Komentari na vest

Partizan dva koraka od Lige šampiona, a Ligu Evrope ima u džepu

O

Obilić

pre 22 dana

O čemu vi pišete, taj Partizan nije mogao da uđe u treću ligu evrope a kamoli da igra ligu šampiona ili ligu evrope. Dajte ljudi budite malo realni danas su na penale prošli Voždovac, Radnički iz Niša i Kragujevca nisu mogli ni bod da im uzmu , izgubili su ... Više sreće nego fudbalskog znanja su imali na Marakani trebali su 5 komada da popiju. Vi pišete o sigurnoj ligi evrope ili ligi šampiona, naučna fantastika. Da budu srećni ako na kraju play off a budu drugi. Zna se ko je šampion i ko će u ligu šampiona jedna zvezda se zove Crvena Zvezda...
B

Bibop

pre 23 dana

Čak i da sve bude tako,i Partizan ostane drugi,moguće je da se dese neke nekakve nemogućnosti zbog licence ili neočekivani pad u plej ofu...
B

Brine

pre 23 dana

Ja usto mogu biti direktor nisa ako se poklope mnoge kockice
O

Ok

pre 23 dana

Sto je babi milo.
G

Gistgost

pre 23 dana

Ja Partizanu zelim da udje u LE i da dobije grupu kao sto je imao TSC. Ali, znajuci njihovu srecu, dobice najslabiju mogucu grupu, tj. grupu koja njima najvise odgovara...
N

Nenad B.

pre 24 dana

Partizan, obzirom na iskustvo sa Duljajem iz prethodne sezone, treba pre svega da obezbedi to 2.mesto, bez obzira na trenutnu bodovnu prednost. Imali smo mi jesenas +6 u odnosu na Zvezdu, pa u 4 kola prosuli 8 bodova, a i Čuku i Vojvodinu dobili u nadoknadi i samom finišu uzakmice. Tako da, da mi prvo uhvatimo tog vrapca, pa onda možemo i o golubu.
o

opet bajke

pre 24 dana

Zvezda i Partizan mogu igrati samo najlaksu, konferencijsku ligu u Evropi. I biti odusevljeni ako koga dobiju. Za ostalo nemaju ni blizu kvalitet. Ostali tmovi u Srbiji su tu ionako samo da bi Zvezda i Partizan imali s kim da igraju tzv. super-ligu. Mislim da niko ne bi ozbiljnije zucnuo ni da se rasformira reprezentacija , odnosno da nju na jednom takmicenju predstavlja Zvezda, a na drugom Partizan. Publike ionako nema. Srpski fudbal je po kvalitetu DNO. Po organizaciji DNO. Reguralnost je DNO. FSS je DNO. Država daje pare isforsiranim mezmcima nacije . Preostaje samo poredjenje sa raspalom ligom u okupiranoj BiH, mafijaskom ligom u Crnoj Gori i kobajagi ligom u Makedoniji. Ni sa kim drugim se ovaj tzv. srpski fudbal ne moze porediti. Ko je prstom mrdnuo nakon KATASTROFALNOG klupskog leta srpskih timova u Evropi i ispadanja. Ko tome pise? Jedna jedina pobede (na penale) i 30 i nesto poraza? To nije ni fijasko - to je za ismevanje. Kako vam vise ne dosadi?
E

Eseks

pre 24 dana

Trenutno stanje je da Partizan ima tim za LK a Zvezda za LE..Tsc isto ima tim za LK..ostali katastrofa..Stvari mogu biti samo jos gore jer Zvezda ostaje bez Dragovica,Bukarija i Hvana,Partizan bez Saldanje a TSC bez Cirkovica i Stojica..
P

Pst

pre 23 dana

Ja sam upravo to i pominjao. Kamo srece da se Zvezda ratosilja Bukarija koji nema smisla za pas i ne pokriva nista u odbrani. Mitiljavog Hvanga koji dosta trci ali ne pravi razliku a kosta. Dragovic svaka cast ali nista bolji od Spaica. Bitan igrac za tim je matori Kanga hteli mi to il ne. Ako je Milojevic .udonja morao bi da forsira Sljivica i Knezevica. Sa njima bi unapredio igru terajuci ih na kreaciju i dosta trcanja. I sansa za Sremcevica koji kad je na terenu odmah ulazi u sansu. Rodjeni golgeter.
D

DDF

pre 24 dana

Bili nosioci ili ne dodje nam isto,tim i igrace za ozbiljne evropske nemamo i nece ih ni biti sve dok je uprava"pod sapom"politike,nije realno ocekivati i ucesce u LK ako se ne dovede adekvatna pojacanja
B

Budite realni

pre 24 dana

Sve ovo moze da bude,recimo, pozitivno za Partizan,kada se ne bi znalo da se klub unistava na svaki moguci nacin.Postavljen je trener kome je pre toga glavno zanimanje bilo NOSAC OPREME i koji nema ni jedne dodirne tacke sa poslom koji obavlja.Ekipa je uzas i dozivela bi gori debakl od onog proslogodisnjeg u bilo kakvim kvalifikacijama.To je ekipa za slave i vasare,sa par izuzetaka poput Saldanje.Nama su glavna pojacanja igraci koje je Cukaricki odstranio,a ni igraci koji bi mozda mogli nesto da pokazu nece to moci dok je na klupi pekarski pomocnik.Da li treba komentarisati okupacionu upravu,koja poslusno izvrsava sva naredjenja velikog vodje-u cilju unistenja Partizana??
n

no name_

pre 24 dana

Kakav tekst, majko moja. Okej Uefa stalno menja nešto pa postaje komplikovano. Opšte nije bitno ko gde završi u prvenstvo za premeštanje u naredno kolo. Ovo jedino znači da li će neki tim završtii u nosiocima ili neosicoma u kv gde se nalazi._____________________________________ Bitnije, iako meni trebalo vremena, ako nisu menjana pravila. Austrijski i srpski vicešampion kreću od 3 kola kvalifikacija. Zašto kažem menjano pravilo? Benfica 99% ide u Ligi šampiona kao klub sa najvećim koeficijentom iz ne-šampionskog dela kvalifikacija za Ligu šampiona. E sad negde sam pročitao da nju onda menja sledeći u Portugalskom prvenstvu, to je sada Porto. Onda nema nikavih pomeranja i 10 Ausrtrije i 11 Serbije vicešampion ostaje u 2 kolu. Ranije to nije bio slučaj, samo ako tim prvenstva zavrsi van Evrope ta drzava je dobijala dodatno mesto. To ne znam i od toga zavisi, a ne od ovoga što pišete. Da i zašto se pomeraju i 10 Austrija i 11 Srbija zbog parnog broja timova. Onda 2 meca u 2 kolu. I onda ima jos 6 timova u 3 kolu. Ne može samo 10 Austrija, jer onda ima neparan broj timova. I da na kraju uslov svih uslova je da tim koji osvoji Evropa ligi, mesto u Ligi šampiona obezbedi kroz nacionalno prvenstvo. Ako bude West Hem nema nikakvog pomeranja. I da baš me interesuje ko je u pravu ja ili ovaj što piše ovaj tekst, pokazaće vreme :)
R

Raša P

pre 24 dana

Ne isplati se da budeš drugi jer realno su šanse za prolaz minimalne. 2 utakmice u Evropi i to je to.
š

šta ti pratiš

pre 24 dana

Ako si drugi imaš ih minimalno šest. Jer čak i da ne kreneš iz trećeg kola kvalifikacija nego iz drugog, swliš se u treće kolo kvalifikacija za LE, ako i tu ne prođeš seliš se u plej-of za Ligu konferencija. Ja ne znam koji ti fudbal pratiš, ali ovaj sistem je tu već dovoljno dugo da bi morao znati ako i malo pratiš.
N

Nikolaa987

pre 24 dana

Bez kvalitetnih pojačanja u odbrani nemamo šta da trazimo u Evropi.
B

Baxter88

pre 24 dana

A ima i 4 boda manje za sad od Zvezde....

Mr 007

pre 24 dana

🤣Sansa da se Partizanu poklope ovi rezultati je ista kao i Zvezda da ima direktan plasman u LS,tj. 0%. Grobari ocekuju da Krivbas bude ispred Dinama iz Kijeva,🤣.
D

Danilo911

pre 24 dana

Krivbas jeste drugi trenutno sa 2 boda vise od Dinama al i 2 utakmice vise.Slavija ide na noge Plzenu dok Sparta ima laksi raspored do kraja a jedan bod vise ima slavija.Bice gusto, jedino u Austriji je Salcurg gotovo siguran na prvom mestu a lask ne moze do druge pozicije.
K

Kolivanov

pre 24 dana

Ja kao navijac Partizana smatram da je nama s ovim timom i ovim trenerom Liga Konferencije puna kapa
Ч

Чика

pre 24 dana

Не очекујем да ФКП остане други у нашем првенству. Наше тимове је било жалосно гледати у европи прошле године.
D

DS1989

pre 24 dana

Partizanu ne odgovara da drugi bude Dinamo Kiev. Trenutno je Krivbas prvi sa 47 pobeda a Dinamo treci sa 45 bodova. Uz to Dinamo Kiev ima cak dve utakmice manje i kada odigra te dve utakmice cak ce biti ubedljovo drugi. Mislim gledati sta ce biti u Austriji, Ceskoj i td je gubljenje vremena kada u Ukrajni Dinamo Kiev ce ocigledno biti drugi i time poslati Partizan u drugo kolo. Dinamo Kiev ce se boriti za titulu sa Sahtjorom a ne za drugo mesto
C

Cer

pre 24 dana

Prvi je Sahtjor, Krivbas je drugi.
D

Druze

pre 24 dana

Jel umes da citas drugi su zato sto imaju dve utakmice vise odigrane
M

Manche

pre 24 dana

Partizan se muci bez napadaca, to se vidi sada kada ne igra Saldanja. On gotovo sigurno ide na leto. Dok novi napadac dodje, dok se uklopi, ostade partizan bez evrope.
E

Ej

pre 24 dana

Svake godine teze i teze...
Б

Белграно

pre 24 dana

Месецима сте писали да нема више премештања из ЛШ у ЛЕ итд, месецима вам људи писали у коментарима да то не важи за квалификације, џаба. И сад само промене плочу, ни реч о томе колико су погрешних чланака и дезинформација написали, и ником ништа, терај даље. Данашње новинарство у једном примеру.
K

KM12

pre 24 dana

Samo posteno receno nikad nije pisano da to ne vazi za kvalifikacije, vec iskljucivo za grupnu fazu.
B

Belgrano

pre 24 dana

KM12, pisano je brate, pisalo je u bezbroj clanaka kako ce plejof za sampiona Srbije, ko god to bude, biti utakmica biti ili ne biti jer ako ispadnu nema vise LE. Dizala se velika polemika oko toga i pisalo koliki je to rizik za klubove, a eto sad vidimo da nije tacno i nikom nista.
N

Nenad1246

pre 24 dana

Pa i nema više LE ako nepobediš bar jedan dvomeč u kvalifikacijama za LŠ,a dva za LE. Pisali su da nema posle grupne faze za kvalifikacije nisu lepo ti je čovek napisao.
K

Kimmi

pre 24 dana

Nisam siguran da tu mjenja partizani mnogo jel nosilac ili nije, svakako će biti autsajder. Ali liga Evrope jeste odlična stvar, taman po mjeri za Partizan (i za Zvezdu, da se ne lazemo, iako se ja nadam da ćemo igrati LS)
A

Aranđel

pre 24 dana

Kao prvo i Zvezda je slaba za LS,a o Partizanu da ne pricamo,sve i da bude nosilac izbacice ga bilo ko od ne nosilaca tako da od te price nema nista,a i tu evropu im kupuje drzava vec tri godine zaradom.
d

def

pre 24 dana

Ti nenosioce da se opismenis ako hoces da neko uvazi tvoje misljenje.Pluseve si dobio samo jer pljujes po Partizanu.
N

Nenad1246

pre 24 dana

Ti si mnogo bolji po tom pitanju?
G

Gost007

pre 24 dana

Oni nemogu da se nose ni sa timovima iz lige konferencije😒😒😒
Š

Šojić

pre 24 dana

Polako sa tom LŠ...
C

Cer

pre 24 dana

Partizanu Liga Evrope puna kapa. Pa i tamo ce da se muci da osvoji koji bod.
A

Ariui

pre 24 dana

A mi smo se naosvajali bodova prosle sezone u LŠ?
B

Burek

pre 24 dana

Da je Zvezda u pitanju, ona bi se mogla nositi sa svim ovim timovima. Partizan ne može ni sa Sabahom tek tako, to da se razumemo
2

2305

pre 24 dana

ne moze ni sa napredkom , a gde je plejof sada vosa tsc cuka to su preozbiljne ekipe za duljajevu legiju stranaca
@

@2305

pre 24 dana

Upravo to, TSC je za klasu kvalitetnija ekipa
N

Nikolicaa7372

pre 24 dana

Pa što nas onda niste dobili makar jednom ove sezone.
S

Sima Arauho

pre 24 dana

Mi nikad gori a put nikad lakši.
D

Dzi

pre 24 dana

Ja ne znam sta cemo mi u CL a ne oni...to je za njih proslost.