Komentari na vest

Ozbiljno kuva: Zvezda i Čuka se dogovorili, Cvetkoviću sigurni minuti na Marakani

M

Markan77

pre 3 meseca

I treba da ga kupe i treba da ima zagarantovane minute. To je odlican potez njegovog menadzera ali i jedini ispravan jer u suprotnom ne bi igrao i propao bi kao mnogi talenti u Zvezdi. I niko ne kaze da mora igrati u Ligi Sampiona ali u nekim utakmicama domace lige zasto ne bi igrao ? U Barsi moze da igra klinac od 17 godina a kod nas boze sacuvaj.. Bitno je da igraju ovi sto fulaju citav gol sa 5 metara.
M

Mile ki

pre 3 meseca

Motika 2!
M

Ma nema to veze

pre 3 meseca

Ma nema to veze, važno da je na Banovo brdo došao Lazar Tufegdžić.
L

Luja

pre 3 meseca

Teško će se izboriti za minute pored vanzemaljca Sremčevića.
O

Ok

pre 3 meseca

Sta je ovaj Maradona. Kako to do sad niste znali strucnjaci. Kakvi bre milioni za klinca. Klauzula u ugovoru AKO SE DOKAZE sledi isplata. Mazanje ociju i kombinacije.
C

Cmoljo

pre 3 meseca

Ovo dijete treba da ide u Belgiju ili Holandiju. Ne mogu da vjerujem da ce pasti na istu foru, koju serviraju već deceniju, kako će imati ozbiljnu minutazu, pa onda dovedu nekog garagana od 28 godina koji je dao cijelih 6 golova u francuskoj Ligue 2.Van pameti mi je da ga ljudi koji brinu o njegovoj karijeri guraju da propadne u Zvezdi, kod ziherasa Miloja u klubu koji ima politiku kao Ludogorec. Niko ne kaze da ne bi propao u Belgiji ili Holandiji(propao je onaj mali Gordic iz Lucana), ali bi, pod uslovom da ne bude povreda, znao da je isključivo do njega jer su Belgija i Holandija idealne sredine za mladost, za razliku od Zvezde. Imam osjećaj da u današnjoj Zvezdi ne bi igrali ni Perica Ognjenović ni Deki Stanković da se vrate u tinejdžerske godine, a bili su nosioci u ekipi sredinom 90tih,koja je bila svemirski brod za ovu danas.
в

вас

pre 3 meseca

Јесте ви људи нормални? Годинама и годинама на сва уста се жалимо зашто наши квалитетни клинци, најбољи играчи не добијају шансу (иако је добијају али одмах одмагле преко), зашто купујемо странце а гушимо наше… А онда кад Звезда хоће да доведе и на највећој сцени укаже шансу нашем вундеркинду јави се неки паметњаковић да га шаље у Белгију или Холандију (где је пропала гомила нашох талената). А онда ће овај исти који тера Цветковића преко да пљује по Звезди кад доведе неког странца јер гуши младе играче… Потпуна шизофренија!
М

Марлоне

pre 3 meseca

Већина клинаца кад оде у иностранство, без обзира на телент погуби се у аклиматизацији на другу земљу, често без породице. Плус, тренери углавном форсирају домаће играче, па морају бити дупло бољи да добију шансу да играју. У томе ријетки испливају и направе каријере. За наше играче је најбоље да барем до 20 године играју у Србији, тј. да одиграју двије-три сезоне сениорског фудбала. Све остало је прескакање степеница, а ту многи падну низ степенице.
t

terza mrs

pre 3 meseca

Sremčević je kupljen bez veze jer se masa popalila i vikala nepitaj za cenu, a on odigrao 8 minuta dobro cele jeseni i to je to. Dečko ničim nije pokazao da ima kvalitet koji nam treba u prolećnom delu. Više je proveo valjajući se po terenu i mašući rukama nego u akcijama pluz izuzetna nepokretljivost bez lopte gde je uglavnom tapkao u mestu i verovatno se pitao što šorcevi nemaju džepove da ima gde da stavj ruke dok se šeta.
P

Pst

pre 3 meseca

Ne pricaj gluposti. Sremcevicu nije data sansa da igra i dokaze se. I Olainka da je sedeo na klupi ne bi vredeo nista. Da nisu prodali Stamenica imali bi top vezni red. On Ilic i Ivanic. Hvang je najbolje da ode ni slatko ni kiselo. Ok trcanje ali samo to. Ovi stranci samo imena dok ih ne vidis na terenu. Problem privikavanja.
G

Ggostt

pre 3 meseca

Neka kuva sve razumem ali samo ako misle na dalju prodaju od minimum 5miliona, može da bude dobar kod nas, ali samo MOŽE, znači nije nikakav garant za kostur tima za EVROPU pa prema tome bitnije transfere očekujemo da zamene odlaske bukarija i obavezan napadač koji garantuje nešto više.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Ovo mi se uopste ne cini dobra ideja. Sta je sa Sremcevicem i zasto je uopste kupovan, ako ne igra? Ako Cvetkovic ima sigurne minute, to znaci da ce se trpeti njegova brljanja. Mozda bude fenomenalan centarfor, ali to niko ne moze da zna. Zar ce Zvezda napadati LS sa Cvetkovicem? Igrati sa omladincima je jedna stvar, a sa pravim igracima nesto sasvim drugo.
A

Alexsa

pre 3 meseca

Pa Sremcevic je kupljen tako da bi Terza izvukao za sebe bar pola od 2 miliona koliko je dato Lucanima. Ne vjerujem ni sad da je prica mnogo razlicita. Samo prati koliko mi placamo zadnjih godina po domacoj ligi i da li je jednom pogodjeno bilo sta. Setimo se smijurije sa Adom, covek slobodan i treba da dodje u Zvezdu, ali on prvo potpisuje za Spartak da bi ga mi posle pola godine kupili za 400.000 evra, jer naravno da je tako logicnije od npr. da je odma potpisano sa njim kao slobodnim igracem i posle toga poslat na pozjamicu u Spartak. Sve je tu jasno samo niko od novinara da napise, navijaci sa tribine kao ne vide to. Gde je danas Ado? A brzo cemo pitati verovatno i za ovo novog Mesija.
e

eh

pre 3 meseca

Ako dodje, super, ako ne dodje, nema veze. Čini mi se da će biti bolji od Mijatovića, ali opet, Miloje je to, mislim da će ga samo potrošiti, posebno što on voli fizički dominantne i dobre u skok igri. Usput, jel bila zvanična objava Koventrija za Stamenića?
D

Dali

pre 3 meseca

ce Rankovic i Kostov dobiti sansu ?!!!!!!!!!!!
N

Nenad1462@Ljubaan

pre 3 meseca

@Ljubaan - ma, druže “Ljubaan”, koje čoveče dugove ti pominješ! Dobro ti kaže drug “M.R,” za koga vrujem da se svojim ekspertskim mišljenjem toplo preporučio drugu Terziću, poznatijem kao doktor virtuelne ekonomije! Kako je samo drug “M.R.” dao jednu ovako detaljnu elaboraciju! Samo jaka analitička svest daje ovakvu stratešku analizu! Ne bih se iznenadio ako uskoro drug “M.R.” ne postane deo spin tima dr Terzića!
D

Don Vito Corleone?

pre 3 meseca

Dolazak Cvetkovića i Miladinovića, uz već pridošlog Sremčevića, bi bio pun pogodak da Zvezda ima pravog trenera ofanzivca. Nažalost, Zvezda nema trenera, jer se na njenoj klupi na mestu trenera nalazi jedan bezznačajan lik potpuno,nesposoban, koji je jedino poznat u svetu po pet uzastopnih otkaza! Sa njim Zvezda srlja u novu propast!
D

Dejooo is

pre 3 meseca

Izraelac s ovim talentima za dve godine donio bi stotinu miliona evra klubu.Covek se nije bojao radi svoje fotelje da ubaci fakticki omladince u igru.Kad bi mi s Milojemm Nedeljkovica prodali i momka u Ameriku?Nikad jos bi oni sutili trpili pisaalo ssee talenti,,,a igrali nebi dok nesazriju.To je razlika izmedju Izraelca i Miloja.Treba reci Izraelca da nisu bojkotovali igraci tipa Rodica ......jos bi trener Zvezde bio ,a svoje greske bi u hodu ispravio.
Ц

ЦЗ НС

pre 3 meseca

"Једини у свијету познат по 5 узастопних отказа" (ево рецимо у ЦЗ у првом мандату није добио отказ, ти наведи са сигурношћу о којих 5 клубова се ради). Често се јављаш на вијестима о ЦЗ са свакаквим коментарима. Овај је ВРХ. Да нешто знаш владао би са информацијом да су у 70-80% случајева тренери ти који добијају отказе, веома мали број је супротних случајева.

Usput

pre 3 meseca

joj dokle da čitam ovo o izralecu i hrabrosti. Kad je ubacio klince,kad je ubacio Nedeljkovića? Kad je skontao da neće ići sa Bukarijem kao WB, a transfer period prošao. Ubacio je klince da pegla svoje greške kad je tim počeo da se raspada i ništa više,kakva hrabrost kakve gluposti...
L

Ljubaan

pre 3 meseca

Bolje da platimo dugove nego da bacamo pare, mi iskrvarimo dok prodamo nekog ekstra igraca za preko 5 Miliona, a lupamo se nogom u.. ako dovedomo nekog za ispod 2.5 Miliona, Van La para i Puma, blizanci videcete. Bukari je jedini koji pravio razliku od krila, jeste on sebican al je davao golove u Ls, umesto naci boljeg pa malo i vise doplatiti mi opet korak nazad. Bolje dati vecu platu nekom majstoru fudbala (Hvang i slicni) ili dug platiti, nego bacati pare na neproverenog igraca.
M

M. R.

pre 3 meseca

Koje, čoveče, dugove, ako smo u stanju da za godinu dana zaradimo maltene iznos ukupnog iznosa duga?! Zamisli da je nekom ko ima stambeni kredit od 70.000 evra - godišnja plata 65.000, u kakvim je taj pa problemima?! Što bi vraćao na silu dug, umesto da ulaže dalje. Šta pišete više, čime se bavite u realnom životu, da mi je znati... U šta li se razumete.
n

naapirji

pre 3 meseca

Pa kad je bukari davao golove u ls kao sto kazes,zasto ste bili zadnji? Pozdrav
L

Ljubaan

pre 3 meseca

Da ali taj igracki kadar u koji se ulaze nije za Ligu sampiona, ako ode Hvang bicemo kanta, cemu uopste onda sluze te pare od prodaje? Bace se na igrace koji su duplo slabiji od prethodnih.
G

Gost2020

pre 3 meseca

Kakve dugove da se vraćaju?? Da li ti imaš kredit? Plaćaš rate kredita,ulažeš da više zaradiš ..pa ne vraćaju se dugovi na silu,koju ekonomiju ti imaš u glasilima?Kao Čaušesku u Rumuniji,nisu imali ni dinar duga a ni hleba da jedu..Zvezda ulaže i napreduje,servisira dug bankama i investira ,prosto.
E

Eto ako

pre 3 meseca

Je Saldanja davao golove zašto vas nigde nije bilo u konferenciji?

Fear The Beard

pre 3 meseca

Za simpatizera....Nigde nisam napisao za Pumu da "provereno" ili " garantovano" znam.Dajem misljenje na portalu koji za to sluzi.Na Marakani sam od 1983,redovno,imam preko hiljadu kupljenih i uramljenih ulaznica,preko 50 kupljenih i uramljenih dresova,placam clanarinu,vlan sam Skupstine,i redovno idem cak i na otvorene treninge. I najvaznije,mogu verovatno otac da ti budem.Nego,nemoj ti da se srdis,nego jezik za zube,i nazad pod maminu suknju,pa nek te opet vaspita.
T

Teletabis

pre 3 meseca

@fear, Ono kad klinac od 15 godina se lazno pretvara da je "stariji" i deli drugima lekcije haha... jesi odgledao Teletabise sinoc?
D

Djapex

pre 3 meseca

2 do 3 miliona za takvog talenta je ok... Stvarno je dobar igrač, iako je jos mlad... Sremcevic je možda preplacen, ali Cvetković je stvarno talenat... bolje dati te pare za njega nego za Pumu... kao što je bilo bolje da smo dali 4 miliona za Ratkova nego za Ndiaja...
M

MileSenjakBG

pre 3 meseca

Ove cigane treba hitno vratiti na stanje pre 10 god, jer ovako se bojim da klizimo u sistem jedan klub, jedna partija, jedna religija a ko malo zna istoriju zna šta to znači
z

zutizan

pre 3 meseca

@MileSenjak.... Ehhhh kad bi mogli tole i borhan da se vrate ehhh tuge vase haha...od kad njih nema,nema ni titula,znaci sve jasno ko dan kako ste ih osvajali i uz ciju pomoc pre 15 i kusur godina!
s

sashki85

pre 3 meseca

misliš kao Bajern u nemačkoj ili real u Španiji? i sta im fali?
S

SvrakaShearer

pre 3 meseca

Dobro si sve rekao, samo ovi koji su zvezdoslavci (pravoslavac koji krši 5-6 Božjih zapovesti svaki dan, i kune se u Zvezdu) to ne razumeju. Period Toleta je bio jedini kad oni nisu imali jedini ili najveci uticaj u FSS i vlasti. Tad nisu mogli da otimaju trofeje. Zakljucak glupaka je da je to loš period, a u stvari pravilno je reći da su oni titule skoro da nisu videli kad je bio pošteniji sistem. İ sad ko lupi minus glup je - eto da ne bude da nisam rekao
S

Sale84

pre 3 meseca

A ti bi da nas vratis tamo gde vama odgovara, kad ste vi bili sve to sto si nabrojao u komentaru? Kad smo mi bili pred gasenjem a vi se nasladjivali? Ti bi da se to vreme vrati??? E pa tesko druze vise, necete to vreme gledati vise, to je proslost!!!!
8

83392929

pre 3 meseca

Вратиће се сами, овај балон илузије где трошиш, повећаваш буџете, а дугови расту из године у годину ће једном морати да пукне... А када пукне, кренуће прича како је Терзић гробар, убачени елемент да уништи Звезду, као су од почетка сви били против Звезде са намером да је униште... Живи били па видели...
R

Roby Cz

pre 3 meseca

Vraćaj ti Real i Bayern, pusti Zvezdu ako si ispravan...
D

Dupla Kruna 4 x

pre 3 meseca

Da sam na Terzicevom mestu uzeo bih pa Nemerno iz Inata prosledio sve Zvezdine najtalentovanije i najbolje mlade igrace u OFK na kaljenje i tako pojacao OFK do maksimuma, pa kad se OFK sretne sa jsd nogometnim klubom da im spakuju 6 komada isto ko Deca iz Danske u Evropi,a takodje sa Zvezdinom talentovanom decom OFK bi bio u prva 3-4 mesta u nasoj ligi sl.sezone, smem da potpisem!
M

MileBanjaLuka

pre 3 meseca

Zbog takvih kao ti se uvode rezolucije, samo kažam
7

7 godina...

pre 3 meseca

@mile, A zbog takvih kao ti tvoj jsd klub titule video nije 7 punih godina a LS igrao nije preko 20 god,cisto da podsetim!
M

Mosquito

pre 3 meseca

Pa potpiši....
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Vidi vidi koliko žena u crnom narikača na vestima o Zvezdi. Mnogo ih boli ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣
3

35 titula

pre 3 meseca

Ne znam zašto te to čudi? Ženska posla pa to ti je. Pusti ih neka plaču ja uživam u tome.
A

AVAVAVA

pre 3 meseca

A ja koliko sam primetio ni ti se nesto ne skidas sa nasih vesti...
A

Asteriks 011

pre 3 meseca

Eto, dogovorili su se Zvezda I Cukaricki, pristali su i Terza i Darjan, samo što očigledno otac ovog dečaka nije lud da mu dete propadne kao što su Kabic, Sremcevic i da ne nabrajam dalje. Tako da, od ovog posla ništa, na sreću ovog deteta. A na veliku Darjanovu žalost, mada će on i dalje pisati sta mu se kaže...
A

Asteriče

pre 3 meseca

da se javiš kad mali pređe u Zvezdu čisto da čujem obeazloženje gde si omanuo!
S

Sjjsjd

pre 3 meseca

Propao ko Kosta, Jovic, Grujic, Mijatovic, Ristic i drugi...
s

srki13

pre 3 meseca

Ovaj je igracina za sremcevica

Fear The Beard

pre 3 meseca

Kad se sabere,Cvetkovica i Sremcevica smo ozbiljno platili,zbirno....A bar jedan od njih,ili mozda oba,nece igrati uopste,ili ce igrati minimalno.Za te pare smo mogli dovesti 9ku,golgetera.Pumu smo ozbiljno platili,za nase prilike,nikad ga gledao nisam,ali statistika mu je tanka.Ne lici da smo jaci nego pre.Sremcevic i Cvetkovic su ulaganja u buducnost radi dalje prodaje,ali mi sad jurimo LS,i trebaju nam igraci koji ce to doneti.I dalje nam treba ozbiljan stoper,i sestica,i jako krilo,i golgeter,a videcemo sa Korejcem sta ce biti.
S

Sf

pre 3 meseca

To da li će igrati ili ne videće se. Ali veliki klub ne ispušta igrače tek tako. Ti bi prvi kukao da ga nismo kupili a vrištao bi i pljuvao upravu da posle neki drugi klub zaradi pare na njemu. Dajte bre više. A drugo čoveče prelaznik rok takoreći još nije ni počeo u svom pravom obimu. Šta bi bi da vam za 5 dana dovedu sve moguće igrače. Pa nije to kupovina stoke na pijaci pa kažeš dajte mi celo ovo stado odjednom i gotovo. Bože dragi koliko ovde ima ljudi kojima ne možeš da ugodiš. Pljuvali bi da ga je neko drugi uzeo, pljuju zašto je sada uzet. Na ovim momcima klub će da zaradi igrali malo ili mnogo.

Fear The Beard

pre 3 meseca

@SF....Prioritet je plasman u LS.Tu bi zaradili dosta.Za plasman u LS nam treba rasna 9ka,6tica,stoper itd.A ne ovaj mali.To koliko cemo zaraditi na njemu je sica,ako i zaradimo,uodnosi na novac od LS.

Fear The Beard

pre 3 meseca

@SF....Prioritet je plasman u LS.Tu bi zaradili dosta.Za plasman u LS nam treba rasna 9ka,6tica,stoper itd.A ne ovaj mali.To koliko cemo zaraditi na njemu je sica,ako i zaradimo,uodnosi na novac od LS.
Z

Zašto se

pre 3 meseca

opterećuješ Zvezdinim stvarima? O tome ima ko da brine.

Fear The Beard

pre 3 meseca

@SF....Prioritet je plasman u LS.Tu bi zaradili dosta.Za plasman u LS nam treba rasna 9ka,6tica,stoper itd.A ne ovaj mali.To koliko cemo zaraditi na njemu je sica,ako i zaradimo,uodnosi na novac od LS.

Fear The Beard

pre 3 meseca

Prioritet je plasman u LS.Tu bi zaradili dosta.Za plasman u LS nam treba rasna 9ka,6tica,stoper itd.A ne ovaj mali.To koliko cemo zaraditi na njemu je sica,ako i zaradimo,uodnosi na novac od LS.
@

@sf

pre 3 meseca

Dobro je brate da ti napisa komentar, ja hteo ali me smorilo da objašnjavam ekspertima.Hvala
S

Simpatizer kluba

pre 3 meseca

@Fear... Pumu nikad gledao nisi u zivotu a "provereno" znas da je promasaj haha...bezi bre klinac,idi igraj Majnkraft i igrice na kompu,mani se fudbala jer ne znas nista o njemu!

Fear The Beard

pre 3 meseca

Za simpatizera....Nigde nisam napisao za Pumu da "provereno" ili " garantovano" znam.Dajem misljenje na portalu koji za to sluzi.Na Marakani sam od 1983,redovno,imam preko hiljadu kupljenih i uramljenih ulaznica,preko 50 kupljenih i uramljenih dresova,placam clanarinu,vlan sam Skupstine,i redovno idem cak i na otvorene treninge. I najvaznije,mogu verovatno otac da ti budem.Nego,nemoj ti da se srdis,nego jezik za zube,i nazad pod maminu suknju,pa nek te opet vaspita.
S

Simpatizer kluba

pre 3 meseca

@Fear... Nisi ti klinac nikad u zivotu bio na Marakani,idi igram Majnkraft i igrice to je za tebe!
P

Podrska za Upravu

pre 3 meseca

BRAVO ZA TERZU I UPRAVU,PUNA PODRSKA👏 BICE I 5-TA TRIPLA KRUNA SL.SEZONE 🏆🏆🏆🏆🏆....
P

Presretač poziva

pre 3 meseca

@firehouse, 19 je davao Šarlot, 18 Kolumbus, a 12 City i 48% od sledeće prodaje. Nadolazi 05 i 07! Boleće još više.
j

jsd

pre 3 meseca

Proekat kluba. Kabic, Sremcevic pa on. Za nepovjerovati, Knezevic, Sljivic, Mimovic.... pravac OFK. Strasno i drsko.
S

Sf

pre 3 meseca

Dtsko je što di bezpbrazan Mimobić, Šljivić su i Zvezdi šsrane
N

NR

pre 3 meseca

Smesan igrac, taman za zvezdu.
M

Metla 8-0

pre 3 meseca

@nr... Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom u Fudbalu, i Triplu Krunu(Kup,ABA i KLS) u kosarci, i jos na sve to izgubili cak 8-0 sve derbije za redom...to je najbitnije!
G

Gost92

pre 3 meseca

Nikako ne podržavam ovaj potez. Cvetković jeste izrazit potencijal ali još se ni približno nije dokazao. Plaćati ovoliko igrača koji će imati sigurno minimalnu minutažu u ovoj sezoni i više nositi dres OFK-e ili Grafičara ničemu ne vodi, a pritom imamo Sremčevića i Kahvića koji što šta mogu da pokažu i donesu, bar u našoj ligi.
S

Srećno!

pre 3 meseca

Ako si pročitao tekst a izgleda da nisi znao bi da su malom upravo ponudili minutažu i da je to uslov kako bi potpisao!
K

Kejn

pre 3 meseca

Kolko sam ispratio ovo kadetsko prvenstvo rekao bi da Cvetkovic odlicno radi i defanzivne zadatke a Miloju je sigurno to dosta bitno i verujem da je i zato aminovao ovaj transfer. Ovaj decak je 2 godine mladji od Mijatovica, tako da realno ima godinu dana da se spremi za ne ovu nego sledecu sezonu i moze da napravi transfer posle te sezone kakav pozeli. Naravno ako je on pravi. A iz generacije 2007 nece izaci 2 jaka transfera kao Mijatovic i Nedeljkovic, izacice bar 4 i to jaca transfera. Avdic, Maksimovic, Cvetkovic su sigurni a kandidata ima jos.
D

Dejan DEKSIKO

pre 3 meseca

Boljeg klinca,špica nisam gledao u zemlji zadnjih 20god
R

Radašin ovde

pre 3 meseca

Mali daje dobar nebi došo u zvezdi nego bi otišo u neki jaču ligu. Nemože u zvezu da napreduje će ide unazad. U imenu kluba imaju crveni petokraku a navijači pevaju pesmu, od topole od topole pa do ravne zore sve su straže sve su straže itd itd itd kojo smehotres
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Nisi ti kriv zato što su ti dali pogrešnu terapiju.
.

........

pre 3 meseca

.......🤔......budak definitivno!
L

Laker

pre 3 meseca

Mihajlo navija za Partizan, a ako u zvezdu gde unistise Sremcevica, Kabica... Lud je
D

Da,da....

pre 3 meseca

jesi li to pročitao u leksikonu drugarice?
M

Milojica

pre 3 meseca

Kukaj, kukaj kukaviceee xD xD
S

Samo Zvezda.

pre 3 meseca

@Laker... Tako ste isto pricali za Stojica da "provereno' navija za vas do pre neki dan kad je pokazao slike od pre 10-ak godina kako sa Zvezdinim salom navija na Marakani! Tako ce isto da bude i sa ovim deckom i Cukarickog!
L

Laker

pre 3 meseca

Stojic je neutralan ja bih rekao dok Mihajlo na instagramu objavljivao storye za KK Partizan, tako da nije krio
P

Pa da

pre 3 meseca

bolje bi mu bilo u Partizanu jer tamo neće osvojiti ništa.
Z

Znači

pre 3 meseca

I Torino uništio Kabića.
G

Gost Rider

pre 3 meseca

Koliko nas navlace Covic i Terzic a mi kao mladi majmuni poverovasmo da cemo biti jaci,brzi,bolji....Dace za Pumu i za ovo dete 5 miliona eur,za igrace koji ce grejati klupu,Dalsio uzas videcete,od Radonjica nema nista znam decka licno sedeli smo skoro na svadbi u Nisu,Zvezda mu je zadnja opcija.Prodati su Bukari,Stamenic a na prodaju su Hvang,Glazer i Serif,Korejanac je upitan i opet cemo gledati nesrecnog Rodica kako sparta levom stranom
O

Odmori

pre 3 meseca

Botino grobarska. Gledajte vaš raspad i ne brinite za, Zvezdu. Kpje vi komplekde imate cccc
A

Ali ovo....

pre 3 meseca

on,ona,mi,vi znam ga lično i baš meni je rekao pazi na svadbi kako mu je Zvezda zadnja opcija,šta sve ljudi neće reći Bože dragi....
k

kop22

pre 3 meseca

I sta kaze Radonja leba ti? Ti rec on rec ? A jedi taj sendvic neka ti palamudjenja
K

Ksdkdj

pre 3 meseca

Koji Šerif na prodaju? Šerif Konjević sa svadbe?
Н

Нико као ја

pre 3 meseca

Какав бре беји дим? Нисмо ми католици, ми смо Срби Православци код нас кад се нешто заврши ми то ојављујемо кубурама, бомбама, динамитом...
J

Just

pre 3 meseca

Zvezda ima bar 100 igraca trenutno pod ugovorom (moze i da se proveri) Cvetkovic u napadu ima konkurenciju Serif, Kraso, Sremcevic, Kahvic i dovesce bar jos dvojicu, trojicu
k

kimmi

pre 3 meseca

ali Kahvic :D nemoj zezati brt, valjda je jasno da Kahvic barem nece biti tu, a realno je i da Sremcevic bude prodat. Kapiram tvoju opasku za broj igraca pod ugovorom, to je vise nego legitimno, ali ako pricamo o igracima koji bi bili konkurencija Cvetkovicu ako dodje, tu su realno Serif, Sremcevic [ako ne ode], Krasso [ako ne ode]. Nisam Cvetkovica dovoljno gledao da bih mogao da kazem imace ili nece imati mjesta, sigurno ne bi bio prvi koji dodje kao talenat pa ne nadje prostora, ali bukvalno ako za nesto mozemo da kazemo da je dobra politika kluba, to je dovodjenje talentovanih mladih igraca, uz sav rizik koji to nosi. E sad, ono za sta sam ja malo skeptican je - da li ce ih Miloe pustiti da igraju. Da je ostao Bahar, ili da je neko drugi slican, sasvim sigurno bi imali prostora, ovako.. Ne znam.
S

Sf

pre 3 meseca

A zašto tebe to pogadja gledaj svoj raspali klub
P

Pa.....

pre 3 meseca

Mančester,Barselona,Psg,Real......pogledaj koliko igrača pod ugovorom....to je legitimno,no tebi je krivo idi tamo eno Acu vam promovišu......
p

pitanje

pre 3 meseca

Gde je Radonjic, gde je Koreanac, gde je stoper, gde je desni bek?
Š

Šarane

pre 3 meseca

Pa pokako gde žuriš. Što si nestrpljiv toliko.
S

Sine ko si ti......

pre 3 meseca

.....da tebi neko nešto priča,samo jedno transver pijaca još nije ni počela......
F

Firehouse

pre 3 meseca

9 je nudio Sarlot, 7 miliona Cikago ali JEDAN poziv menja sve
a

as77

pre 3 meseca

al zato si ti tu da presretnes poziv,bravo genije...
g

gostNBG

pre 3 meseca

Zaista ovo prerasta u neozbiljnu pricu.Sve lici na Sremcevic 2.0 kombinaciju.Ako mislr u LS sa otpadom iz apoela famalikaoa i neproverenim klincima onda od te price nema nista.Mozda smo mi svi laici ali ocekujemo konacno jednog proverenog igraca koji zaista moze doprineti samo ulasku u LS vec i osvajanju nekih bodova.Jos samo da ode Hvang i ode mast u propast cak i za LE.Nista ovo ne valja...
t

trhtrhtrh

pre 3 meseca

sinovac potpisao si propast karijere kao motika
T

Tuneki

pre 3 meseca

Sarlot nudio zimus 9 miliona Cvetkovic pokidao EP Trebalo bi da vredi vise, ali.....a
a

a cvekla osvojio metlu

pre 3 meseca

Dobar posao
D

Dalibor CZ

pre 3 meseca

Haha zadnji mjesec dana svi komentarisu da je djecko veliki potencijal i da ga Zvezda pod hitno treba da dovede a sada kad je pred dolaskom nalazi se milion razloga zašto ga ne treba dovesti.
D

Delije sever 1989

pre 3 meseca

Bravo majstore za komentar, upravo sam i ja posao da napisem ovo. Kad treba da dodje neki talentovani Srpski klinac pojedincima ne odgovara, kad treba da dodje neki strani polovnjak onda jos gori komentari... Ali najvise mi idu na zivce ovi sto pisu kako je Terzic obecao jacu ekipu sledece sezone, a on dovodi losije igrace. Pa ljudi moji prelazni rok nije jos ni poceo, doveli smo po meni tri solidna igraca a prodali samo Stamenica, Dragovic nije htio da produzi ugovor. Kad se sve zavrsi onda cemo komentarisati da li je prelazni rok uradjen kako treba ili ne.
S

Sf

pre 3 meseca

Zar ne vidiš da to jadni grobari troluju, svi ovi komentari gde, se pluje dečkp i klub su od njih. Ovo je dobar posao, zaradiće Zvezda odlično a oni neka crknu od muke.
D

Delije sever 1989

pre 3 meseca

Zaboravio sam i Bukarija za kog smo uzeli dobre pare. Sad ga hvalite kako nema zamjene, a do neki dan ste pisali sve najgore o njemu, da je los tehnicar, da nema zavrsnicu, itd.

Sakur

pre 3 meseca

Ostvario je svoj decacki san jer je poznato da mu je familija kao i on zvezdaska ahahahahahahahaha razumemo te mali pare su pare
D

Dvopeče

pre 3 meseca

Prijateljski savet get a life!
N

Ne bre......

pre 3 meseca

ometlani doći će kod vas,smeješ se a verovatno susa suzu stiže.... danima pevam došao je i taj dan..........možeš i sam nastavi slobodno.....
M

Metla

pre 3 meseca

🧹🧹🧹
J

Joksa1986

pre 3 meseca

Zar ti je bas toliko krivo ? 😂 I meni bi bilo ali jbg niko nece u propali vlavor 😂😂😂
@

@Nakur

pre 3 meseca

Dolazi da osvaja duple krune i da igra ligu šampiona, neće sigurno kod vas da se bori za treće mesto u ligi, a i nemate ni za leba lovu.
M

Mujagic

pre 3 meseca

Kako je ovo dobar biznis - drzava ti uplati pare na racun, a ti samo nadjes nacin da ga izvuces napumpanim transferima i svi srecni…
T

Tako godinama......

pre 3 meseca

.....rade u partizanu ti tek sada to primetio?
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Kaže se UEFA nismo mi Partizan.
n

neverovatno

pre 3 meseca

Za te pare moze da se dovede ozbiljan stoper koji ce mozda da nas uvede u Ligu sampiona da donese jos 20 miliona, ali ovde se sve radi pogresno, tim nije sklopljen a dovodi se klinac a da jos nije sremcevic prodat
O

Ozbiljan

pre 3 meseca

Stoper kosta 20 miliona, a ne 2. Pa i taj od 20 ti nije garant stabilne odbrane - pitaj Ajaksa za Sutala. Ali lepse vam je da pljujete.
E

Evo jedan od....

pre 3 meseca

...najvećih tastatura menadžer zna šta je najbolje.....
n

neverovatno

pre 3 meseca

Za te pare moze da se dovede ozbiljan stoper koji ce mozda da nas uvede u Ligu sampiona da donese jos 20 miliona, ali ovde se sve radi pogresno, tim nije sklopljen a dovodi se klinac a da jos nije sremcevic prodat
F

Forever Young

pre 3 meseca

Čuli smo svi od Arizone da će Zvezda biti mnogo jača sledeće sezone nego prošle, niti je Stojić bolji od Dragovića, niti je Puma bolji od Bukarija, Ilić je tehnički bolji od Stamenića ali je Stamenić mnogo fizički jači, porediti Dalsia i Hvanga je suvišno itd itd. Ne da nećemo biti jače nego ćemo biti slabiji ako ode Hvang. Kada slušaš Arizonu kakve planove i najave ima, rekli bi da igramo četvrtfinale lige šampiona. A stvarnost je ni blizu od onoga što obećava.
J

Jaci?

pre 3 meseca

Stamenic fizicki jaci? On po svim statistikama ima neverovatno nizak procenat dobijenih duela.
G

GOST 510

pre 3 meseca

On im igrački ni ne treba ali imaju kombinaciju da ga zavale za više i to je čisto da se uzmu pare za godinu dana maksimum.
G

Goust

pre 3 meseca

2,5M i procenti? Jel se salite? Dobar posao Cuke, uzeli preozbiljnu lovu i jos ako se pokaze dobice lovu kad ga prodaju.. Ceo rizik na Zvezdi.. Terza majstore..
b

bljuc

pre 3 meseca

Za zvezdu saznate sve za jsd nista , licemerni mediji ogavni
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

"Postoji mogućnost da Crvena zvezda Cvetkoviću ponudi sigurne minute tokom trajanja višegodišnjeg ugovora. Odnosno da se obaveže da će jedan od najtalentovanijih igrača Srbije biti siguran starter u određenom broju utakmice, te da će na određenom broju mečeva odigrati minimum 30 minuta." 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Kakvi su to majstori! Nebo je granica!
E

Evo dokaz.....

pre 3 meseca

.....još jedan najpametniji koji sve zna....koliko smo mi ustvari bogat narod ovolikim znanjem pojedinaca....još kao smajli,a ovamo......👊
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Obrati pažnju na formulaciju ... "Biti siguran starter u ODREĐENOM broju utakmice, te da će na ODREĐENOM broju mečeva odigrati minimum 30 minuta." Ključna reč je "ODREĐENOM". To ti je toliko određeno, koliko je i neodređeno! U praksi to znači domaće prvenstvo i Kup, i to kada ONI odluče! Šta se dešava, ako ne odigra određeni broj utakmica, ako se promeni trener? Postavlja se pitanje, šta je sa ostalim igračima kojima minutaža nije obećana? Da li su oni u podređenom položaju, pošto postoji neko kome je nešto obećano? U suštini, obećaju dok ne potpiše, a za posle videćemo! Viđeno milion puta! Čak i da ti stave kao klauzulu u ugovor i overe kod notara, to ništa ne znači! Ono što je takođe zanimljivo, NEKO je rekao da ne postoji šansa da za domaćeg igrača ponudi više od milion evra, a ovde se popunjava polovina budžeta drugog kluba (cca. 3 miliona evra). Takođe za oni koji imaju kratko pamćenje, sadašnji trener kluba koji kupuje je pokušao da izdestvuje sigurnu minutažu za svog sina u klubu koji prodaje i dobio je odgovor od odgovornog lica kluba koji prodaje: "Jednostavno, nije produžio ugovor, a koliko znam razlog je što se nikom ne može garantovati da će igrati." I ovde imaš trenersko licemerje na delu, javno govore da nikome nije zagarantovana minutaža i da je kod njih "ni po babu i stričevima", a mraku (nečije) kancelarije drugačije rade i dovode "svoje" igrače! Primera koliko hoćeš! Trenera koji drže do svog obraza, etike, struke veoma malo! Ljudi po upravama koji obećavaju kule i gradove, a posle od toga ne bude ništa, koliko hoćeš!
N

NovicaBGD

pre 3 meseca

Još samo treba neko iz uprave da nam kaže da pravimo tim za LŠ? Nemam ništa protiv ovog momka ni onog Stojića iz TSC-a. Ali mi se pojačavamo za LŠ igračima iz dva naša kluba koja su LE i LK služili za napucavanje gol razlike. Za nas bi pravo pojačanje bio neko ko u svojoj biografiji ima učešće u bar dve, tri sezone igranja u grupnoj fazi LŠ. To je pojačanje. Raspali Partizan je pre 5 god doveo Natka koji je tada imao iskustvo igranja u LŠ tj nakupio preko 40 utakmica igranja u grupnoj fazi LŠ, dok je igrao za CSKA iz Moskve i Olimpijakos. Kada ćemo mi dovesti igrača sa tolikim iskustvom igranja u LŠ?
Ц

ЦЗ НС

pre 3 meseca

И колико је тај играч са толиким искуством и квалитетом подигао пехара за вријеме проведено у Партизану? Сад ти одговориш не може Натхо сам играти, а ја тебе питам ко је препородио ЦЗ ако нису довођени играчи међу којима је несумњиво било и биће промашаја? Хајде да једноставно све препустимо одређеном временском периоду.
H

Hasi

pre 3 meseca

Volim kad ovako mocart kao neki beting partner sve zna o Zvezdi, svaki moguci detalj a kad treba da se zna ugovor Pantera cute ko cave
K

Kaciga

pre 3 meseca

Pre cemo da se saznamo ko je razneo severni tok i ko je ubio lejdi Dajanu nego platu Kevina Pantera.
d

drri pac

pre 3 meseca

ZVEZDA RADI OZBILJAN POSAO SVAKA CAST
T

Tubeki

pre 3 meseca

Maksimovic je talentovaniji, pa ne igra Na kraju ce reci, nije iskoristio sansu, a nije je ni dobio kao sto nisu dobili ni Mituljikici, Knezevic, Sremcevic
J

Just

pre 3 meseca

Zamislite u Holandiji da Serif da igra pre Sremcevica ili Cvetkovica Pa to, se ne bi desilo nilad
p

placi

pre 3 meseca

botino raspala
P

Pa1

pre 3 meseca

Mali je veliki talenat ali mnogo takvih je propalo. Seniorski fudbal je potpuno druga priča. Garantovane minute mogu da imaju samo oni koji to zaslužuju. Nikako ne davati takvu opciju u ugovoru!
U

UZ NAPORAN

pre 3 meseca

TRUD I RAD moze da bude jako dobar.
P

Pa1

pre 3 meseca

Slažem se,uz naporan rad svako može da bude dobar. Ali dati nekome garantovane minute u Zvezdi je glupo. To nije imao ni jedan Katai ili Ivanić koji su dokazani majstori
R

Rodjo73

pre 3 meseca

Verovatno ce proci kao i Sremcevic. E moj Cvetkoviću sta se dozvoljavas kao da nemas oci
к

кикоман

pre 3 meseca

али пази сад, звезда хоће да купи неког екстра нападача, значи бомбу, буквално отворило се све да га доведемо и агент му каже само да знаш има један мали који има гарантовано 30 минута...ма дајте бре који ће нападач да дође у екипу у којој су другом нападачу гарантовани минути...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Igra se za dva napadača. Šta misliš o tome? Jel može?
k

kikoman

pre 3 meseca

ne ako si Vladan Milojevic, nikad to nije radio
M

Meni

pre 3 meseca

Je najsmešnije kad kažu propast će u Zvezdi. Samo pogledajte klince njegovih godina, koji su otišli preko u zadnjih 10. god. 90% je propalo ili se vraćaju u Srbiju. Da ožive karijeru.
p

pa da

pre 3 meseca

pa svi igraci koje je prodao tsc izgubilo se u inostranstvu,prosto lupetaju botovi ovde
T

Tesko ludilo

pre 3 meseca

opasna pedofilija vlada u srbiji , kakav klub i ostalo najvaznije da igraju deca?!
P

Poljoprivreda

pre 3 meseca

Bolje treba da gledamo da li ćemo proći Slovence,Dance..Ne bih rekao,svi imaju bolji tim od našeg..
V

Viki Miljković

pre 3 meseca

Bravo za Cvetkovića i agente. Kako bi rekao bivši trener Zvezde, koji je u prethodne dve sezone izgubio jednu ligašku utakmicu - "Po mom mišljenju, svaki mladi igrač treba da dobije 1000 minuta, a ako vidim da je to nerealno, onda je bolje da ide da igra, jer će biti spremniji."
m

miile

pre 3 meseca

čuj viki miljković
A

Ajde bre vise

pre 3 meseca

Prestani da se blamiras sa svojim glupim komentarima.
?

??

pre 3 meseca

Realno je da igra 30min i vise po utakmici. Ne samo on nego jos knezevic, sljivic, mimovic i jos neki mladi. Mi smo osvojili ligu gotovo 5 kola pre kraja i ovi klinci nisu pocinjali utakmice. To mi nije jasno, ako si vec osvojio prvenstvo, guraj mlade da se kale i dobijaju iskustvo. Boli nas uvo protiv koga igramo, kome trebaju bodovi, ko ce sta da kaze sto smo izveli klince i ostalo. Valjda gledamo sebe, a ako gledamo nas interes je da ti klinci imaju minute u nogama i spremaju se za sl sezonu sa sto vise utakmica
S

Sram vas bilo

pre 3 meseca

koliko vi obraza nemate, Kada je bila proslava titule Milojevic izveo 5 mladih igraca igra nije licila ni na sta , i odma ste pljuvali Milojevica sto nije izveo najjaci sastav da ljudi gledaju golove , Prosto vi obraza nemate vi ste botovi bez i malo inteligencije
E

Ejjj

pre 3 meseca

koliko vi obraza nemate, Kada je bila proslava titule Milojevic izveo 5 mladih igraca igra nije licila ni na sta , i odma ste pljuvali Milojevica sto nije izveo najjaci sastav da ljudi gledaju golove , Prosto vi obraza nemate vi ste botovi bez i malo inteligencije
?

??

pre 3 meseca

Sta pricas, o kakvom obrazu, koji mi? Druze ja pricam u svoje ime, ne zastupam nikog. Pusti te decije fore, vi ovo, vi ono. Moje misljenje je, ako smo vec osvojili titulu i ostalo je 5 kola do kraja da igra 4,5 klinaca koji bi trebali da budu zalog za buducnost. Pa makar izgubili svih 5 utakmica, a ne bi. Nekad je poraz pobeda. Gledas sta si izgubio, a sa druge strane sta si dobio, stavis na vagu i dodjes do zakljucka. Izgubio sam utakmicu bez ikakvog takmicarskog znacaja, dobio sam novog igraca
t

tutankamon

pre 3 meseca

Darjan "kuva bombe"
M

Mancee45

pre 3 meseca

John Yeboah,dobra zamena za Bukarija,brz,ali i dobar tehničar,u svakom slučaju mnogo bolji od Pume...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

A ultramegagiga taenat Sremčević i 2 miliona datih da se zadovolji masa?
М

Марлоне

pre 3 meseca

Чак и да Звезда погријеши са Сремчевићем није ми жао, јер су дате паре за домаћег играча домаћем клубу. Проблем су промашаји са иностраним играчима. Сремчевић је тек играч у развоју и успону, тако да тешко да ће се показати као промашај. Може отићи и на позајмицу да стиче искуство, игра и правилно се развија, па да за годину-двије снажније конкурише првом тиму Звезде. Тешко да би обојица младих нападача имала довољно минута, па је боље да један иде на позајмницу. Да напоменем, ни Кахвића не треба отписати, следећа сезона би му могла бити веома добра у његовом расту и развоју као играчу.
o

ozbiljan špic, ali ozbiljan

pre 3 meseca

dečko je bio pravi vođa reprezentacije, borben, jak, odmeren, odgovoran, bio je uz par njih za klasu iznad drugih. Centarfor trenera kadeta je "crtež" za ovog dečka. Ono što je problem da ne mogu igrati Evropu i neke bitnije mečeve u ligi sa dva klinca u špicu!!! Moraće da igra jedan stariji da malo razgrne tu odbranu. I još nešto bitno, ako ove godine ne damo ozbiljnu šansu Šljiviću, Kneževiću, i još nekim kadetima iz reprezentacije žestoko ćemo se zajebati. A onaj kojeg zovu Mesi? Taj neka ide gde hoće, on dečko nema snage za 50 min fudbala.
V

Verniglupan

pre 3 meseca

Maksimovic je tek napunio 17 godina i treba jos fizicki da se razvija. Jedino sto smo i ti i ja i 99% ljudi iz ovih komentara pratili od mladjih kategorija je taj Euro u17 (dakle svega nekoliko utakmicama) u kojima je Andrija igrao izvan svoje pozicije i pokazao se sasvim solidno, imao par asistencija.
M

Maksimovic

pre 3 meseca

Maksimovic je veliki potencijal, pu o veci od Sljivica i Knezevica koje jednako volim. Samo treba sad da se radi sa njim, da malo dobije stamine i kondicije.
M

Mal

pre 3 meseca

Ma kakvih 30 minuta, guraj ga odmah umesto Šerifa, dečkić ima već sad bolju završnicu i šut.
V

Volis ga zar ne?

pre 3 meseca

a ti bi voleo da je tvoj deckic zar ne?
A

Alooo

pre 3 meseca

a dao 3 gola za celo prvenstvo a ima bolju zavrsnicu i sut od Serifa? pa sta ti pises...
s

sta je sa mozgom

pre 3 meseca

E ako ti tako kazes....
Z

Zvezdas!

pre 3 meseca

Za tih 2.5 miliona je mogle da se popune rupe na mestu stopera bekova, zadnjeg veznog. Ne znam cemu kupovina igraca mladog bas sad kada treba da ojacas tim za kvalifikacije, Prvenstvo gde moras da dobijes svaku utakmicu nema mesta za mlade igrace jer je svaka utakmica na noz. Potpuno bespotrebno kao i sa Sremcevicem.
l

levi bek

pre 3 meseca

Potencijalni problem je sto zvezda trazi jakog i visokog napadaca koji moze da nosi odbranu protivnika i otvara prostor za ostale ofanzivce. Ovaj decko je 1.75 visok. Serif visok i jak, Sremcevic isto, Pavkov isto... Greota ako nemaju neki planirani sistem igre za ovog momka da ga samo kupe i propadne...
V

Virkula

pre 3 meseca

Ako postoji samo jedan klub u ovoj nazovi drzavi, koji uzima uzima sve igrace zahvaljujuci partiji, cemu onda fudbalska liga? Onda se cudimo kako su nasi klubovi prosli prethodne sezone u Evro takmicenjima. Ovo treba zabraniti. Ne moze jedan klub da dri monopol nad svim transferima u ligi i nad ligom uopste. Cudi me da UEFA ne reaguje na ovakav kriminal. Zato niko i ne prati fudbal kod nas...
D

Durlan

pre 3 meseca

Pa isto kao Bajern u Nemackoj, sve sto odskoci ide kod njih... Samo sto ,,nas Bajern" sve sto uzme, nazalost upropasti.
P

Poljoprivreda

pre 3 meseca

Bolje treba da gledamo da li ćemo proći Slovence,Dance..Ne bih rekao,svi imaju bolji tim od našeg..
@

@Poljoprivreda

pre 3 meseca

Promasio si temu
М

Мрцина

pre 3 meseca

Мали је озбиљан таленат,одушевио ме је на првенству скоро.Е сад питање је како ће поднети притисак,а биће велики.Ако истрпи,биће ово озбиљан трансфер.
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Mali se žestoko za*ebo, nadam se da grešim.🫣
M

MICURA

pre 3 meseca

Prevod -- ,,Mali jel dolazis sam , ili da saljemo ljude po tebe ,,
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Dvaput trepni ako su te oteli.😂
r

rokoko

pre 3 meseca

Oni to malo sofisticiranije kazu: "Mali jel dolazis sam ili da obezbedimo mi prevoz?"
K

Kaciga

pre 3 meseca

U prethodnom tekstu na istu temu-Cvetkovic stoji informacija da je Cuka imala ponuda od 7 miliona za njega, Zvezda ce ga dovesti za 2.5 i procenti sto znaci da je konverzacija sa Cukom bila sledeca, 2.5 ili drzava salje poresku, moze? naravno da moze cak nam ni ne trebaju procenti, koji ce nam.
V

Verniglupan

pre 3 meseca

Pre nego sto svi pocnete da kenjate, imajte na umu da ovaj mali vec sad kosta iznad 2,5 miliona a ako se sa njim bude radilo kako treba za godinu dana ce ovo ispasti kao jedna sjajna investicija. A naravno donece i kvalitet
Y

Yo dorro

pre 3 meseca

Pa ovo i jeste problem, otima ga zvezda koja ce da da neku sicu tipa milion, milion i po, umesto da ode negde za 3,4,5 miliona.
L

LFCC

pre 3 meseca

Propasce mu karijera ako ode u Zvezdu. Zavrsice kao Kabic. Nece biti strplejnja da ga istrpe u prvom timu, dobijace sansu na kasicicu, poslace ga na pozajmnicu gde nece igrati, za 3 godine eto ga ponovo u Cuki ili TSC-u da rehabilituje karijeru. Kao i uvek za nase mlade igrace najbolje su Holadnija, Belgija, Portugal. Zvezda je sredina za vec formirane igrace i tu neam prostora da se trpe decije boljke, bice vreman za Zvezdu klinac, bolje je za tebe da sa ides preko.
S

SMEJURIJA

pre 3 meseca

Kao Kabic aahhahaha a inace je kao Kabic davao 20 golova u prvenstvu pa je propao? Pa gde se gasite botovi.
P

PLACI BOTINO

pre 3 meseca

Kao Kabic aahhahaha a inace je kao Kabic davao 20 golova u prvenstvu pa je propao? Pa gde se gasite botovi.
s

smesni ste

pre 3 meseca

Jel propala karijara Nedeljkovicu ili Mijatovicu , kakve vi gluposti pisete... neverovatni ste

Bibras Natho

pre 3 meseca

a zašto dovodite igrače koji navijaju za Partizan?
V

Verniglupan

pre 3 meseca

Toga je oduvek bilo brate, i u kosarci i u fudbalu bih ti mogao navesti po nekoliko primera na obe strane...
A

Akronim

pre 3 meseca

Zato sto je Partizan Zvezdina filijala.
L

Lik1

pre 3 meseca

Pa kad je tolki navijač sto prihvata zvezdu
a

asf

pre 3 meseca

Jer nam se može.
R

Realnooo

pre 3 meseca

Naravno da ovo sluzi zarad preprodaje kupis za 2.5 i prodas ga za 15 miliona zar to nije bio cilj kuknjave navijaca zvezde da Milojevicu igraju klinci da bi se lakse prodali? Ali lazni zvezdasi botovi mogu samo da grizu tastaturu od muke
P

Poljoprivreda

pre 3 meseca

Jan Oblak slovenački golman vrednost 28 miliona evra! Benjamin Seško (polu Srbin) slovenački napadač vrednost 50 miliona evra na transfermarketu!
S

Simple best

pre 3 meseca

Znači rasprodaemo sve što vredi.E terzo magijo...
K

Kako si

pre 3 meseca

To zaključio bote?
1

123123123

pre 3 meseca

Cvele, ne radi to sebi...
K

Komedijaaa

pre 3 meseca

Hahah sad ce da placu ovi kako ce "zvezda da mu unisti karijeru" ahahahahah pacenici
R

Rilemen

pre 3 meseca

U 12 polugodisnjih rata pretpostavljam. Pa dok im legne poslednja ovi da proglase bankrot. Umesto da prodaju i odmah uzmu kes pa srede malo tim, stadion, teren, da mogu da nastave sa dobrim poslom ne oni preko nekih dileva prodaju na rate kao u samoposluzi. Jos malo cekam vest da ce na cekove da prodaju fudbalere uz 150 dana odlozenog placanja... Ccc
2

2305

pre 3 meseca

hvala Darjane , imas zasluge za ovo.mali je top
Z

Zvezda le

pre 3 meseca

Nema kluba koji pere više para od nas. Bruka.
m

mirko333

pre 3 meseca

inace smo poznati po davanju sanse i minuta deci hahahhahaha
S

Samo gledajte

pre 3 meseca

Sad ce da placu ovi lazni zvezdasi ljubitelji dece (pedo) sto se loze na decu ispod 18 godina da igraju non stop .
G

Gluposti

pre 3 meseca

Pa sto ne igra u Cukarickom ako je tako talentovan? Gospode boze, ako ima kvaliteta igrace 90 minuta a ne 30 miliona