Komentari na vest

Ozbiljno zakuvalo u trci za Zlatnu loptu: Real sa najviše kandidata

A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Rodri!
M

Marinjo1

pre oko 2 meseca

Makazice Belingama protiv Slovenije? Ko placa ovog sto je napisao da mu da momentalni
A

Alexx

pre oko 2 meseca

Što se tiče zlatne lopte tu je neizvesno. Ali za najboljeg trenera godine tu nema dileme Piksi bez premca.
h

halo

pre oko 2 meseca

I opet se ljudi zaluđuju nekim nastranim pikovima koji služe da bi fudbalski hipsteri mogli da se samozadovoljavaju kako su pametniji od ovaca kojima mejnstrim diktira mišljenja, samo da bi kad na kraju Belingem osvoji mogli da kreštite kako je to neka belosvetska krađa, xy je zaslužio milion puta više, fudbal je umro, itd.
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

Belingem za zlatnu loptu bi bio baš nategnut izbor. Najbolji igrač u Ligi Šampiona je proglašen Vinisijus (zasluženo, odlična 1. utakmica sa Sitijem, 2 gola Bajernu u Minhenu, gol u finalu), najbolji igrač EURA je proglašen Rodri. Prilično loše odigrao dvomeče sa Sitijem i Bajernom, nije briljirao ni u finalu. Na Euru nakon Slovačke (i tu utakmicu do gola je igrao loše) potpuno nestao sa terena, nikakav faktor. Dva najveća takmičenja koja je igrao nije bio najbolji igrač a ključne utakmice je bio loš. Odigrao je odlično u La Ligi, pogotovo protiv Barselone, i u ovoj sezoni ta nagrada za najboljeg igrača španske lige mu je po meri. Da dobije zlatnu loptu na osnovu utakmica u španskoj ligi i grupnoj fazi Lige Šampiona (u nokaut fazi bez gola), mislim da bi bilo previše. Ako bi se birao neko iz Reala zbog Liga+LŠ onda bi to morao biti Vinisijus.
B

Bzmk

pre oko 2 meseca

Dajte Mesiju
.

....

pre oko 2 meseca

Zlatna lopta je odavno izgubila smisao lewa pokraden za 2 zlatne lopte virdzil takođe za 2019. Onda ronaldo je uzimao kad je trebao mesi. Modric kakav god majstor bio 2018 ako već nisu hteli da je daju mesiju koji je tad zaslužio trebali su grizmanu ili salahu. Iniesta je takođe trebalo da uzme zlatnu loptu 2010. Onda ne moze neko da mi kaze da je na primer benzema bolji igrač od na primer suareza pa i leve , aguera , ibre zbog zlatne lopte. Ove godine uzima belingem ili vinisius nažalost ne zna se ko je odvratniji od njih dvojice ma da je isto tako i krvahal mesar odvratan. Neće je dati Rodriju koji je mzd i najviše zaslužio jer nije "marketinski atraktivan" što je najvažnije da bi se uzela zlatna lopta , a lautaru jer igra za inter. Uglavnom od 10 zlatnih lopti 9 će da uzmu igrači reala I barse.
I

Inter

pre oko 2 meseca

... 2010. je Snajder trebao da uzme Zlatnu loptu. Inijesta jeste osvojio SP te godine, ali Snajder je osvojio LS, izbacivsi u polufinali upravo Barsu, a Snajder je te godine bio u finalu SP sa Holandijom. Ali svakako je i Inijesta vise zasluzio Zlatnu loptu od onoga koji ju je osvojio. Nepravda je nastavljena i kasnije, i ocigledno je bitniji marketing i/ili ko stoji (klub) iza tih igraca.
A

Aleksandar1988

pre oko 2 meseca

Vinisijus, Belingem i Lautaro glavi kandidati. Karvahal je bek koji ne zna fudbala, i bila bi sramota da on osvoji.
P

Postoje dva istinska

pre oko 2 meseca

Kandidata,jedan je rodri a drugi karvahal.Sve ostalo je zadovoljavanje Perezovih apetita i nista drugo...
S

Sar

pre oko 2 meseca

Gde se mogu videti kvote za osvajača zlatne lopte?
7

7

pre oko 2 meseca

Dajte Mesiju lopovu sta se ceka. Inace Rodri je najbolji i ne svidaj mi se sto ga cesto predstavljate kao samo zadnjeg veznog kao da je neki obicni trkac a ne tehnicki najbolji igrac City-ja. Da on ima slobodu od strane trenera kao prevara kdb da samo suta kao muva bez glave, imao bi duplo bolju statistiku od njega
H

Hahaholl

pre oko 2 meseca

2013 godine, Messi se ozljedio i nije igrao zadnja 2 mjeseca na kraju godine, a FIFA ponavlja/produžava glasanje prvi puta u povijesti samo kako bi je dobio Ronaldo sa 0 osvojenih trofeja u toj godini. Vrhunac svega je što je Messi 2016 i 2017 godine po svim statistikama bio bolji od Ronalda, ali tada Ronaldo dobija zbog važnijih trofeja 🤣 Ko je lopov?
N

Nazvao covek

pre oko 2 meseca

De brujnea prevarom.Ti definitivno normalan nisi
7

7

pre oko 2 meseca

A da izvinjavam se on je najpodcenjeniji igrac ikada Obicno to tako ide kad si podcenjen pa dobijes 10m medijskih naslova u tome Steta sto Belgija nije bila jaca za njegovo vreme bas su slab sastav imali ...:(
h

hoguo

pre oko 2 meseca

kejn hahaha, vise trofeja svaka budala sa sajta od njega
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Mesi treba da uzme, uzeo je Kopu. To je najvažnije takmičenje na svetu, odnosno bilo je kada su Levu pokrali za ZL. ZL ce osvojiti onaj igrac kojeg Real bude hteo da izgura i to je to. Pretpostavljam da ce je uzeti Belingem ili eventualno Vinicijus. Sto se tice Karvahala ista priča kao i sa Zorzinjom pre koju godinu... Bila bi sramota da takav mesar uzme ZL, covek na svakom mecu treba da dobije crveni.
j

johanes15

pre oko 2 meseca

kakav lewa nije uradio nista u ls, na evropskom se blamirao te godine. ili je trebalo na konto golova u bundes ligi da dobije zlatnu loptu pored coveka koji je bio najbolji strelac, asistent i igrac kopa amerike i koji je doneo trofej argentini posle 28 godina? da mi je tvoj mozak na dan
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Da imas moj mozak mogao bi da izrezonujes da Poljska i Argentina nisu isto. Za Poljsku je ogroman uspeh kada ode na neko veliko takmičenje. Kopu je doneo Di Marija, kao sto je i juce doneo Lautaro... Ako vec zelis i tu pricu o trofejima, objasni zasto je Mesi uzeo ZL pre Halanda koji je uzeo sve sa Sitijem i bio najbolji strelac... Takodje, te sezone kada je Mesi uzeo Zl pre Leve nije da gol za Psg nekoliko meseci, a i u La Ligi je davao golove samo fenjerasima.
P

Ppoppo

pre oko 2 meseca

A sta je Leva osvojio 2021? Samo ligu. Kada je Messi imao najviše golova i asistencija, Ronaldo je osvajao ligu prvaka uz pomoć sudaca i dobijao je zlatne lopte zbog toga. Kad Mesi dobije jer je Kopa vaznija od Bundeslige onda je to problem?
P

Popoopo

pre oko 2 meseca

Euro je doneo Eder. Zasto je onda Ronaldo dobio zlatnu loptu ispred Mesija koji je bio bolji po svim statistikama. U toj kalendarskoj godini je dao duplo vise golova u ligi prvaka od Ronalda. Komedija
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

Po mom mišljenju, u ovakvoj konkurenciji gde se za nikog ne može sa sigurnošću reći da je najbolji, mislim da je pravo vreme da se zlatna lopta dodeli Rodriju, i to ne samo na osnovu ove sezone već kao nagrada za poslednje 3 koje su mu bile vanserijske. Mnogo važnih golova kako za klub tako i za reprezentaciju, mnogo utakmica praktično bez odmora, osvojeno sve i sa Sitijem i sa Španijom.. Pre 3 godine je postigao gol u onoj ludoj završnici Premijer lige protiv Aston Vile kada su okrenuli sa 0:2 na 3:2 i osvojili titulu. Te sezone je na poslednjih 6 utakmica lige kao zadnji vezni postigao 4 pogotka. Naredne sezone je postigao gol Bajernu u 1/4 finalu LŠ, zatim rešio i finale protiv Intera, osvojio The Treble i istorijsku prvu Sitijevu Ligu Šampiona. Proglašen za najboljeg igrača Lige Šampiona za tu sezonu. Sa reprezentacijom je osvojio Ligu Nacija i vezao ko zna koliko utakmica bez poraza, isto tako i sa Sitijem ogroman broj utakmica bez poraza. Ove sezone 4. Premijer liga u nizu, ponovo gol poslednjeg dana sezone, i sada osvojen EURO i proglašen za najboljeg igrača prvenstva. U 2 sezone je proglašavan za najboljeg igrača Lige Šampiona i najboljeg igrača Evropskog prvenstva. Možda nije sezona kakve smo navikli od CR i Mesija ali u konkurenciji u kojoj za svakog igrača može da se kaže i za i protiv, mislim da bi bilo lepo nagraditi Rodriga za sjajnih par godina kako u klubu tako u reprezentaciji.
I

Inter

pre oko 2 meseca

Scaloneta@ Rodri jeste igracina, i ne bi bilo nezasluzeno da uzme nagradu, ali ovo je nagrada za jednu sezonu, ne mogu da se gledaju prethodne sezone pri donosenju odluke (a ocigledno su u proslosti gledane). Po tome bi onda i Ronaldo i Mesi trebali biti u uzem izboru sve dok ne odu u penziju. Po meni on uzima ili neko iz Reala.
1

11212

pre oko 2 meseca

Карвахал је од свих играча највише заслужио награду, човек који је у сезони освојио све трофеје уз постигнут гол у финалу ЛШ. Белингем је такође имао одличну сезону иза себе али Дани је подигао тај трофеј више и то не тако лако освојен трофеј. Заслужио је.
G

Gosturina

pre oko 2 meseca

Iskreno ako je Kanavaro mogao 2006, "samo" je SP osvojio , onda bi trebalo Karvahal....ako gledamo samo brojke tu Kejn i Mbape su neosporni, a sve ukupno po konstantnosti(sto bi trebalo da se gleda, jelte cela sezona) tu su Rodri i Lautaro favoriti.... Mada znajuci danasnje standarde(suva statistika, atraktivnost, tik tok,jutjub) ne bi me cudilo da Vinisijus ili Belingem osvoje.....moj tip je Lautaro
B

Boners

pre oko 2 meseca

Kanavaro je bio najbolji stoper na svetu a Karvahal bek koji je samo borben. Nisu trofeji osvajani zbog njega, on je obicna radilica, kakva zlatna lopta.
V

Vart

pre oko 2 meseca

Belingem bez premca. Jedina svetla tačka u užasnom engleskom timu. Mozda nisu Nemačka ali su velika futbalska sila koja je kroz istoriju dala mnoge sjajne igrače. Uvek je igrala napadački i atraktivan futbal. Čarlton, Lineker, Hodl, Širer, Lampard... To je najfutbalskija zemlja na svetu. Na primer finale amaterskog(peta liga i dalje) fa kupa pratilo je na Vembliju 50 000 ljudi.

❤️❤️❤️

pre oko 2 meseca

Carvahal je zasluzi po igrama i u Realu i u reprezentaciji, osvojenim trofejima i doprinosu u osvajanju istih, svaka cast za sezonu.
d

duc

pre oko 2 meseca

RODRI. I niko mu nije ni blizu.
Р

Родри ако

pre oko 2 meseca

Не узме, онда стварно нема смисла..
g

grobar nakaza

pre oko 2 meseca

Ma mesiju dajte opet, izgovor nek bude kopa amerika
H

Hmmmi

pre oko 2 meseca

Ili Ronaldu. Ne bi mu bilo prvi puta da osvoji zlatnu loptu za 0 trofeja
g

grobar nakaza

pre oko 2 meseca

Prvi put, a ne prvi puta, pravopis momak.
B

Baksuz

pre oko 2 meseca

od svih nabrojanih Vinicijus smjesan sa statistikom, Carvajal je zasluzio , svaka Realovu bitnu utakmicu pokidao , Euro takode , ne kontam odkud samo Kane u tomu svemu , Mbape pa i Gapko hah
j

johanes15

pre oko 2 meseca

nije jaka konkurencija vec nema igraca koji je spojio par meseci odlicnog fudbala u kontinuitetu.

Lemi

pre oko 2 meseca

Rodri. Kraj
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Karvahal bato!