Komentari na vest

Partizan ponovo u Ligi šampiona? Niko nije verovao ni 2003.

H

HoceLiguSampionaBezTitule

pre 5 meseci

Ovi hoće u ligu šampiona, a šampioni nisu već sedam godina:)))))Pitanje da li će biti i drugi ako sudije otkažu pomoć:)))Onda ide istorijski duel sa Šamrokom i ponovo će konobari i ribari da održe časove fudbala najsmešnijem klubu i neće biti ni Cipiripi kupa:)))Tu je zato Država da upumpa keš u smešni klub kao da je ušao u LŠ, a Penaltko ima garantovano svoje milionče za šutiranje penala još par sezona:))
M

Mikinos

pre 5 meseci

Kako da ne? U Vecernjim novostima i navijačkim medijima.
B

Boban-Bugi

pre 5 meseci

koja L.Š .zar braćo Grobari ne vidite šta če biti a to nećo biti drugi treć a drugi biće TSC a FK Partizan i nećemo ni plasiratiu Evropi kao prvo raspad tima do kraja sezone ,zatim kao ove sezone gubljenje sezone u Evrope 2024/25 i propast našeg kluba biće sve dok ne promeni rukovostvo .
A

Auuuuuu šarane

pre 5 meseci

Nemoj to LŠ. Kojim trikovima misliš druže pobogu
D

Deca iz Danske

pre 5 meseci

PA VI OD DECE IZ DANSKE DOBIJETE CAK 6 KOMADA...ZAMISLI TEK KAKO BI PROSLI U LS! 🤣
M

Mvrc41

pre 5 meseci

Pa ta deca iz Danske su "jedva" pobedila Ludogorec a o Fenerbahčeu neću ni da pričam...
G

Gost1234

pre 5 meseci

psihozatenkre-Zvezda je od dana odnivanja iskljucivo i jedino najveci srpski klub!!!!!!!!!!!!! Vi niste ni najveci jugoslovenski, mada svakako jeste jugosloveni do koske…………
P

Psihozza

pre 5 meseci

Treba u pravu si. I onda ugasiti onaj drugi, onaj udbaskig tj najveći jugoslovenski klub i obrisati sve tragove istog. Pa da krenemo ispočetka pa da nam svane konacno
P

Pedja108

pre 5 meseci

Da su sudije sudile kako treba, ne bi ni sada Partizan bio drugi, nego TSC. Ali usled neprekidnog pritiska na sudije i stalnog kukanja, sudije im prastaju zute i crvene kartone, izmisljaju faulove za njih, a za protivnike ne sude.
S

Samo jedan covek

pre 5 meseci

Pocela po dva tektsa dnevno da izlaze o nadju i njegovom sampionskom drugom mestu
D

Dragan 1985

pre 5 meseci

Jel neko misli da se mi kopcamo na ledja. Promenio se sistem takmicenja u odnosu na proslu godinu pa vicesampion ne krece iz treceg kola, nego iz drugog. Trece plasirani ide u plej off LE i ima zagarantovanu LK i 5 miliona evra ako udje u LE, ako ne onda nekih 3,5 miliona evra zagarantovano za sigurnu LK. Drugi nema nista zagarantovano, a Partizan ako bude drugi stazom nesampiona ispada do kraja avgusta iz svih takmicenja, a imaju dugove kao Grcka. Ko je onda lud da veruje da ce Partizan da se odrekne sigurnih para? Jedini problem pravi Vojvodina, jer ni Partizan a ni TSC ne mogu da predvide ko ce osvojiti Kup. Jer ako Vojvodina osvoji Kup onda ona ide u plej of LE.
P

Psihozza

pre 5 meseci

Zar stvarno misliš da je pitanje pobednika kupa neizvesno. Zna se ko će da osvoji kup mora da bude dupla kruna još jedna u nizu to traži sever tako mora da bude.
P

Pazi

pre 5 meseci

Nadam de da ulazite u LŠ jer možda budžete ponovo šampioni Evrope na 15min. Ili bar možete da pobedite Real sa 0:0, nije ni to mala stvar.
A

Avangarda

pre 5 meseci

Najbitnije je da im je usati na zvanicn sajtu za vicesampiona :) Tu su jedinstveni u svetu
D

Drndo

pre 5 meseci

U kvalifikacijama za najlosije evropsko takmicenje petardirani,mogli da prime 10. Oni misle takvi protivnici im u kvalifikacijama za ligu sampiona.Svasta

Pfc

pre 5 meseci

Ne mora da znaci mozda nam naidje neki Pjunik i eto je bar LE kao Zvezdi pre koju godinu cuvenim skracivanjem grupa pa tako Partizanu za trece takmicenje iako je povlascen naleteli Danci koji su za Pjunik velesila.
@

@Pfc

pre 5 meseci

Toliko se vidi da vi grobari ne pratite fudbal po tvom komentaru, prvo vi krečete od drugog kola u koloni gde nema Pjunika i sličnih već vam odmah dolaze vicešampion Portugala, Belgije,Ukrajine,Škotske itd.. Dakle možete samo da primite jednu desetku od njih a posle u kvalifikacijama za ligu Evrope da prodjete kao i Čukarički prošle godine i onda vam opet sledi petarda od nekog Norslanda u plej ofu lige konferencija
D

Drndo

pre 5 meseci

Koji Pjunik kralju, moguca tri protivnika u drugom kolu su Fenerbahce,Slavija Prag i Salzburg. Dakle jedan od ta tri tima.

Pfc

pre 5 meseci

Iskreno nisam znao logicno bi bilo da Partizan ima dovoljno jak koeficijent da bi bio povlascen makar u drugom kolu ali i ovako bi imao vece sanse da se bolje provede protiv Fenera koji je od istog Norsjelanda primio 7 komada.Toliko o snazi nekih navodno smesnih Danaca.

'Ivan Stefanovic'

pre 5 meseci

Koja bre liga šampiona? Sa kojim timom, sa ovom upravom? Ni Gvardiola, ni Klop, ni Anćeloti ne mogu da pomognu ovom timu koji nema 3 igrača za evropska takmičenja!!! Vi novinari sa ovim pisanjem, niste ništa bolji od ove uprave kluba. Jel vi mislite da smo mi svi slepi, da ne vidimo uništen klub do temelja???!!!

Bojank91

pre 5 meseci

Skočio je dvaput, a nije rekao "hop".

Cleo

pre 5 meseci

Tada nije ni postojala staza sampiona pa se nemali broj puta nasi sretali sa nekim od timova iz lige petice zaista je bio podvig pobediti Njukasl.
K

Kikili

pre 5 meseci

Slova su vam crna na tamno sivoj pozadini. I ovo nije prvi put. Regulisite to.

Bojank91

pre 5 meseci

reinstaliraj aplikaciju
e

ecka siti

pre 5 meseci

,, DA OSVOJIMO DRUGO MESTO''... E MOJ PARTIZANE...
S

SilverSurfer

pre 5 meseci

Partizan kao da je intergalaktički šampion. Svaki dan po pet tekstova o njima.
B

Burek

pre 5 meseci

Ajde sad malo objektivno - jel sme iko da zamisli Partizan u grupi LŠ sa Realom, Interom i Arsenalom ? Od Norsjelanda su primili 5 golova
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Nema grupa.
D

Darko1101993

pre 5 meseci

Bruka izrode bokser nadj i burek Duljaj brane komšinicu u svakom obraćanju, vi ćete ugasiti partizan a ne uvoditi ga u Evropu. Niko vas ne voli svi vas mrze rodjenje porodice vas ne postoji i sramota ih je sto su u rodu sa vama. Majke rodjenje vas ne vole da su znale da ćete takvi biti abortirale bi, izdajice prodane
G

Gostgost

pre 5 meseci

Samo sto se fudbal malo vise promenio od 2003, i zato Partizan ocekuje 10+ komada u svakoj utakmici sa ekipom iz liga petice
I

Ivan1968

pre 5 meseci

Tebi,verujem, da je Partizan ispred svih. Ali, pravis se slep pa neces ili ne smes javno da kazes da je Vazuri fotelja ispred svih. I to svi vide i znaju a ti hoces da nas napravjs budalama. Zato, bolje cuti.
G

Guh

pre 5 meseci

Vecito mali klub
@

@@@@

pre 5 meseci

vi mozete ssmo u ligu buducih sampiona kod teglice