Komentari na vest

Opet posluju Čelsi i Monako: Disasi za 45.000.000 evra, oživeće štoperski tandem iz Kneževine

p

pdk

pre 10 meseci

Iskreno oni su i u Monaku primali lep broj golova. E sad da li je do njih dvojice ili celog tima, ali..
K

Kop

pre 10 meseci

Kakva imena danas vrede ove pare mnogi od nas nisu ni čuli za ovoga

bez_EU4ije

pre 10 meseci

Da li ovaj Wesley Fofana uopšte trenira i radi na sebi? Mlad momak (trenutno ima 22 godine), a već dvije sezone je konstantno povrijeđen. Kad se vrati posle ovoga, skoro sigurno neće biti ni isti kao što je bio, a o nekom napretku (zbog koga je i plaćen paprenih 80 miliona evra) nema ni govora. Sa njim je Chelsea preko 100 miliona evra bacio u vjetar. Jedan od najgorih transfera u istoriji kluba, a imali su mnogo loših.
t

trtrtr

pre 10 meseci

Sjajan tandem nema sta, iz raspalog monaka. Dobar tim za opstanak u ligi
4

46

pre 10 meseci

Zadnja linija i ne izgleda nešto impresivno, ajde Džejms, Čilvel i vremešni Silva jesu top klasa, ostali imaju još 'leba da jedu. U veznom redu su ostali samo Enco i Galager od standardnih prvotimaca, i ovi mladi Čukvuemeka, Kasadei i Santos, u napadu fali još jedan špic pored Džeksona... Ne znam stvarno kako će se boriti za top4 kako je Poketino najavljivao, ovaj trenutni sastav mi uopšte ne uliva poverenje.
@

@46

pre 10 meseci

Šta tačno nije impresivno? Džejms i Čilvel vrhunski bekovi, Kukurelja i Gusto kao zamene, plus Matsen koji ni ne igra beka, mladi Hol, štoperi Tijago Silva koji i dalje igra dobro u poznim godinama, Kolvil kao jedan od najvećih mladih talenata, Badijašil koji je pokazao smirenost uprkos godinama, Fofana koji se nažalost povredio i Čaloba.
G

Gost99

pre 10 meseci

a Nukunku sta je?
4

46

pre 10 meseci

Osim Silve, na štoperskim pozicijama su neiskusni igrači koji jesu talentovani ali su mač sa dve oštrice, nije tako lako da se zategne zadnja linija sa mladim i novim igračima. Dok se oni uigraju vrlo je moguće da konkurencija daleko odmakne u borbi za top4.
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Odlična kupovina Čelzija, ali bi im definitivno dobro došao jedan iskusan igrač u sredini, Kimih npr. Mlada ekipa, biće vjerovatno oscilacija, ali definitivno će svaka utakmica prezanimljiva biti sa puno trke, akcije...
r

rmpalija

pre 10 meseci

Celsi svake godine dovede novu startnu postavu.
0

090

pre 10 meseci

hahahhaA
c

come on Arsenal

pre 10 meseci

Kao navijač Arsenala kažem, da je ova kupovina Disasia, pored kupovine Nkunkua, nešto najbolje, što je Čelzi uradio od odlaska Abramoviča. Fofana je takođe dobar mladi igrač, koji je igrao u paru sa Salibom u Sentjetenu, ali je imao peh sa povredama.
S

Sub Zero

pre 10 meseci

Gde je otišao fudbal kada se igrači, pogotovo štoperi gledaju samo po fizikalijama. Badijasil i Disasi cepanke od 190+cm, širokih ramena i jakih butina, samo im je fizicki izgled + u fudbalskom cv-u.
a

aaaaaaa

pre 10 meseci

a lewi colvil nije stoper?
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Lijevi štoper, sad se i to gleda valjda