Umar Sadik (©AFP)
Umar Sadik (©AFP)

Olimpijakos razmišlja o Umaru Sadiku

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.07.24. | 10:07

Bivši napadač Partizana interesantan crveno-belima iz Pireja

Uspeo je Olimpijakos da zadrži Ajuba El Kabija, ali to ne znači da je završio sa napadačima u tekućem prelaznom roku. Grčki mediji pištu da je, bez obzira na produžetak saradnje sa Marokancem, klub iz Pireja u potrazi za još jednim golgeterom, a među kandidatima je i Umar Sadik.

Bivši napadač Partizana nije zadovoljan minutažom u Real Sosijedadu, niti su u San Sebastijanu oduševljeni njegovim partijama s obzirom na cenu transfera od 20.000.000 evra, koliko je pre dve godine plaćen Almeriji. Mogao bi Nigerijac ovog leta da promeni klub, mada Španci ne žele olako da ga se odreknu, već pokušavaju da povrate što veći deo od uloženog. Zato je pre za očekivati da Sadik bude prosleđen negde na pozajmicu, s opcijom otkupa.

Izabrane vesti

Da li će to biti Olimpijakos ili neki drugi od zainteresovanih klubova, ostaje da vidimo. Pre Atinjana pominjali su se Hetafe, Đirona, Valensija i Las Palmas.

Nakon što ga je povreda odvojila sa terena na duži period po dolasku u Real Sosijedad, Sadik se prošle sezone vratio na teren i odigrao 36 utakmica u kojima je dao skromna tri gola. Ugovor sa Sosijedadom važi mu još četiri godine, ali čini se da će saradnja biti okončana mnogo pre.

Olimpijakos jeste uspeo da potpiše novi ugovor sa El Kabijem, ali je ovog leta ostao bez Jusufa El Arabija (otišao u APOEL iz Nikozije kao slobodan igrač), Frana Navara (vratio se u Porto nakon pozajmice) i Stevana Jovetića koji je kao slobodan igrač u potrazi za novim klubom. Jasno je onda zašto crveno-beli žele da dovedu špica.


tagovi

Umar SadikOlimpijakosLetnji prelazni rok 2024Real Sosijedad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara