Komentari na vest

Ovo već zvuči moguće: Voša na Maribor ili Univerzitateu ako ispadne od Ajaksa

R

Rwalnost 4

pre oko 2 meseca

Tima u grupe
M

Mica bp

pre oko 2 meseca

Sto da neprodjemo Ajaks, nije Ajaks sto je bio za vreme Tadica.A i nasi novinari i navijaci se odmah uplase i stvaraju negativnu atmosveru pred utakmice nasih timova u Evropi.
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Korektan žreb za LK. Ajax bi trebao da ih izbaci, a Voši bi to mogla biti fina uvertira. Maribor je namazaniji od Rumuna, ali realno nisu to timovi krem fudbala koji se ne moze proci, svakako nisu ni za potcenjivanje.
K

Kg

pre oko 2 meseca

Voleo bih mozda protiv Maribora ali nas fudbal.
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Biće zanimljivo ako Maribor prođe dalje i Voša igra protiv njega. Ne znam kakav mu je koeficijent, ali mislim da su osvojili dovoljno bodova da budu nosioci u play offu. N a taj način bi Voša bila ovlašćena prilikom žreba. Ovaj sastav je uigran i pojačan, igrali su skoro egal sa Zvezdom prolećne derbije i finale kupa. Još su se fino pojačali, nije nemoguće da izbore grupnu fazu LK. Čak i Radnički KG ako prođe kiprane, bio bi nosilac na žrebu, jer se parovi izvlače pre 3 kola kvalifikacija. Može nam se desiti da ove godine imamo 4 ekipe u grupnoj fazi. Zvezda u LŠ i Partizan u LE/LK, zatim TSC verovatnike u LK i još Voša, možda i Radnički. Otvorio im se žreb sasvim solidno.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Vojvodina neka prvo misli o Ajaksu posle ce lako za ostale protivnike.
g

gostiona

pre oko 2 meseca

ne palite se, svi znamo kako Lale igraju evropu i kad dodbiju lakseg protivnika
B

Banacan

pre oko 2 meseca

"Lala" je izraz koji se koristi za stanovnike Banata. Ne secam se da je Vojvodina iz Banata.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Како играмо,сем Вадуца који је био брука,остало смо одиграли ок.Од Аустрије изгубили били у распаду,као и од Ружемберока.Прошле године исто,без састављене екипе ушли у квалификације. Први пут после дуго времена имамо екипу која се правила две,три сезоне,а сви носиоци од прошле сезоне су ту сем Зуке,ал ау доведена и појачања. Имамо шансе против Румуна и Словенаца,а онда уз мало среће на жребу и до група ЛК,што би био успех и правда.
G

Gost555

pre oko 2 meseca

@Banacan Vojvodina nije jz Banata, ali se Banat geografski nalazi u Vojvodini, kolliko se ja razumem.
B

Banacan

pre oko 2 meseca

@Gost555 Banat jeste deo Vojvodine (1/3 Banata se nalazi u Vojvodini, 2/3 u Rumuniji), ali to ne menja cinjenicu da je komentator gore napravio gresku tako sto je nazvao igrace FK Vojvodine "lalama". "Lale" su Banacani, ne Bacvani, niti Vojvodjani.
v

vojvo dina

pre oko 2 meseca

Bačka > banat
M

MarkeĐANI

pre oko 2 meseca

Čuj "moglo" da se prođe. Ovo MORA da se prođe bez nekih većih problema,dosta nam je naprednih izgovora.
S

Svaka

pre oko 2 meseca

Cast
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Ривал по мери,реално немамо ми шта да тражимо у ЛЕ,ЛК је пуна капа да успемо,и по неки бод би ту узели.
C

Crvenbeli

pre oko 2 meseca

Vojvodina će proći sigurno Maribor il Univerzitateu i u plej ofu kao nosilac pobediti koga god dobila pa da gledamo grupnu fazu na jesen zimu i proleće 2025 u Novom Sadu
D

Dragan 1985

pre oko 2 meseca

Ajax ce biti pravi pokazatelj gde je Vojvodina. Ako ispadne sto je nazalost realno bez obzira sto je Ajax u buli, mislim da ce Rumuni biti protivnici. Samo da ne bude petarde u Amsterdamu.
A

A šta

pre oko 2 meseca

Ako Vojvodina pobedi Ajax. Da se podsete generacije srednjih i malo starije a da mlađi od 40 g znaju da je Vojvodina predvođena generacijom Šaule i Samardžića igrala januara 95 u Holandiji sa Ajaksom Bergkampa Sedorfa i bilo je u odličnoj utakmici 3 2 za Ajax koji je par meseci kasnije osvojio Ligu Šampiona a Vojvodina posle jesenje Titule 94 bila je na kraju sezone treća u ligi SRJ. Sve se može kad se vredne ruke i noge slože. Pa da idemo u Amsterdam i posle dve nedelje u Atinu na Panatinaikos
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Ajaks je nemoguća misija za Vošu, ali zato ove bi trebala da prođe u kvalifikacijama za LK i da uđe u play off.