Komentari na vest

Padoše silni milioni 's neba', Barsa se nećka

8

899

pre oko 2 meseca

Niko nije lud da da vilijamsa za tako malu sumu jednostavo decko vredi milione toliko su nisko Pali posle legendarnog messija
H

Hahahahahahahahahahhahahaha

pre oko 2 meseca

Zasto ne prenosite vest spanskih medija da je Real za Mbappea morao dick kredit od 130 miliona??? Nije bitno ??? Nije prvi put sto je jos gore Prije 10-ak godina grad Madrid je otkupio od Reala trening centar za 550 milijuna eura. Toliko je iznosio dug Reala. Tim novcem Real je pokrio dug, a već sljedeće godine grad Madrid prodaje nazad Realu trening centar za simboličan iznos od 1 eura. O toj temi je pričao i Beckenbauer koji je prozivao Angelu Merkel zašto Njemačka pomaže Španjolskoj koja je upala u recesiju kada Španjolska država tim novcima sanira financijske dugove Reala. Real nije odvratan samo zbog suđenja nego i zbog ovih "sporednih" stvari.
S

Suludi Milojko

pre oko 2 meseca

pa poodavno goorim da je Real projekat ultradesničara. Klub kojeg je fašistički diktator Franko uzdigao, finansira se iz crnih fondova samo da pokaže šoansku supremaciju, pod zaštitom je kraljevske porodice. ima tu još podosta prljaog veša, ali za sada toliko.
b

bilbao

pre oko 2 meseca

Ako se ne varam to je bilo krajem proslog veka, ne pre deset godina, ali istina je, Real je tako 'vratio' dug i onda krenuo da stvara prve Galaktikose. Oni i nisu klub, vec drzava u malom.

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Ključ katanac.
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Писао сам овде...огулиш Арапе/Енглезе за Рафињу ...огулиш Енглезе за Ферана ...и ето ти новац за Ника и још ти остане.
R

Rarem

pre oko 2 meseca

Malo im za Rafinju 65, a puno im isto toliko dati za Olma i/ili Vilijamsa, koji su izmislili fudbal za Rafinju.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 meseca

Ako je istina da imaju ponudu od 65 miliona za Rafinju i istu ne prihvataju oni nisu normalni.
S

Suludi Milojko

pre oko 2 meseca

Ako on nece da ide, ne mogu ga prisiliti.
S

Suludi Milojko

pre oko 2 meseca

Rafinja je svestan da će uglavnom grejati klupu kod Flika, bez većih šansi da istisne Yamala iz tima. Zahtev od 90 miliona je nerealan, a kao drugo ne verujem da će Rafinja rado u Saudijsku Arabiju, jer je u najboljim godinama (zavisno od toga da li je lakom na pare) Po meni, da je pametan trebao bi se vratiti na ostrvo.
Ч

Чекај

pre oko 2 meseca

Ко је овде луд? Свог играча цене а од лајоцига се тражи уступање компромиса.. Некад је ова Барса била клуб сада обичан циркус
N

Nikola2333

pre oko 2 meseca

Slažem se
7

777

pre oko 2 meseca

Na niske su grane pali,i nece se oni u skorije vreme konsolidovati.Batrgaju se,koprcaju ko riba na suvom.Ocajnicki traze nacin da se uzdignu,time gaze i po licnom dostojanstvu.Izazivaju podsmeh javnosti svojim reakcijama davljenika.Na kraju nema nista ni od vilijamsa ni od olma.Pa niko nije lud da proda klasne igrace ispod cene,a njihove fićfiriće preplaćuje.