijeva izabrao Lublin za privremeni dom

Nije bilo dileme pred žreb kvalifikacija za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona iz perspektive Partizana. Kojeg god da su rivala crno-belima odredile kuglice u Nionu bili su u Humskoj svesni da ih očekuje težak zadatak, ipak za nijansu lakši zadatak očekuje se da srpski vicešampion ima protiv Dinama iz Kijeva.

Ukrajinski predstavnik biće nominalni domaćin u poljskoj, a tu informaciju potvrdio je i zamenik generalnog direktora Partizana Milorad Nikoliić, koji je ispred crno-belih prisustvovao današnjem žrebu.

Izabrane vesti

"Nakon žreba, u razgovoru sa predstavnikom Dinamoa, gospodinom Anatolijem Volkom potvrđeno je da će Dinamo Kijev u prvoj utakmici ugostiti naš klub u Lublinu, u Poljskoj. Dinamo je protekle sezone evropske utakmice igrao u Bukureštu, a sada su za 'domaći teren' izabrali stadion Lublin Arena, kapaciteta 15.000 mesta", rekao je funkcioner crno-belih.

Termini utakmica biće poznati naknadno, ali je jasno da će prvi susret biti 23. ili 24. jula u Poljskoj, a revanš 30. ili 31. jula u Beogradu.


tagovi

FK PartizanLiga šampionaDinamo Kijev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara