Komentari na vest

Optimista i pesimista najavljuju Premijer ligu

M

Morten Gamst Pedersen

pre 9 meseci

Aston Vila je dovela ozbiljna pojačanja, Brajtonu može imati probleme prodajom jako bitnih igrača, a iznenadio me je odlazak Bergea iz Šefilda. Sve u svemu neka bude zanimljiva sezona, pa ko god sa osvoji i ko god da uđe u Evropu. Sportski pozdrav!
2

24.04.1902.

pre 9 meseci

GGMU!
И

И

pre 9 meseci

Mislim da je 1.8 premala kvota na bilo koga da će osvojiti PL. Pa makar to bio i moćni Siti. Ako ni zbog čega, onda zbog toga što ne možeš biti vidovit sa povredama.
Đ

Đ3

pre 9 meseci

Nije premala nego se vi tripujete da je liga teška, toliko je teška da je Siti sampion 5 puta u 6 godina, jedino je Bundes liga bezveznija.
E

El Stefanel

pre 9 meseci

Siti, Liverpul, Arsenal i Junajted prva 4. Liverpul i Arsenal mogu da izazovu Siti ali moraju imati skoro pa savršene sezone. Šansa za njih je da je mozda u Sitiju doslo do zasićenja plus su ostali bez Gundogana i Mareza koji su bili veoma bitni igraci.
c

cjepka123

pre 9 meseci

Sjajan i nadahnut tekst. 👏👏
G

Gost555

pre 9 meseci

A ti si procitao ceo tekst?
g

gostovic 14

pre 9 meseci

Arsenal šampion!
L

Lister

pre 9 meseci

Sampion, ali samo u nebitnom Komjuniti sildu.
G

Ganer

pre 9 meseci

Siti je uzeo tri uzastopne (+ LŠ) i pitanje je koliko su željni i kako će sve uklopiti bez Gundogana, Mareza i Silve ako ode. Svakako su glavni favoriti da opet osvoje titulu, ipak je to Pep. Arsenal se pojačao ali sada će ih svi mnogo ozbiljnije shvatiti i biće im teže - biće glavna meta mnogih timova. Ako je Saka dobijao batine prošle sezone, sada će ih dobijati ceo tim. Moraju dovesti napadača ako žele titulu. Junajted po meni možda čak i drugi favorit ove sezone. Mislim da je Ten Hag integrisao svoju filozofiju i da je doveo igrače koje tom fudbalu pristoje. Odlično su odradili prelazni rok a najveće pojačanje je odlazak Megvajera. Liverpul i Čelsi - mačka u džaku. Aston Vila, Brajtno, Totenhem i Njukasl - biće jako neugodni kao i uvek do sada. Njukasl će biti najzanimljiviji s obzirom na letošnja pojačanja. Srećan svima početak PL! COYG
G

Gostica

pre 9 meseci

Ako je ovaj komentar stigao od navijača Arsenala, svaka čast dečko ti si retka zverka među deluzionistima. Sve vreme to govorim, draže mi je videti Arsenal na tronu nego Siti kao navijaču Junajteda, ali trenutno to izgleda barem meni miljama daleko, a uvek sam predmet uvreda i spuštanja kada to kažem, prošla sezona je bila prilično sretna što ti kažeš niko Arsenal nije uzimao toliko za ozbiljno, e sada će svi krenuti, svaka čast.