Komentari na vest

Pakao Firence zaustavio Vlahovića, ali je talični Juve “ukrao” pobedu u poslednjem minutu (VIDEO)

S

Smislov

pre preko 2 godine

Koreografijom su mu poželili 9.krug pakla, a pakao su doživili u 91.minuti. Mali klub, dobar da u njemu talenti nauče jezik i odu dalje. Klubu lova, a njemu pakao, lijepo zamišljeno. Pakao je izgubiti kako su to oni uradili sinoć, od protivnika bez 9 igrača. Nije valjda trebao ostati kod tih luzera.
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Ala ga pretjeraste sada sve Vlahovic nebi diso Juve bez njega smanjite malo jest najbolji igrac Juventusa ali i njemu su namjestili sansu, dvije Cuadradov je gol sta bi tek pisali da je Vlaovic centrirao ..Ohladite malo
b

bratmoi

pre preko 2 godine

ne vredi, ja nedeljama kukam na Alegrija ali s obzirom da covek nema sredinu terena, jos je on i dobar.
F

Futsalista

pre preko 2 godine

Jedna od najodvratnijih ekipa u istoriji loptanja, taj juventus. Da na onakav nacin dodju do pobede, u utakmici gde nisu prakticno pipnuli loptu, skrivali se u sesnaestercu, trosili vreme kad god su mogli bruka i sramota... Ali to je Italija to se ceni. Sjajna Fiorentina moralni pobednik.

bojke

pre preko 2 godine

Losa utakmica juvea, ali ako uzmemo u obzir da trenutno imaju deset igraca van stroja zbog povrede, da 10! Odlican rezultat
U

Uo

pre preko 2 godine

Realan rezultat 3-1 i to rutinski, ali rekao bih da se Fjorentini vratilo za ponasanje prema Vlahovicu. Neka sila nije dala. Sa druge strane, cini mi se da su svi klubovi u prvih 15 na tabeli u Italiji provalili da bez problema protiv Juventusa mogu da parkiraju odbranu na centar i kontrolisu utakmicu. Ponizavajuce.
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Los i neatraktivan fudbal u Kupu Italije juce i danas. Zaspao sam negde oko 10 minuta i probudio se taman da vidim gol u nadoknadi. :)
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Hvala Venutiju za gol, prošao mi tiket zbog njega. Ali šteta, Fiorentina, bar po statistici, jer utakmicu nisam gledao, razbila Juventus.
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Tako je to kad energiju sa tribina usmjeriš na protivničkog igrača, kad tu energiju usmjeravaš u negativnom smjeru i koristiš je za negativnu stvar. Sve je večeras u Firenci bilo negativno, a kad je tako onda se to vrati kao bumerang. Prosto, mali klub.
M

Marko 90

pre preko 2 godine

Normalno da će da zvižde. Ko prati Seriu A duži period, zna da navijači Fiorentine mrze Juventus. Ne samo njima, nego je Juventus u većini Italije omražen.
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Marko 90, Imenjače nije sporno da zvižde, pratim ja i stariji sam malo od tebe i sve znam, ali su previše energije uložili u to, tj svu energiju su usmjerili na Dušana, tako da se ta negativna energija i atmosfera vratila kao bumerang. Ne živi se od mržnje, od mržnje se ide u smrt, u ovom fudbalskom slučaju poraz, a živi se od ljubavi. Da su ga ignorisali koliko toliko, a dali podršku svom timu možda bi za njih rezultat bio bolji, ovako...
M

Mad Max :)

pre preko 2 godine

Prerano, mnogo prerano otpisujete Juventus. Fino alla fine, e forza Juve :)))))))))))
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Kako Juventusovski kako Juventusovski!!! Firenca dominirala 75 minuta protiv osakacenog povredama Juventusa, ali na kraju krajeva Juventus to vazda dobije. Dzaba. Kad je stani pani dobiju Firencu uvek!!! Steta za lob Vlahovica, mogao je ono bolje i da utisa stadion. Inace Lavovski je odigrao. Doneo je Juventusu mnogo mnogo oo.. Pojava njegova vidi se da im znaci!!!
M

Miguel

pre preko 2 godine

Srecnije,a ni jadnije ekipe od Juventusa ne postoji
A

Asdf

pre preko 2 godine

Nema odvratnije. Sahranili au fudbal u Italiji, pogotovo ovaj smesni alegri. Ne znam ko moze da navija za njih, taj je totalni bolid
K

KomaRareVažibrt

pre preko 2 godine

Vlahovic los danas.
G

Gost747

pre preko 2 godine

Los je ceo tim, bukvalno nema ko da ga proigra.
V

Vlahogol

pre preko 2 godine

7/4.
K

KataiMagiko

pre preko 2 godine

Zvezda Partizan 2:0