Komentari na vest

PAO doveo Urugvajca sa Old Traforda, jedan je od najskupljih u klupskoj istoriji

D

Dejanii

pre 29 dana

KAKO JBT!! Stalno se prica o Grčkoj kako je loša, propada, kasne plate, ne igraju nešto specijalno dobro u Evropi, a dovode igrače sa Old Traforda i slične?? Zašto nasu klubovi dovode iz nekih jadnih liga ili jadnih klubova bez nekog ozbiljnih iskustva u nekoj od najjačih liga?? Zašto ne dovode neki od pad iz Benfike, Sportinga ili Porta koji bi mogao koliko toliko da pomogne? Ovi naši dovode otpad od otpada. Nikada mi neće biti jasno zašto je Serif došao u Zvezdu. Naši klubovi dovode igrače za koje prvi puta čuješ kada se pojavi interesovanje masih klubova. Onda ti isti naši klubovi kukaju kako su prazne tribine i kako su navijači nezadovoljni. Pa nezadovoljni su jer vide da nema neke perspektive. Nemaš se čemu nadati. Kratko pred utakmicu bude nekog optimisticnog razmišljanja, a muče se sa svim klubovima u Evoropi. Prave se klipovi o tome kako su naši igrači ponizeni. Zvezda nekada bila sampion svijeta. Nemam koristi od toga, jer nisam bio rodjen u to vrijeme. Računa se ovo sto se dogadja danas. Zvezda ulaze, a kupuje igrače iz izraelske lige i slične. Ovo sto se sada dešava u Partizanu je tragedija nad tragedijama. Ne znam šta mora da se desi da bi došlo do nekog restarta. Dva naša najveća kluba nisu strah za nikoga sa kim trenutno igraju u Evropi. Da ne pricam o ostalim. Previše smo jadni na mapi evropskog fudbala. Navijač sam Zvezde, ali prije toga navijač srpskog fudbala. Navijam za svaki klub koji igra pod srpskom zastavom i nervira me to sto smo tako jadni. Svake godine se osramotimo u fudbalu, bila to reprezentacija ili bilo koji nas klub.
F

From Athens with love

pre 29 dana

U Grčkoj su klubovi privatizovani,sponzori su na sve strane,tv prava su oko milion po klubu,plate ne kasne u privatnom sektoru i privatni sektor ne propada (Bogu hvala),a svakom stadionu pa i onom opštinskom trava je kao na Karaiskakiju,milina ti je da gledaš a tek da zaigraš to je neprocenjivo u odnosu na naše livade...i ako Ti računaš ovo danas ja pamtim i Bari i Tokio...Srdačan pozdrav iz Atine.
P

Petrinjo6847

pre 29 dana

Platili ga skoro kao mi Milsona 🤣 Mladi Urugvajac iz MAN utd a i sredovesnji igrač iz makabija, nismo “lose” prošli 😂 Salu na stranu svi vidimo o čemu se radi u našim transferima i ciframa
D

Dejanii

pre 29 dana

I uz to kukaju da su nam prazne tribine i prodaju nam priče o nekim limitima i finansijama.