Ralf Ferman u akciji
Ralf Ferman u akciji

Ono kad ti žena nađe posao i to u Premijer ligi

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.19. | 12:30

Iskusni nemački golman prešao u Norič

Iskusni nemački golman Ralf Ferman (30) doputovao je u Englesku na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa novim premijerligašem Noričom.

Nekadašnji kapiten Šalkea koji je skunut s gola prošle sezone kako bi mladi reprezentativac i "novi NojerAleks Nubel dobio pažnju, presliće se u redove Kanarinaca na jednogodišnju pozajmicu iz Gelzenkirhena, a nikakakv otkup po isteku pozajmice nije dogovoren.

Izabrane vesti

Zanimljivo da je angažaman Fermanu pronašala supruga koja je sinoć zapratila Norič na Instagramu. Ona i pomoćni trener ovog kluba Kristofer Džon su dobri prijatelji, zajedno su u Nemačkoj osnovali fabriku odeće pre nekoliko godina. Takođe, Norič je tražio još jednog dobrog golmana kako bi pojačao konkurenciju iskusnom Holanđaninu Timu Krulu (31), koji će biti broj jedan pošto je nedavno potpisao novi trogodišnji ugovor na Kerou Roudu.

Što se tiče Fermana, njegov ugovor sa Šalkeom važi do 2022. godine. On je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Nemačke, ali nije debitovao za A tim. I specijalista je za odbrane penala.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara