Komentari na vest

Partizan nije dobio pehar, ali bi mogao golmana za budućnost: Jovanović blistao u Holandiji (VIDEO)

O

Objektivan

pre 3 meseca

Igra broj 3 ekstra levi bek
Z

Zikson

pre 3 meseca

Zasto u ekipi nema Duljejevog sina? Da nije to razlog njegovog sukoba sa omladinskom skolom i Radinovicem? Da li zbog toga izjavljuje kako se u omladinskoj skoli lose radi?
Y

Yes sir

pre 3 meseca

Naleteo sam na Youtube-u, pre neki dan na jedan Hrvatski podcast posvećen fudbalu, odličan je, oni koji ga rade znaju o čemu govore, ali nije mi bio cilj da to reklamiram, niti su mi na umu hvalospevi o njihovom fudbalu. O čemu se radi? Govorio je jedan njihov trener o tome kako su došli do velikih visina i rezultata i kaže sledeće: U jednom momentu, dok smo se okrenuli oko sebe pojavilo se 3 - 4-oro ofanzivnih veznih, kreatora, koji su počeli da igraju velike uloge u svojim klubovima po Španiji i Engleskoj. Znao sam da nam prestoji blistav period. Kraj citata. Nabrojao je Niku Kranjčara, nadolazećeg Modrića i ne sećam se još koga. To je poenta i mog pisanja ovde. Gde su nam kreativni igrači, koji prave razliku na terenu, ofanzivni veznjaci, pa čak i defanzivni vezni tipa Vajnalduma, Fabinja ili Rodrija? Zar ne možemo stvoriti bar nekog poput Japanca Endoa iz Liverpula, hajde Rodri je ekstra klasa, ne mora baš takvog. Najdalje što smo dobacili u vezi je SMS sa 100 mana. Čitam i čitam o nadolazećim golmanima, stoperima i ponekoj devetki, a kreativaca nema. Da li je moguće da se treneri od petlića pa gore ne mogu fokusirati na to. Da li je moguće da 30 godina nema takvog deteta koje obećava. pa ga gurati onda. Na kraju sam s voljom da to više i čitam. Što se tiče dijaspore tu se nećemo usrećiti. Kreativni igrači su uvek na ceni, posebna roba i takve nam zemlje u kojima žive i rade neće prepustiti. Jedini put je da ga stvorimo ovde, kod nas ili da naturalizujemo nekog. Nermcima, Špancima, Belgijancima, Nizozemcima ne smeta, zašto bi nama. U Nizozemskoj starteri su 80% Surinamci. Znam da oni rođenjem imaju državljanstvo Nizozemske, ali oni su Južnoamerikanci i tamo igraju kvalifikacije.
C

CCCC4

pre 3 meseca

Slusaj, oni su tamo svi odrasdtli i zato igraju. Nemacka nikoga nije sa strane dovela, to su sve momci koji su odrastli u nemackoj kao kad bi kod nas jedan Egipcanin rodjen u SRB igrao za SRB, a da oni ili mi dovedemo neke strance kao katar, do ne rade ni oni, ato necemo ni mi. Nedaj boze!

Mr 007

pre 3 meseca

*Da siru,Matic,Stankovic,SMS,Tadic.
Y

Yes sir

pre 3 meseca

Kad sam pisao na umu sam imao veznjake top klase, a ne samo malo jače od proseka. Koga može pojesti sredina terena u vidu SMS-a i Tadića. Tadićev najveći domet je bio Sautempton. Liverpul tada nije uzeo Tadića, nego Manea. Veoma cenim Tadića, pogotovo kao patriotu, ali nikad nije bio ni blizu top klase. O Stankoviću ne bih trošio previše reči. Nikad nije pružao ni pola od onoga što je radio u Interu, dok je igrao za reprez. Samo se čuvao od neke ev. povrede, imao neku alibi igru, s nedovoljno oštrine i rizika, nešto slično Kolarovu. Jedino, priznajem, zaboravio sam Matića. Ono što je radio u Čelziju to je bila top klasa. Da sumiram: jedan top igrač i dvoje napola i svi defanzivci i jedan zamalo top igrač na mestu kreativca, ofanzivni veznjak. Premalo za 30 god.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Kakva su ovo pravila? Mislio sam da su regularne utakmice a ne Miki maus ... koja glupost
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Pravila su takva kakva su. Ako imas neki problem sa njima, zali se organizatorima turnira umjesto sto pokusavas da omalovazis takmicenje i uspjeh ove djece. Cuj, Miki Maus. Dobro pa je nase takmicenje i nasa liga "Super Liga". Ccc... dzaba si ti u USA; mentalitet ti je i dalje klasican balkanski.

Bojank91

pre 3 meseca

Odličan uspeh. Ponovo se postavlja pitanje gde se ti talenti izgube kad napune 17god
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

gde se izgube ...ako nemaju gurku gube se .Cak i u Srpskoj ligi se guraju igraci .Ja mislim jedino u zoni nema protekcije,menadzera i sr.... Drugo, ulaze u timove gde neki bivsi bek kostolomac tipa Slavoljuba voli rokanje,duge lopte, uklizavanja i dete koje je tehnicar se gubi
M

Miki-Gvelf

pre 3 meseca

Kako gde su? Idu na splavove, prestanu da treniraju I nadju menadzere koji njima I roditeljima Pune glavu glupostima I milionima evra. Nadje se I neka sponzorusa I sve je super. Talenat je tu, ali treba rad na snazi, taktici sa nekim normalnim trenerom koji zna znanje.
P

Pedjolin0

pre 3 meseca

dobar golman ali nema visinu...danas sve ispod 190 nema šta da traži na golu.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

to je nevidjena glupost ..pa bitniji je refleks od visine.Imas motki kolko hoces pa opet spori. Sta mislis dal je visok golman brzi da padne ili neko nizi ?

Bojank91

pre 3 meseca

Bartez?
B

Bane1989Ns

pre 3 meseca

Mandanda?Pa onaj mali sto je branio za Kamerun
t

tutankamon

pre 3 meseca

Dokle vise ti golmani, imade li kakav bek, ofanzivni vezni, poluspic za buducnost? Da ima ko pametan pri parama da osnuje privatni klub i akademiju sa internatom i da prikuplja talentovanu djecu sa sela po Srbiji a da zabrani muljatorima i kvazi trenerima pristup, bilo bi buduce koristi i njemu i nasem jadnom fudbalu i reprezentaciji
b

boxe

pre 3 meseca

centarfor grbovic je bio prvi strelac turnira. inace mladji godinu dana, 2008. godiste!
A

Astoria

pre 3 meseca

Vrlo lep uspeh! Biti drugi na jednom ovakovom prestiznom turniru jeste uspeh. Ko god tvrdi suprotno je maliciozan. Pogotovo ako se uzme u obzir da su to sve daleko bogatiji timovi sa mnostvom igraca sa drugih kontinenanta. Problem nastaje za nase mlade momke kasnije, kada se "izgube" pri prelasku u seniore (mentalna nestabilnost, roditelji, menadzeri lesinari, nedostatak motivacije) i kada nestrucan rad sa njima u starijim kategorijama dodje do izrazaja. Daj Boze da iz cele ove generacije dobijemo jednog, eventualno dvojicu, vanserijskih igraca.
G

Gostpoipoi

pre 3 meseca

Vecito drugi, od malih nogu to uce 🤣 Salu na stranu, cestitke momcima, dobro su se borili, ovo je bio dobar turnir za njih.