©Starsport
©Starsport

Partizan otkazao konferenciju pred derbi, ali i počeo prodaju karata

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 13:55

Crno-beli se još ne mire sa prvenstvenim porazom od Zvezde

Izneli su članovi Partizana niz zamerki posle večitog derbija odigranog u subotu i poraza (2:3), a praktično povod za sve su bile odluke sudije Pavla Ilića i njegovih saradnika.

Nezadovoljstvo su javno iskazali između ostalih i Ivica Kralj i Bibars Natho, dok je u saopštenju iz Humske istaknuto da će klub razmisliti da li će izaći u sredu na tren u Ljutice Bogdana.

Izabrane vesti

Očigledno pod utiskom emocija i adrenalina, iz Humske su kao eventualnu opciju videli nepopularno rešenje. Polemisalo se na temu da li će gosti stići u Ljutice Bogdana, međutim nagoveštaj da ćemo biti svedoci još jednog okršaja Crvene zvezde i Partizana predstavljala je vest da su od danas u prodaji karte i za tribine na kojima će se naći gostujući navijači.

"Prodaja ulaznica za utakmicu polufinala Kupa Srbije, u kojoj se u sredu 24.04.2024. u 19h na stadionu Rajko Mitić sastaju Crvena zvezda i Partizan, za sektore namenjene navijačima Partizana (JUG i ZAPAD – Sektor 1), počinje u ponedeljak 22.04.2024. godine od 10 časova. Ulaznice za južnu tribinu koštaju 500 dinara a za zapadnu 1.000 dinara i to su jedini sektori koji navijači FK Partizana mogu kupiti na blagajnama stadiona u Humskoj kao i na prodajnom mestu Tiketlajna u TC Mercator", navedeno je u Partizanovoj objavi. uz napomenu da će na dan utakmice prodaja biti vršena isključivo na blagajnama stadiona Partizana od 10 časova do početka utakmice, ka oi da jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument.

Istovremeno, iz Humske je stigla i vest da tradicionalna konferencija za medije pred zvaničnu utakmicu neće biti realizovana.

"Usled dešavanja na proteklom derbiju, FK Partizan neće održati redovnu konfrenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije", stoji u poruci uz napomenu da će javnost biti obaveštena o svim budućim odlukama.


tagovi

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara