Panika u Kataloniji: Siti priprema teren za Mesija!

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.08.20. | 10:46

Javlja ESPN

Katalonija je kao na iglama otkako je Leo Mesi pre nekoliko dana saopštio Ronaldu Kumanu da svoju budućnost pre vidi van Barselone nego u njoj. Bio je to prvi put da je Mesi tako direktno pomenuo opciju odlaska iz kluba.

Iako ima ugovor do 2021. godine i otkupnu klauzulu od 700.000.000 evra, to nisu dovoljno jaki lanci da ga zadrže na Kamp Nou. Ako Leo zaista prelomi da želi da ide ovog leta, Barsa tu neće moći ništa. Moraće da ga proda za neku razumnu cenu, daleko ispod otkupne klauzule. Koja je cena u pitanju, izgleda da najviše zanima ljude u Mančester Sitiju.

Izabrane vesti

ESPN je jutros javio da je Mančester Siti počeo da razrađuje planove kako da dovede Mesija jer je ovo jedinstvena šansa da se dokopaju slavnog Argentinca. Naravno da Pep Gvardiola jedva čeka da opet ujedini snage sa Mesijem, ali iz poštovanja prema Barselona će sačekati da Argentinac definitivno prelomi i obavesti Barsu o svojim planovima. Kada se to desi, Siti će imati spremnu ponudu za klub i igrača.

A kako se razvija situacija u Barseloni, deluje da bi Mesi vrlo brzo mogao da obavesti klub o nameri da ode već ovog leta. Potezi koje vuče uprava kluba su sve samo osim garancije Mesiju da treba da ostane. Potez Ronalda Kumana da precrta Luisa Suareza i saopšti mu da je višak u klubu bi samo mogla da ubrza Mesijevu odluku o napuštanju Katalonije jer mu je Urugvajac bio omiljeni saigrač i jedan od najbližih prijatelja. 


tagovi

Lionel MesiLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara