Komentari na vest

Olimpijakos stiže u Leskovac: Novajlija spasao tim iz Pireja i zakazao megdan Čukaričkom

g

gumene bombone

pre 9 meseci

Mrtva trka ko ce manje zeleti ulazak u LE 🤣 salim se bilo bi dobro da cuka uzme bod ili dobije, a u pireju nek izgube i ispadnu vece su im sanse u LK...
m

marko great

pre 9 meseci

Čuka ima najbolji tim uz Zvezdu kod nas, mislim da ih dosta potcenjuju a tu su negde egal. Olimpijakos nije na nivou od pre par sezona i nisu više toliko dominantni u Grčkoj, tamo su ih po kvalitetu pretekli Panatinaikos i AEK. Čuki će biti plus i što će domaću utakmicu igrati pred punim stadionom za razliku od onog mrtvila na Brdu pa to može na adrenalin da ih malo pogura.
n

novi stadion

pre 9 meseci

Sramota je za Banovo brdo, veliku opštinu Čukaricu, a i sam grad Beograd, da njihov klub kao domaćin mora da igra u Leskovcu. Još malo pa je gostima iz Atine bliži gostujući teren, nego Čuki domaći. Privatan klub, hoće da igra Evropu, a gazda za više od deset godina, koliko je na čelu kluba, nije uspeo da stvori uslove, da napravi stadion, da kai domaćin igra u svom gradu. Posle se pitate zašto klub nema navijače ? Ovo je poniženje za svakog žitelja opštine Čukarica. Ovo je poraz, a sama utakmica je u drugom planu.

Danijel Stojadinovic

pre 9 meseci

Pa evo sada ce da renovira stadion.. Bice za sledeću sezonu spreman
P

Pre nego što

pre 9 meseci

nešto napišeš moraš da proveriš informacije. Vlasnik Čukaričkog više od deset godina želi da napravi stadion. Projekat novog stadiona postoji od 2011 a zbog sudskog spora zbog izdavanje građevinske dozvole koji je trajao više od 10 godina nije izgrađen. Tako da klub i vlasnika kluba nemože da bude sramota. Ovo je sramota za državu, grad Beograd, opštinu Čukaricu i FSS koji ne da nisu hteli da pomognu nego su odmagali klubu sve vreme. Nadam se da ni ti ni tvoji istomišljenici neće ubuduće na svaku vest o Čuki ko papagaji ponavljati kako klub nema stadion. Sačekajte sledeće leti i otvaranje novog stadiona.
u

u prevodu znaci

pre 9 meseci

sledece brukanje srpskog fudbala
D

Delije, invazija!

pre 9 meseci

31.8. svi u Leskovac! KATI MAGIKOOO!🔴⚪️

milford

pre 9 meseci

Čuka mora uzeti u Leskovcu bar bod. A u Atini nek radi šta hoće.
m

mita i trta

pre 9 meseci

ugasili su ga Matic je najavio ofanzivni fudbal. Grci se zivi jedu gde bas sad da ga postave za trenera
B

Baard

pre 9 meseci

Napred Cuka. Znam da su sanse u promilima, ali opet nas su klub, srpski, predstavljaju nasu ligu. Svakako necu da navijam za Grke kao sto ce nazalost jedan deo navijaca Zvezde, onih sa severa.
S

Severac

pre 9 meseci

Neće veruj mi. To su samo spin komentari ovih sa juga kako bi nas diskreditovali. Navijaćemo svi za Čuku. Za razliku od nekih iz FKP koji su navijali protiv SVOG kluba što je neverovatno glupo.
z

zivoraddd

pre 9 meseci

Ja sam delija i navijao sam za olimpijakos, a protiv zvezde kad smo igrali kosarku i bilo mi je drago sto su nas braca pobedila
S

SAŠA FRANKFURT

pre 9 meseci

Ti si Zvezdaš, kao moja baba Amer!! Ako su ti braća vodi ih kući!! E vidiš takvim “navijačima”, ja bi zabranio ulaz!!
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Lepo taman da Delije iz Leskovca napune Stadion jer je Leskovac poznat kao Grad gde Crvena Zvezda ima veliki broj navijaca Leskovac i okolina naravno.
S

Sone3281

pre 9 meseci

I da navijaju protov srpskog kluba? Kao zvezdas kazem da mi je to tako debilno da nemam reci opisati.
B

Buldog Pfc

pre 9 meseci

Leskovac zvezdin grad? LE drze Juzni Front Leskovac!
Х

Хахахаха

pre 9 meseci

Лесковац је уз Обреновац и Панчево најгробарскији град у Србији, прођи улицама Лесковца, кроз насеља и све ће ти бити јасно. У самом граду је јача локална навијачка група "вукови" од тзв "лецз" њих буквално и нема.
D

Delija011

pre 9 meseci

I ja sam Delija i navijacu svim srcem za Cuku.
A

Auuu

pre 9 meseci

Pa delija iz Leskovca nema ni da ispune red jedne kocke na tribini, hahaha

Danijel Stojadinovic

pre 9 meseci

A ima li jos "Blue Boys" Leskovac?
T

To što će doći

pre 9 meseci

delije da navijaju za Olimpijakos to je njihova sramota. Nego da ne neprave nerede pa da izazovu prekide poput bacanja baklji i petardi, lomljene stolice, bacanje tvrdih predmeta u teren... i tako nanesu štetu srpskom fudbalu. Nešto kao navijači Partizana pre tri meseca na Brdu.