Komentari na vest

Opet ta priča o najboljem strelcu nebitnih golova; iliti zašto Kejn nije ušao u šesnaesterac Leverkuzena

G

Gost999

pre 37 minuta

Kejn je najprecenjeniji igrac danasnjice, engleska verzija ciro imobilea. U ls u odlucujucim utakmicama ga nikada nije bilo kada je trebao klasu da pokaze, takodje i u reprezentaciji 90% golova na velikim takmicenjima daje iz penala. Isto i Cire Imobile, dzabe zabija svake sezone po 30 golova u ligi kada ga u medjunarodnim takmicenjima nema protiv najvecih
T

Tln

pre 18 minuta

Kejn ne bi dao 2 gola za lacio. Ciro je doktor za njega
Б

Бане Земун

pre oko 2 sata

Постоји ли лектор у Моцарт спорту? Ради ли у редакцији неко од новинара који је дипломирао српски језик и књижевност на Филолошком факултету? Због чега се дозвољава аутору овог текста да упорно из чланка у чланак користи стопроцентну турску реч “сеирити”?! Побогу, не пишете за “Хуријет” или “Дневни аваз”.
P

Postoji ssmo kolektor

pre oko 1 sat

Milojević je pustio u etar poslije derbija,sada će se odomaćiti poput izraza da neko "grmi kako izgleda" i sl. umotvorina.Ja sam prvo pomislio da je greška u kucanju teksta,vidim ne mijenjaju a poslije na Guglu nađem da ima neko značenje.
l

lolololo

pre oko 2 sata

Ovom Bajernu fali neki spic ala Osimen ili Sesko. Kejn nije dugorocno resenje pogotovo zbog godina.
p

pa dobro šta

pre oko 2 sata

Bolji je Luli Jović
M

Murinjo

pre oko 3 sata

Admin otvoreno mrzi Bajern, sada sam siguran, jer se ne sećam da je bilo ovakvih postova za Halanda, Levu ili Vlahovića koji ništa niau bolji u bitnim utakmicama
T

Tobdžije vlažnog baruta

pre oko 3 sata

Svi veliki strijelci u Bajernu su takvog kova.On,Levandovski,ranije Mario Gomes.Ovaj zadnji je rešetao boraniju gdje god je stigao a Mandžukić je odlučivao bitno u to vrijeme.Zadnje finale koje su dobili je odlučio Koman,Leva je bio non stop u krilu odbrane PSŽ.Znate li kada će Haland riješiti meč "stani pani",polufinale ili finale?Nikada,pa ni tada!
H

Hazard

pre oko 2 sata

Zato je Drogba bio klasa, od njega su u Premijer ligi dali vise golova npr. Lukaku i Sterling, ali je covek bio doktor za velike utakmice, ne znam sad iz glave ali mislim da ima tipa 11 golova u 11 finala, toliko nemaju Levandovski, Gomez, Kejn i Haland zajedno za citave karijere. I jos vaznije skoro svaki od tih golova je doneo trofej.
Ч

Човече

pre oko 3 sata

Влаховић овако 80% утакмица, не приђе у 16. А Кејну је сензација после једне утакмице
I

Idi begaj

pre 38 minuta

Znači da ga redovno pratiš, Vlahovića? Opsesija...
B

Bon.Jovi_985

pre oko 3 sata

Većina tih glupih priča potiče od navijača klubova koji nisu uspeli da ga kupe. Čovek je klasična devetka, nadavao se golova i brdo ih je namestio. To da su nebitni golovi može da odvali samo neko glup ili maliciozan. Ovaj Bajern je jedna osrednja ekipa ni blizu timu pre 7-8 godina , ne može čovek sam.
k

kdkrirh

pre oko 3 sata

Apsolutno precenjen napadač,ne postoji ni na jednoj bitnoj utakmici a golove koje je davao Kristal Palasu i Bohumu bi mogao i ja da dajem kad bi igrao u Bajernu gde oko sebe ima 10 kvalitetnih pojedinaca.
S

Srbue

pre oko 3 sata

Njega ta prica prati kroz karijeru otkad je medju 5 najboljih na svojoj poziciji. Decko svaki vazan mec ne postoji maltene, posebno u reprezentaciji i to je sasvim realno receno a ne zato sto ga neko ne gotivi ili mrzi. Neko je Iguain,Ibrahimovic a neko Suarez,Benzena, to vam je paralela otprilike
h

hahahaahhahahah

pre oko 3 sata

E moj Kejn, lako je pricati da si trebao da das 10,11 golova raspalom dinamu, cim naleti na ozbiljniju ekipu nema ga nigde
0

090

pre oko 3 sata

VELIKI IGRAC NEBITNIH UTAKMICA..NIJE BIO NITI CE IKAD BITI VELIKI IGRAC
S

Saturn

pre oko 3 sata

Samo sto Kejna razdvaja to sto ima IQ 200 , pored golova podjednako dobro i asistira , ucestvuje u igri , tehnicki od napadaca samo jos Benzema i Suarez mogu s njim , duel igra ... Kej ne mora da da gol a odradice ogroman posao , plus igra presing celu utakmicu,neretko se vrati na svoju polovinu da pomogne odbrani
Č

Čačanin

pre oko 3 sata

Zar nemamo dovoljno srpskih reči nego koristimo "seiriti"?
r

rea

pre oko 3 sata

Ukoliko je Kejn strelac nebitnih golova, šta je onda Haland? Čovek zadnjih 8 godina igra u najjačim timovima svojih liga (Molde, Salcburg, Dortmund, Siti), postigao je 0 golova u finalima kupova, LŠ, superkupova... na derbi mečevima da gol samo ako njegova ekipa ima prednost od više od 2 gola. Kejn u karijeri nije imao takav blagoslov da igra u timovima koji imaju šampionske ambicije, ovo mu je tek prvi put - kao navijač Bajerna i Totenhema ne branim ga nikako, nejasan mi je čak i njegov prošlogodišnji trasfer, jer je Bajern za 100 miliona morao da juri nešto što je godinama približnije Musijali oko kog će graditi tim, dok je Totenhem na fantastičnu zaradu od Kejna, odgovorio time što je doveo Solankea za 70 miliona i Brenana Džonsona za 60.
M

MidRange

pre oko 2 sata

Haland je prošle nedelje dao gol za 1:0 u derbiju protiv Arsenala, dao je gol za 1:0 protiv Čelzija na otvaranju Premijer Lige. Eto u dva derbija ove sezone je dao dva gola za prednost u derbiju i ti mrtav ladan kažeš da daje saml golove na 2-3 gola razlike u derbijima. Ko sve komentariše fudbal..