Komentari na vest

Pančev nema dilemu: Zvezda mi je sve, a Inter? Pravi grad, pogrešna adresa

N

Nebitan10

pre 15 minuta

Fascinantni su mi likovi poput Ujka Zitka. Znaci lik sam sebi udara plusice kako bi nadjacao svoj glup komentar.
S

Smouth

pre 37 minuta

Covek je dobio sansu, vise nego neki drugi i nije uspeo da je iskoristi. Proglasen je bio za jesnog od najgorih "pojacanja" u Seriji A ikada. Jednostavno on je bio igrac sistema, kada je izasao iz sistema videli su se svi nedostaci. Sada je lako kriviti sve druge, ali je ocigledno tesko priznati da je greska bila do njega, da nije bio igrac za tako veliku scenu bez podrske Savicevica i Prosineckog...

Ујка Житко ПФК

pre oko 2 sata

Darko Pancev..... stubovi srpstva😂😂😂😂
@

@

pre oko 1 sat

Ti druze sedis citav dan kuci i cekas vest o zvezdi, jezivo.
p

prle pfc

pre oko 4 sata

"Biće oni izazov i inspiracija za srpske dečake".- za koje srpske dečake??? Misliš na odraslu 'decu' Afrike 🤣
M

Mitrandir

pre oko 4 sata

Odličan golgeter koji je u onako savršeno posloženom timu Zvezde sa majstorima fudbalske igre poput Robija Prosinečkog i Savićevića mogao da postigne brdo golova, slično kao Haland u Sitiju danas. U tada haotičnom Interu njegovi kvaliteti nisu mogli da dođu izražaja, ipak on nije bio igrač poteza već je zavisio od dobro posložene ekipe.
Р

Р.Српска

pre oko 4 sata

Дааааркооо Пааанчееев!
G

Gosty

pre oko 4 sata

Džajiću i ljudima iz tadašnje uprave, bilo je najvažnije da Pančeva bilo gdje vani utrpaju, a da onda večinu para od transfera stave na svoje privatne račune. Jel iko ikad istraživao, gdje su završile pare od transfera Pančeva, Belodedića, Šabanadžovića, Jugovića, Prosinečkog, Savičevića....ranije Piksija ?
P

Pera genije

pre oko 4 sata

Da, zna se da je 10 miliona tadašnji Nemačkih Maraka od svih tih izlaznih transfera, a to su tad bile ogromne pare završile u Jul-u,, stranci Mire Marković. Već tih ranih 90-tih je počelo urušavanje Zvezde.
@

@Pera genije

pre oko 4 sata

Zna se i da je Džajić imao tajne račune u inostranstvu na koje su se uvek plaćali delovi transfera pa je u Zvezdu ulazilo manje para od toga koliko je transfer realno iznosio...
P

Pera genije

pre oko 3 sata

Možda si u pravu za Džajića ali brigu o finansijama u to vreme je vodio Cvetković. A ti famozni računi u inostranstvu su kod Terzića kao dobar dan.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Zna se i to se jako dobro zna. Cvetković je morao da uđe u vladu i bude ministar sporta i sve pare zarađene od uspeha Zvezde i transfera svih igrača su završile u državnoj kasi u vreme ratova i hiperinflacije kada država nije imala ni penzije da podeli. Ili u prevodu pare su završile za kakvu takvu pomoć narodu a bogami nekim od građana i presudu da prežive u vidu jedne, dve penzije. Tako da ovi što pišu i kukaju da država pomaže Zvezdi pomogla je ta Zvezda itekako svojoj državi i svojim građanima u vreme najveće krize kada je narod jedva zarađivao za hleb kojeg ako ne kupi ujutru uveče za te iste pare ne može da ga kupi. Ovo sve može da ispriča jedan veliki čovek koji se zove Vladimir Cvetković ali to od njega nikada niko neće čuti baš zato što je čovek za razliku od onih koji su hapsili njega i Džaju i koji su naprasno zaboravili koliko su oni vodeći Zvezdu doneli para državi. Iako je neko zaslužio da je država spase od gašenja to je Zvezda jer je pomogla svojoj državi a ne da je SPS, Jul i posle toga demokrate namerno urušavaju, uništavaju i gase kako bi se pojedinci enormno obogatili rušeći stadion i gradeći stambene objekte, tržne centre, hotele na auto komandi odnosno zemljištu na kome se nalazi stadion, pomoćni tereni i upravna zgrada. Svi mi stariji dobro pamtimo sve ali ima boga, bog sve vidi i vratio nam je našu Zvezdu tamo gde je uvek i pripadala igrajući ovakve antologijske utakmice sa najjačim klubovima i timovima Evrope kao što je ova iz 1981 godine.
Н

Нико као ја

pre oko 4 sata

Овај Итер као да је баксузан клуб, у њему су углавном сви пропали, па чак и Роналдо-као био је добар али ни близу како је играо у Барселони, а после у Реалу. Сад су као нешто мало бољи( у калчу) питање је само када ће низбрдо.
T

Takodje

pre oko 3 sata

Pirlo
n

ng

pre oko 1 sat

berkamp
M

Miki Avokado

pre oko 5 sati

Ja drugaru Italijanu, spomenuo Darka Panceva, posto on prati fudbal i istoriju italijanske lige, on covek umro od smeha, i rekao mi da je to bio najgori igrac koji je ikad igrao u italijanskoj ligi.
Л

Лариган

pre oko 4 sata

Очигледно изузетан познавалац фудбалске игре нашао адекватног саговорника о теми коју савршено познају.Брани Боже и заклони!
N

Na severu od 88

pre oko 4 sata

Jel se smejao i kad se setio kako su upropastili legendarni Berkampa i Ronalda?Nego ne izmišljaj događaje,ti si drugaru iz Italije spomenuo Darka?!Hahhahahah
@

@@@@

pre oko 5 sati

Prosečan napadač koji nije uspeo van Jugoslavije. Italija,Švajcarska,Nemačka.
P

Plavi10

pre oko 5 sati

Ovaj je mogo samo u Zvezdi igrati, pored Prosineckog, Savicevica, Stojkovica inace prosječan napadac koji vani nigdje nista nije postigao.
D

Delija NBGD

pre oko 5 sati

Au dinamovac jel ti je nabio komplekse u to vreme a? 😂 Cuj nigde nije mogao igrati a uz Inter se za njega borio i Mancester Junajted. Nego je Pancev odabrao Inter iz nekih svojih razloga a ubedjen sam da bi u Mancesteru pokazao isto ono sto i u Zvezdi. Btw lik ima usati trofej osvojen i zlatnu kopacku. Za takvog lika reci da je nista je fudbalsko neznanje.
.

....

pre oko 5 sati

Razumeš se ti u fudbal ko mara u onu stvar Darko bio prvi strelac lige sa Vardarom i to najmlađi prvi strelac u istoriji jugoslovenskog fudbala
S

Saturn

pre oko 5 sati

Pa svaki napadac zavisi od svojih saigraca , poenta je samo dal on to pretvara u gol i kako se snalazi u 16 ercu to razdvaja vrhunskog od prosecnog .... Mislis da bi Lewandowski bio takav kakav jeste bez Riberija i Robena itd... Mozda imas Suareza , Kejna koji su suvo tehnicko blago pa ajde i Benzema pa da mogu da se snadju gde da ih bacis ... Ostali svi zavise od saigraca
N

Na severu od 88

pre oko 5 sati

Hahahhaah,kakva budalaština,hahahahhah!Kao kad bi neko rekao za Pipa da je mogao samo u Milanu da igra!Pa zbog čega je došao u Zvezdu,zato što je pravio dobru rakiju u Vardaru?!Čovek bio špic koji je iz polušanse davao golove,nije mi trebalo 3 da realizuje jeddnu.Hahahhah,šta ovde možeš sve da pročitaš!
Л

Лариган

pre oko 4 sata

Овако нешто глупо може да изађе из само једне кухиње.Овако нешто рећи за играча који је био најбољи стрелац и у СФРЈ и у европи захтева озбиљну раштимованост простора у коме је већини човечанства смештен мозак.
?

??

pre oko 4 sata

Drugacije je vreme tad bilo. Ovde je bio rat odlazis u inostranstvo, vidis da kaze u intervijuu kako nije znao gotovo nista o ekipama iz inostranstva. Nije to bio slucaj samo sa njim da nije napravio karijeru u inostranstvu, nego sa vecinom nasih igraca od ranije. Omalovazavati to kakav je fudbaler bio je stvarmo glupost, to sigurno radis jer si isfrustriran. Pitaj koga imas od starijih pa i da navijaju za partizan kakav je pancev bio igrac i dobices odgovor
P

Plavi10

pre oko 4 sata

Bio dobar napadac kao sto je Ivica Osim bijo dobar selektor. Zabijo golove u namjestenoj ligi i kupljenim utakmicama, vani 00000. Operisan od bilo kakve tehnike, u bilo kojoj jacoj ligi nije mogo gola zabiti. Koliko je golova zabijo za reprezentaciju. Šuker za njega bio Pele sto se i kasnije pokazalo.
P

Plavi10

pre oko 4 sata

Nisam isfrustriran sa njim ni sa Zvezdom, al jednostavno je tako tadašnja Jugo liga nije bila mjerilo kvalitete, reci za nekoga da je vrhunski napadac a zabijo samo u Jugo ligi je glupost. Zasto onda nije vani uspije. Ovo sa ratom nema veze, on osobno ratom nije bijo pogođen. Sta reci za Šukera, Bobana, Prosineckog, Boksica, Bilica, obitelji u ratnim zonama a oni vani al tu se pokazala kvaliteta i zato su uspjeli.
@

@Plavi10

pre oko 4 sata

Au ma da da namestena liga sto onda tvoj Dinamo nije istupio iz te lige ako ste stalno bili tlaceni kako pricate?
P

Plavi10

pre oko 3 sata

Tako je Jugo liga je bila namještena i to kao i većina liga u komunističkim zemljama, Rumunija, Bugarska, Rusija, bivša Istočna Njemačka. Dok je Tito bio živ namještali su da svi budu zadovoljni, najvise Zvezda samo je ona mogla 3 puta za redom biti prvak. Poslije Titove smrti, prvaci su samo klubovi iz Srbije, mislim jedne godine Sarajevo, a nakon raspada Jugoslavije se vidjelo gdje ko u nogometu u Bivsoj Jugi.
D

Delija NBGD

pre oko 3 sata

@Plavi10 Nakon Tita je Dinamo bio prvak 82'. Toliko o svemu tome. Niko vam nije branio jos neku ligu da uzmete...
P

Plavi10

pre oko 1 sat

Delija NBGD. Vidi se da nisi zivijo u Jugi. 82 su uzeli titulu jer su bili toliko bolji od drugih da je ove iz FSJ bilo sramota uzeti im titulu kao mnoge druge prije. Dinamo si je sam kriv, onog dana kad su odlučili da na grbu bude veća šahovnica nego zvijezda tad im je određena sudbina, al nema veze sve te titule mozes okaciti mačku o rep.
?

??

pre oko 5 sati

Hvala za sve legendo!
Z

Zvezdan Božinović

pre oko 5 sati

Kakav je to centarfor bio!!! Današnjoj Zvezdi nedostaju samo, on, Belodedić, Najdoski, Piksi i bili bismo ravnopravni s velikanima.
?

??

pre oko 5 sati

Samooo... moze onda i prosinecki i pokojni mihajlovic
C

Cigan _al-najlepši

pre oko 4 sata

Ako može i Šestić
L

Lalegale

pre oko 5 sati

Dare Legenda sve najbolje majstore.
P

Pjer Karden

pre oko 5 sati

Inter je tih devedesetih bio uglavnom tiha jeza,uzeli su dva uefa kupa ali su u prvenstvu bili blagi užas,mislim da su u jednoj sezoni bili čak i na 13 mestu,što im je najgori rezultat u istoriji,čovek kad pogleda koja su imena imali tad u timu ne može čudom da se načudi,bili su u rangu Milana,ali im je uprava bila blagi užas a posle trapatonija nisu imali krštenog trenera.
L

Lektor na strazi

pre oko 5 sati

Da, bili su 13. na tabeli onda kad je liga jos uvek imala 18 klubova i samo dva boda su ih delila od ispadanja jer su imali 31 bodova, a Pjacenca koja je bila 15. je imala 30 s tim da su imali i nesto bolju gol-razliku od Pjacence, a i bolji medjusobni skor.
B

Baggio

pre oko 5 sati

Ovaj Pančev vrti jedno te isto već 30 godina. Dobro kobra shvatili smo
Л

Лариган

pre oko 5 sati

Питали га па прича,и после 30 година.Има шта и има о чему.И гле чуда,још има људи које занима да га чују.Није причао о томе како су га НЕКИ преко реда слали у ЈНА јер није потписао уговор за те НЕКЕ.Вероватно си и ово схватио.
@

@Lagiran

pre oko 4 sata

Nije tebi lako, vidi se da si neostvaren u zivotu.