Komentari na vest

Partimanijak Rašford okajao grehe, ali je tinejdžer morao da spasava Junajted u nadoknadi

2

24.04.1902.

pre 3 meseca

Murinjo ponovo u Manchester United-u?! Trac ili istina?
2

24.04.1902.

pre 3 meseca

GGMU!
G

Gost....

pre 3 meseca

United bio bolji i zasluzena pobjeda, izmjene nisu bas bile ok ali moro je spasit Cazemira. Katastrofa koliko su se Sudije okomile na tog igraca sto se tice kartona, realno vidjeli smo mnogo gore prekrsaje gdje igrac prodje s opomenom a njemu odma zuti ili crveni. O onom penalu netreba trosit rijeci pozzz
Z

ZV

pre 3 meseca

Izvodjenje svih napadaca i ubacivanje stopera je moglo,i trebalo da kosta celafuta prevaru. Ali izvuce ga dete,realno je Junajted bio bolji. Sledece kolo gube od WH, ovo je samo odlozilo teranje Ten Haga,nazalost.
V

Vejn Runi

pre 3 meseca

Nameštaljka, celo kolo takođe namešteni rezultati..
D

Deki-VA

pre 3 meseca

Prva zanimljiva stvar tri od cetiri gola su dali igraci iz akademije Junajteda.Druga je rapidno opadanje koncentracije celog tima posle 60. minuta.Potpuno drugaciji prostup nema presinga na zadnju liniju koji je bukvalno neresiv bio za Vulvse.Umesto lopti preko centralnog dela terena tj Hojlunda koji je perfektno otvarao prostor za krila i bekove pokusava se po boku direktno sto ne prolazi i Toti i Semedo su dovoljno brzi da od centra do sesnesterca neutralisu Rasforda i Garnaca.I onda vrhunac takticke gluposti Antoni...Da je usao i umesto nekog igraca Vulvsa opet bi bio minus za Junajted.Covek prosto nema glavu za vrhunski fudbal i tu pomoci nema.Verujem da bi korisniji bio bilo koji klinac iz podmlatka da je ubacen.A igrac utakmice uz Hojlunda je Meino.Po meni treba ga gurati jer ogroman je talenat i moze da bude stub na sredini narednih 15 godina.
A

Andre

pre 3 meseca

@d.o.o. 0:6 je moglo biti samo u prvom poluvremenu, kakvih zadnjih pola sata? xD
m

moni

pre 3 meseca

u junajtedu nema više mesta za Ten Haga...igrači su pokazali da mogu, a posle da je vreme ten haga isteklo...čovek je sujetan...vreme je da uprava shvati i smeni ga...
I

Iggx

pre 3 meseca

A drugi trener bi sa ovim timom uzeo titulu, šta? Ovaj tim dok se još malo pročisti od par kancera i dovede par pojačanja biće top. Ten Hag posle nekoliko meseci ima skoro celu prvu postavu.
M

Makks

pre 3 meseca

Bice Junajted top. Taman za 11. mesto.
r

rizibizi

pre 3 meseca

cuj spasio Junajted kiksa, ovo je kiks Volvsa.
p

postic

pre 3 meseca

Mislis majstorija ovog malog
E

Epson

pre 3 meseca

Ali to nije realno koliko nekoliko United-ovih igraca ima potencijala a koliko to tesko pretvaraju u kvalitet. Ali samo zbog tog potencijala koji ih vadi oni nisu na dosta nizem mestu na tabeli. Igra bez glave i repa, igra im se svodi na to kog poteza ce neki od igraca da se seti u nekom trenutku.
I

Iggx

pre 3 meseca

Očigledno nisi ni gledao meč. Sudeći po komentaru.
A

Andre

pre 3 meseca

Junajted pokidao Wolves, umesto da je bilo 0:6, nepostojeći penal vratio Wolves u život i posle drž ne daj.
d

d.o.o.

pre 3 meseca

pa nesto sumnjam da bi junajted uvaljao jos 4 komada u poslednjih pola sata
B

Bzsjd

pre 3 meseca

Nepostojeći penal? Ti ili si ćorav ili se praviš lud
k

konseisao

pre 3 meseca

toliko su mocni da ih penal poremetio. u prvom delu sezone cist penal za Volvse nije sviran, evo ovaj jeste i odmah je nepostojeci.
G

GeOs

pre 3 meseca

@bzsjd Ako je tebi ono penal, onda je definitivno ovo postao sport za devojcice.
@

@geos

pre 3 meseca

Ne samo da je ono čist penal nego je trebalo da bude penal i kad je onana boksovao protivnika u glavu, ili treba dozvoliti i napadačima da nabadaju golmane pa ko koga onda