Đorđević (© Star sport)
Đorđević (© Star sport)

Đorđević mora da krpi odbranu pred sudar sa TSC-om

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.12.20. | 19:47

Radnik oslabljen u Senti, ali se nada nastavku pozitivnog trenda

Bio je 1. novembar, došla je Crvena zvezda u Surdulicu, pobedom 2:0 potvrdila šampionske ambicije i čim je napustila jug Srbije krenula je pozitivna serija Radnika. U naredna četiri kola od mogućih 12 osvojio je deset bodova, usput prošao u četvrtfinale kupa eliminisavši Čukarički, a nastavak tog trenda tražiće u petak u Senti.

Tim Slavoljuba Đorđevića će na poslednjem gostovanju u kalendarskoj godini pokušati da potvrdi valjano odrađen posao u prethodnom periodu i nada se da će se i sa šestog vezanog gostovanja vratiti neporažen. Iako je protivnik opasan.

Izabrane vesti

TSC poseduje ima kvalitet da bude među prve četiri ekipe na tabeli, što je pokazao prošle godine. Ostvario je nešto slabije rezultate, jer su igrao kvaloifikacije za Ligu Evrope, a koja zna da uzme danak. Dobra je to ekipa, vođena odličnim trenerom, dugo igra zajedno, poznaje se. Biće nam teško“, smatra Đorđević uoči susreta 18. kola (petak, 16.00).

Šef stručnog štaba surdoličkog superligaša usled povreda ne može da računa na kapitena Dušana Stevanovića, Bratislava Pejčića, Nikolu Radmanovca i Dušana Brkovića. Trojica od njih su članovi odbrane, što pojačava bojazan pred duel sa jednim od efikasnjih sastava u Srbiji.

U dobrom smo ritmu. Ovi momci su i protiv Proletera pokazali karakter. U seriji smo dobrih rezultata, ali i teških utakmica. Bez obzira na kadrovske probleme, idemo u Sentu da igramo čvrsto i sve ćemo učiniti da napravimo pozitivan rezultat“, dodao je Đorđević.


tagovi

Radnik SurdulicaSlavoljub Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara