Komentari na vest

Partizan ne gubi kad počinje sa trojicom štopera, ali i te kako prima golove

L

Lalegale

pre oko 2 meseca

Kao vrata 2 samo je pitanje koliko komada
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Zašto iko misli da bi se dinamo trošio za ovaj meč, njih čeka odlučujući i najbitniji uskoro.Može ovo čak i sa malo golova da se završi i čak dobiju ovo crni, izvršće dinamo neke koji nisu igrali čisto da osete pritisak.
G

GostRadan

pre oko 2 meseca

Kao sto sam rekao i za prethodnu utakmicu, ni od ove, sto se Partizana tice, nista ne ocekujem. Jer nemamo upravu, trenera ni igrace dostojne kluba. Sto se formacije sa tri pozadi i ofanzivnim bekovima tice, samo da kazem da je Mateus tako igrao, ali imao je atlete Cirkovica, Malbasu, Duljaja i Nadja u sredini i bedem u odbrani, Savic, Stojanoski, Taribo West. Mi sada, nazalost takve igrace nemamo. Najbolji nam je Saldanja, ali njega evo svi kritikuju, a i odlazi uskoro. Nek je nam Bog upomoci da ne dozivimo opet neku epsku katastrofu.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Joj, ne spominji mi samo "atlete" Cirkovica, Malbasu i Savica. 'Ajde, Cirkovic je makar bio trkac (jedino je to i znao), ali kakve crne atlete Malbasa i Savic? Mateus je imao sistem i igru u kojoj se tacno znalo ko sta radi. Zato smo i igrali dobro. A ne zbog ovih koje si ti nabrojao (cast Stojanoskom i Vestu koji jesu bili odlicni, pogotovo Vest).
P

Pozdravodstrine

pre oko 2 meseca

Sest komada hocu jaa,necu jedan necu dvaa,nista manje neci jer 6 su za srecu,Sest komada hocu jaaa....Ojha!
s

srka

pre oko 2 meseca

Nisam pristalica da se sistemi igre i sastavi timova najavljuju mnogo pre utakmice. To je do skoro bilo nezamislivo. Sastav se i protokol se objavljivao sat pre početka utakmice. Nema potrebe za ovim, jer se tako otvara mogućnost protivničkom timu da sve to na vreme skautira, da spremi svoj način igre u odnosu na rivala, jer i oni imaju internet i sve ovo mogu da pročitaju i da se spreme na najoptimalniji mogući način za svako eventualno iznenadjenje protivničkog tima. To se ne radi ni pred utakmice od mnogo manjeg značaja, a ne pred ovakve. Razumem medijski ekskluzivu, ali mi nije jasno od kojih izvora dopiru do vas ovakve stvari. Sigurno vas nije pozvao Stanojević i izdigtirao vam jutros sastav i formaciju. Zašto nam niste rekli kako će igrati Dinamo, dali nam njihov sastav i formaciju. E to možete samo da nagadjate, sa sigurnošću da znate sigurno nećete moći do pola sata, ili sat pred početak utakmice. Oni to vešto kriju i ne dozvoljavaju da bilo šta iz njihove svlačionice procuri u medije. Zato i jesu veliki klub.
e

eki 77

pre oko 2 meseca

dobijamo lagano 4-0 igračima Dinama ima da klecaju noge samo zbog nesportskih izjava ... A svašta su lupali o Srbima i Srbiji
@

@eki

pre oko 2 meseca

Sine, i da pobedite 4:0 to ne znaci prolaz dalje.... 🤣

Rx

pre oko 2 meseca

Neobično je sve što je prethodilo prvom susretu u loše po Partizan je što su oni bili naloženi jer su u nama videli najveće prijatelje njihovih najgorih neprijatelja a naš tim koji je krenuo su skoro sve stranci kojima trne lakat za obe države.Da nije bilo tako prosli bi sigurno bolje možda bi izvukli i remi ali su oni usli maksimalno motivisani da nas napune do vrha bez straha i ofanzivno iako su svesni da je i njihova odbrana renjiva daleko manje od naše i pored toga trebalo bi je pokušati napasti sa 2 špica.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Najveca Sramota Srpskog fudbala
Г

Гостгост

pre oko 2 meseca

Гробари треба да победе ово па макар са један нула.Због своје части а и због којефицијента.
X

XD

pre oko 2 meseca

Kada je velika razlika u kvalitetu taktika ne igra baš nikakvu ulogu. Najbolja taktika za partizan je da proba nešto što misli da će munkoristiti za prvenstvo ili Lugano.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre oko 2 meseca

Gde je već skoro godinu dana novi predsednik kluba? Koji su naredni koraci Grobara i legendi?
L

Legenda...

pre oko 2 meseca

....kaže,da čekaju samo da popiju kafu...
s

srka

pre oko 2 meseca

Taj sistem 3-4-3 prvi je patentirao italijanski trener Alberto Zakeroni, u Milanu, sezona 1998/99. Rosoneri su tada osvojili Skudeto, ponajviše zahvaljujući odličnom funkcionisanju tog sistema i takve postavke. Sećam se dobro da sam i sam bio zbunjen, jer gledajući utakmice Milana, nisam u početku uspeo da prepoznam šta oni na terenu rade, kako se pomeraju i kakav im je raspored. Zakeroni je pred tu sezonu iz Udinezea doveo desnog beka Helvega i teškaša centarfora Birhofa, upravo da bi uspešno implementirao takvu taktički postavku. Sećam se da je na golu bio Abijati, u odbrai sdesna na levo Sala, Kostakurta, Maldini, na sredini, Helveg, Albertini, Boban, Guljenminpjetro i u napadu, Vea, Birhof i Leonardo. U paklenoj trci sa s tada moćnim Lacijom, Milan im je preoteo titulu u poslednja tri kola i to je bila u tom trenutku jedna fudbalska avangarda. Pre neku godinu je Antonio Konte u potpunosti istom sistemu osvojio titulu sa Čelsijem u Premijer ligi i to prilično ubedljivo. Prilično fleksibilna formacija, ako imaš dobre vingbekove, koji mogu da se ponavljaju, kao što su to radili Ćirković i Malbaša kod Mateusa u Ligi šampiona. Brza i tehnički potkovana krila i centarfor sidraš, koji će da bude zver u šesnaestercu. Na centru dva igrača, jedan osigurač ispred odbrane i drugi, istovremeno i znalac i trkač. Ovo što Partizan ima na raspolaganju za ovakvu igru i nije toliko loše. Manje, više su to igrači kojima bi ovo trebalo da odgovara. Brine me jedino Gajas Zahid, ne znam koliko će on moći da isprati zahteve ovakvog načina igre. Ako ne može, neka odigra jedno poluvreme, a drugo će Natho. To je prilično kompaktna postavka, ako ume da se igra i ispoštuje. Može itekako da bude učinkovita, ali nikako na način kako je igra naša reprezentacija, sa vingbekovima, koji su praktično klasična krila, napadači, ne stižu da se vrate pozadi i to onda ništa ne valja.
S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

Ej , Murinjo , jesi ti to !?
A

Alex20

pre oko 2 meseca

' Partizan ima igrace za ovo' 😂😂😂😂😂😂😂😂
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Ovo nije 3-4-3. Pobogu ljudi, jel bar toliko znate o fudbalu? Ovo je klasicna 5-4-1 formacija. Niti su Lazarevic i Jurcevic vezni (nego su bekovi) niti su Kalulu i Severina napadaci (nego su krila).

rising999phoenix@gmail.com

pre oko 2 meseca

Postoji li ovde neki komentar da nije destruktivan i maliciozan Stanojević očigledno želi da testira sistem za utakmice koje slede posle ove sa Laganom Stoji da je pogrešan trenutak,ali ne zbog Dinama već zbog toga što Partizan nema dovoljno dobre štopere ni za 2 u liniji . Marković je apsolutno na svojim limitima koji uopšte nisu na naročito visokom nivou. I da je pameti, ne bi se manekenisao sa trakom već bio prodat kome god,i dovedena bar dva nova....Ovako se jure pojačanja u napadu koja će verovatno doneti direktniji fudbal nego u vreme nesrećnog Duljaja (doveden najskuplji i najtalentovaniji igrač cele Peruanske lige) ali krateri pozadi ostaju. I tako će biti očigledno sve do januara. A gde će Partizan tada biti... ajde baš da vidimo
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Ne vidim na osnovu cega lozenje da Partizan moze da stigne 2-6 protiv Dinama. Bolje da se odmah fokusira na Lugano, mada ce i to da bude jako tesko. Jos ako Saldanja ode a vidimo da ga teraju preko novina, Partizanu se smesi plej of za ligu konferencija. Valjda to mogu da prodju. Inace, poruka za Mozzart, igra danas jos jedan nas klub, Radnicki KG svoju utakmicu u Evropi koliko znam. Bukvalno ni jedan tekst nemate o njima.

Delija

pre oko 2 meseca

Mislim da nema play off ako ispadne od Lugana!
T

TOPOLA

pre oko 2 meseca

Teže će biti u kvalifikacijama za LK ,video sam koga možemo da izvučemo?!! Mnogo teže nego sa Luganom,a Lugano je odlična ekipa!!!
@

@Delija

pre oko 2 meseca

Ima
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Mi menjamo formaciju u utakmici sezone?!
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Kakva utakmica sezone 6:2 prva,ti decko verujes u deda mraza?
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Kakva crna utakmica sezone, igrate za cast, ako je imate, jer su vas ovi napunili u Poljskoj.
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Partizan nema igru, samo stihija.
S

Svejli

pre oko 2 meseca

Za Ukrajince je ovo vise od fudbalske utakmice, agresivni, brzi napaljeni... ne moze Partizan sa njima ni u jednom segmentu i ni u jednom delu terena. A vi pisete kao da Partizan ima sanse da preokrene i prodje, pa nije ovo Ub.
B

Boness

pre oko 2 meseca

Ja sam ocekivao sa ce oni da pokidaju u Evropi posto su govorili da ovde igraju na krv i noz
M

Mladic

pre oko 2 meseca

Partizan može da počne sa 12 pozadi…ali slaba vajda kad to sve vodi Stanoje i njegova desna ruka na terenu Sveta šteta
b

banence

pre oko 2 meseca

ZA MOMENAT OSTAVITE OVAJ KLUB PO STRANI..DOSTA STE GA KINJILI NAPADALI..EVIDENTNO JE DA KLUB NEMA KVALITET ZA JAKU EVROPU..JER JE TIM TAKAV JAKAV JE..U DOM. SAMPIONATU DUVAJU NEKI DRUGI VETROVI..POLAKO SE I SKLAPAJU KOCKICE..PUSTITE COVEKA ZA KOGA KAZETE DA NEZNA DA POKUSA DA SKLOPI OVO STO IMA UKLJUCUJUCI I NAJNOVIJE POJACANJE IZ OERUA..ZA KOGA TVRDIM DA CE BITI NAJACI IGRAC NASE LIGE ZA DVA KOLA..ONO STO SAM VIDEO U DUG. KLIPOVIMA GOVORI DA JE MOMAK IZUZETAN FUDBALER...ZNACI PUSTITE TIM DA GA STANOJE VIDI...A VI SE POSVETITE MILOJU I TIMU SA NAJVISE NOVCA ALI MALO SANSI DA NAPRAVI NESTO VELIKO...TO SE VEC NAZIRE...
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

kakvi vetrovi duvaju u domacem prvenstvu?
&

&

pre oko 2 meseca

Odakle 2 miliona za Peruanca?
O

O Boze

pre oko 2 meseca

Zalosno je da neko u 21 vijeku javno pokazuje da u skolu ni svratio nije!
h

hawai

pre oko 2 meseca

Partizan u poslednje vreme pruža izuzetne partije. Dokaz za to su pobede u domaćem prvenstvu i to bez primljenog gola ( za razliku od nekih). Pobeda protiv Dinama se očekuje, ne i prolazak.
g

gostwerg

pre oko 2 meseca

Pobeda protiv dinama nakon 2:6 ne da se ne ocekuje nego se ocekuje makar 3 primljena gola. Ako se kojim slucajem desi da izvucete nereseno treba to proslaviti kao da ste osvojili LS
B

Bnnn

pre oko 2 meseca

Lako je protiv losih ekipa prikazivat silu cim dodje malo jaca ekipa nema ih nigde!
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Ma bravo. Crveni karton i gol u poslednjem minutu protiv Napretka i penal u prvom minutu protiv Uba koji ce ako se neko cudo ne desi da ispadne iz lige. Mnogo ste jaki.
r

rrrr

pre oko 2 meseca

Ovo za izuzetne partije u domacem sampionatu ozbiljno mislis?
е

еј бре

pre oko 2 meseca

Само се присетимо шта су причали за ТСЦ прошле сеѕоне а види их сад
e

ejj

pre oko 2 meseca

Sad nema govora o defanzivnom treneru Stanojevicu a zato za Milojevica kazu da je defanzivan ovi isti novinari?
G

Grajkula

pre oko 2 meseca

Ljudi, mogu da kombinuju kako hoce i sta hoce. Primili su 6 komada i tu je kraj svake price.