Komentari na vest

Opet težak udarac za Bajern, vunderkind izabrao Pari Sen Žermen

P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Kompani kao igrac, nisi mogao da ga obidjes, kao trokrilni orman je. Ali, kao trener ne deluje bas nesto. Sve mi se cini da luzer Kejn ostaje i dalje bez trofeja. Inace, ne znam da li je neki centarfor izveo vise penala od njega, zanima me bas statistika sta kaze po tom pitanju.
T

Trololo

pre oko 1 mesec

Ali napisati luzer Kane, stvarno sramota. Kao da čovek igra sam i da samo od njega zavisi da li će nešto osvojiti. Da, izvodi penale, pa šta? Izvodili su ih i Ronaldo, Messi, Levandovski u tom, pa i u većem broju. Čovek igra vrhunski, ume da da gol, a redovno napravi 10+ asistencija u sezoni. Sramota je omalovažavati takvog igrača.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Igrač koji se dvoumi između PSG-a i Bajerna i ne zaslužuje da igra za Bavarce. Bajernu generalno trebaju igrači kao Olise, Paljinja... koji su insistirali na prelasku u Bajern i odmah u startu odbili sve druge ponude. Ovaj neka uživa sa naftasima. Elegantno je Bajern popunjen na krilnim pozicijama i bez njega: Sane, Gnabri, Koman, Tel, Olise, Irankunda... Međutim, pretpostavljam da će uzeti još jedno krilo ukoliko ode Koman. Bilo bi dobro da se reše Dejvisa i uzmu Ernandeza, i tako se napokon reše svih igrača koji su mislima u drugim klubovima ili nisu dostojni Bajerna.

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Sve te što si nabrojao Sane,Gnabri,Coman njima je drugo ime bolnica a ovo troje dalje što si nabrajao su realno upitnog kvaliteta tako da je Bajern ove sezone još slabiji.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Pa zbog toga sto su cesto povređeni Bajern i zeli da zameni Komana novim krilnim igracem. Sane nije toliko sklon povredama (iako je imao sada operaciju posle Eura), za Gnabrija i Komana se slazem. Serz je ostavio odlican utisak na pripremama, kao i Tel. Olise je igracina i njegov kvalitet nije upitan. Takodje, krilo moze da igra i Musijala. Sane ce pod Kompanijem biti vracen na levo krilo i očekujem da ce igrati odlicno. Mislim da bi Kjeza bio ok pojacanje, poprilično je jeftin, a top igrac. Cesto je i on povredjen, ali sa cestim rotacijama igraca koje je Kompani najavio to ne bi trebalo da predstavlja problem.
G

Gaxter

pre oko 1 mesec

Mislim da gresite,Bajern je doveo Palinju zadnjeg veznog koji im ocajnicki treba i Olisea ofanzivnog krilnog plus štoper Ito iz Štutgarta,tako da ono sto im je bilo urgentno su rešili,sve da i ne dovedu vise nikog jaci su nego prosle sezone,pre mislim da ce Bajern napustiti Sane/Gnabri i De Liht,i da ce to biti to od njih.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Slažem se, ali gledaju da nadju još neko pojačanje. De Liht je već prodat, a što se tiče krila Koman je na prodaju. Doue je trebao da bude zamena za njega. Ponovo se priča i da će Tah doći. Nije nemoguce ni da prodaju Dejvisa i pojure Ernandeza u finišu prelaznog roka.
G

Gaxter

pre oko 1 mesec

Mislimo slicno, samo stava sam da ce pre dolasci zavisiti od eventualne prodaje nekog igraca.
E

Ende

pre oko 1 mesec

I tu se njegova karijera kao ozbiljnog igrača završava. Uzeće novac, mada ne bi ni u Bajernu sklapao kraj s krajem, ali nešto ozbiljnije posle ovoga-nista. Jeste mlad, ali ko se još razvio u PSG kao igrač?
T

Tln

pre oko 1 mesec

Ronaldinjo, Vea, Leonardo, Okoca....os jos? .....ovo u vezi razvijanja u psg-u
@

@Tln

pre oko 1 mesec

Svi ti koje si nabrojao su bili u Psz-u pre 20 i kusur godina... Znaci, pre Arapa... I covek je u pravu, nikoga nisu razvili, vec su igraci iz njihove akademije napravili karijere u drugim klubovima
P

Pwetar1996

pre oko 1 mesec

Joao Neves, Viliam Pacho, Desire Due, Psz za sad zaista radi dobar posao na pijaci...Jos kad bi najurili Kolo Muanija i uzeli Osimena, bili bi top 3 favorita za Ligu Sampiona sled sez.. Neves Vitinja Ruiz strasna sredina...
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

PSZ nikada nece osvojiti LS, ove godine ce biti jos losiji nego prosle. 1/4 im je maksimalni domet.