Komentari na vest

Olajinka u vrtlogu emocija: Miloje zahteva, trudna žena ga traži

R

RuJa

pre oko 2 meseca

On meni i nije neki igrac, prespor za krilo, tehnika mu nije jaca strana, jedino trci dosta... Ovo za zenu je smesno 😂pa jel ona pala s marsa, uzeli bi lovu ali kad bi moglo da se vrati.. Oterati ovo sto pre al bez 3 milke ga ne pustati. Imaju oni para nek dodje zena u bg, cuj voli prag 🤣sta jos necu procitati
D

Darkoperic

pre oko 2 meseca

Bezi dok te noge nose vidis da se ponavlja piksijeva era lopovluka !!! Terzo mrs iz kluba !!! Sve sami promasaji gde su ti te silne igracine koje si najavio ???
M

MILE DINAMIT

pre oko 2 meseca

Olajinka je već prodat,,, još jedna u nizu (bar 70-ta ) pljačka Zvezdine blagajne, i sada preko naručenih tekstova javnosti se stavljaju hladne obloge na hladno čelo. Olajinka je odličan fudbaler, bolji od svih koji su dovedeni ovog leta, ali čovek je video sa kakvim tipovima u klubu ima posla i naravno hoće da ode u jedan uređen klub.
D

Dragan Kolombia

pre oko 2 meseca

isto kao kad su pricali da Drago zeli da ide jer radi kupatilo i deciju sobu. Pa se naprasno predomislio kad je stigla bolja ponuda. Tako i ovaj. Nezadovoljan je jer je video sta se u klubu radi. Zeli otici bez pozdrava.
O

Olinjali

pre oko 2 meseca

prodali ga za bud zasto pa narucili tekst da se malo operu, realno.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 meseca

Čuj ne želi nezadovoljnog igrača, Olajinka ima ugovor, ako ga žele moraće da plate. 6 miliona ne vredi, ali ispod 3 miliona suludo ga je davati.

RICE

pre oko 2 meseca

Ако је ово тачно, онда под хитно продати Олајинку и довести друго крило...
Z

Zvlat BG@RICE

pre oko 2 meseca

@RICE – Prvo, Olainjka se dokazao u prošloj grupnoj fazi LŠ, kada se nije video na terenu i kada ni jednom nije uspeo da reši situaciju “1 na 1”, a on je tobož neko vajno krilo! Drugo, Olanjika je video da Zvezda ubrzano traži krilo, a već su doveli neznalicu Pumu, pa se prepao za svoj status u Zvezdi i izmišlja razloge za odlazak! Da su u Zvezdi pametni (kao što nisu, jedino su NAPREDNI u svojim shvatanjima života, oni bi odmah otpustili ovu cepanicu za fudbal i još bi častili Slaviju sa barem 50 hiljadarki, samo da ga vode, jer plate za ovu cepanicu su basnoslovne!
R

Rajko car

pre oko 2 meseca

Ne treba ga pustati ispod cene.Profesionalac je i verujem dobro placen za to,tako da porodicni i bilo kakvi problemi i hirovi zene ne treba da interesuju klub.
m

molim?

pre oko 2 meseca

Čemu ovo? Igrač je pod ugovorom, razumno je da je privržen porodici ali to je stvar koju on mora da reši. Te priče da mu se izađe u susret, te žena, deca, dogovor, to su gluposti. Vredi 6 miliona, u Češku može za 4 miliona minimum, i to što pre, da bi se našla zamena. U suprotnom, došao je besplatno, grejao bi klupu samo za primer. Pa nije bre socijalna ustanova, gde je profesionalizam? Nije nego, ko hoće, kad hoće, samo kaže i može da ide.
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Igrač je pod ugovorom 800k neto plus bonusi. Još je dobio bonus zbog potpisa ugovora jer je došao kao slobodan igrač. Već je koštao milon minimalno. Nigdje neće dobiti ovoliki ugovor. Stvarno mi nije jasno da plaćete prosječne igrače kao klubovi iz liga petice. Previše se bahatite i razbacujete pare kao pijani milioneri. Ako se ne plasirate u LŠ vi ste na gubitku 30 i više milona za godinu. Jedna takva sezona i propast. Vama sa vašim budžetom LE ne znači ništa.
V

Vrač

pre oko 2 meseca

E, da vidimo sad, da li je jača woodo ili vlaška magija ☻
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 2 meseca

Моја жена га тражи и кад није трудна...
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Piter je drvo. Uspešan dribling jedan u sezoni. Ali pošto je drvo naravno da ga jure glumice, pevačice, lepe žene, to ne čudi. Sve žele pod Drvo, posebno kad je vrućina, pa kao traže hlad.
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Na transfer listu uz klauzulu od 3,5 miliona pa ko voli nek izvoli.
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

T3kst je prilično glup i bzv. jer autor pokušav da nas ubedi u nešto. Kakva žena, glumica i ostale gluposti. Češkao liga je nivo naše lige, a Zvezda je veći klub od Slavije. Ima šansu i da igra u timu koji se takmiči u LŠ. To je premija za sve timove iz istočne Evrope, ali smo se mi malo previše opustili i ne cenimo tu činjenicu.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Nije sve u tome ima nešto i do lepote žibita u Pragu naspram Beograda.
A

Ajde ovako

pre oko 2 meseca

Ceska liga u rangu nase…ajoj…lupi covek i ostade ziv. Prvo je njihova liga daleko bolja od nase - ogromna tv prava, lepi stadioni, sredjeni tereni, tribine pune, igraci vise placeni, plate ne kasne. Ljudi poput tebe moraju da shvate da je Crvena Zvezda klub a ne liga. Liga nam je katastrofa, u najbolju ruku polu-profesionalna, i retko ko moze ovde da dodje i da se dokaze po kaljugama i livadama, 3 za 3 i na dodjem ti sistemima, a o “stilu” igre u nasoj ligi, mislim na terenu, ajde to nekom drugom prilikom. Dalje, Prag je daleko bolji za zivot od Beograda, a Slavija nije nista manji klub od Zvezde. Pogledaj malo istoriju tog kluba, a i pogledaj takodje odnos u pobedama Slavije protiv nasih klubova (generalno ceskih klubova protiv srpskim, mislim da bi se zapanjio tezultatom). Ceska je u EU, uredjena drzava, bogata, organizovana, nema Oskara, Terzica (svaka njemu cast ali to ne menja cinjenicu da je krimos) itd da ne nabrajam dalje.
M

Mandolino

pre oko 2 meseca

Moze da ide za 2.5 miliona, ako je Terzino dete onda za 2.
t

teraj

pre oko 2 meseca

to uz 2-3 meleona pa neka mu zena plati
A

Ako je

pre oko 2 meseca

nezadovljan i hoce da ide,izvadi pare iz dzepa i plati raskid .......Kada je dolazio i potpisao ,bilo je sve ok i nije bilo problema ...... Nije ovo neka gradska liga gde se igra za ubojnicu,neki metar drva i dzak krcani orasi .......
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Beograd je uz Aleksinac i Nis najlepši grad na svetu a Srbija je najlepša zemlja na svetu sve ostalo je verovatno ali mozda i ne na strani Praga i Ceske.
S

Ssl

pre oko 2 meseca

A Pukovac?
H

Haha

pre oko 2 meseca

Aleksinac? Beži sa te vrućine.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Prošetaš centrom Skoplja uveče, po povratku sa odmora, i za to kratko vreme vidiš šta je prelep i uređen GRAD. Ne p'šam po svome, već realno konstatujem da tako nešto u Srbiji video nisam. Da ne pričam o prihvatanju različitosti, o devojkama koje u grupi idu pola sa hidžabom pola bez, i sve zajedno se zabavljaju i smeju. Mnogo smo daleko od takve svesti.
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

JEL OVO ONAJ STO JE NOGOMETNOM KLUBU STAVIO 2 KOMADA U DERBIJU!
T

Tvrtko1

pre oko 2 meseca

Ne to je onaj Princ kako bese
Z

Zvezda padalica

pre oko 2 meseca

Realno nije neki igrač za kojim treba tugovati. Pravio je razliku u utakmicama NASE lige, u Evropi je ispod proseka
S

Soichiro

pre oko 2 meseca

Da li je u intresu kluba da ima rastrzanog igraca kome je glava u pragu a noge u beogradu.. On sam bira stepenicu nize zbog mira u kuci... Platila je zvezda neke igrace i vise a dobila manje... Ako izvuku ono sto su mu platili za poslu godinu igrao je za dzabe a ucine igra u umesto da ga maltretiraju.
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Zašto uopšte agituješ za njegovu prodaju, kao da je on nepotreban timu i da nema tržišnu vrednost a itekao je ima?Sa tim plusevima koje udarate nećemo privući navijače da u što većem broju počnu redovno da dolaze na svaku utakmicu Crvene Zvezde već samo da opravdate njegovu bezpotrebnu prodaju.Igrača smo dobili maltene besplatno, igra za tim srcem, borac, svaka svlačionica da ga poželi a ti pišeš da kao izvučemo od njega neki dinar!?Razmislite malo o marketingu jer ovakvi postovi nas samo vraćuju jedno tri godine unazad!!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 meseca

Get your woman in line buddy što bi rekao Šeldon. Šalu na stranu, sve mogu da razumem, i trudnu ženu, mnogi ovde znaju o čemu pričam, i njenu želju. Ali on je profesinalac i ne radi na građevini za bonove. Ako bi svaki muž ili žena ispunjavali hirove onog drugog, ništa u profesionalnom životu ne bi uradili. Neka odradi ugovor do kraja, pa posle neka idu u Prag. Neće grad nigde pobeći.
A

Avenger

pre oko 2 meseca

Ipak je ženi slađe da dete ima Češko državljanstvo.
7

7god bez titule

pre oko 2 meseca

TERZO VRATI RADONJICA I DOVEDI DOBRIG STOPERA PA DA SLAVIMO I 5-TU DUPLU 🏆 I TO ZA REDOM! 👊
s

sashki85

pre oko 2 meseca

čuj žena... pa neka dođe bude uz supruga ko i sve ostale. Nego bolje da je muž u inostranstvu na poslovnom putu, a ona da ima slobodu i konstantan priliv novca 😅
T

Trump

pre oko 2 meseca

Pa nisu svakom zanimljivi splavovi,mafija,mito i korupcija
Z

Zahvalan

pre oko 2 meseca

nigerijac... krilo koje je sa tehnikom na "vi". To sto on vredno trenira kako kazu, ne umanjuje cinjenicu da je limitiran do bola. Kada su ga dovodili, ocekivao sam mnogo vise, najbolji igrac Slavije iz Praga... Kakav li je najgori... U svakom slucaju, za pare koje igra, moze mnogo bolji igrac da se dovede.
A

A cija je beba

pre oko 2 meseca

zna li se...
P

Prosto

pre oko 2 meseca

ako zena trazi,neka plati raskid i mirna Backa....... A kad je dolazio (i dobio lepe pare za potpis) i dogovarao uslove,tada zena nije kukala i zahtevala da ostane u Pragu .....
k

kraj priče

pre oko 2 meseca

Peter KOŠTA 6 MILIONA! MANJE N I K A K O..... TAČKA ZVEZDI TREBA KAO I ONA NJEMU.... T A Č K A!
A

Auuu atino

pre oko 2 meseca

tolike pare da neko baci...
J

Joksa1986

pre oko 2 meseca

Dobio je 300k za potpis i platu od 900k + bonuse, sto je ukupno oko 1,5 miliona evra. Ako mu Slavija to moze obezbediti neka iskesiraju polovinu onoga sto trazimo i to je to a trazimo 6 miliona a pristat cemo i na 3mil.+ bonus od 1 miliona. Svima Super, vec problem su Cesi, zarade 20 mil a da im je da uloze 1,5 i tjeraju igraca da trazi transfer. Ta vremena su prosla.
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Ko neće neka izvoli i ide ali to ima svoju cenu. Kad je dolazio i uzimao bonus bilo je dobro e sad i kad bi išao mora to sve da se vrati. Znaci 3 milke i adios i srećno.
О

Оногост

pre oko 2 meseca

Пишоња и Жуга у паклу дроге.
s

srka

pre oko 2 meseca

Ma nema šta, samo jedna ispravna odluka postoji u ovakvim situacijama. Nikada ne zadržavaj nezadovoljnog igrača, jer su onda problemi višestruki. Em što je on nezadovoljan, em što to neminovno utiče na svlačionicu. Takav ti problem ne treba. Naći neki kompromis oko visine obeštećenja i pustiti ga da ide kući. Ne postoji druga opcija.
d

djimini

pre oko 2 meseca

cudi me da neko misli da je prag bolji za zivot od beograda, sokantno
D

Druže

pre oko 2 meseca

Samo neznalice to misle.
C

Cek cek cek

pre oko 2 meseca

Oces da kazes da je BG bolji? Jel si ti normalan druze.... Pa Prag je za Beograd bukvalno Majami....
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Neverovatne komentare čovek može ovde da pročita. Ako Olajinka ne želi da ostane u Zvezdi i hoće da se vrati u Slaviju iz bilo kog razloga pustiti ga. Šta znači ekipi nezadovoljan igrač koji ne želi da bude tu već negde drugde. Došao je kao slobodan igrač, ako je dobijo neke pare na ruke plus plata, neka je to sve ukupno 1,5 miliona evra, prodati ga za 2 miliona i za te pare dovesti Radonjića iz Torina i svima dobro. Olajinka je pošteno odradio godinu dana ali nije igrač bez koga se nemože i ne vredi više od 2-3 miliona evra. A sad druga stvar što Zvezdini navijači imaju mišljenje da on vredi 5 miliona evra a zamislite da Olajinka takav kakav jeste treba da se dovede u Zvezdu za 5 miliona evra pa to bi bila revolucija na portalu kako se Terza tali i kako za obično drvo daje ogromne pare. Malo realnosti među navijačima nije na odmet.

RealNo1

pre oko 2 meseca

Најбоље да раскину уговор са њим и да га пусте да оде. Шта све неће човијек прочитати овдје. Може у Славију, али најмање 3 милиона. Испод тога не долази у обзир.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Odgovor za ovog realnog A šta dobijaš time što u ekipi držiš igrača koji je nezadovoljan, glavom je u Pragu, na terenu nije koncetrisan, plaćaš ga tipa pola miliona evra godišnje i zauzima mesto nekom koji bi dao sve od sebe u dresu Zvezde a bolji je ili približno istog kvaliteta kao i on. Slavija nikada nikog nije kupila za više od 3 miliona pa neće ni njega. 2 miliona je realna cena za njega i na to bi pristali plus neki bonusi i procenti. Ako nama to malo ostaće nam nezadovoljan igrač od kojeg nećemo imati velike koristi samo troškove za platu.

RealNo1

pre oko 2 meseca

Узмемо ситуацију да се њему изађе у сусрет. Сад замисли да то урадио и сваки игрча који хоће да иде, договори са клубом који га доводи да му дају више кеша, а да нас притисне да га продамо за мање пара јер жена хоће да му живи рецимо у Италији? Не можеш се бавити професионално фудбалом, а да се понашаш као играч из зонске лиге. Нека он притисне Славију да плате макар 3 милиона и крај
N

NikolaRS

pre oko 2 meseca

Pa dobro, svačija supruga može da kaže da joj je lepši Seul nego Beograd. Kakve su ovo gluposti. Ajde da Kataji kaže ja volim više Srbobran, prodajte me seoskom klubu za 10,000 dinara. Sve van svake pameti, kad treba da se daje plata onda svi znaju koliko će da traže. To mora u korenu da se seče. Ne može svako da zahteva šta mu se ćefne, onda ode klub u propast.
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

On nam treba, zahvalan je igrac i moze da pomogne. Ali ove stvari se resavaju jako prosto. Ako hoces da ides, a zvezda trazi vise od 1.5m onda sam platis razliku. Nema tu mnogo price, pod ugovorom si i duzan si da budes tu, a ako vec neces da pruzas maksimum onda ces da snosis posledice. To prosto resavaju klubovi koji drze do sebe. Oa makar i sedeo na tribinama, nema nigde da ides, jasno kao dan.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Ok, skapirali smo, ide u Slaviju, nema potrebe da nam vise "objasnjavate" zasto, kad je vec prodat
G

Gargojle

pre oko 2 meseca

Super, neka Slavija i glumica iskeširaju 6 miliona i slobodan je. A, ako neće, onda na pozajmicu u Surdulicu. Svi "zadovoljni". A, gospođo glumico iskeširajte lovu za "slobodu" "voljenog" čoveka.
K

Kimarica

pre oko 2 meseca

"Može to da se protumači i kao vid pritiska na crveno-bele, posebno što o Olajinkinom statusu izveštavaju novinari bliski njemu." Kao što ti Darjane izveštavaš o Kosti, Magiku, i pljuješ strance?
p

poiytres

pre oko 2 meseca

fin i blag yekst, za rastanak sa Piteron, koji se kod Vladana jedva izbotio za status , sto filip nije, pozdrav Majstore ( hvala za sve golove protiv nesretnog Jsd-a)
v

v1ad

pre oko 2 meseca

"Svima je jasno da je tržišna vrednost strelca 12 golova u prošloj sezoni manja." Tipican Darjanov tekst. Smanjivanje cene igracima. Olajinka vredi 5-6 miliona i ne treba ici ispod toga.
D

DarjanPapucar

pre oko 2 meseca

Pisem ja kako Terza kaze, znaci Olajinka ide van, pošto ne plača tal, a ja ču napisat skript da pokažem svoj talenat.
M

Meko iz nase

pre oko 2 meseca

Cela sportska javnost nestrpljivo očekuje epilog ove kolosalne borbe protiv sebe.
G

Gost997

pre oko 2 meseca

Pre mi Terzica i Mrkelu treba sa teramo nego ovi Vazuru, Terzic je mnogo veca stetocina koja spletom srecnih okolnosti ima mnogo para na raspolaganju, vratio Milojevica da ga spasava i terace dok ovaj bude mogao da izmislja rezultate, mrs iz Zvezde lopino
m

mozgu

pre oko 2 meseca

kako se to izmisljaju rezultati?
@

@mozgu

pre oko 2 meseca

onako kad ti neko dovede stojkovica, gobeljica, la paru, savica, garsiju i ostale panjeve a ti sa njima udjes 2 puta u grupu ls i nokaut le, a baharu dovedes najskupljo tim ikad i ugradjujes se a njemu da gol ko god pozeli da predje centar, eto tako
L

Ladidadi99

pre oko 2 meseca

Meni ova prica jako smrdi, zena poznata glumica u Africi hahah , i kao svidja joj se Prag.. dodji lutko ti u Bg kod Ace Bosanca u klubove da vidis sta je provod neces hteti da mrdnes iz njih, sto se tice tal nema tu problema istalio se doktor u ovom transferu lepo tako da nije ta prica,
M

Munze 11080

pre oko 2 meseca

Mislis kod Peconija, sta Aca ima sa klubovims :)
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Nisu svi slepci pa da se pale na seljoberstvo Beograda. Niko normalan nebi izaobrao život u BG pre Praga.
G

Gost1022

pre oko 2 meseca

Kod Ace Bosanca.. ispada da peconi radi kod Bosnaca.. pa gde vi živite??
D

Dejček

pre oko 2 meseca

Ja sam izabrao, a smatraju me svi normalnim i zena i deca i zaposleni. Svaki grad ima svoje tamne i svetle ulice, a meni su ove nase najlepse. Ne pale me gradjevina iz nekog veka, nego ljudi koji tu zive, a nese volim najvise.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ti nisi stranac,a ne baš ni u vinklu reklo bi se. Kontam da našim ljudima može više da legne mito, korupcija, nepotizam, znaš ti ko sam ja, parkinzi na zelenim površinama i ostale nenomalnosti koje smatramo normalnim kod nas ovde je u pitanju stranac koji bira između dve strane zemlje za njega. Kao što rekoh odavno sam skontao da među nama ima dosta koji nisu u stanju da se prilagode najbolje civilizaciji već im lakše u ovom našem prividu civilizacije sa primesama srednjeg veka.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Pustite ovog beka da ide i dovedite KRILO sa driblingom.
@

@drvo

pre oko 2 meseca

Važi nepokretni, otvori prozor makar proluftiraj sobu.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

mac mac
V

Vanecious

pre oko 2 meseca

Ovo je ocigledno lose organizovan zivot igraca.Trebao je porodicu da dovede u beograd.I tastu i baku ako treba za prvih godinu dana posle porodjaja.
M

Mnr1

pre oko 2 meseca

Miloje zahteva a trudna zena ga trazi. Telenovela krece, dali ce pobediti nova ili stara ljubav. Miloje like black boys
S

SSL

pre oko 2 meseca

Admini spavaju ovde? Kakav je ovo komentar?
D

Delija1

pre oko 2 meseca

Poso je poso nema tu emocija. Pa ni ostali igraci nenose svoje zene oko vrata. Cuti sedi i gledaj kucu, dragi neka zaradjuje pare a kad navrati ti navali, sladje je...
Z

Zivoraddd

pre oko 2 meseca

Pa sto mu ovi nasi ne nadju ovde neku radodajku, nek ga izvedu u neki klub da bira sta hoce, ionako ove nase mastaju o crncu pa jos ako ima i love
p

papucic

pre oko 2 meseca

Jebes coveka papucara kome zena komanduje koju on izdrzava 😆 ona bi trebalo da je srecna da ne jede blato iz nigerije
D

Drvo

pre oko 2 meseca

To je pravi muškarac, bude tu iz trudnu ženu, zabole ga za fudbal.
T

Tegusigalpa

pre oko 2 meseca

Jos malo lazi iz Terzine kuhinje. Madjija cisti svlacionicu od igraca koji nisu u talu sa njim i koji mu ne prosledjuju deo zarade u kesu i to je to. Kad covek ode onda cemo u stvari saznati iz nekog intervjua ili preko drustvenih mreza da mozda bas i nije hteo da ode bas kao i Ohi svojevremeno.Ceo prelazni rok se sveo na talove i kombinacije. Jos samo Hvang da ode i pitanje je da li cemo imati jednog igraca koji nije u talu sa Madjija. Covek se zestoko polakomio, nikad vise para na raspolaganju a nikad gori prelazni rok.
v

vidimo

pre oko 2 meseca

Vama je sve tal tsl tal, sve su Terzini talovi naucili ste tu rec i samo to ponavljste kso prave botine

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Bi li ti to bio voljan i na sudu da dokažeš pošto sa sigurnošću sve tvrdiš.
n

nema sta

pre oko 2 meseca

Ahahahah klasican sektas Ohija, cim nemss pojma onda si igracina botovima poput tebe nema leka
b

bravo genije

pre oko 2 meseca

razotkrio si Terzu ,zato nigerijski portali pisu o zeni da zavaraju trag
S

Spreman za Sud

pre oko 2 meseca

@gemathegreat Evo hoću ja na Sud. Angažuj advokata da ti proslede ovi iz Mozzarta moj IP da me nađete. I odazvaću se Sudu, tvrdim kao i ovaj iznad da lopov Terzić reketira igrače kao svojevremeno Željko Ražnatović Arkan, prisilnim metodama i da je to isto radio sudijama u svlačionicama. Eto, opasni, imaš me. Izvoli, obrati se MUP-u i Sudu.
@

@vidimo

pre oko 2 meseca

A ne nije tal i kombinacija sve u ovom iskrivljenom sistemu kakav mi imamo ovde. Ne treba ti bot da ti objasni da Terzic nije bas doktor nauka sa najvisim odlikovanjima i humanitarac, pa da ti bude cudno sto je sve tal i kombina kod njega. Svojevremeno je i Prijovic rekao da nece u Zvezdu jer nece duple ugovore da potpisuje sa Terzicem. Covek je bio na poternici aman.
@

@spreman za

pre oko 2 meseca

Ajde napaceni smiri svoje komplekse
a

ajde pali

pre oko 2 meseca

prijovic bukvalno nikad slicno nije rekao sve si izmislio
T

Tebraduka

pre oko 2 meseca

Kompleksi i masta blejaca po kladionicama radi svasta
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Sta bi bilo da sad u Realu ili Barseloni neki vazan igrac kaze hocu da predjem tamo, vise mi odgovara? Svaka cast Olajinki, prikazao je dobre igre, bio solidan, ali ne moze se tako kao u cirkusu. Imas potrebu da odes, vazi nema problema, to kosta toliko i toliko. Ne zeli niko da plati, onda ostajes do kraja ugovora, pa ides gde hoces. Dotle si u klubu koji ti daje platu i sa kojim imas ugovor.
l

ljubi

pre oko 2 meseca

moze on da postigne daode gde hoce kao npr. modric iz totenhema u real ima nacina da se izvuce iz ugovora a da ne snosi nikakavu stetu.
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Изгубио је шест месеци код Захара Бахара ,није знао шта игра .Да ли је шпиц,фул бек или клупа. Код Милоја је бољи јер је играо на својој позицији.Ја волим крила ,дириктна,дриблере ...Ако већ иде ...Ја бих волео два игра на тој позицији Сери,Чумић,Ћирковић би нам легли само тако. Олајинка делује баш готивно и код прославе голова ,кад неки саиграч да гол ,баш делује да се искрено обрадује . Сад шта ће бити видећемо.
S

Ssl

pre oko 2 meseca

Olejnika nije dribler. Zapravo krene nešto kao da dribla, pa se okrene i vrati loptu nazad. To ne znači da je loš, zapravo je vrlo zahvalan igrač, direktan, slažem se, ali daleko od driblera i tehničara, fizika mu ne dozvoljava jednostavno.
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Да зато сам написао ,волим дриблере ...а он баш и није .Добра реализација и то је то. Ове што бих ја волео код нас су баш добри у један на један.
K

Katarn

pre oko 2 meseca

Kakav mekusac moras biti da tebi profi sportisti zena kroji karijeru,pa i ceo zivot
h

halo

pre oko 2 meseca

Koliko naivan moraš biti da misliš da on ide zbog žene, a ne zato što je načuo da će ga trener u Evropi gurnuti na levog/desnog beka kao što je svojevremeno radio sa VLP i Garsijom, pa želi da pobegne dok mu još karijera nije otišla dođavola :D
T

Teški

pre oko 2 meseca

Papan, ja sam svojoj rekao pre 20.god. Idi ljubavi, ali evo je još kraj mene. E zato što sam svima jebao k.. u, a pogotovo onima ko joj je glavu glupostima punio. Danas mi zahvaljuje, troje dece imamo. Zato pamet u glavu.
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Не лупетај ,бар код Милојевића крила играју крила . Бекове му играли Родић и Гобељић.
F

Fratello

pre oko 2 meseca

@Teski Vau, micko, osecam visok nivo testosterona.. Jedan od one vrste sto se izvinjava zeni sto nije usisao kucu nakon pranja sudova..
A

Avenger

pre oko 2 meseca

Da si Nigerijac, koje bi detetu državljanstvo želeo, Srpsko ili Češko?
B

Bratee

pre oko 2 meseca

@teski Au brate koja krindzara komentar
e

ej bre

pre oko 2 meseca

a sta je Beograd pa ona ne moze da dodje u Beograd? kakve su ovo smesne Price
6

64545645

pre oko 2 meseca

Pa nece da zivi u kriminalnoj zemlji gde se zakoni ne postuju
M

Mrss

pre oko 2 meseca

Broj govori dosta o tebi botino
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Steta bi bilo da ode jer je on igrac kakvog Milojevic obozava , zahvalan , ratnik , i kad ne da gol oseti se njegov ucinak kroz borbu , trcanje , presing...Posle Baraka Miloje mu dodje kao Raj...Jos jedno pravilo nikad ne slusaj svoju Zenu :)
M

Može

pre oko 2 meseca

Neka nova priča, da se idioti ovde svađaju, nađite još nešto danas. Oni samo čekaju.