Otkažite promociju i feštu na Enfildu, Zubimendi ne dolazi!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.08.24. | 22:54

Odlični vezista ne želi da napusti San Sebastijan, iako je Liverpul bio spreman da plati klauzulu od 60.000.000 evra

Sve je bilo spremno za prvi, ali gromoglasan Liverpulov transfer ovog leta, ali je usledilo pravo otrežnjenje na Enfildu. Martin Zubimendi je odlučio da odbije Redse i ostane u Real Sosijedadu, piše dobro upućeni magzin Relevo.

U Liverpulu je sve bilo pripremljeno za njegovo angažovanje. Čelnici kluba su doneli odluku da aktiviraju oslobađajuću klauzulu od 60.000.000 evra i dovedu igrača za kojeg se verovalo da bi se savršeno uklopio u sistem igre i filozofiju Arnea Slota, ali je stigla negativna poruka iz San Sebastijana.

Izabrane vesti

Zubimendi nikada nije krio da mu je želja da nastavi razvojni kontinuitet u matičnom klubu. To je poručio i Arsenalu na početku leta, kada su Tobdžije pokazale otvoreno interesovanje za odličnog vezistu, koji je iza sebe imao odličnu sezonu u Primeri, a potom i zapaženo izdanje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

U Liverpulu su očigledno verovali da će onda kada budu vezali ruke Sosijedadu lakše obaviti deo posla oko dogovora sa igračem. Ipak, to se ispostavilo kao pogrešna teorija.

Iako su ostali bez 60.000.000 evra, u Sosijedadu zadovoljno trljaju ruke jer su sačuvali jednog od najvažnijih igrača u sistemu Imanola Alguasila.

Martin Zubimendi (25) je dete kluba, za koji je debitovao 2019. godine i do danas odigrao 188 utakmica u svim takmičenjima.


tagovi

Martin Zubimendi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara