Komentari na vest

Partizan poslao petoricu na kaljenje u Teleoptik

R

Realista po prirodi

pre 4 dana

Niti jedan od pomenutih igraca nema kvalitet za prvi tim pa je sasvim ocekivano da idu u Teleoptik.Zavrsili su cetvrti u omladinskoj ligi.redovno gube od Zvezde i Cuke pa je evidentnoda ne prave razliku ni medju svojim vrsnjacima.Neka se dokazu.
S

Stupar990

pre 4 dana

Da ste bar malo ozbiljni novinari znali bi da Mihajlo Petrović jeste debitovao u prvom timu, čak se i upisao u listu strijelaca. I to mislim prije dvije sezone. Prošle sezone su ga slali na pozajmicu.
S

STUPITELUPI75

pre 4 dana

Ti si dečko pomešao ulje i vodu. Prije dvije sezone MP i nije bio u PFC nego u U 17 TELEOPTIKA. Prošle sezone nije bio na pozajmici nego u U 19 PFC. Lako je pisati gluposti
E

Eks

pre 4 dana

Taman da mlada ekipa oseti čari seniorskoj fudbala pa ko povuče u prvi tim. Ionako prvi tim nije pogodan trenutno za razvoj mladog igrača jer jednostavno nema kvalitet da ga iznese, rezultatski pogotovo. Sa ovim kvalitetom Teleoptik može da se bori i za 2 ligu što može da bude presudno za OŠ jer klub trenutno ne može da pošalje igrača na pozajmicu ni u jedan klub saveznog ranga.
K

Karlo Veliki

pre 4 dana

Steta za ove mlade momke, da jedan DUNSTER mesetari sa njihovom sudbinom...Stanojevic treba promptno da proda Djurdjevica(spor kao baba), Lazarevica (nema kvalitet za Partizan), Jurcevica(losiji od Antica), Arijagi i Nikolica, i za taj novac dovede Djakovca, itd... Od ovih mladih odskace talentom Alilovic, ali je fizicki slabasan.. Ne moze jedan Stanojevic odokativno da razbacuje roster, zadrzavajuci svoje promasaje ... Uostalom, JSD Partizan treba pre Nove godine da FKP izbaci iz sastava, oduzme mu ime i stadion i ne prizna dugove..Ukoliko to ne uradi, pre 31. decembra o.g. pocece lovna sezona na rukovodioce Skupstine, UO, menadzmenta i jos nekih kadrova u FKP.
Đ

Đape

pre 4 dana

Nema tu, red je, bio u školi ovo ono. Moraš imati kvalitet, sve drugo nije bitno
D

Darko11193

pre 4 dana

Svi znamo da je izdajnik stanojevic tu da ugasi partizan kao i Vazura i vucelic i ostali izdajnici a znamo i da oni svi to rade po nalogu vodje ljubitelja litijuma
5

51pfk

pre 4 dana

Mali Roga debitovao protiv Radnickog u poslednjem kolu prosle sezone. Energija, zelja, brzina! Nije video teren vise, bio povredjen na po cetku sezone i na sve to ova menadzerska sema od trenera dovela dva desna beka da u startu odstrani momka iz nase skole. Dule Jovanovic je nenormalan potencijal, prejak za svoje godine! Dobio sansu u kupu prosle sezone, “izvadio” nas golom protiv Graficara i opet zaboravljen do kraja prosle a i u ovoj sezoni. Ne bi me cudilo da je ovaj alkoholicar u Teleoptik poslao i najspremnijeg igraca ekipe i najveceg Grobara, Mateju Stjepanovica. Momak koji nema menadzera, dosao najspremniji na pripreme, radio ko konj cak i na odmoru dok je bio sa devojkom. Aleksandar Stanojevic je jedno stetocina koja svojim teatralnim nastupima na konferencijama za medije kupuje vas maloumne navijace Partizana koji ga ispracate povicima da je “prvi trener”. Svi u Zajecar!
H

HejOkej

pre 4 dana

Roganovic moze na beka ali prirodna pozicija je zadnji vezni i tu razbija kako igra, mnogo bolji od Stjepanovica. Jovanovic verujem da ce dobiti sansu do zime, svakako 2-3 klinca bi morala da igraju, ako nista i isto da igraju kao ovi polovnjaci stranci bar nas ne kostaju kao oni
D

Danilo60

pre 4 dana

A tri decaka koja su već na ustupanju V.Đorđević,U.Petrović i Silijan Azirovic. I oni zaslužuju da se spomenu, bravo za sve momke.
l

lzzzr

pre 4 dana

Dusan Jovanovic dao gol Graficaru i sklonjen decembra
@

@lzzzr

pre 4 dana

Au dečače pa ti nas prosvetlio ahahahahahah

Skauting

pre 4 dana

Ailovica i Jovanovica u Srpskoj ligi, sram vam bilo , katanac vam ne gine
M

Malo, samo malo

pre 4 dana

Da se vratis u 1. razred.. Malo pravopis, malo gramatika, malo mozda Bukvar da procitas... Bice to ok klinac, nemoj odustati!!!!

Бора

pre 4 dana

Ови клинци су бољи, него багра која је у првом тиму
P

PeroPfc

pre 4 dana

Dvojna registracija znaci da u bilo kom momentu mogu da igraju i za prvi tim Partizana i Teleoptika, svakako bolje ako ne igraju utakmkicu u prvom timu da odigraju u Teleoptiku i imaju minute i budu spremni u svakom momentu. Tako se nekad radilo,i davalo je jako dobre rezultate u proslosti.
J

Joe Black

pre 4 dana

Nemam komentar.
K

Komentator

pre 4 dana

@Skauting Šta imaš da kažeš za ovo ?
G

Gosttt

pre 4 dana

Zeznuse mu rodjaka

Skauting

pre 4 dana

Ima da kazem da su nesposobnjakovici u celom Partizanu, da ce to bito Partizanova najveca greska u novijoj istoriji ... sledi im katastrofa.. zivi bili pa videli, a Ailovica I Jovanovica ceka blistava karijera, ne brinite se !!!

Skauting

pre 4 dana

A hoces da krenem da ti nabrajam koji sve veliki igraci su kao tinejdzeri igrali na dvojnoj registraciji, ... ali ovi debili su gurnuli ove klince u Teleoptik jer nisu mogli da se tale.sa nnjima

Skauting

pre 4 dana

Gosttt@ klinac samo ti uzivaj
G

Gosttt

pre 4 dana

Niti sam klinac niti uzivam, samo mi je smesno. I ovaj rasplet i to sto radis. Najjace mi je sto botovanjem pokusavas da izguras igraca, umesto da radite sa njim da bude bolji. Isto se desilo i sa Lucicem u Zvezdi. Botovanje je bilo za desetku, 80 poruka na svakoj vesti, 80 razlicitih nikova a svi pisu isto, velicaju Lucica a pljuju Mitrovica. Epilog je da je on dobio minute naustrb daleko boljeg Mitrovica, koji je skrajnut. To se odrazilo na slabije Zvezdine rezultate, na obaranje cene Mitrovica, na stagnaciju cene Lucica, i na kraju mu se desila i povreda jer je isforsiran vise nego sto moze. Kad pogledas, botovanjem je ucinjena medvedja usluga svima, i klubu, i agenciji, i igracu, i drugom igracu. Jedino sto donosi korist svima je samo i jedino kvalitet! Botovanje ne pomaze, ali kad igrac ima kvalitet, to i te kako pomaze!