Komentari na vest

Đorđe Petrović Strazburov prioritet posle neuspeha sa Ivonom Mvogom

D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

Ljudi moji, pa gledao sam svaki meč Čelzija prošle sezone. Petrović je odigrao bez ijednog većeg kiksa,.dok je Sančez na svakom meču po 2-3puta dodavao protivničkim napadačima na svojoj polovini. Zato ga je i Poketino zakucao na klupu. Jako dobre odbrane je imao, par nalik na Petra Čeha nekad ili Van der Sara. Jedina mana su mu izlasci na loptu kod centaršuta jer nije navikao da ga toliko ometaju u 5-ercu, ali je i to popravio pri kraju sezone, bukvalno je oduvao par puta protivničke štopere. Siguran u dodavanju maksimalno. Problem je što je Srbin, a to nije dobro, za razliku od Romanovog Čelzija.
v

vulex

pre oko 1 mesec

Ako brani redovno moze jos vise da napreduje, mozda je i bolje da sad brani u Francuskoj 30tekmi pa onda ako se pokaze najvisi nivo
J

Jahac naKurove

pre oko 1 mesec

NE da je Nas. Al iskreno bolji je od Sanchez. Mareska nece uraditi nista u Celzi. Za par meseca CE dobiti otkaz. Jer previse kopira Gvardiola. Ambiziozan I mladi trener , mora da ima svoj still. Gledao Sam plavce u pripremama. Neznaju gde udaraju. Sa Real Madrid su bili uzasni. Odbrana katastrofa. Ova sezona ako budu u top 10 nek ripaju. Dzorje mlad si bezi Sto pre od tamo. I mnogo me nervira kad trenere prvo gledaju , teraju I ucu kao golmane igraju sa noge. Prvi zadatak golmana neophodno je da imaju brze reflekse, dobro da SE postavu pri prekine I slobodne udarce I najvaznije da sprece loptu da zatrese mrezu. Dobro je znati igrati SA nogom. Ali najvaznije odlicno da koristite odbranbene I rucne reflekse. Plus Londonski plavci Imaju previse igrace to jest preglomazni I enormno siroki roster.
E

Enzo

pre oko 1 mesec

Ne bih se slozio sa tobom. Ne podrazavam prvi ovu politiku sto radi uprava Celzija, ali za igru nisi u pravu. Mareska ne kopira Pepa sec Artetu, ako cemo po tome ko igra kakav stil. Po prvi put posle nekoliko godina Celzi je imao neki sablon u igri na pripremama. Odbrana krimina, ali sredina i napad vrlo lepo izgledaju. Sto se tice petrovica, mnogo bolji od Sanceza, ali da je na nivou Celzija, nije. Sve sto si rekao da treba da ima golman, on nije bas da ima. Lose postavjanje, los 1-1, a kod ubacenih lopti ekstremno statican. Relfleks jedino u cemu je na visokom nivou. Dobio si pozitivne samo zato sto si protiv Celzija :)
P

Pinđur

pre oko 1 mesec

@Enzo, kažeš da ne kopira Pepa, vec Artetu, a Arteta je praktično Pepov učenik
T

Twix

pre oko 1 mesec

Arteta bukvalno Pepov covek na zadatku. Dok je on tu, Man City moze mirno da spava.
b

betaBLOK

pre oko 1 mesec

Pravim Chelsea od '98. Uvek su ki nekako bili gotivni, ali ovo sada sto se radi... kriminalno
E

Enzo

pre oko 1 mesec

A @Pindjur covece al' ga odvali. Pa kakve veze ima sto je 'ucenik'? Pa i Mareska je radio sa njim i? Jel to znaci da je i Stiv Brus igrao istim stilom kao Ferguson? Nema smisla. Pep igra sa dodatnim stoperom u sredini, kao liberom i prakticno igrajuci sa 2 poslednja igraca, dok arteta i enzo igraju sa 2 inverted beka