Komentari na vest

Ostade Real bez kapitena! Načo nije mogao da odbije 20.000.000 evra

V

VoSeOslanjaNaVolaAčovek...

pre 7 dana

35 god , pravo vreme . A ne ko neki u najbolje god idu u Arabiju .

Marko Pavlovic

pre 7 dana

Zaslužio. Srećno....
R

Randi95

pre 7 dana

Nije mogao da ostavi drugare na cedilu...

Bojan Urosevic

pre 8 dana

Čovek je dete Reala umesto da je ostao još jednu sezonu u Real i završi gospodski karijeru kao Kros čovek ide kod Arapa.
P

Penal Madrid

pre 8 dana

Umesto Karvahal da bude kapiten sada oni daju Modricu. Ovaj dete Reala,a Modric kupljen. S jedne strane imate osobu koji je skoro celu karijeru u Realu,a sa druge strane imate nekog ko je kupljen iz Totenhema,a pre toga igrao za Dinamo Zagreb.
D

Dani Carvajal

pre 8 dana

Pa ko kaze da je Luka kapiten? Zamenik Naća je bio Dani, a sad će biti kapiten, pogotovo što će Modrić sa klupe da ulazi.
A

Adrian Mutu

pre 7 dana

Modrić je najstariji i lider je svlačionice što bi real produžavao ugovor čoveku koji ima 40 godina ako mu nije značajan nizbogčega a karvahal će svakako biti jedan od zamenika jer je medju iskusnijima... A što se tiče nača hvala mu na svemu ali ove pare u realu nikad ne bi dobio srećno tamo stiže yoro leni iz lila
!

!Hala Madrid!

pre 7 dana

Aj pogledaj statistiku, Real Madridu je ubedljivo najvise golova ponisteno nakon VARa, cak 27! A i za penale isto, najmanje se sudi penala Realu (Atletiko, VARselona, Girona imaju vise dosudjenih), volim da ti je krivo, a Real krece po 16.titulu!
G

Gost123456@

pre 7 dana

kakav buzdovan komentarise
J

Jova1245

pre 7 dana

Pa Modric ne igra u prvih 11. Tako da on nece biti kapiten.
A

Antonioo

pre 8 dana

Opusteno, stize Leni Joro i Real sa Jorom zatvara prelazni rok... Ne nadajte se zameni za Krosa i Alfonsu Dejvisu... Leni Joro stize za par dana i to je to od Reala za ovaj mercato
G

Gracias por todo

pre 8 dana

Nacho 6 (10 godina), VARselona 5 (120 godina). I neka je!
H

Higi

pre 8 dana

Nisam navijač ni jednih ni drugih, ali i Barselona je krala u svoje vrijeme kad je osvajala, isto kao i Real sto je krao u ovoj zadnjoj eri.
b

bambino1117

pre 8 dana

zasluzan za tih 6 koliko i ja
b

bambino1117

pre 8 dana

zasluzan za tih 6 koliko i ja
k

kž019

pre 7 dana

Nemaš smrdeliji klub od reala!
A

Avanti BAL

pre 7 dana

Do Barse mi je stalo ko do omladinske sekcije Fljamurtarija, al’ kad simpatises Real i govoris o kradjamo drugih, to je vec ozbiljna dijagnoza.