Ožegović stopirao transfer u Rozenborg: Ne idem dok ne budem zadovoljan ličnim uslovima

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.08.19. | 07:42

Konačan odgovor o statusu 25-godišnjeg napadača dobićemo najkasnije do 2. septembra kada se završava prelazni rok u većini evropskih liga

Vest je bila potvrđena i u Humskoj, blagajnici u Partizanu samo što nisu pribeležili 400.000 evra od Rozenborga na ime obeštećenja za Ognjena Ožegovića. Međutim, samo koji dan kasnije iznenađenje, 25-godišnji napadač zaigrao je u drugom poluvremenu prvog meča sa Moldeom što obično nije slučaj kad se priprema transfer igrača.

Nezvanično se moglo čuti da Ožegović nije zadovoljan platom od 150.000 evra godišnje koliko su nudili Norvežani. U razgovoru za Sportski žurnal sam Ožegović objašnjava.
Za sada je transfer stopiran. Ne želim da idem iz Partizana dok ne budem zadovoljan ličnim uslovima. Srećan sam ovde i mogu da pomognem ekipi“, decidirano će Ožegović u izjavi za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

I tačno, Ožegović je bar trenutno potreban crno-belima, jer bi u slučaju njegovog odlaska Savo Milošević ostao samo sa Umarom Sadikom na mestu “devetke“, a on baš i nije klasična gol-mašina. Pride, to što imaju ispunjenu kvotu stranaca u timu suzilo bi izbor potencijalne zamene, jer bi se Partizan verovatno ograničio na domaće fudbalere, a ako izuzmemo one najbolje – i najskuplje – nemamo tu baš poseban fond igrača.

Drugačije bi već bilo ako bi Partizan uspeo da u revanšu sa Moldeo odbrani 2:1 iz prvog meča i tako izborio plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Bilo bi više para. Bilo bi i više utakmica. I svakako bi bilo lakše privući nekog kvalitetnog špica.

Podsetimo, prelazni rok u većini evropskih zemalja traje do 2. septembra. Zavisno od toga šta će uraditi u Evropi, nije nemoguće da vidimo još po koju promenu i u Partizanovom sastavu.


Pogledajte i novu epizodu serije Ekipizza

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara