Komentari na vest

Partizan nema nijednu ponudu za Saldanju

P

Pa da

pre 20 dana

Naravno da nema kad je lik prevara.
d

dejanera

pre 20 dana

Sve prosto. Secate se kako godinama svi balavimo nad debelim prodajama Dinama? E pa razlog je prost! Imaju kvalitetne igrace ali i nemaju problem sa parama. To znaci da prodaju samo kad cifra dodje do zeljenog iznosa. Sa druge strane nasi igraci brze se vrate nego sto odu! A da bi otisli treba neko da ih kupi odnosno da ih plati. I tu je problem! Zasto bi bilo ko platio Saldanju, toliko koliko Partizan trazi, kad svi znaju da nemaju ni probusen dinar i da ce ga prodati za bilo koju cifru? Pri tom i sam Saldanja uopste nije zainteresoovan da vise igra u Partizanu i krajnje se neprofesionalno ponasa. Dakle kad se napravi racunica ona izgleda ovako (ili slicno): Partizan bi da ga proda za 10 ali bi pristao i za 6. Znaci pocetna je 6 miliona. Onda se od toga odbije opsta besparica, slaba forma, nezainteresovanost i neprofesionalizam igraca, katastrofalni rezultati, trener koji kudi igraca, slaba liga i jos slabiji rezultati nasih predstavnika u Evropi.....ako Partizan uhvati preko 2 - 3 miliona da raspali rostilj i pozove na slavlje
O

Ok

pre 20 dana

Nemoguce pa covek je klasa ali nulta. Sto je jos tragicnije Saldanja nije kriv sto igra u timu i klubu koji su raspad sistema. Verujte mi za ovo u vasem klubu Zvezda ama bas nista nije kriva.
G

Grunf 2

pre 20 dana

Ima, od Zvezde! Samo se to jos uvek krije.
D

Dejoooo

pre 20 dana

U kom velikom klubu pre partizana je taj igrao....Koju jaku utakmicu je resio od kad je tu.Nijednu.Covek suvi prosek takvih u Srbiji koliko hoces.Dad sto su mu pokusali naduvati cenu pa rekose bez petnaest dvadeset miliona evra neide to je mesto drugo.
a

asi

pre 20 dana

U kom to velikom klubu su igrali svi igrači CZ i Partizana?! Pa ti iz velikih klubova kod nas ne dolaze čoveče!!!
m

miliona

pre 20 dana

I mnogo mi je drago zbog toga, umesto da ga prodaju kad su mogli i da dovedu drugog napadaca, da ga plate nekoliko miliona i da ga uigraju, nisu , a sad kad nema evrope, prc...
b

batabane

pre 20 dana

Ali to je suština svega. Tako se radilo i ranije. Zarad nekog klupskog patriotizma, nisu prodavani traženi igrači, dok im se uz pomoć loših rezultata, cena ne obori. A sve to opet uz pomoć plaćenih igrača da se ti ciljevi ostvare. Uz pomoć igrača koji ni pod razno nisu smeli da dobiju ugovor u Partizanu. Mnogo je nerazumevanja i od strane grupe navijača ili plaćenika, koji su navodno zadovoljni igrama tih kočničara. Ponavljam, tako je bilo i u prošlosti. Vidite li da ne postoji sila, koja može da otera Vazuru, koji sve to sprovodi u delo. A ne postoji ni obraz ni kod njega ni Stanojevića,za razliku od Kokovića, čoveka koga je sramota ovakvih rezultata, i otišao je. Ko tera Stanojevića da igra sa Gohom, koji se ne sastavlja sa loptom, a Natha drži na klupi. A Natho i Zahid zajedno, mogu kako tako da povežu redove, i zadrže i kontrolišu loptu na protivničkoj polovini. Ali to se očigledno namerno sprečava da se unize razultati, i vrednost kluba.
а

ађутант

pre 20 dana

Лоши резултати у Европи Партизана формирају цену Салдањи...
m

metalika moj dobar

pre 20 dana

ma danas se prodaju zbog kombinacija ..trenutno nema niko raspolozen u inostranstvu od nasih trenera da diluje sa vazurom i to je to
G

Grga Cvarak

pre 20 dana

‘Ajmo jos malo drvlja i kamenja po Saldanji. Ccc… kako prozirno.
P

Pobeda je resenje

pre 20 dana

Saldanja ne sme da ide ispod 50 000 000 evra.
A

Analiza ali prava

pre 20 dana

Da ga uzme Zvezda za 2 milion eura pa na kaljenje u Graficar!
M

Moj predlog

pre 20 dana

Nek Saldanja smrša jedno 5 kila i uzme jednobojne kopačke pa da Terza razmisli da ga uzme za 2 milke u 10 rata!
I

Igor Duljaj

pre 20 dana

OCEKUJEMO UKUPNO OKO 20 MIL OD PRODAJE SAMEDA I SLADJANE NAREDNE SEZONE HA HA....
I

Ilev Bonba

pre 20 dana

Pa nema kad mu je sportski direktor Ivica Kralj koji nema znanje, nije skolovan i nema apsolutno nikakv osecaj za fudbalera i za posao. Klasican partijski uhleb. Njemu je jedina briga da se licno napuni. Za klub ga nije briga, vec je jedan ukanalio i otisao kao da nista nije bilo. Tako da ovo nije nikakvo iznenadjenje.
B

BitNoo

pre 20 dana

Bitno da ima ponuda za Hvanga, EnDiJajeta i naravno Đigu. Malopre čitam Gazeto Dela Sportino 🗞️ kažu da Juve daje 22 miliona za Đigu, da igra sa Brenerom, da Milan hoće u sam špic EnDiJajeta umesto Morate i Jovića, a Hwanga obožava Simone Inzagi i planira da na klupu preseli Čahanoglua i Barelu, a da mu igra mali Korejac čigra.
g

gost2222

pre 20 dana

Zemljače ovaj igra u Partizanu
@

@bit

pre 20 dana

Ja razumem da te pucaju kompleksi ali probaj da skapiras... Saldanja je u Japanu i Azerbejdzanu dao ukupno ni 10 golova, dosao u nasu ligu koja je malo jaca od kisele vode i postigao 20 golova. Ali to na zapadu nije garant da on moze igrati u jacim ligama! Trebalo je zimus da ga prodaju i tada bi mozda izvukli neki maksimum, mozda 6-7 miliona ali oni su istripovali da mogu uzeti 15?! Sada ce otici za 2-3 i to je maksimalno sto mogu izvuci... i jos nesto, za to ti nije kriva Zvezda...imaj bar malo dostojanstva, nemoj se brukati...
B

BudiSiguran

pre 20 dana

Navijaci Zvezde ne zele da Hwang ode, to je velika razlika . Hwang je najjaci stranac koji je igrao u nasoj ligi zadnjih 20 godina ( nije sve u golovima) .
u

uff7ffufdud7d

pre 20 dana

Zato što ne daju najboljem sudiji da sudi!!!
v

v1ad

pre 20 dana

Cak ni od samo 10 miliona? Sokiran sam. Zar posle toliko pljuvanja i teranja najboljeg igraca? Zar posle sikaniranja od strane trenera i guranja Djordja FN Jovanovica? Kako je to moglo da se dogodi? I kako ce se za tri meseca dogoditi novi Asano, Mening i slicni scenario sa Saldanjom.
D

Dzi

pre 20 dana

lotito da spusti izlazni transfer na 70 miliona
a

abrakadabra

pre 20 dana

Totalni promašaj u taktičkom operativnom, kao i u strateškom planiranju forme igrača, forme ekipe razvoja igrača. Kvazi stručnjaci podržavaju stručnost kvazi trenera - totalni promašaj. Uprava napolje kao i kompletan sportski sektor.
d

d.g.

pre 20 dana

Saldanja je za vreme mandata Duljaja vredeo 5+ miliona. Za sve manje je isključivi krivac Stanojević.
S

Srki987

pre 20 dana

Treba Terza da ga uzme kao osvetu za Klea 😂

BigApple

pre 20 dana

Koji ce nam ? Bolji je cak i Ndiaje od njega.
m

molim?

pre 20 dana

Neka hvala. Zato što su to radili, zato što su pevali, sada su tu gde jesmo. Daj da gledamo sebe, prošle godine bodovno dosta tanko, pre toga i pored dve pobede smo bili poslednji u LE. Naš koeficijent ne zavisi od bilo kod drugog, samo od nas, makar i kretali od prvog kola, da budemo nosioci.
M

Mutommbo

pre 20 dana

Realno cola postage Partizana koja je sinoć igrate sa sve rezervistima ne moze se prodati za više od 15 M eura. Njihov godišnja plata je najmanje 10 M € + obavezni doprinosi, što je približno tržišnoj vrednosti igrača. Ne verojem da u univerzumu postoji Tim koji ovako posluje. Dug Partizana je ottoman I takođe je potreban veliki novac da se saniraju samo troškovi servisiranja kamata. Rešenje ne postoji jer nema nintalentovanih klinaca da se prodati, nema prihoda of Evrope, kako za plasma tako ni od samih utakmica(ulaznice, marketing I TV prava). Dakle očekujem uskoro da se pokrene blokada I stečaj kluba. Ne bi bila ni prevelika šteta, jer je I station ruina, jedino Zemunelo sa svojim uslovima I terenima. Bilo bi pošteno da u tomu rasprodaje imovine ga kupi Zvezda I pokloni Partizanu kada izađe is reorganizacije. Ne zelim da budem licemer, ali rivalstvo eva Luna je podizalo drugi club kroz istoriju. Nekad su 90-ih se međusobno I pozajmljivali, pa i dogovarali jada ce koji kub da se pojača I pokuša da odigra u Evropi I prvenstvu. Čuvali su jedni drugima leđa I nisu se otimali oko pojačanja, dock Arkan na sili nije oteo Zvezdi titulu, a Partizan ga pustio u zamenu za kup. Ovo sada sa Partizanom je realnost I jasno je da nemaju čime da isplaćuju plate. Stečaj I reorganizaciia pa iz početka da kremu od 3-ranga as Mladim igračima. Ako su mogli Glasgow Rengers I Fiorentina, ne vidim zašto to ne bi mogao I Partizan.

Sakur

pre 20 dana

Ili da nam neko dodje na stadion i napravi ponocnu konferenciju.Sta mislis o tome?
S

Sascha 2010S

pre 20 dana

Dobro kad vi nemate nikakav dug Pitacu i vas sta cete ako ne prodjete u LS
M

Mutommbo

pre 20 dana

@Sakur Jason je za takav scenario u Partizanu. Ogromni ugovori, limitirani poluigrači I prevelik dug koji ima FKP. Takođe Terzić je teška mutljavina, ali je uvek iz fudbala. Mamić je nešto slično njemu. @SASA 2010S Zvezda I da ne uđe u LŠ ima ozbiljne pare od LE, major za igranje u play offu za LŠ 5 M € + 9M € za plasman u grupnu fazu LE I onda 8 utakmica u LE I još najmanje 5 M prihoda od toga čak I bez jedne pobede, a image in sigurna. Sa druge strange uštedeće na premije igračima za LŠ. Prodaće Šerifa, Hvanga I Đigu za 20 M I movie ce da se takmiči u LE bez problema, jer u LŠ igra 36 najboljih ekipa. Dakle u LE će se takmičiti 12-ak ozbiljnih timova, 10 solidnih tipa Malmo, Paok, Fradi I još 12 boranija ekipa. Bez ta tri igrača biće među 24. Dakle još najmanje 2 utakmice. Moći će da daje šansu Mladim igračima, pa će opet na tomu da napravi transfere od 10+ M. Ušteda na platama neto 3,5 M ili bruto 5 M. Dakle možda se čak finansijski gledano isplati da ispadne. I Partizanu se više isplati stečaj I da krene od 3. life sa Teleoptikom, nego da se zamlaćuje sa ovim ragama od igrača.
А

Али али

pre 20 dana

Али баџилион евра? Нису ли му и замену нашли? Па како сад ово?
I

IVAN 82

pre 20 dana

Kako da ima kad posle 2 gola Kijevu trener kaze kako nije zadovoljan napadacem!!! Ima li gde na svetu da je tim,to jeste klub u minusu da zivi od transfera koji bi klub nekako uspeo da prezivi sezonu. Da trener saboter napada i proziva najboljeg strelca tima a bogami pored Natka i igraca. Da je sve to i tako,cuti nek igra nek na silu daje golove da se sto bolje proda,da klub uzme sto vise na obestecenju. A sta radi kvazi trener koji je dosao da nas zakantaci,vidimo iz prilozenog.A videli smo i u predhodna 2 mandata,izivljavanje i prozivanje Sume,Sadika,Asana,Natka sad evo i Saldanje!!!
e

e

pre 20 dana

A nije ti palo na pamet,da covek jednostavno ne zna?
U

UJKA MITKO

pre 20 dana

Ovaj lik ima 42 godine a lupeta za medalju. Šta onda očekivati od klinaca
P

Partymaker

pre 20 dana

Logično, svi znaju situaciju u Partizanu i da moraju da prodaju i da igrač želi da ide... Pojaviće se neki klub u 5 do 12 i platiće neku crkavicu i to je to
L

Lebe mekani

pre 20 dana

Da je igrao, valjao bi ovako jok. Došao mu madtan burek glave. Pa zar niko ne vidi koliko se momak ugojio?
F

Fijasko

pre 20 dana

Gasi instituciju haha! Mada opet ce kao iznenada da uskoci drzava da upumpa neki milion ali oni i dalje nastavljaju da pljuju drzavu. Fudbal je sto se kaze "has left the chat" u Srbiji
B

Brale

pre 20 dana

21 vek je, a ti nepismen, neverovatno🤦🤦🤦.
G

GORECE U PAKLU KAD TAD

pre 20 dana

A DALI IMA ZA VAZURU ,DA SE OBRADU JEMO.
V

Vetropiri oko kluba

pre 20 dana

Nismo te srece
K

Kada pogledas

pre 20 dana

Finansijski deo propast teska.Doveli pojacanja vrednosti 5mil a prodali Bazdara za 3mil.Ne mogu vise nikog prodati od Evrope ce nesto malo kapnuti a plate se nagomilane.Znaci opet drzava i FSS morati da placaju njihove dugove.
j

jel

pre 20 dana

Sta ce kapnuti od Evrope?Nisu prodali nijednu kartu uzeli jedan bod i to nije dovoljno ni za organizaciju jednog putovanja od ova tri sto imaju.
Z

Zema

pre 20 dana

Rešenje Rusija i maks 2,5 do 3 mil realno prosečan igrač

Miki

pre 20 dana

Sada je za klub tako i igrače isplivala realnost. Klub nebi ovo doživeo da nije ušao u takmičenje koje mu po kvalitetu ne pripada. Saldanja i ostali su nula igrači koji funkcionišu u našoj ligi uz pomoću sudija i VAR sistema.
J

Jole al pravi

pre 20 dana

Evo ja dajem jagnje da mi obere hektar kukuruz da ne placam kombajn
S

Sojic Srecko

pre 20 dana

Drugovi mi smo pokradjeni.
Z

Zvlat BG

pre 20 dana

U Humskoj u panici, kasa prazna, spremni su da spuste cenu, čekaju novu ponudu iz Azije ... Cirkuse!
J

Just

pre 20 dana

Stanojevic nastavlja da unistava partizan
Ž

Žika Mustikla

pre 20 dana

Vazuri i Vučeliću dati i kraljevski klub, a kamoli fudbalera extra klase bi pretvorili u stečaj i prohujalo sa vihorom.
O

Ojo

pre 20 dana

Nije je nikad ni bilo!
D

Driver 8

pre 20 dana

To znači da je njegova cena 0.
1

1982Mz

pre 20 dana

I sad ga prodaju ispod cene, stave pare u dzep i onda ide prica- jedva smo uspeli, dobro smo prosli
1

1982Mz

pre 20 dana

I sad ga prodaju ispod cene, stave pare u dzep i onda ide prica- jedva smo uspeli, dobro smo prosli

Delija

pre 20 dana

Ma dal je moguce?
Г

Гробар54

pre 20 dana

Нема наравно, јер не игра стално и изгубио је форму!Видели су слепци "златну коку" и ставили га у кавез!Тако нико не ради и наравно,ко ће да га купи када виде да ни гол не уме да постигне,јер није у форми!

Delija

pre 20 dana

Bio u formi kada je bilo namesteno da daje golove, gde se idbrana sklanjala Saldanji, dodavala lopte u njegove noge, pa kao ima 20+ golova hahahah 1.000.000 ako vam ponudi Surdulica da pevate.
@

@Delija

pre 20 dana

Dobro je klinac, nisi zanimljiv, sta penavis samo ceo dan.
D

Drndo

pre 20 dana

Slusasmo bajke o 10 miliona isto kao sto je Monako dao 10 miliona za Pavlovica. Pa ja pojedem ne jedan vec dva dzaka lopti ako je to istina. Ko bre da da 10 miliona za ovog oblajhanog fudbalera zbog golova Surdulici i Javoru. Mozda menadzer nekoga premunta pa ga uvali za 3-4 miliona.
S

Slavuj

pre 20 dana

@ baš si drndo. Monako nije dao 10 milona za Pavlovića? Taj momak je bio najbolji igrač na prvenstvu i eto ga u Milanu plaćen 20 milona. Saldanja je dobar špic, a sve drugo oko njega nije dobro. Teško je dobro prodati igrača kada svi znaju da ti gori pod nogama. Ne mogu se načuditi zašto država ne uvede privremene mjere u klub koji je na rubu egzistencije sa velikim dugovims. Biće da je uprava na pravom mjestu i radi onako kako je naloženo, drugog objašnjenja nema
J

Jeli, jeli

pre 20 dana

Al imam neka ponuda za super talentovanog trenera gde umesto Severina ubacuje desnog beka.
D

Darko111193

pre 20 dana

Klasično mesetarenje vazure i Stanojevica kao sa sadikom odbijas 10 m evra pljujes igraca spustas mu cenu ne zabeleženo u istoriji fudbala da trener spusta cenu igraci svog kluba i onda prodaja za 3 m evra a ovo resto od 7 m evra dele menadžer Vazura i stanojevic a klub koji ga je kupio plati manje nego da je dao 10 m evra partizanu. Ovima je tako lakše da uzmu pare, ovako bi morali da pravdaju gde je 10 m evra od prodaje ovako sve cisto a njima pare u duelu isto je bilo i sa susamom i dijabateom, svi sve znaju al nista se ne menja to tako ide navijaci sa juga placeni ovi sa ostalih tribina vecinom odustali ovih nekolicina sto je ostala i sto se bori svaka cast al nazalost ne dovoljan broj da mesto promeni ili bar da uplate muslijua da nam ostavi klub na miru
G

Gostgost

pre 20 dana

Ima tu jedna stvar koja rusi ceo taj koncept, a to je da je svejedno da li je 10 ili 3+7. Jer oni uvek mogu da kazu da je 3, a da 7 stave sebi u dzep. Totalno si promasio poentu. Prica se o 10 miliona da bi se digla cena, plasiraju se vesti o interesovanju ovog ili onog kluba iz istog razloga. Na kraju, igrac ode za 3 jer vise ni ne vredi, a ni nema vecih ponuda, a drzava da jos 7, i tako se dodje do tih 10 koji se plasiraju u medijima. Naravno, oni se ugrade i u tih 3 od transfera i u drzavnih 7.
D

Darko111193

pre 20 dana

Nisam mislio bukvalno 7 m evra da dele, lose sam napisao al nek dele 2 m evra minimum klub koji ga kupuje plati 5 umesto 10 ovima top svako uzme svoj deo a ne moze se dokazati sve legalno ovako je teze izneti iz kluba kad udje zvanično 10 m evra ptice nekad a mora neki trag ostati kako su pare uzeli za sebe
K

Komentator

pre 20 dana

Na kraju će ovde i ostati bar do zime. A najjače od svega je što je Partizan prodao samo Baždara, što znači da očajno stoji sa finansijama.
£

£

pre 20 dana

A i on otisao za milionce, nego drzava dodala hos 2-3 preko
G

Gost Gro Bar

pre 20 dana

Zar onakav centarfor ( hvaljen, mažen i pažen) da nema ni jednu ponudu? Strašno!
S

Shone

pre 20 dana

Kome treba bukovina...
D

Daj

pre 20 dana

Da se trampimo sa Zvezdom, mi njima Saldanju a oni nama njihove one viškove, makar da budemo drugi u super ligi😂
d

darkok

pre 20 dana

Prvo pišu o duljaju kako je on krivac za ovaj fijasko a stanoje doveo 10 pojačanja ko je kriv? Ima istine krivi su i jedan i drugi jer su doveli krš igrače a istina je da stanoje niti ima formaciju niti prvih 11 niti ima igru niti način na koji se dolazi do gola, istini za volju kod Duljaja se bar videlo nešto igralo se preko Natha, Zahida i Saldanje i to je dalo nekih rezultata Saldanja je bio najbolji strelac lige a Natho i Zahida medju prva tri asistenta u ligi dok je Natho bio i medju prvih 5 strelaca u ligi ipak ima malo i do trenerskog znanja a pritom u opšte nemam lepo mišljenje o duljaju čak naprotiv pljujem ga na svakom komentaru jer je i on doveo gomilu stranaca koji ništa ne vrede a i oterao je malog Aleksića to mu neću nikada oprostiti. Uprava napolje!
?

??

pre 20 dana

Da je njega neko hteo on bi odavno bio bivsi

PFK NIŠ

pre 20 dana

Saldanja kriv znaci:) ? A zasto npr. ne bismo spomenuli paraplegicara Lazarevica? Onu sansu garantujem da je promasio jer se oduzeo od straha, prebledeo, a verujem da je u svlacionici rekao kako bas nije imao srece... To sto je netalentovan i priglup nije strasno toliko, koliko cinjenica da je jedan Stanojevih listova zelene gore...
D

Deyan X

pre 20 dana

"Zdrava" logika ove Uprave glasi, ne prodajemo glavnog spic igraca dok ne udjemo u neku grupu u Evropi, a onda cemo da ga prodamo i kupimo novog jer nam je prelazni rok do 15 sep.. Zamislite da smo usli u grupu LE/LK i ti menjas spic igraca .... eeej... Drugi scenario se desava... sta ako ne udjemo u grupnu fazu.. Dal se neko pitao ko ce da kupi spica iz ovakve ekipe????!!!!! Partizan je sa ovim ocajnim kvalifikacijama trajno snizio sebi cenu, kakvu takvu reputaciju, imidz.. sve je to prodao za ova dva zadnja leta... Nema vise, ako je nesto i postojalo. Kad to prodas, tesko ces onda i igrace da prodajes za cenu koju si nekad mogao da dobijes....
G

GAZI JSD

pre 20 dana

Saldanja je majstor sklanjalica on moze samo da daje golove u namestenim utakmicama, Prevara kao i svi koji dolaze iz tog malog kluba, ALi sticice ponuda od vlade Srbije za otkup ne brinite.
Ч

Чика Делија

pre 20 dana

Које ти нагомилане проблеме имаш!
P

Pamet na putu nadjena

pre 20 dana

Nabroj jedan klub koji se sada sklanja Partizanu sve su vase filijale!
N

Nenad1246

pre 20 dana

Slobodno napiši ko šutira nerezonski za tri poena. Naće ti navijači Atlante ništa.
i

idi

pre 20 dana

Navijaj za Alkaraza, šta ti imas da komentarišeš ovde
D

DS1989

pre 20 dana

Neka Terza pomogne daj da ga kupimo treba nam jedan spic za Graficar...
t

trebinje

pre 20 dana

To je rezultat namestene lige, najboljeg strelca nece niko jer zna da igra namestene utakmice

PFK NIŠ

pre 20 dana

Ma bezi, posle Bodo Glimta svi pricaju kako žlezda igrala sa 10 igraca, na poziciji napadaca imala duha...
S

Samo da te

pre 20 dana

@PFK NIS obavestim da je taj BODE prosle godine dva puta pobedio Romu a u Norveškoj je bilo cak 6:1.Taj Bode je prosle godine uzeo vise bodova u Evropi nego sto ste vi za 10god.
@

@Samo da te

pre 20 dana

Pa sta sa tim, kakve koristi Srpski fudbal ima sto oni pobedili Romu, i oni Danci sto pobedili Partizan, pobedili Fener sa 6:0,onaj Ludogorec sto vas izbacivao pobedio sa 7:1.
P

Prosto

pre 20 dana

To je rezultat namestene lige, najboljeg strelca nece niko
G

Gaja87

pre 20 dana

Neka dodje u Borac, treba nam špic!
V

Viki Miljković

pre 20 dana

Ništa, onda će morati da se prodaju Čiroki, Zahid ili Sveta. Ne verujem da bilo ko drugi ima dobru cenu.
M

Motilo

pre 20 dana

A ko hoće pa njih da kupi?
P

Pik gost

pre 20 dana

Nema Evrope, nema kinte, nema prodaje SalTanje, nema opet kinte. Nijedna plata igračima nije plaćena, porez i dalje nije plaćen. Prihodi 0 (nula). Teško vam se piše!
Đ

Đukin fan

pre 20 dana

Svaka propuštena a dobra prilika za prodaju igrača iz Srbije i jedne od najgorih liga u Evropi,je šansa koja se neće ponovo desiti!!!Ovo je za Partizan losa u nizu očajnih vesti!!!Ako za realno najboljeg igrača nema tražnje,uz fijasko u Evropi ovog leta,sumorna slika!!!

rty

pre 20 dana

Jos nisam video tekst da je Stanojevic kriv za ova letnja pojacanja kao i za ovog Saldanju jer ako ga vec nije hteo trebao je jos na zimu da ga proda koji ce mu ako mu ne odgovara. Ovo sto je doveo ovo leto on licno od onog mucenika na stoperu do kamiona drugih stranaca to nista krivi su Saldanja, Duljaj i Nadj. Nesto slicno Zocu u kosarci ne sme da se pipne Stanoje samo tamo je stado na mnogo vecem nivou a posto se fudbal i ne prati sto se tice navijaca ovde bas i nisu posisali skroz pricu. Jesu onaj deo drzava nas muci, ali Stanoje doveo igrace Stanoju tim izgleda duplo gore nego Duljaju.
P

Petrinjo7272

pre 20 dana

Uzece ga Zvezda za 1.5m kad prodamo šerifa, taman kao podrška Duarteu da ulazi sa klupe i odmori ga protiv imt a, tekstilca i ostalih velikana
M

Misirac011

pre 20 dana

a ima i u "grafosima" upražnjeno mesto golgetera
G

Gost997

pre 20 dana

Pa nije cuda radi igrao japansku i azerbejdzansku ligu, ovde davao golove cubga lunga ekipama, protiv iole jacih ekipa on ne postoji i samo lud covek je mogao da veruje u pricu da on kosta izmedju 10 i 12 miliona
R

Raša P

pre 20 dana

Evo baš ne mogu da poverujem!!! Mislim da će otići za 3 miliona i to baš u Tursku.
N

Nekoiznutra.

pre 20 dana

Arapi su bili poslali ponudu od 6 m u tri jednake rate, to se Partizanu nije svidelo trazili su 8 u kes ili 10 na rate. Na to su se arapi zahvalili i potrazili zamenu u komsiluku. Dok italjani kada su zvali samo su se zahvalili na informacijo i verovatno nasmejali dok je Aek pokusavao sa opipa puls preko ali za njih je bilo mnogo i 5. Zatim je gospodin Martinez inace menadzer Saldanje pokusao neki transver u Rusiju jer on inace radi na teritoriji nekadasnjg sssr da izdejstvuje prodaju uz procente. Ali mislim da na kraju ce se prodati bar za 3-4 miliona jer ako ispadnemo iz evrope nadrljali smo ko zuti.
M

Millllan136

pre 20 dana

Nemoj ni da mislis o prolasku...to je vec rijeseno..sinoc...svakako ste nadrljali...i nema popravke...od rezultata..igre...svega...a saldanju necete ni prodati..sam ce otici...al ne zato sto je dobar..nego ste vi losi.pozzzz
G

Goxxx902

pre 20 dana

Neeeeemoguce da za Sladjanu nema ni jedne ponude...A rekose da ga ne pustaju ispod 10 milki...E bas su vragolani Vucela i Vazurko
S

Samo istina

pre 20 dana

Saldanja je majstor sklanjalica on moze samo da daje golove u namestenim utakmicama, Prevara kao i svi koji dolaze iz tog malog kluba, ALi sticice ponuda od vlade Srbije za otkup ne brinite.
G

Gostgost

pre 20 dana

Bas cudno. Sta bi sa onih 10 miliona?
M

MikolŠŠ

pre 20 dana

I dalje vam je Vazura u klubu. Kakav crni Saldanjia, Stanovejivć, dok je ovo napredno stvorenje na čelu kluba tu spasa nema. Parazit.
F

Faxxo

pre 20 dana

Posle Asana i Dijabatea, dosao je i Saldanja na red, ukupno 30 miliona evra je partizan izgubio na ovim igracima. Ali nema veze sve ce to drzava namiriti.
1

12345m12345

pre 20 dana

30 miliona za 3 igraca? haahahaha u kojoj bajci ti zivis?
&

&77

pre 20 dana

To je onaj sto je snimao reklamu, sta bi sa njim?
M

Miki Gec

pre 20 dana

Saldanja je brat blizanac Firmina koji je igrao u Liverpulu.

Sakur

pre 20 dana

Kakav potez uprave da ga ne prodaju kada su bile ponude nego sada kada smo ispali iz evrope.Pa svaki normalan klub sada ce da ponudi 10 puta manje jer znaju da bez evrope klub nema para i da ce pristati na bilo koju ponudu.vazura briljira i dalje
A

Avramopoplous

pre 20 dana

Da li ti stvarno mislis da je klub imao ponude za Saldanju?
0

00

pre 20 dana

Kakve crne ponude...

Dorcolac

pre 20 dana

ti ako mislis da su te ponude postojale ti si decko u trecoj dimenziji zablude
C

Crno bela ofanziva

pre 20 dana

Strasno sta se radi, stvarno sam mislio da moze 10m da se izvuce za njega, imao i statistiku i sve, a sada mi se i 5m cini kao nemoguca misija. Raspad na svim nivoima, na kakve je grane Partizan spao.

Dorcolac

pre 20 dana

Pa ti mislis da ljudi koji imaju da daju 10 miliona (a nisu arapi) su stvarno toliko glupi? Kakva crna statistika? Coveku se napumpala statistika kako bi se prodao, ljudi koji imaju ideju da ga kupe ce pobeci cim budu videli kako je on do te cuvene statistike dosao, tako ste pumpali i Rikarda Gomesa pa samo ste mogli da ga prodate glupim Arabijcima kojima je 5 miliona kao nama 5 hiljada
Р

Реалан човек

pre 20 dana

Шта сте очекивали од намештене лиге,где је све подређено једном клубу мезимици партизанки да се овај шири и да да што више голова а на крају неће нико да га купи , ногометни клуб партизаи уништава Српски фудбал
B

Birokrata

pre 20 dana

Sta sad je Zvezda kriva i sto ne mozete saldanju da prodate? Au rodjace pa vi svaki dan pomerate granice paranoje i razmisljanja sa pola mozga.
K

KOMERCIJALISTA TUMANA

pre 20 dana

Nema ponude zato što niste kolenopreklonom molitvom u Tumanima uz masno devizno podmazanije molili za ponuđače.
П

Петровград

pre 20 dana

Па где су сад те силне понуде за голгетера из Хумске
X

Xyz

pre 20 dana

Da su pametni ovi iz Zvezde, da uvaljaju Serifa a da ponude 4-5 miliona za Saldanju. Mislim da bi im to bio odlican potez
G

Gaja87

pre 20 dana

Zar ne ide u Bajern?? Svašta.
:

:))))

pre 20 dana

Hahahahahahahaba
a

ajde

pre 20 dana

Niko ga nije ni hteo, sve je laz kod vas kao i kosarci, fabrika lazi
N

Normalno

pre 20 dana

Da neme, sada ce da mu se kasni sa platom, raskid ugovora i Partizan ce da zaradi jedan veliki krompir, koji moze vec sad da posadi da pokusa da prezivi kada ispadne od Genta.

Sakur

pre 20 dana

Jos jedan pametan potez vazure
i

ijaooo

pre 20 dana

Hahahahahhaha kakav tekst majko mila Dno je dostigao Joksic
m

ma laganica

pre 20 dana

I onako drzava placa ne brinite
A

Ahahahahah

pre 21 dana

😂😂😂, pored Duljaja, sad kriv i Saldanja, opet nista uprava opet ok sve, ajde jos golmana Jovanovića da se isproziva da je i on kriv.
L

LOLL

pre 21 dana

Sta ja imam od toga sto je ovaj dao dva gola kada sam ja primio 6, A nije dao 6,
i

ime gost

pre 21 dana

Ide on za oprostene dugove i ciste papire za koji mesec.
в

всс

pre 20 dana

Ако узму милионче - да певају. Дошло дај шта даш. Па да се полако затвара тај лавор…
K

Koan

pre 21 dana

Nema problema, višemilionska "ponuda" iz Nemanjine ulice je uvek aktuelna.
C

Cirkus

pre 21 dana

Hahahahahhahahah kakav tekst pa ovo je za bookmark
S

Samrok Stanoje

pre 21 dana

Sta ja imam od toga sto sam trener kada ja nisam nisam nista kriv, ja sam kriv samo sto sto sam Davo

RealNo1

pre 21 dana

А шта је било са оних силних понуда?
k

komedija

pre 21 dana

Hahahaha joksa se bacio ranog jutra na spinove,sad je saldanja kriv a nije nista Trener ahahahahhahaha

Bojan Lordinho

pre 21 dana

Ko ce TO da kupi zivota ti?!? Zubi mu vrede vise od karijere....
s

sta drugo

pre 21 dana

Znaju da je to majstor sklanjalica

Bojank91

pre 21 dana

Nudim ja 500e plus bakšiš kao platu, a otkup može prase na ražnju i gajba piva
I

Ijaooo

pre 21 dana

Hahahahaha od ide u Fener za 10 miliona do nece ga niko, hahahhaha prevare od igraca
L

Lee Addy

pre 21 dana

Pa zar on nije prodat za 10 mEleona u Fener.
R

RicardZeka

pre 20 dana

Izgleda da ce to drzava da namiri, kao u slucaju Asana i Dijabatea, sve za svoje mezimce
L

Lazeta

pre 21 dana

Kad je igrac retardiran, kazu Stanoje mu obara cenu a ovaj promasi svaku sansu, znaci mislim da unistio jedno 10ak golova u Evropi